Gość: Nadia IP: *.skawsoft.com.pl 20.06.09, 13:55 Mam problem zaniedługo są urodzinu mojej kumpelki i ma być na nich taki fajny chłopak a ja nie mam co na siebie ubrac pomużcie co byście mi radziły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mini Re: Ciuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 14:23 a w czym najlepiej sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pink_queen Re: Ciuchy 24.06.09, 10:46 zalezy ile masz lat, bo nie w kazdym wieku wszystko pasuje ja mam 14 i ubralabym mini, dotego jakas skromna bluzke i dodatki w mocnym kolorze (np. rozowym, zalezy w jakim Ci ladnie ) i paznokcie w tym samym kolorze. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Ciuchy 24.06.09, 23:33 Ubierz się ładnie, ale bez duuużych dekoltów, albo bardzo krótkich spódniczek. I nie łącz głębokiego dekoltu z mini, albo pokazujesz jedno, albo drugie Postaw na prosty, romantyczny strój - może lekka, zwiewna sukienka w pastelowym kolorze, albo dżinsy i dziewczęcy top na ramiączkach? Do tego kolorowe dodatki - kolczyki, bransoletki, delikatny makijaż (jeżeli się malujesz), zadbane paznokcie... No i pamiętaj, że nie tylko ubiór wpływa na to, czy chłopak Cię polubi, ale to już inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś