Dodaj do ulubionych

Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;)

17.04.09, 19:09
Jeśli lubicie jakas gwiazdę, albo nawet nie to napiszcie co jest w niej podobnego do cibie.[?] Moze nawet macie
mnóstwo wspólnych rzeczy, a jets to twoja wieeeeelka idolka.? Podzielcie się swoją hehe xD
Obserwuj wątek
    • Gość: Pati Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 19:12
      hmmmmmmmmmmmmmm moje friends mówią że swoim zachowaniem przypominam Lily z Hannah Montana ale lubie
      też spiewać jak Mil czy Demsmile))))))
      • Gość: Tajemnicza Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.sotn.cable.ntl.com 09.06.09, 15:43
        Mi wszyscy mowia ze z wyglada do Miley Cyrus a z charakteru jak Lily z hannahbig_grin
        • Gość: Vampires ;*** Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:10
          a ja to wgl. ubustwiam alice z ZMIERZCHU
          mam taki sam fryz i we wszystkich testach wychodzi że jestem do niej podobnakwiat
          buziaki serceserceserce
          • Gość: NAJŁADNIEJSZA:) Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.olsztyn.mm.pl 09.06.09, 16:26
            MOJE KOLEŻANKI MÓWIĄ ŻE IDENTYCZNIE ŚPIEWAM I WYGLĄDAM JAK MILEY CYRUS wink<br />
            kIEDYŚ TEŻ KOLEŻANKA POWIEDZIAŁA ŻE MÓJ GŁOS PRZYPOMINA DEMI, ALE WIĘKSZOŚĆ OSÓB
            MÓWI ŻE DO MILEY JESTEM CAŁA PODOBNA smile
            • any1 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:31
              ja tam nie jestem podobna do żadnej gwiazdy... ani ładnie nie śpiewam.. może ktoś na
              tym świecie jest podobny do mnie ale nie poznalam jeszcze smile big_grin
              • selenka_gomez Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:36
                Mi wszyscy mówią że mam podobny głoś do demi lovato i mówią że z wyglądu
                przypominam bardzo demi lovato;]A nie którzy mówią że jestem podobna do Kristen
                Stewart nie wiem dlaczego;pp
                • ewunia7777777 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:53
                  No nie wiem..ale wiem,ze z różnych gwiazd każdy coś ma w sobie, cos, co ma z nimi
                  wspólnego każdy z nas wink Ja np. do tej pory mialam taki sam fryz jak Sel ale ścielam
                  wlosy..i co sie zdarzylo? Ona tez sciela wlosy ! wink Wiec obydwie mamy co nas laczy: mnie i
                  Sel...podobna uroda i te same włosy wink) a to tylko przyklad...smirk
                  • karolcia96 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 19:01
                    moja kolezanka mi powiedziala ze jak ktos zadaje mi jakies pytania lub sa krepujace
                    sytulacje to przesuwam delikatni dlon po karku ja pattinson, o vzym nie mialam pojecia bo
                    sie nie interesuje nim( ona to wielki fan)smile
                    • alice.... Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 04.06.10, 16:50
                      karolcia96 napisał(a):

> moja kolezanka mi powiedziala ze jak ktos zadaje mi jakies pytania lub sa krepu
                      > jace
                      > sytulacje to przesuwam delikatni dlon po karku ja pattinson, o vzym nie mialam
                      > pojecia bo
                      > sie nie interesuje nim( ona to wielki fan)smile

do Pattinsona. ha ha
                    • katherine456 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.07.10, 17:50
                      Koleżanki mówią mi że jestem podobna do Emmy Roberts.
                    • piano Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) xddd 25.07.10, 19:59
                      Koleżanka mi powiedziała, że robię miny jak Miley Cyrus xD
                  • nikusiaa Wszyscy mi mówię, ze jestem podobna ; ) 09.06.09, 19:25
                    Wszyscy ci co mnie znają, mówią mi, że jestem bardzoo podobna do Vanessy. Ze jak śpiewam mam taki sam, albo bardzo, bardzo podobny głos do niej.
                    Nie wiem czy tak jest. Ale już mnie to wkurza xd
                    Ej i jakby co to ja się nie przechawalam ^
                    Pozdro ; **
                    • nikusiaa Re: Wszyscy mi mówię, ze jestem podobna ; ) 09.06.09, 19:26
                      nikusiaa napisał(a):

> Wszyscy ci co mnie znają, mówią mi, że jestem bardzoo podobna do Vanessy. Ze ja
                      > k śpiewam mam taki sam, albo bardzo, bardzo podobny głos do niej.
                      > Nie wiem czy tak jest. Ale już mnie to wkurza xd
                      > Ej i jakby co to ja się nie przechawalam ^
                      > Pozdro ; **
                      • Gość: rapowa <3 Selena Gomez - zdecydowanie . IP: *.tktelekom.pl 23.06.09, 13:11
                        Ja jestem całkiem jak Selena Gomez. Mam taki sam kształt głowy, sylwetkę i wiek.
                        Mamy nawet takie same kolory oczu, włosów, ubieramy się całkiem podobnie. Nie
                        żebym się chwaliła, ale mam adres e-mail Seleny, mogę podać jak chcecie. xD
                        Piszcie w Re. smirk
                        • sweetstar Re: Selena Gomez - zdecydowanie . 19.07.09, 20:00
                          A jaki jest ten e-mail??
                    • suede Re: Wszyscy mi mówię, ze jestem podobna ; ) 15.11.10, 20:37
                      a mi mówią, że jestem podobna do Shakiry. w szczególności pani od śpiewów -,-

nie, no. lubię Shakirę big_grin
                  • Gość: gościk Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.swidnica.mm.pl 09.06.09, 20:25
                    Mi koleżanka powiedziała ostatnio na angielskim, że wyglądam jak Bella ze ,,zmierzchu", bo
                    bylam rozczochcrana (po w-f-ie), opierałam się na rękach i bazgroliłam coś w zeszycie na
                    plastyce... nie wiem jakie ona widzi podobienstwa, ale dobra taaam wink cool<br />
                    P.S. i dlatego ją kocham, bo jest wariatem kiss
                  • Gość: Kristen Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.md4.pl 09.06.09, 21:43
                    Hmm z tego co na swój temat słyszałam to mówi mi dużo osób że z wyglądu jeśli
                    chodzi o twarz włosy i styl ubierania się to jestem bardzo podobna do Kristen
                    Stewart ale z charakteru bardziej przypomina filmowa Alice Cullen xD:0
                    • Gość: Rosati Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.promax.media.pl 10.06.09, 12:17
                      cześć mam na imię Rosati i mam 12 lat z wyglądu jestem podobna do Alice Cullen
                      ale z charakteru znajomi mówią ze do Edwarda kwiat
                      • gocha9 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 04.06.10, 16:41
                        jestem trochę podobna do belii
                        ale z charakteru to alice cullen xd
                  • Gość: Lola Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:53
                    Moja koleżanka jest fanką serialu "Plotkara". Ja nie oglądam i nie znam tej aktorki, ale
                    mówią mi, że jestem podobna do Blake Lively wink
                    • dziara1 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 11.06.09, 13:40
                      nie bede srala w banie i nie powiem ze jestem podobna do demi bo ją lubię(tak
                      naprawde to nie lubie jej),ja jestem podobna z charakteru do merlina mensona
                      devildevila z wyglądu noooo nie wiem przypominam siebie
                      • mileey_1ooo Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 25.02.10, 14:37
                        Mi każdy mówi że jest do Miley Cyrus , i do Demi Lovatoo wink
                  • Gość: Daga98 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 14:30
                    ja kiedyś miałam fryz taki jak sel ma teraz ( te krótkie włosy ) x D a teraz
                    zapuszczam a z wyglądu too wydaje mi się że do nie wiem x dd
                  • sharpay1122 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 20.06.09, 17:37
                    Mam grzywkę trochę podobną do tej którą ma Demi Lovato smirk xdd
                    • mileyc24 Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 26.08.09, 21:18
                      Noo, ja z wyglądu i charakteru trochę przypominam Miley smile I bardzo się cieszę tongue_out
                      No, podobna jestem też trochę do Demi, ale to już tylko z charakteru.!

wink

--------------------------------------------------------------

Miley&Demi 4ever- przyłącz się.!
                  • olcia151196 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 27.06.09, 16:27
                    Ja jestem podobna do Kristen Stewart mam taki sam fryz i w ogóle jestem do niej
                    podobna. Też przefarbowałam włosy na czarne.sercekisssercekissserce
                    • taura Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 27.07.09, 08:21
                      Mi mówią, że jestem trochę podobna do Demi Lovato, bo mamy tą samą brodę i wogóle
                      jakoś tak i umiem śpiewać podobnie do niej. smile

pozdrawiam wszystkich cieplutko ;*
                  • kaga98 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 13.08.09, 20:30
                    mi ludzie mówią że jestem podobna do trzech gwiazd Seleny, Miley, i Rihanny jak była
                    młodsza i miła długie włosy. Ale ja twierdze że jestem jedyna w swoim rodzju. big_grin cool
                  • twilight_6 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 25.02.10, 14:52
                    mi mówią kumpele że do hayley williams xdd ja tam nie widzę podobieństwa ;p
                • marget Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 17:23
                  Nie wiem do kogo jestem podobna, bo raczej różnie się od młodych gwiazd. Ale jedno
                  mam podobne do Kristen. A mianowicie uszy. ;D No i może brwi i robie czasem podobne
                  miny, ale urode mam troche inną. ;D
                • Gość: Pataa ; D Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.slupsk.vectranet.pl 09.06.09, 18:46
                  wiekszosc mówi ze jestem podobnaa do Reese Witherspoon ; D jak ktos nie wie to
                  ta z filmu Legalna Blondynkaa ; D

Pozdro ; D
                  • Gość: y. Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:00
                    no to Ci baaaaardzo współczuje.

najlepszegosmile
                  • demi1112 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 17:41
                    Ja nie wiem czy jestem podobna do jakiejś gwiazdy. Nogi mam podobne do Brendy
                    Song a pod brudek do Demi Lovato której jestem wielką fanką.surprised
                • Gość: Mi Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:53
                  Jestem podombna do bohaterki zmierzchu Belli, ponieważ raczej jestem samotniczką i wole
                  bardziej spędzać czas sama ale nie zawsz. Takż przypominam Lily z Hanna Montany ale nie
                  dokońca bo bardziej mojmy zdańem przypomina raczej w większym stopni Isabelle
                • Gość: Monika Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.traco.pl 09.06.09, 22:48
                  ja jestem jedyna w swoim rodzaju ...brawo Chyba ,że jest ktoś podobny do mnie uncertainsuspicious
                • anexsja Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 14:04
                  JA jestem podobna do kristen stewart w każdym razie ma identyczne oczy
                  • sweet...ash Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 17:46
                    Ja jestem podobna z twarzy do Ashley Tisdale ale mam inny kolor wlosów smirk

I mam podobny glos do Demi Lovatobig_grin
                    • demi1112 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 11.06.09, 08:56
                      sweet...ash Nie chce mi się wierzyć że jesteś tak bardzo podobna do Ashley i
                      masz podobny głos do Demi bo głos każdy ale to każdy ma inny.
                    • Gość: Ewelina Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.220.120.57.dsl.dynamic.eranet.pl 18.06.09, 14:19
                      Witajcie!
                      Jestem podobna do Ashley Tisdale ze wzrostu,koloru włosów,twarzy i wagi.
                      Mam też podobne zainteresowania do jej zainteresowań.
                      Lubimy ten sam kolor.
                      I wiele innych rzeczy.
                      smile
              • Gość: Jaa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 80.51.105.* 09.06.09, 18:36
                A ja jestem podobna do Belli ;d
              • Gość: PauLla Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:14
                Haha , ja jestem do ciebie podobna wink
              • sweetstar Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 19.07.09, 19:59
                Wszyscy mi mówią, że z wyglądu jestem podobna do Demi Lovato, bo mam bardzo
                podobną do niej fryzurę i twarz mniej więcej też, a głos i styl mam podobny do
                Seleny Gomez tongue_out
            • Gość: weronika Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 91.145.136.* 09.06.09, 17:19
              hahahaha big_grin czyli brzydka jesteś bo cała "MAJLI" jest ohydna...bleeeee -_-
              te jej zęby...;/

• temptation Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:59
              Do wielu z każdej małej rzeczy ale do wielu:
              Śpiew mam podobny do Demi i wygląd tez smile
              Sposób ubierania jak Selena a czasem jak av
              jeśli chodzi o zwariowane pomysły to do Toli ;P
              Ogólnie to jestem jak Sam z iCarly ;P tez jestem leniwa troszke i jestem zwariowana jak ona wink
              Kolezanka mi mówiła ,ze też trochę wyglądam jak Geena Fabiano z Nieidealnej ;P

• butterfly___ Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 13.08.09, 12:35
                Mii móÓówiią ,że jesteem poOodoOobnaa do Riihanny big_grin
                ALe gdy zaczyynałaa kariere ,i mam troche mniiejszy nos i pupe xddcool
            • Gość: BabyWolf Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:02
              jeszcze nie dawno miałam prostą grzywkę. Wtedy byłam po prostu tak Demi. Teraz troche odrosła ;p I wiele osób mi mówią że do Seleny<br>
              Ale mam taki sam kolor włosów jak Kristen i podobne oczy xd<br>
              I z zachowania jestem podobna do niej ;d<br>
              Kalectwo nie z tej ziemi po prostu xd<br>

Pozdro dla fanek zmierzchu wink
            • Gość: :// Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 80.51.105.* 12.06.09, 13:47
              żal mi was wszystkich.. sranie nie podobne..pewnie żadna z was nie przypomina
              miley lub demi czy jakiejs innej gwaiazdki dosneya..wy tylko chcecie byc do nich
              podobne. Śmiac mi sie chce jak czytam "MOJE KOLEŻANKI MÓWIĄ ŻE IDENTYCZNIE
              ŚPIEWAM I WYGLĄDAM JAK MILEY CYRUS" to jest żałosneuncertain
            • Gość: love story end Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 23:50
              Jestem podobna strasznie do Kate Hudson tylko mam jeszcze bardziej
              odstające uszy niż ona<Lol2>big_grin
            • Gość: TAJEMNICA Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 12:19
              Z charakteru jestem podobna do Alice ze Zmierzchu, a z wyglądu do Seleny Gomez.

• charlotte12 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.08.09, 13:52
              Ja jestem chyba podobna do Hannah Bithbig_grin
            • bloodsucker Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 21.10.09, 20:22
              Mi mówią ,że jestem podobna do Kristen Stewart , chociaż ja tak nie uważam XDtongue_out
            • kwiatuszek98 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 02.05.10, 19:04
              Mi przyjaciółki zawsze mówią, że jestem podobna do Seleny Gomez. Mam takie same
              duże policzki i taką samą fryzurę, kolor oczu też mam taki sam.
          • gabrycha Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:39
            Mi wszyscy mówią, że jestem podobna z charakteru do Esme ze Zmierzchu, a z wyglądy
            to nie wiem smile
          • Gość: OLa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.acn.waw.pl 09.06.09, 17:15
            Ja jestem trochę podobna do Anji Rubik ponieważ mam krótkie blond włosy i 1,80
            wzrostu zresztą bardzo interesuję się modą big_grin
          • Gość: PatuŚ_! ^^ Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.range86-164.btcentralplus.com 09.06.09, 17:51
            Moi wszyscy friends mowia ze jestem podobna do belli ze zmierzchu bo mam podobny
            fryz i gadam podobnie jak ona ^^ smirk

big_grinbig_grin

• Gość: ja: Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.slupsk.vectranet.pl 09.06.09, 18:52
              kiedys gdy bylam za granica ludzie mysleli ze jestem selena gomez a z zachowania
              normalnie mileytongue_out
              • Gość: Lili Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 22:04
                U mnie to chyba po trochu ze wszystkiego.wink
                * mam fryz identyczny jak Bella
                * znajomi mówią, że jestem podobna do Isly Fisher (tej z wyznań zakupoholiczki)
                *z charakteru do Alice Cullen, może dlatego, że zawsze tryskam energią, no i do Esme
                Cullen, ponieważ zawsze o wszystkich się martwię.
                * widzę tez podobieństwo co do upodobań do Vanessy, bo zawsze w testach mi ona
                wychodzi.
              • Gość: Jedynanieprzeciętn Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 94.72.69.* 10.06.09, 20:26
                Widzę, że większość widzi u siebie podobieństwo do tych gwiazdek typu Miley,
                Seleny, Demi Lovato, Ashley, Kristen... wiecie co ja wam powiem? Miło, że
                chociaż w taki sposób usiłujecie się dowartościować... xD
            • billkay19 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 11.06.09, 12:08
              bosz dziwne wy wszyscy jestescie do belli podobni zal i was hahahahahahaha a bella to ćpun
          • princton_girl7 [...] 09.06.09, 18:27
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • miley266 Miley Cyrus 09.06.09, 18:36
            Jak mam tylko takie same oczy jak Miley cyrus i kocham pieski jak Selena Gomez;]kwiat
            • miley12162 Re: Miley Cyrus 09.06.09, 19:27
              JA jestem podobna do Hannah Montana >!surprised
              • angela54j Re: Miley Cyrus 10.06.09, 15:35
                jestem jedyna w swoim rodzaju.
                suspicious
          • kajka11 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 21:25
            Mam taką fryzurę, kolor włosów i oczów jak Demi Lovato .
            Przyjaciółki mówią ,że z zachowania i charakteru jestem jak Miley z Hannah Montana.
            Mam ciuchy podobne do ubrań Miley , Seleny i Demi .
            Jestem fankom Miley ,Seleny , Demi , Emili i Jonasów .
            No to tyle serce
            < BUZIACZKIkwiat
            • sweet3 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 13.06.09, 13:59
              A ja się urodziłam tego samego dnia, co Kourtey Kardashian:]
          • vanessa1239 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 14:08
            ja jestem podobna do Selenyb Gomez .
            zachowuje sie tak samo jak ona .
            jestem szalona i śmieszna smilesmile
          • Gość: jj96 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:37
            mi wszyscy mówią , że jestem jak rosalie ze zmierzchu a szczególnie z włosów i z charakteru z
            alice

pozdrawiam kiss
          • Gość: Vampiire... Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 17:08
            Ja jestem strasznie podobna do Kristen Stewart . Wszyscy mi to mówią . Mam taka
            samą fryzurę i podobny zgryz wink)
          • Gość: Olivia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.chello.pl 10.06.09, 20:33
            Ja ubóstwiam Rikki & Vikki Mongeon jedyne co mnie z nimi łączy to to że też
            jestem bisexualna
          • Gość: martyne<3ka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.09, 08:20
            Ja nie chce sie chwalic ale śpiewam całkiem nieźle i kumpele i inni znajomi
            mówią mi że mam głos bardzo podobny do głosu Demi Lovato a z wyglądu i
            zachowania do Miley Cyrus=)hehbig_grin
          • kinia815 Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 11.06.09, 15:40
            O taaaa ... Mi wszyscy mówią że wyglądam jak Vanessa Hudgens , no ale ścięłam
            włosy na całkiem krótko i teraz już tak nie wyglądam sadsad
          • Gość: alice Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 14:15
            Mi wszyscy mówią, że jestem podobna do Alice Cullen ze Zmierzchu bo mam podobną
            fryzure (tylko włosy nie zawsze chcą mi tak idealnie sterczeć) mam identyczny
            styl i podobny charakter .osobiście także lubie Alice big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • 07tofik Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 05.10.09, 21:00
            Ja jestem podobna z wyglądu do Kristen Stewart i z charakteru też
            Z Bellą Swan mam dość dużo wspólnego serceserceserce
            ale także też trochę z Alice, ale mniej niż Belląkisswink
            Czasami jestem ciut szalona ale częściej taka poukładana (no w miarę
            możliwości)winkbig_grin
            • miirinda666 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 04.06.10, 20:21
              Geez, jeden wątek i dowiaduje sie ze większe pół dziewczyn wyglada jak Selena, Demi,
              Miley,Alice, i Bella -,- Normalnie armia klonów disneya i zmierzchu sciana
              A żeby nie było off-topu, nie jeestem do nikogo podobna, i sie bardzo z tego powodu ciesze.
          • xxmilaaaaxx Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 03.02.10, 11:41
            Avril X Selena = Ja big_grin
        • jbgirl Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:27
          Do Demiiii smile też lubie sie glosno śmiać i mam podobny charakter. No i mam dwie siostry big_grin
          • nsheta Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:54
            Ja do Seleny Gomez podobna jestembig_grin
            • Gość: olus Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.telsten.com / 10.23.7.* 09.06.09, 18:37
              ja tez smile i jest moja najwieksza idolka
              • Gość: Ania Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:39
                Ostatnio oglądałam z kolezanka jakis wywiad na E! o Kristen Steward. I moja kolezanka
                powiedziała mi w pewnym momencie ze myslała ze to ja cos gadam.
                To było dziwne bo nigdy o tym w ten sposób nie myslałam.
                Nie wiem czemu ale niektórzy mówia ze spiewam jak miley ale wcle nie chce zeby ludzie
                kiedy słysza mnie na apelu mowili milejka bo chce byc znana jako indywidualna osoba a
                nie jakas podrubaconfuseduncertain
        • Gość: Adka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:38
          Mi każdy mówi że wyglądem,charakterem i barwą głosy do Miley Cyrys big_grin hehe
        • Gość: Sylwia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.cable.ubr06.sgyl.blueyonder.co.uk 09.06.09, 17:05
          Ja jestem bardzo podobna do Seleny!!!big_grin
        • anitka749 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 17:18
          Ja jestem podobna wyglądem do Demi Lovato, a z charakteru to raczej do Seleny Gomez.
          I jedną i drugą uwielbiam tak samo smile Kocham Demi i Selenę!!!serce
          • Gość: Oluśka;] Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 89.231.216.* 09.06.09, 18:16
            Z tego co się dowiedziałam po przeczytaniu niektórych komentarzy to
            wywnioskowałam że połowa z was jest taka jak Miley Cyrus a druga połowa Demi
            lovata i Selena Gomez bez jaj ale nie wierze w to
            tongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_out A ja jestem jaka jestem!!
            A jak już to jakaś gwaizda może być podobna do mnie
            tongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
            • Gość: nati Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 78.8.138.* 09.06.09, 18:41
              jeśli chodzi o wygląd to troszkę do miley i trochę do ashlee simson ale ot tak miley 30 % di
              ashlee 10% a pozostale 60 % to poprostu ja ;]

a jeśli chodzi o charakter to nie wiemm...bo ja czsami jestem spokojna a czasem
              szalona ..big_grin
        • katarynka141 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 17:32
          Ja mam charakter jak Miley Cyrus smirk i najbardziej do niej jestem podobna z wszystkich
          gwiazdek nawet mam pare bluzek podobne do jej hehesmile
          • Gość: Matyldzia:) Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.acn.waw.pl 09.06.09, 17:39
            ja moim zdaniem jestem w dużej części podobna do seleny z wyglądu z charakteru
            smile jest fajna ale po czesci tez do demi pozdro dla wszystkich smilebig_grin a i
            pozdrawiam ta dziewczyne która ma 180 cm wzrostu ja tez mam tyle
        • carolinka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 20:07
          Selena Gomez
          i wyglądem i z tego co widze to charakterem i zachowaniem też wink
          dużo moich znajomych tak uważa xD
        • love_converse Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 20:15
          Mi wszyscy mówią ,że jestem jedyna w swoim rodzaju.big_grin
          Ale jak już to ,że do Demi lovato.
          Taaak , Ogólnie.
          Więc ...
          To wszystko.tongue_out

xoxo Love_Conversekisskiss
        • ploteczka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 21:45
          Mi wszyscy mówią, że jestem podobna do Seleny Gomez. MAm bardzo podobne włosy smile
        • Gość: Maddie Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 07:52
          Moje koleżanki twierdzą ,że przypominam z wyglądu Demi Lovato i Selenę Gomezsmile
        • Gość: miley Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 13:53
          miw szyscy mówią że jestem podobna do Miley i spiewam jak onakiss a z charakteru jestem
          chyba podobna do selkisskiss
        • martyncia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 30.06.09, 23:39
          wszyscy mi mówią, że przypominam z wyglądu Hannah Montana a z charakteru Lili
          tylko dlatego, że mam długie proste blond włosy lubie śpiewać jeździć na desce i
          przystojnych chłopakówsmirk
        • kindziorek Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 15.08.09, 15:13
          ostatnio koleżanka mi powiedziała że jestem podobna do głównej bohaterki
          jakiegoś filmu ''Nastolatki i miłość'' wink
        • martynka13 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 04.06.10, 16:47
          podobno mam głos bardzo podobny do Mandy Moore a poza tym mowią mi ze mam
          charakter podobny do Kristen Stewart a uśmiech do Miley Cyrus haha mieszankawink
        • urszulka2691 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 25.07.10, 20:02
          Moje kumpelki uważaja że jestem identyczna jak Miley Cyrus ale ja tego nie widze...
      • Gość: hm Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 88.220.105.* 09.06.09, 15:45
        ja jestem podobna do Miley tylko trochę grubsza smirk
      • Gość: knfjw Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.centertel.pl 09.06.09, 15:47
        Uważam że jestem podobna do Kristen Stewart z filmu "Zmierzch". Lubię ją bardzo
        i cenię sobie to, że jest wyluzowana. Nie przejmuje się szpilkami i ładnie
        ułożonymi włosami - jest zawsze sobą. Też taka jestem nie lubię się stroić
        stawiam na wygodę a poza tym ładnemu we wszystkim ładnie jeśli chodzi o moją
        idolke;d Bardzo ją lubie i przypominam ją z zachowania i wyglądu. Myśle że ona
        tez jest czasem zwariowana i lubi imprezy tak jak ja.
        • Gość: Miley Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:59
          Mi wszyscy mówią że jestem podobna do Miley Cyrus i Lily z hannah montana ale
          najbardziehj do Miley smile A głos mam jak hannah montana
          • Gość: Gabi_989 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:35
            Ja za bardzo ładnie nie śpiewam ale z charakteru stylu ubierania się jestem
            podobna do Hanny Montany i Miley Cyrussmilemój barat mnie przezywa Hannah Montanatongue_out
          • Gość: KINGA Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 94.230.18.* 09.06.09, 17:36
            Ja myśle,że TY poprostu chciałabyś być do niej podobna a nie jesteś.
            uncertain
        • ania109 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:02
          Uważam że jestem podobna do Kristen Stewart z filmu "Zmierzch". Lubię ją bardzo
          i cenię sobie to, że jest wyluzowana. Nie przejmuje się szpilkami i ładnie
          ułożonymi włosami - jest zawsze sobą. Też taka jestem nie lubię się stroić
          stawiam na wygodę a poza tym ładnemu we wszystkim ładnie jeśli chodzi o moją
          idolke;d Bardzo ją lubie i przypominam ją z zachowania i wyglądu. Myśle że ona
          tez jest czasem zwariowana i lubi imprezy tak jak ja.

Mam taką samą wypowiedź, bo uważam, że też jestem do niej podobna i zgadzam się z
          tym co ty powiedziałaś. (o tym jaka ona jest)
          • Gość: ... Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.olsztyn.mm.pl 09.06.09, 16:28
            ludzie czy wy głupków robicie? ,, Ja jestem podobna do Miley, ja,ja,ja''<br />
            Jasne ! Każdy jest podobny do Miley ;/ Każda dziewczyna na ulicy to Miley ;/<br />
            Wy tak mówicie bo chcecie żeby inne były zazdrosne i mówiły że jesteście podobne
            do tej Miley ;/ Ja tam nie jestem do nikogo podobna i mi z tym dobrze! <br />
            JESTEM SOBĄ!
            • Gość: Nes. Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:56
              ludzie czy wy głupków robicie? ,, Ja jestem podobna do Miley, ja,ja,ja''<br />
              Jasne ! Każdy jest podobny do Miley ;/ Każda dziewczyna na ulicy to Miley ;/<br />
              Wy tak mówicie bo chcecie żeby inne były zazdrosne i mówiły że jesteście podobne
              do tej Miley ;/ Ja tam nie jestem do nikogo podobna i mi z tym dobrze! <br />
              JESTEM SOBĄ! <br />
              <br />
              Zgadzam się z tą wypowiedzią.. !<br />
              Bo nie możliwe jest by każdy z nas był podobny to WIELKIEJ GWIAZDY ;/ <br />
              przestańcie juz.. moze kilka osob mowi prawde.. ale watpie ze reszta tak ..uncertain
              • Gość: ladies Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:18
                prawda prawdasmile żal mi was dzieciaczki "ja śpiewam jak Miley, a ja jak Memi.."
                szkoda słów żeby to skomentować, sami sie popatrzcie jakie bzdury piszecie...
                • olivka_23 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 02.05.10, 19:01
                  jestem jedyna , niepowtarzalna wink
          • cytrynka12 Tsaaaa ;/ 24.07.10, 18:41
            Wy wszyscy przypominacie Selene albo Demi ..Taylor..uncertain

BEZNADZIEJNY WĄTEK!
            HUMOR MI POPSUŁ.

Ale mamy duuuużo osób podobnych do tych gwiazdek ;/ mmmm miodzio ;/

Ciekawe ile z tego co napisaliście jest prawdą?
            powiem wam :nic:!
            Ubzduraliście sobie coś...

ps. Ja jestem podobna do Johnego Deepa scianascianauncertain

• sweet_ashley Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 25.07.10, 19:56
            A mi mówią, że z charakteru jestem podobna do Hayley Williams. Niektórzy
            twierdzą, że jak śpiewam to w pewnym momentach mamy podobne tonacje głosu. A z
            wyglądu to jestem podobna do... siebie samej ; P.
      • rosalie_vampire Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:59
        Ja tam nikogo nie przypominam jestem jedna ,jedyna niepowtarzalna
        • aggatkaa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 02.05.10, 19:03
          rosalie_vampire napisał(a):

> Ja tam nikogo nie przypominam jestem jedna ,jedyna niepowtarzalna
          zgadzam się z tobą.
          nareszcie ktoś nie fałszywy. wkurzają mnie już wszystkie Alice Cullen itd.
          Mówicie: "ja tam podobieństwa nie widzę" a pewnie chodzicie do fryzjera ze
          zdjęciami Alice (własciwie to ashley) i mówicie "proszę mnie tak obciąc" żal mi
          niektórych ;d.
          • domiiniisiiaa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 05.05.10, 17:11
            Przypominam troszke Miley a fryzure mam jak Demi ;] Pzdro ;*
      • Gość: Prawie Bella Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.elomza.pl 09.06.09, 16:01
        Moje kumpele często mi mówia, że jestem podobna do Belli za Zmierzchu. Nie tylko z
        wyglądu ale i zachowania. Jedna z podobnych cech? Hmm... np. włosy, charakter bardziej
        dojrzalszy niż u zwykłej nastolatki wink
        • Gość: Kllamerka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:49
          Z zachowania? Charakter bardziej dojrzalszy niż u zwykłej nastolatki? I
          wchodzisz na portale typu kotek.pl ? No życzę powodzenia nasza cudna Bello!!
          <hahaha>big_grin
          • Gość: Kristen ta druga.. Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 18:07
            Tak moje kochane przyjaciółki mówią mi, że przypominam Kristen Stewart z
            wyglądu, a z zachowania Selenę ponieważ umiem sie dobrze bawić i cały czas się
            śmiejętongue_outtongue_outtongue_out
            • Gość: Agnes W. Kristen i... IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.09, 11:07
              Moi znajomi mówią mi że z wyglądu przypominam Ashley Green a z charakteru o
              dziwo Kristen Stewart ;O (wiecie oni tylko i nich gadają....;/)
      • Gość: essa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 217.97.225.* 09.06.09, 16:36
        Mi mówią, że uczesaniem przypominam Kristen Stewart ;pbig_grin
        • martf Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.10.09, 21:29
          Ola.P mówi , że Kristen przypominam , ale nie z uczesania naszczęście . wink
      • Gość: KaŚś ;** Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.tp.unicity.pl 09.06.09, 16:39
        Mi znajomi ciągle mówią, że z wyglądu jestem jak Selena i śpiewam jak Miley.
        xDkwiat
        • charme Mwahaha xD 21.10.09, 13:44
          Ja tam nie wnikam,ale moja rodzina i koleżanki mówią mi że jestem bardzo podobna do
          Angeliny Jolie i Francoise Hardy xD
      • Gość: Carolina Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:57
        Z wygladu jestem cos pomiedzy: Vanessa Hudgens i Kristen Stewart... A
        charakter? Hmm... nie wiem.. tongue_out
        serce
        • sandy_sel Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 20.09.09, 16:34
          troche z wyglądu do Seleny , a z charakteru to też nie wiem
      • Gość: JUlka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.chello.pl 09.06.09, 17:35
        tongue_out Znajomi mi mowiom ze przypomianm im alice ze zmierzchu ...
        • smiley11 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 26.08.09, 07:10
          Mi się wydaje, że z charakteru jestem podobna do Emily Osment, śpiewam podobnie do niej i do Avril, a zwyglądu najbardziej przypominam chyba Ashley Tisdale (tą w brązowych wlosach).
      • Gość: Asia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:39
        ja podobno troche z wygladu przypomniam Demi Lovato xD ale wolalabym Miley albo
        Ashlee SImpson xD
      • Gość: milay cyrus Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 80.54.235.* 09.06.09, 17:53
        MI duzo osob mowi ze jestem podobna do Miley Cyrus,ja osobiscie nie widze podobienstwa
      • Gość: milay cyrus Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 80.54.235.* 09.06.09, 17:53
        MI duzo osob mowi ze jestem podobna do Miley Cyrus,ja osobiscie nie widze podobienstwa
        • mindy44 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 18:10
          Z tego co widzę to część z was jest podobna do Kirsten Stewart , druga część do Seleny a trzecia do Miley ...
          Fajnieshock
          • kingusia11606 Ale wciskacie kit! 21.07.09, 17:39
            Po co kłamiecie że do kogoś podobni jesteście skoro to nie prawda! Po prostu
            lubicie ta gwiazde! Ale żadnego nie ma podobieństwa! Mi mowią że jestem
            podobna do Toli! Ciesze się bo ją lubie! Ale moim zdaniem miedzy nami żadnego
            podobieństwa niem ma! No chyba że styl bo też jestem emo!sercebrawo
        • tayusia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.08.09, 13:56
          ja nie wiem do której jestem podobna ale moja przyjaciółka jest strasznie
          podobna z wyglądu do Vanessy
        • inna_97 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.08.09, 19:18
          Moje koleżanki mówią że jestem podobna do Emmy Watson xDD
          Osobiście nie widzę podobieństwa no , ale cóż xP
      • Gość: milay cyrus Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 80.54.235.* 09.06.09, 17:57
        • sel Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:55
          Mi mówią,że jestem do Sel podobna. < 3
          Nawet miny robimy podobne. xD serce
          a głos tez do Sel..moze troche do Demi.
          • mileydemi Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 15.07.09, 20:38
            Głos to ja mam pod kierunek vanessy hudgens a wygląd ja miley mam taki sam kolor
            włosów i oczy bardzo podobny krztałt i taki sam kolor, mam też tzw. kartoflany nos jak
            miley. Uśmiech mam troche inny bo mam proste zęby ;p Ostatnio często sobie robie fryzki
            jak miley, i podpinam grzywke i wszyscy mówią ze jestem do złudzenia podobna do mil. A
            śpiewam jak van. hmm.. dziwne
        • m.i.l.e.y `Heh. 20.07.09, 08:54
          `Ja kolor włosów i fryzure mam taką jak Demi w Camp Rocku. {no może ona ma troche
          dłuższe i bardziej brązowe włosy ;dd.} A twarz bardzo podobną do Alison Stoner wink
      • Gość: pumcia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.centertel.pl 09.06.09, 18:02
        Dziewczyny mówią że mam podobny głos do Miley. Inni gadają że wyglądam jak
        Ashley Tisdale. Korzystając z okazji nienawidzę Megan Fox.Próbuje odbić Zac'a
        Vanessie , i spała z Pattinsonem.
      • mrnatalcia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:33
        moje przyjaciólki mówuą że jestem bardzo podobna do Vanessy Hudgens . A śpiewam
        jak Selena Gomez i Miley Cyrus jak jestem chora to jak Miley. Więc tak wyglad
        Vanessy głos Seleny jestem chora to Miley . A ubieram sie podobnie do Seleny .
        brawo
      • dominiczka664 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 20:30
        mi wszyscy znajomi mówią że jestem podobna do demi lovatosmilesmilewinkwinkwink
      • Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:37
        wszyscy mowia ze ja do Angeliny Jolie... mam identyczne oczy, ksztalt twarzy i usta smile)
        jedynie nos cos miom starym nie wyszedl ;d haha
      • Gość: amorka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 20:50
        ja jestem podobna do Vanessy Hudgens i mam nawet podobną barwe głosu (każdy tak
        mówi) nie że sie chwale ale na serio tak jest
        dlatego też ze wszystkich gwiazdek najbardziej ją lubie
        (wiem że nie wierzycie) ale no cóż nie musicie...było pytanie do jakiej gwiazdy
        jesyeś podobna to mówie
        kiss***kwiat
      • alcia999 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 21:33
        Około rok temu często słyszałam " Jesteś strasznie podobna do Emily Osment!" A
        teraz wszyscy w koło mówią mi , że wyglądam jak Demi Lovato
        • Gość: Dorotka* Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 85.128.7.* 10.06.09, 10:33
          Koleżanki mi mówią że z wyglądu przypominam Anahi smile smilesmilesmile
          • Gość: PATI Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:43
            mi mówią, że wyglądam jak Ewa Farna wink)
            i Miley Cyrus. ;d serceserceserceserceserceserce kisskisskissserceserceserceserce
        • Gość: wiesniaki Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 94.72.69.* 10.06.09, 20:45
          Przecież one wygl.ądają całkiem inaczej... ale kręcisz. Może najpierw po prostu
          iwielbiełaś Emily a teraz uwielbiasz Demi i chcesz sobie podwyższyć samoocene.
      • xoxokarola Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 22:39
        Ja podobno przypominam Emme Watson . Tzn. tak mi mówią znajomi. Włosy mam
        identyczne jak ona ,też jestem średniego wzrostu (bardziej niższego xp) jedynie
        co mnie różni to to ,ze ona ma 18 lat a ja 14 xd A i ona ma niebieskie oczy a ja
        mam zielone. Ale po za tym takie same =D
        • Gość: cs Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 94.72.69.* 10.06.09, 20:46
          Tylko,że Emma ma piwne oczy... sciana
      • Gość: Mary(Demi) Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 09:07
        Mi koleżanki mówią,że do Demi Lovato i z ubioru i z zachowania i z wyglądutongue_outbig_grinsmilesurprised:-
        Scoolpiwobrawo
        • Gość: wewa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 23:38
          Ja przypominam ludzią frediego Krugera lub michaela jacksona <lol2>tongue_outbig_grin
      • Gość: Usiek. Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 10:02
        hm. ja jestem podobna do Vanessy tongue_out A do charakteru to do Demi i Miley :otongue_out Głos mam ..
        podobny do Alyson Michalki xD
      • lileczka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 15:39
        JA to bym powiedziała, że do Ashley Greene...big_grin Ale fryzurą przypominam Kristen Stewart xD
      • Gość: kaisa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 95.160.148.* 10.06.09, 17:52
        taaaa teraz sie okazuje że wszystkie dziewczyny są podobne do Miley, Demi i
        Seleny. No i te głosy- idealne jak od dziewczyn z disney'a...
      • Gość: miley Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 80.50.4.* 10.06.09, 19:07
        Ja z profilu jestem podobna do Avril
        • Gość: Destiny Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.09, 09:08
          Mam takie same oczy ,usta,usmiech,figure,włosy i głos jak Miley Cyrus. Wszyscy mi tak
          mówią.Mam ksywke destiny ( jej wcześniejsze imie). a kiedyś mnie z nią pomylonosmile
      • Gość: Ktoś tam . ;pp Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 80.50.235.* 11.06.09, 12:33
        ja ponoc do Kirsten Stewart...
        Mam taki sam usmiech i robie do niej podobne miny .;]
      • Gość: www.dc-rzadzi.xx.p Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.xdsl.centertel.pl 12.06.09, 11:32
        Mi mówią, że z wyglądu do Vanessy Hudgens smile Nawet się urodziłam 14 grudnia, tak jak
        ona! Choć moja przyjaciółka twierdzi, że do Demi Lovato.
      • Gość: Ewcia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.toya.net.pl 12.06.09, 16:44
        Moje Qumpele mówią że jestem podobna do Miley Cyrus i tak samo się zachowuje.
        Nie wiem czy tak jest ale mam troche (nawet bardzo) do niej podobny głos. Nawet
        urodziłam się w tym samym roku i miesiącu co ona ale nie 23 listopada 1992 roku
        ale 15 listopada 1992 roku
      • Gość: britney Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 11:25

wszyscy mi mówią że jestem podobna do demi laviato ....
        mam taki sam fryz i twarzwink
      • mileydemi Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 15.07.09, 20:39
        z zachowania to też jestem jak miley. chciała bym dodać ;p
      • msthic Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 21.10.09, 16:06
        Noo kumpele uważają, że mam głos jak Selena Gomez xD Ale ona nie jest moją
        idolką ...
      • mley ...................................... 13.02.10, 10:12
        wszystkie przyjaciółki mi mówią że jestem podobna do Miley Cyrus nawet w zachowaniu ją
        przypominam heh
      • niunia11q > Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 02.05.10, 18:50
        Mi przyjaciółki mówią, że jestem z wyglądu podobna do pomieszania Seleny Gomez i Alice(ze
        zmierzchu czyli Ashley Greene)A z charakteru do avril Lavigne :]smirk
      • kasiula3196 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 02.05.10, 19:04
        z fryzury to do kristen stewart a z charakteru do Miley crus
      • misiaczek1123 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 06.06.10, 13:40
        NIeee ;d
      • idzioczkalove Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 29.10.10, 15:14
        ja zchowanie jestem podobna do demi lovato
        śpiewam podobnie jak ona
        =)
    • pati896 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 17.04.09, 19:20
      Ja straaaaaaasznie lubie Sleene Gomez i mamy wieleeee wspólnych cech, zalet,wad i hobby wink

Wiadomości z najnowszego wydania FunCluba:

Pozdrwia fanów: ''Jestem przyjacielska. Czemu miałabym to ukrywać.?''-pyta Tak się składa,że też mam
      wieeelu przyjaciół nawet u chłopaków, świetnie się z nimi dogaduje i rzadko się ze sobą kłócimi, a jak juz to po 2
      godzinach znowu się godzimy haYh ;D Moja naY naY ukochańsza pśapsiólka to Pati C. dalej nie powiem hehe
      Pozdro dla ciebie Pata hahaha wink

Dba o dom i ogród: Gomez lubi porządek. Prawie codziennie sprząta chatę oraz podórko. Ja tak samo nie
      lubie, gdy ciągle coś mie leży pod nogami, co dzień troche sprzątam. Moze nie tak jak w sobote, ale żebym mogła
      patrzeć na nasz dom hehe ;D Mam też swó ogródek, jest to taki jakby kopiec z różnymi roślina i róże itd. Często
      lubie tam przesiadywac i pielegnować, no moze ogród nie tak czestow znowu, ale też. Podlewam też prawie co
      dziec przez lato oczywiście drzewka, bo mamy mnóstwo małych, hayh jak urosną będizemy mieć mały lasek hehe ;p

Dużo czyta: Uwielbiam książki: mów o sobie,że mogłaby zamieszkać w księgarni o_O Nie żebym się
      przechwalała, ale czytam od zawsze naj lepiej w mojej klasie, bo moja siostra [*] Była dalmnie taka kochna,że od 5
      lat uczyła mnie wszystkiego i już w przedszkolu umiem czytać. Tak się składa,ze straaasznie to lubię i mam
      wyobraźnie, dal mnie książka jest lepsza niz film bo potrafie sobie to inaczej wyobrazic, tak się wczyje,śe tak
      jakbym to oglądała w telewizorze wink

Kupuje kwiaty: Nie ma dnia,żeby na jej stole nie stał przepiękny bukiet. No moze mnie nie stać,żeby co
      dziec na każyd stół kupować inny drogi i piękny bukiet, ale co jakiś czas go zmieniam. Czasem się kupie, moze ktos z
      rodziny ma akurat urki i dostanie bukiet, albo poprostu z ogrodu. Są piękne ;0 Sel też ma pięknu ogród więc też z
      niego korzysta napewno hehe ;D Lubie wogóle dekorowac wnętrza i chciała bym się tym zająć w przyszłości wink

Jeździ na desce Też to KOCHAAAAAAM.[!] ;*********
      • pati896 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 17.04.09, 19:22
        Tak ale masz wymienić swoje wspólne cechy z jakąś gwiazdą wink
      • loczek. Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 18.04.09, 20:39
        `. pati 896 - twoje podobieństwo do Selenki jest naprawdę duże!
        ja z wyglądu jestem nieco podobna do miley cyrus - chyba dlatego stała się
        moją ulubioną gwiazdą smile z charakteru...
        cóż, trudno określić, może pomożecie?
        energiczna, pomysłowa, marzycielska, pomocna,
        mało inteligentna xd, na różne rzeczy wybucham słowem
        "och!", często przeklinam, lubię się bić.
        nie znalazłam takiej gwiazdy smile
        • van_hudgens Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.04.09, 22:41
          Mi mówią, że jestem podobna :
          z wyglądu do Vanessy Hudgens.
          z charakteru do Demi Lovato.
          z głosu do Hilaru Duff.
      • Gość: just like miley Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:44
        wszyscy nowi znajomi i nawet bliscy przyjaciele mówią że jestem bardzo podobna
        do miley cyrus wyglądem zachowaniem a nawet śmiechem jak mówie i śpiewam też
        mam podobny głos taki chrypliwy,śmieszne ale to na serio prawda ciesze się ze
        mnie do niej porównują bo ją lubie big_grin
      • martuuula Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 16:14
        mi wszyscy mówią, że pod względem wyglądu charakteru i zachowania przypominam
        Demi Lovato. bardzo ją lubię i cenie za to jaka jest. może dlatego przypominam ją ?smile
      • miless Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 20:48
        Ja jestem mieszanką Sel i Miley.
    • martynaaa1 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 17.04.09, 19:28
      Moja jest Doda,u mnie postawic a swoim,jest blondynka,mocna tak powiem ze w "gębie"
    • Gość: jajajaja Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 20:45
      tak,tak. Ale DODA jest też pusta..
      Pewien facet zapytał się jej, co oznacza tytuł jej piosenki "Katharzis"--nie znam tego tytułu, więc nie wiem, bo nie
      słucham Dody;/
      no to ona: "przeznaczenie"
      więc facet dalej: "a w jakim to języku?"
      a "bardzo inteligentna" doda odpowiedziała:"a co ja?! słownik?"
      hahahaha jaka głupia. Bez urazy dla fanów smile

ja jestem jedyna w swoim rodzaju, ale rodzice porównują mnie do Dakoty, bo mam blond włosy i wyłupiaste
      oczy,tak jak onasmile
      • Gość: Olcia_____ Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:42
        Koleżanki mówią że jestem podobna z wyglądu do Belli Swan.smile
        Z charakteru do Demi big_grin
        Mam też poczucie humoru podobne do Seleny Gomez.wink
        Głos to raczej do Ewy Farnej.kwiat
        • joelina16 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:58
          no więc mi mówią że z wyglądu trochę przypominam Selene: mam podobno duże oczy i
          podobny kształt twarzy...z charakteru jestem też jak Selena: uwielbiam się śmiać
          i cenię sobie przyjaźń....no a żeby było śmieszniej to mam głos bardzo podobny
          do Selly...xD
      • Gość: sexi Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:01
        ja jestem podobna do angeliny jolie bo mam sexi dupke. i jestem wgl sexi..
        ale z was pały... wszystkie podobne do miley... wy rozwydrzone bachory!!
      • Gość: fly Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.lanet.net.pl 09.06.09, 18:37
        Po 1 - Katharsis oznacza OCZYSZCZENIE (wg Freuda z frustracji ktore gromadzimy
        na co dzien), po 2 - fakt, doda jest pusta, ale Ty jestes jeszcze gorsza....
        tragedy
    • iness_pendragon Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 18.04.09, 08:49
      ja jestem podoban do miley i troche do seleny z twarzy do miley a wlosy mam jak selena
    • Gość: Vanessa_H Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.acn.waw.pl 18.04.09, 09:26
      Ja jestem podobna Vanessy ale bardziej z cech niż z wyglądu,oto parę podobnych cech:
      1.Ja jestem spod znaku Strzelca i ona też(to niekoniecznie jest cecha no ale...)
      2.Kiedyś Nessa była nieśmiała ale w końcu przełamała tremę i teraz widać
      efekty,pięknie śpiewa i gra.Wracając do mnie to ja też jestem nieśmiała ale
      powoli przełamuję tremę.
      3.Lubi sukienki i szpilki tak jak ja(no może te szpilki to w tym wieku
      niekoniecznie,ale ogółem lubię buty na obcasie ale klocki za bardzo mi się nie
      podobają)
      4.jednym z jej ulubionych kolorów jest niebieski,a ja też go lubię
      5.Na czyimś blogu o Nessie czytałam,że Van nie umie gwizdać i ja też
      6.Nie wiem czy to by się liczyło ale ona jest podobnego wzrostu do mnie nawet
      trochę niższa(a ja jestem jedną z najwyższych dziewczyn z mojej klasy i ja mam
      12 lat i wzrost ok.160cm,a Van ma 20 lat i wzrost 157cm)
      To chyba wszystko jeśli o czymś zapomniałam to sorry ale i tak lepiej że tyle
      pamiętałam niż w ogóle.Buziaki kiss
    • Gość: Lookdnfj Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 10:37
      Moojee kumpele fanki JB !wszystkiee mowia ze mam taki charakter jak Joe , caly czas sie smieje , zartujee i odzucam chlopakow tak jak on dziewczyny ^^~! haaa,, on jest slodki wiec ja sie ciesze!
      • demcialove Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 18.04.09, 10:56
        z wyglądu jestem podobna do Seli an tym zdjeciu bo mam identyko wlosy.xd

https://photos.nasza-klasa.pl/24211460/6/main/0890e4951b.jpeg

a z charakteru jestem podobna do Sharpey z hsm i do tess c Camp rock ale tez
        doLily z hannach montana.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/b6/Lilly_Truscott.jpg/250px-Lilly_Truscott.jpg

https://th.interia.pl/30,b79486a1d2978607/0160293285.jpg

https://i305.photobucket.com/albums/nn239/kannie1994/Camp%20Rock/CR1/normal_186.jpg

a hobby,takie ajk Demi i Miley.xd

czyli spiewanie.xd

https://pk2.s3.amazonaws.com/p/80312/gcjk_big.jpg

https://www.mymostwanted.com/gallery/data/4303/medium/miley-cyrus_com-disneychannelgames2007-concert-apr27-e003.jpg

kisskisskisskiss

a pasje mam takie jak Demi.
        • miley_love. Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 18.04.09, 11:25
          mam włosy jak miley, podobno, a szczególnie, kiedy ma grzywkę, czyli coś jak na
          okładce seventeen ; d

i mam podobne zęby, tylko że ja mam większe i nie widać mi dziąseł xdddd
          i podobno zachowuję się jak miley stewart xddd
          • mileycyrus23 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 12:54
            tak jasne nagle wszystkie które mają w nicku miley love czy coś takiego są do niej
            podobne ja mam tylko do miley podobny głos
      • Gość: PP Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.tktelekom.pl 09.06.09, 18:04
        Wszyscy z mojego domu śmieją się że z charakteru jestem podobna do Joe.Cały czas
        się śmieje,wygłupiam się i nie umiem minuty usiedzieć na miejscu.Mało tego
        kiedy tylko mogę opowiadam dowcipy.wink
    • Gość: MileyHannahFan Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.elblag.vectranet.pl 18.04.09, 20:14
      ja do MILEY CYRUS mamy wiele spólnego,weszlam na jej stronke i zobaczylam ze lubi i nielubi to co
      ja!!!!!!!!!!!!!!!sercesercesercesercexdserceserceserceserceserceserce
      • Gość: Miley Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 16:00
        Podasz stronkę
    • daguss Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 18.04.09, 21:14
      mi mówią, że w brązowych włosach byłam podobna do emmy watson. w czarnych to już
      jedyna, niepowtarzalna jestem. xdd
      • joe_57 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 19.04.09, 17:07
        Ja śpiewam prawie tak samo jak Miley i niektóre piosenki jak demi a wyglądem przypominam vanesse
        • emmmmm Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 18:13
          hahaha taaaak. pewnie wszystkie przypominacie Vanessa , Selene i Miley big_grin
          Weźcie nie przesadzajcie. A gdybyście pokazały swoje zdjecia zakladam sie ze
          moze jedna troche przypomina Selene z wlosow i moze ma ciemne oczy i tyle big_grin
          Ja tam nie jestem do nikogo podobna i mi z tym dobrze. big_grin
          Wazniejsza jest oryginalnosc a nie kopjowanie ,,gwiazdek" disneya.
          Głos mam swój, charakter tym bardziej.
          Kolezanka mi powiedziała ze moglabym grać Belle w zmierzchu , ale nei ze ejstem
          podobna do Kristen bo nie jestem. Kolega z kolei mi kiedyś powiedział ze
          wyglądam jak Ashlee Simpson . Taaaaa... pewnie ;d

To straszny żal kiedy nastolatki upodabniaja sie do ,,gwiazd" ... Nie ma sie
          wlasnego stylu, oryginalnosc. Własnego ja. Stara sie na sile udawac kogos kim
          sie nie jest.
          I tak pusto patrzy sie na wyglad cżłowieka.

Eh.taki to ten swiat.
          • madison. Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 22:03
            racja , racja. : d

ja przypominam siebie. : d
            ooo , a jedynie moją idolką jest Taylor Momsen ,
            ale nie żebym się na nią stylizowała , bez przesady.

Ktoś kiedyś mi powiedział , że jestem podobna
            do Giselle Bundchen , bo jestem podobnie zbudowana ,
            i tyle. : d
    • cookies Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.04.09, 15:58
      Ja podobno przypominam Emme Watson, śpiewan jak Selena Gomez... xD
      • Gość: Ruyaaki Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 09:49
        Taaa. teraz wszystkie jesteście podobne do jekiejs gwiazdki Disneya (bez obrazy
        dla Walta Disneya xD )
        Ja tam jestem tak niemożliwie prze szczęśliwa że nie jestem do nikogo podobna !! ;]

• pati896 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.04.09, 16:21
      Dobra wink Fajnie, ale mnie chodizło o wymienienie cech podobnych tak jak ja dałam
      przykład na początku.! Tak to ja też moge powiedzieć, mam głos podobny do Sel,
      Miley,Van i Asch wink Ale chodzi w szczególności o cechy no. z gazety o ona lubi jeść spagetti,
      a ja też je KOCHAM wink
    • iness_pendragon Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.04.09, 16:32
      Z wyglądu to Katie McGrath:takie same włosy,oczy,brwi,usta.
      https://farm4.static.flickr.com/3086/3125699409_67106106b5.jpg
      Z charkteru tak jak Tess z Camp Rocka,Sharpey z HSM,jak Poppy z Wild Child i Rikki z H2o.
      https://userserve-ak.last.fm/serve/252/7640557.jpg
      https://images.askmen.com/galleries/celeb-profiles-actress/ashley-tisdale/pictures/ashley-tisdale-picture-3.jpg
      https://1.bp.blogspot.com/_Vi2K6zqtieE/SW8J3gcZn-I/AAAAAAAAAqQ/cOAaGO85ygc/s400/wild_child_movie_image_emma_roberts.jpg
      cleo-sertori.picsmaker.blogasek.pl/upload/Kopia%20cariba-heine-005.gif
      Same blondynki tongue_out

A ja jestem brunetką o charakterze różowej lalismile Lubię to!
      • demi_lovato19 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 23.05.09, 19:35
        Demi Lovato i Joe Jonas śmieje się ze wszystkiego i uwielbiam się
        wygłupiać!!!!!!!!!Mój głos jest strasznie podobny do głosu Demi Lovato!Kiedy raz
        się na telefonie to dziewczyny myślały, że Demi Lovato ma nową piosenkę.Tak jak
        joe lubie flirtować i zarywać do chłopaków tyle, że on zarywa do
        dziewczym!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Dekl Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:45
          mi mówią że jestem podobna do Miley Cyrus z uśmiechy Joe Jonasa z włosów i oczu
          do Seleny z uśmiechu i stylu
          ubieraniatongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
          big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • Gość: Ashley Green Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.lewandow.net.pl 09.06.09, 22:39
          Wszyscy mi mówią że z wyglądu jestem podobna do Alice Cullenserceserceserce,
          ponieważ mam takie same włosy i oczy, a z charakteru przypominam Ashley
          Greenserceserceserce.
          • Gość: Ashley Green ASHLEY GREEN IP: *.lewandow.net.pl 09.06.09, 22:48
            Wszyscy mi mówią że z wyglądu jestem podobna do Alice Cullenserceserceserce,
            ponieważ mam takie same włosy i oczy, a z charakteru przypominam Ashley
            Greenserceserceserce.
      • Gość: eva R*L**W**A Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 00:05
        Ja jestem jednak taką chłopaczarą co rzadko sie zdarza innym dziewuszką... Laski
        lubią się zwierzać i chodzić na zakupy a ja nie... Nie nosze sukienek szpilek
        spódnic rajtek itp... nie maluje paznokci i najlepiej czuje się w bojówkach ( to
        to normalnie kocham) Chodze w kochanych adidaskach i trampkach... Kocham biegac
        jeździć na rowerze grać w siatke chodzić po drzewach, wkradać sie z chlopakami
        gdzieś na działki a potem uciekać przed ochroniarzami;d i oczywiście %%...
        Kocham jeszcze horrory...Laski przewarznietakich rzeczy nie robią a napewno nie
        znane aktorki czy piosenkarki wiec nie wiem;d... Z daamskich rzeczy bardzo lubie
        plotki i to chyba tyle...;dsuspiciousbig_grin
    • nikt. Jestem podobna do.. 23.05.09, 20:15
      Ja z wyglądu przypominam Taylor Swift,
      Włosy, charakter i styl jak Miley Cyrus,
      a głos jak Taylor Swift, Miley Cyrus, i Selena Gomez razem, tylko trochę fałszując do tego xD
      • olciaa111 Re: Jestem podobna do.. 31.05.09, 15:13
        sory..ale jak można mieć głos podobny to Taylor , Miley i Seleny jednocześnie
        ??!! uncertain
        Przecież Taylor ma delikatny głos a Miley ma taki bardziej niski !!. To całkiem
        co innego ! Myślę że ściemniasz ! Bez urAZY !
        • Gość: superwomen ;D Re: Jestem podobna do.. IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 19:10
          napisała, że razem czyli wymieszany smile
          a ja chyba nie jestem podobna do żadnej gwiazdy i nie mam zamiaru się upodabniac
          jestem po prostu sobą wink dziewczyny, które próbują na siłę się do kogoś
          upodabniac nie mają swojej wartości. Pozdrawiam serdecznie ;**
    • candy.e Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 23.05.09, 20:19
      o boze. i teraz kazdy bedzie pisal cos w stylu:
      boze kocham miley.!! x333 i jestem 100% do niej podobna..oj.!

ps. ja jestm soba.!!
    • pati896 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 23.05.09, 21:56
      No candy.e...masz tak troche racji, bo mnie ogólnie chodziło o cechy harakteru, bo w
      wyglądzie kazdy jest na swój sposób wyjątkowy smile
    • pati896 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 23.05.09, 21:58
      A pozatym nawet nie wiemy jak naparawdę wygladają poniektóre gwiazdy, bo mają na
      twarz gdzieś z kilo pudru i makijazu czy tam innych kremów, moze ludzie bardziej by je
      cenili gdyby były naturlane, luźne i takie jak na co dzień z przyjaciółmi. Bo nie dokońca
      można wszystkie gwiazdy nazwać prawdziwymi ludźmi :<br />
      )
      • majusia011 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.05.09, 10:07
        ja jestem wyjątkowa, jedyna, niepowtarzalna w swoim rodzaju! drugiej takiej jak
        JA to nie znajdziesz!smile
        jestem sobą i nie będę się porównywac do innych gwiazd bo dla mnie jest to
        trochę chore
        ( sory pati896 jak cie urazilam, ale mysle ze tego nie zrobilam )
        moim zdaniem nie jestem podobna do żadnej gwiazdy! JESTEM PO PROSTU SOBĄ!! wink))
        • Gość: ja_ja_ja Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.csk.pl 24.05.09, 10:40
          nie ma drugiego takiego samego człowieka na ziemi..
          ale nie znam charakterów gwiazd wiec moge
          tylko tyle powiedzieć ,że z twarzy jestem podobna
          do seleny [ tylko ze nie mam takiej 'krolikowatej' i
          okraglej buzi]
          fryzure mam taka jak demi
          raz grzywka prosto wlosy krecone,
          albo wlosy na prosto
          i grzywka na bok.
          spiewam ppo swojemu nie umiem okreslic
          ale luie swoj glos.
          a chcrakterek taki nieznosny troche irytujacy
          hmmm jak 'riki' z H2O.
          hmmmmmm.. chyyba wszystko.
          koniec.!!!
    • vani74_13 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.05.09, 11:14
      Moje przyjaciolki czesto mowia mi ze mam podobne oczy do Ashley Tisdale i ze
      robie strasznie podobne miny do Vanessy Hudgens ;] I zawsze jak to mowia to mam
      radoche xD ;pcool
    • elisss92 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.05.09, 12:13
      NIe przypominam zadnej znanej osoby, bo jestem jedyna i niepowtarzalna big_grin A
      uwielbiam Roonie'go Radke (byly wokalista Escape The Fate)
    • Gość: demsel Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.toya.net.pl 31.05.09, 15:08
      Ja z wyglądu przypominam demi lovato mam prawie wszystko to co ona,
      charakter i styl jak tess z camp rock i sharpey z hsm,
      a głos jak demi lovato,, iSelena Gomez razemxD
      ostatnio kolezanki mi posprawdzały i wszystko co napisałam to prawda xdd
      • love.selena.x3 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 31.05.09, 15:14
        Ja jestem podobna z wyglądu do Demi o,O
        Oczy ,usmiech(też tak się szczerzę xd)
        włosy
        twaarz xd

zęby mam do Miley..identykoo o,O
        A charakter? Do Alex Russo..każdy mi to mówi ;p
        Styl ubierania się mam też do niej podobny ;p

x3serce
        • Gość: Gościówa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:43
          Mi w szkole mówią Joe Jonasdevil i mnie to bardzo wkurza a to dlatego że mam
          płyty Jonasów i mam czarne włosy jak JOEangry
          • Gość: angelofmusic Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:52
            E, tam. Ja jestem sobą.smirk
            A i skad Wy wiecie jaki charakter ma Miley Cyrus, w końcu jej nie znacie.
            Rozumiem jak piszecie Miley Stewart, no bo z filmu wiemy.
            Eh. z wyglądu to też nie znamy ich prawdziwej twarzy, bo zawsze photoshop się przydaje.
            A i nie można miec kilku głosow naraz.
            I co Wam wszystkim strzeliło do głowy- Wszystkie sa Miley, Demi lub Selena. Przeciez nie
            jestescie wszystkie takie same. pfff.
            Dzieci opanujcie się!uncertain
        • hannahmontana12 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 17:23
          ja przypominam miley..xD
          • Gość: Ellll Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 195.82.191.* 09.06.09, 19:39
            O w mordę!
            Ile mamy dziewczyn podobnych do gwiazdek Disneya w Polsce :o.
            Coś mi się nie chce wierzyć smile. Eh, ale was nie widziałam to trudno powiedzieć.
            Ja mniej więcej wyglądam jak Katie Melua, może jeszcze jestem trochę podobna do
            Deepiki Padukone smile.
            Charakter i styl jest jedyny w swoim rodzaju.
            Pozdrawiam was smile.
          • Gość: andzia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.eltronik.net.pl 09.06.09, 19:54
            urodziny obchodze tego samego dnie co selena gomez , xxdd
            nawet troche jestem do niej podobna xd
      • Gość: yhy Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.pl / 10.200.2.* 09.06.09, 15:43
        noo jasne. od razu normalnie nadajesz sie do wytworni disneya i w ogole dziwie
        sie, ze jeszcze siedzisz na kotku zamiast nagrywac jakas super piosenke swoim
        super mieszankowym glosem w super studiu nagraniowym w L.A. dziewczyno, opanuj sie!
    • olciaa111 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 31.05.09, 15:11
      wszyscy mówią że mam głos bardzo podobny do Demi Lovato..!
      znam wszystkie jej piosenki na pamięć i muszę przyznać że dobrze mi wychodzą
      Bardzo podobnie do Demi smile
      • Gość: Selena96 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 89.161.8.* 31.05.09, 15:22
        włosy demi - ta sama fryzura , z twarzy do selenki , a z zachowania i
        hobby-czyli spiewanie i aktorstwo do mileyyysmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
        • Gość: nadiya Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 19:02
          wszystkie tylko Miley Demi i Selena?
          ja jestem podobna do Vanessy,mamy podobne nosy , karnacje i oczy
    • mileylove. hej. ja jestem podobna do miley cyrus 08.06.09, 20:39
      jestem podobna do miley cyrus z wygladu i sposobu zachowania i pochucia humoru wszystkiego dziewczyny z klasy ciagle mi to mowia wink
      • love.selena.x3 Re: hej. ja jestem podobna do miley cyrus 08.06.09, 20:40
        Ja z zachowania ,to do Emily Osment w HM.
        A takto to nie wiem..staram się być sobą ;d
        • hermiona13 Re: hej. ja jestem podobna do miley cyrus 08.06.09, 20:50
          Hmm...Z wyglądu do Vanessy Hudgens i Maite Perroni wink Z włosów też xD z charakteru to
          chyba do Miley ( ;. Uwielbiam śpiewać, podobno mam głos podobny do Demi i trochę
          Miley xD
          • mandy_ Re: hej. ja jestem podobna do miley cyrus 08.06.09, 21:12
            mi wszysyscy mowia
            ze jestem straszniee podobna
            do vanessy :
            media.photobucket.com/image/vanessa%20hudgens/gorgeous_fabulous_1012/vanessa-hudgens-teddy1.jpg
            a wlosy mam takie identyko..
            no coz,
            jak ktos tak mowi traktuje
            jako komplement xpp
            bo jet b. ladnaa
            a z charakteru podobna
            jak najbardziej do siebiebig_grinbig_grin
            • Gość: ajem Re: hej. ja jestem podobna do joli rutowicz IP: 80.54.27.* 09.06.09, 18:46
              tak lubie jole i jestem do niej podobna amen heloł
        • Gość: patunia Re: hej. ja jestem podobna do miley cyrus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 17:44
          ja też jestem podobna do Miley Cyrus. Mamy bardzo dużo wspólnych cech.
        • destiny__ :) 21.10.09, 13:29
          ja jestem łudząca podobna do miley cyrus . nie kłamie moze nie długo będe miała zdjęcia
          na kotek.pl to sobie zobaczycie xD wink
      • Gość: Agnieszka Jestem Podobna do Hannah Montany IP: 94.254.220.* 12.06.09, 09:51
        wszyscy mi mówią że jestem podobna do Hannah Montany ponieważ mam identyczne
        długie blond włosy z grzywką, ubieram się w podobne ciuchy jak Hannah! wszyscy mi
        mówią że jestem podobna do Hannah ale ja bym wolała do Miley Cyrus!kissserce
      • klama_kcmil Re: hej. ja jestem podobna do miley cyrus 28.01.10, 16:42
        Skąd wiesz, jaka Miley jest naprawdę.? Nie znasz jej osobiście więc nie możesz powiedzieć,
        że jesteś do niej podobna z charakteru.

PS.Twoje koleżanki też nie znają Miley Cyrus ; ]
    • blah___rock Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 08.06.09, 21:15
      Tak Tak wszyscy sa podobni do gwiazd disneya ;PPPPP A ja wam oczywiscie wierze ;PPPP
      • loczek. Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 08.06.09, 21:25
        taak, a ja wyglądam jak shrek.
        fajnie mam? smile
      • wyobraznia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:38
        ych ..
        podobna jestem do Miley Cyrus ..
        włosy i wgl .
        charakter jeszcze do Taylor Swift .
        no i tak to nie wiem dalej .

• lolcia66 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 14:45
      Ja nie jestem do nikogo podobna, ale po naszej szkole chodzi taka dziewczyna co
      jest tak straaasznie podobna do Miley tongue_out
      • Gość: Zal mi was Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.kalisz.mm.pl 09.06.09, 16:06
        Wszystkie sa podobne do Miley Demi Seleny i takie głosy tylko wymieszane .... żal mi was dzieci kto wam takich sciem o podobienstwach na wciskał ... no chyba ze wy same .
        Jedna rada jak juz chcecie cos wciskac to to zajmijcie sie pryszczami na gebie i je sobie POWYCiSKAJCIE!! wiec wielkie "gwiazdy " co wy tu jeszcze robicie L.A czeka buhahahah
        confused
    • pati896 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 14:52
      Jasne loczek. hehe a ja do fiony ;p Ale ja w tym wątku miałam na myśli o charatker, np. to
      co ja wymieniłam, podobne hobby itd. Bo każdy jest idelany i napewno nie jest podbny
      identyko, albo włsoy identyko do Mley Demi czy innej gwiazdeczki Disney'a ;D
      • pati896 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 14:52
        Znaczy każdy jest jedyny w swoim rodzaju, a nie idelany, bo nikt taki nie jest hehe xD
        • anai5 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:39
          Ze wszystkich gwiazd chyba najbardzije jestem podobna do Avril Lavinge- chrakterem jak
          i wygladem(przynajmniej na początku jej kariery)... Włosy mam takiego samego koloru
          jak ona miała... Jestem wygadana i zawsze mam jakąś ripostesmile Nie przeklinam za dużo ale
          się zdarza...W bójki czasami wchodzęsmile Uwielbiam tez większość jej piosenek...
          Ps. widzę że Selena, Demi i Miley mają bardzo dużo sobowtórówsmileuncertain
      • desti.ny Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 15:50
        Wydaje mi się, że pati nie o to chodziło w tym wątku.shock <br />
        <br />
        Takk każda z was jest podobna do gwiazdek Disneya.! Uważajcie, bo ktoś wam w to
        uwierzy.. po postach widać,że na ten temat wchodzą tylko maniaczki Disnejowskich
        filmików..;/ Każda z nas jest inna i każda jest wyjątkowa. Nie szukajcie osób i
        nie wierzcie ślepo, że odzwierciedlacie daną gwiazdę. Bądźcie sobą a będziecie
        bardziej wartościowe..big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka