Gość: Kamila IP: 85.219.132.* 05.06.09, 22:52 Hej. Wyczytałam, że wiele z was już ma sims 3 ściągnięte. Mogłybyście podzielić się z jakiej strony ściągałyście ? Bardzo bym chciała mieć te simsy no, ale sytuacja materialna nie za bardzo pozwala na to, abym mogła wydać 100 zł na grę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandy_ Re: The Sims 3 05.06.09, 22:54 kochanie.. one 160 beda kosztowac mimo ze lubie simsy to podobno '3' to klapa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x.X Re: The Sims 3 IP: *.tktelekom.pl 06.06.09, 17:02 Ściąganie tak gry z neta to piractwo >.< ale znam strony skąd można je pobrać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Projektantka do: x.X IP: *.aster.pl 26.06.09, 13:33 Skoro wiesz ze to piractwo to skad znasz strony z ktorych mozesz sciagnac the sims 3? Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: The Sims 3 26.06.09, 13:40 Jeżeli nie wiesz skąd ściągnąć grę to lepiej już sobie odpuść bo nie poradzisz sobie z jej instalacją, odpalenie pirackiej wersji nie jest tak proste jak w przypadku oryginału... Szkoda twojego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x.X Re: The Sims 3 IP: *.tktelekom.pl 28.06.09, 16:40 wystarczy trochę poszukać.. instalacja jest łatwa, tak jakby się wirtualną płytę ściągało Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: The Sims 3 28.06.09, 19:07 żeby sciągnąć trzeba ściągać torrenty, za niektóre sie płaci, i idą ci te simsy w 2 dni . a 3 to faktycznie klapa . mało fryzur, ubrań, mebli i gażdżetów . fajny jest rozwój kariery, i miasto na które szybko możemy pojechac autem swojego sima, to tyle, według mnie 2 były bardziej riozbudowane, ale moża to kwestia czasu, kiedy pojawią się dodatki i inne serie simsów 3 . Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: The Sims 3 28.06.09, 19:09 noi, jak nie wiesz skąd ściągać to serio se odpuść, bo se pościągasz pełno wirusów, moja mama musiała kupić nowego kompa bo jej tak zawirusowało, a mam dobrego anty virusa . i z instalacją też się pomęczyła, nie radze, ale przegrać możesz, to jest chyba bezpieczniejsze . Odpowiedz Link Zgłoś