nicola_16 01.05.09, 18:34 jakie znacie "ziomalskie" wyrażenia ? ps: jeśli można to przetłumaczcie co one znaczą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miley_cyrus45 Re: /../ slang /../ 02.05.09, 15:26 impra.(pamiętaj że ja jestem milunia_cyrusx3,tylko zalogowana na inny nick) Odpowiedz Link Zgłoś
majli_xo Re: /../ slang /../ 03.05.09, 14:38 dżampra ( impreza ) neo ( tego nie umiem Ci wyjaśnić ;p coś w stylu "lol" ) szpan ( jak ktoś uważa że błyszczy ) boss ( ktoś super ) itpee. w szkole taki coś u nas jest ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: /../ slang /../ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 19:26 przestań się podszywać !! Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: /../ slang /../ 04.05.09, 20:15 Ja się nie podszywam!he,dziwna i śmieszna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: /../ slang /../ 04.05.09, 20:36 ech, u nas najczęściej przeklinają. popularne jest też: " ogarnij się, ku..wa " " je .. iesz system! " " WTF ?! " - what's the fuck (co jest, ku .. wa) ale przekleństwa obowiązkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
badgirlxd Re: /../ slang /../ 13.05.09, 19:11 to tak ja często mówię: biba - impreza fura/gablota - samochód gitny - świetny, spoko, wspaniały hery - włosy lol - to znaczy głośno się śmiać, tłumaczone jest jako lots of laught xD - właściwie to samo co lol jest plastikowo - kiepski klimat foka - dziewczyna kabanos - brzydka dziewczyna kijowo - fatalnie jednokomórkowiec - posiadacz telefonu komórkowego, który ze swoim komem praktycznie nigdy się nie rozstaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: /../ slang /../ 04.05.09, 21:29 u nas często: -żal-ze cos jest oo ale zal :dd -i ghul czy cóś- ze ci głupio :dd -boot czy jak to sie-taki przygłup :] często jest tak: żal mi cie bocie :dd a mnie denerwuje ten ghul. ciągle tylko gdy cos wyjdzie nie na moje to juz:,, i ghul i ghul.?" :dd Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: /../ slang /../ 07.05.09, 21:19 lajfa-zaje.iste lampić-w sensie gapić sie siet-angielska wersja słynnego "cholera" lans-szpan cnie-co nie? ect-itd noi te "idne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Callie Re: /../ slang /../ IP: 217.153.242.* 23.05.09, 12:26 BTW [By the way] - swoją drogą Odpowiedz Link Zgłoś