demi1112 24.06.09, 22:32 Mam takie pytanie, jestem wielką fanką Demi Lovato i chciałam spytać co o niej sądzicie, jakie podobają się podobają się wam jej piosenki, i czy myślicie że dobrze gra. Tylko proszę nie kłóćcie się bo to tylko pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oolluussiiaa96 Re: Demi Lovato 24.06.09, 23:35 Mi się strasznie podoba jej głos i niektóre piosenki tez ma zaglebiste. A co do gry aktorskiej to jest dosc przekonujaca Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Demi Lovato 25.06.09, 12:02 .zółw .xd .ja tez ją kocham . (; .i w ogole fajnaa . jest .^^ . .tylko nie podobała mi sie w camp rock .bardziej w "gdy zazdwoni dzwonek USA" .;] .lubie jej wszystkie piosenki . ale najbardziej "The middle", "two worlds collide" i "gonna get caught" .;] . są w moim stylu . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Demi Lovato 25.06.09, 12:07 Nie mam zdania, jest taka jak kazda gwiazdeczka Disneya- bezbarwna, pospolita i niewyróżniająca się z tłumu. Produkt globalny nastawiony na promowanie Disneya. Nie umiem ocenić jej talentu woklanego, nie słyszałam jej na żywo, bo w teledyskach każdy brzmi bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Demi Lovato 25.06.09, 12:16 też jestem jej wielka fanka jest jedna z moich ulubionych artystek mi się bardzo podoba ta jej nowa piosenka "Remember September" jest boska tu macie link jak jej nie słyszeliscie: www.youtube.com/watch?v=dvOXMd8001A&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Demi Lovato 25.06.09, 12:24 Demi92 też podoba mi się ta piosenka. Ile ja bym dała żeby być na jej koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Demi Lovato 25.06.09, 13:08 no ja też ale w to że przyjedzie do Polski to raczej watpie a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Demi Lovato 25.06.09, 13:17 Nom szkooooooda (( A bylo by świetnie !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Demi Lovato 25.06.09, 13:22 Myśle podobnie jak katsummi_17. Jest taka jak każda. Jak Miley, Ashley,Selena...Nic nadzwyczajnego. Może i umie śpiewać, ma ładny głos, ale nie podoba mi się jak gra. Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Demi Lovato 25.06.09, 21:28 ja bardzo lubię jej piosenki w pokoju wywieszonych mam jej 3 plakaty... uważam, że ładnie śpiewa i dobrze gra.. może pomyślicie, że jestem dziecinna ale lubię gwiazdy disneya a oprócz gwiazd disneya lubię też Emmę Watson, The Veronicas i Taylor Swift.. Odpowiedz Link Zgłoś
mat Re: Demi Lovato 09.08.09, 10:25 DEMI jest świetna ładnie wyglonda i świetnie śpiewa jestem fanem DEMI Odpowiedz Link Zgłoś