iness_pendragon 05.05.09, 19:54 Opowiedzcie coś o swoich avatarach! Dlaczego jest na nim taka gwiazda,taka rzecz itp. Ja mam na avatarze mojego ukochanego Księcia Artura(Bradley James) z serialu Przygody Merlina bo jest śliczny i go uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blah___rock Re: O naszych avatarach:) 05.05.09, 19:58 Ja mam i love New York bo uwielbiam NY (chyba nie było trzeba mówić o_O) i moim marzeniem a raczej mam zamiar zamieszkać tam gdy skończę szkołe ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 Re: O naszych avatarach:) 05.05.09, 20:05 Ja na swoim mam zdjęcie Kourtney Kardashian z sesji zdjęciowej dla magazynu ''944'',siostre Kim.Tak ogólnie lubie Kim(to moja ulubiona gwiazdka),rodzinke Kardashianów i program o nich na MTV Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: O naszych avatarach:) 05.05.09, 20:17 okładka singla time to pretend mgmt. przedtem była okładka debiutu the virgins. jeszcze wcześniej neony z okładki kingdom of fear shitdisco. a jeszcze wcześniej jakiś pokemon ;q Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_16 Re: O naszych avatarach:) 05.05.09, 20:53 ja bardzo lubię Miley Cyrus no i dlatego mam z nią awatara Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: O naszych avatarach:) 05.05.09, 21:02 był i go nie ma. nie chce mi się załadować o.O { chyba że wy go widzicie ? ;> } ale miałam kolesia na rowerze skaczącego przez ludzi. ;P lubię bmx'y i to zdjęcie wyjątkowo mi się podobało. ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczkaxd Re: O naszych avatarach:) 05.05.09, 21:03 a ja uwielbiam truskawki :serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce: Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline O naszych avatarach:) 05.05.09, 21:19 Na moim widnieje Taylor Swift. Bardzo lubię jej piosenki. Ma cudowny, głos i jest chyba jedną z moich naj gwiazdek. Wcześniej jako avatar miałam jakiś obrazek z bardzo popularnego filmu "Twilight". Jeszcze dalej patrząc wstecz znów mogliście w tym miejscu ujrzeć Tay. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: O naszych avatarach:) 05.05.09, 22:36 A ja mam w avatarze Hayley Williams ;d Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: O naszych avatarach:) 06.05.09, 06:56 Ja obecnie mam Anahi bo ją strasznie lubię Poprzedni mój avek to Vanessa Hudgens, a jeszcze poprzedni Selena Gomez (; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma Re:niedlugo p..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 15:13 czesc wam niedlugo na wakacje nagram wiele teledysków itp. ale jeszcze jedno,nietylkoselena ostrzy pazurki tylko ja i selena. Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: O naszych avatarach:) 06.05.09, 16:06 ja mam Ashley Tisdale bo bardzo ją lubię:] na samym początku miałam Sel i Mil bo uważam że obie są wspaniałe, a potem miałam Roberta z ,,Twilight" gdy stoi na parkingu:] Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: O naszych avatarach:) 06.05.09, 17:20 ja mam Demi i Miley bo obioee bardzo uwielbiam..są swietnee . ! .Na poczatku miałam avatara z Demi z okularami . xd.potem Demi i Sel(jak jeszcze wtedy lubila Selene),nastepnie znowu Demi jak stała w łązience,a potem Demi z kapturem.Potem bardzo polubiłam miley i mam avatar z Demi i z MIl xd Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: O naszych avatarach:) 06.05.09, 18:18 Ja bardzo lubię Miley,i dlatego mam z nią avatarnajpierw miałam z Demi,później z Miley a teraz jeszcze innyz Mileyplanuję sobie niedługo zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: O naszych avatarach:) 06.05.09, 19:06 Ja mam p!nk z jej poprzedniej płyty "I'm not dead" Uwielbiam ją))) Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczkaxd Avatarek Mój...:* 08.05.09, 19:58 zmieniłam avatar teraz mam drew seeley , ponieważ jest śliczny Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: O naszych avatarach:) 08.05.09, 20:16 Teraz mam z Zanessa bo oczywiście ją uwielbiam , wczesniej mialam kilka z Seleną, Demi, Drew, Ashley ..i cos jeszcze.. ale bardzo czesto zmieniam avataty wiec niedlugo pewnie zobaczycie kogos innego... moze kogos z Kardashianow ..ich tez uwielbiam ..) Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: O naszych avatarach:) 08.05.09, 20:24 Ja mam już za sobą 3 avatary,a to jest mój 4.Nie podoba mi się,zmienię sobie niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_nice_girl Re: O naszych avatarach:) 21.05.09, 17:15 mojego avatara zrobiłam sama na pewnej stronce ale i ttak niedługo go zmienię Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: O naszych avatarach:) 21.05.09, 17:27 Zmieniłam avka na fotkę Nessy. Nie przepadam za nią, ale ta sesja ma coś w sobie. Przerobiłam fotkę i wstawiłam na kotka. Nie długo zmienię Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: O naszych avatarach:) 21.05.09, 19:52 Ja jako avatar ustawiłam sobie zdjęcie Miley, bo jest moim wzorem do naśladowania i wzoruję się na niej. A to zdjęcie, które sobie ustawiłam uważam za przepiękne, bo Mil w tej opasce wygląda bosko Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: O naszych avatarach:) 21.05.09, 20:58 teraz aktualnie mam z ash bo ja bardzo lubie. na moich awatarach pojawią sie tez zackuś, rob pattinson, miles(przede wszystkim), no i hannah montana tez:- D BUZIAKI Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: O naszych avatarach:) 23.05.09, 18:51 ja mam na avie okladke plyty "Dying Is Your Latest Fashion" zespolu Escape The Fate. Wiecej tlumaczyc nie trzeba x3 Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia115 Re: O naszych avatarach:) 24.05.09, 09:20 ja mam dulce ponieważ jest śliczna i bardzo ją lubie(i ma jeszcze bardzo ładny głos) Odpowiedz Link Zgłoś