fuck.you 05.08.09, 12:37 jest wątek jakich lubicie...,ale nie wierze w to ,że z wszystkimi zyjecie za pan brat..więęc? ja wymienie ; p ssie [?] kim_kardarashian (nie wiem jak pisaać) dostaje opieprz..dlatego to tylko dla ludzi szczerych ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandy_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 12:40 przeczytaj ciagle te same komentarze ;// Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 12:41 a tak wgl fuck.you swietny nick Odpowiedz Link Zgłoś
fuck.you Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 12:41 uu ,sporo ichh ; d nie wiem ,czy napisać ,bo często na forum siedząą..jeszcze się zastanowię ; x Odpowiedz Link Zgłoś
fuck.you Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 12:42 tzn. tych co wymienilam ,to byl przyklad.. xd nie lubie jeszcze tegoo..moderatora ; ddd p.s dzieki ;* Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 12:43 teeż nie wiem jak ty ,czy napisać wszystkich..za długa lista by byłaa ; d Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 12:50 tez nie lubie moderatora tegoo ;pp i wole tez nie wypisywac Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 12:53 a c*uj..raz się zyje.. ; / moderator przeczytaj ssie kim_kardarashian (tez nie wiem jak to sie pisze) margaryna jane_(wieesz ,naskoczylam wtedy na cb..ok ,mimo to lubiłam cię nadal...potem przeczytałam wszystkie twoje wypowiedzi i wrocilam do punktu wyjscia) jestem szczera...a to wątek wlasnie dla takich ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
majli. Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 12:58 kim_kardashian też jej nie lubię. Zresztą widzę, że nie tylko ja (; jest jeszcze kilka osób, ale lepiej nie wypisywać, bo jak któraś z was wcześniej wspomniała, często na forum siedzą. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 13:05 nie ssie, tylko ssij. ;> ja jakoś szczególnie nie żywie bardzo negatywnych uczuć do jakiegoś użytkownika, wymienieni to taka bardzej niechęć. grupowo dostanie się: dziewczynkom które słuchają 'rockowej muzyki', są przekonane o swojej wielkiej fajności i zakładają 29487504938590 tematów na ten temat. choć w sumie mam z Was tylko zabawe, bez obrazy. antyfani typu 'jak ty zjechałeś ją, to ja mogę ją' - ja rozumiem, można nie lubić jakiegoś artysty, ale ja bym nie marnowała czasu na okazywanie tego w ten sposób. po nickach: sysiek, i heppy.girl - bo pomimo moich starań nie idzie się z wami dogadać, zero porozumienia, poza tym naskakujecie w taki zabawny sposób. ;d tak na stan obecny, tyle. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 13:13 rozumiem ze moze ci cos nie odpowiadac jane_ ale nie jestesmy 'dziewczynkami ktore sluchaja rockowej muzyki' . i udaja ze sa fajne ;// z ta fajnoscia to raczej ty masz problem . myslisz ze jak jestes moderatorem to jestes taka super i wql . mozesz wszystko ? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 13:19 mandy_ nie wymieniłam nikogo po nicku, mnóstwo jest takich dziewczyn, które pojawiają się znikąd i piszą takie bajki. moderatorem jestem może z niecały miesiąc, hej, poza tym siedzę tu pół roku, to nie jest kwestia moderacji, wy macie problem, bo tak to odbieracie, jakbym chciała was zniszczyć czy coś. kolejny raz spotykam się tutaj z zarzutem co do mojej moderacji, i po pierwsze jestem użytkowniczką, dopiero później moderatorką, a na końcu dziennikarką. temat powinien się nazywac również 'dla tolerancyjnych i nieobrażalskich', tak btw. Odpowiedz Link Zgłoś
dolce89 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 13:14 Ludzie, chcecie zniszczyć klimat i doprowadzić do kłótni przez zakładanie takich tematów? Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 01.10.09, 21:32 mojej listy ciąg dalszy grafikowa michelmontana Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 13:35 Ej po co wgl zakladac takie watki ?zeby sie zrec ? Nie lubisz kogos to zostaw to dla siebie a nie calemu swiatu rozpowiadasz xD Megafon moge ci przyslac na ur . i tyle. Boshe ludzie co sie z wami dzieje ! Bez obrazy ale taka prawda ! I tera choc wiem ze wiekszosc napisze ze NAJARANAZYCIEM taka sztywna i wgl i dacie ze mnie nie lubicie i prosze bardzo ! taka prawda ! Ja kogo nie lubie ? Lubie jak na razie wszystkich bo nikt mi nie zawinil i tyle. pa Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 13:46 Jeśli ktoś mnie nie lubi to niech pisze. A ja lubię większość użytkowników, nie lubię takich którzy bronią swojego zdania krytykując zdanie kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 14:01 Demi1112 Czy ty masz tera mnie na mysli ? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 16:35 Uwielbiam czytać te kłótnie z jane_. Śmiać mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 16:40 ze mnie, czy z nich? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 16:44 dużo tego ;p hahahah ;d moderator ssij katy_ 11 [??] chyba xD Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 16:47 to samo co candy.e katty_11 - ty jesteś taka głupia czy ci za to płacą , bo ja już nie wiem . ... Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 16:51 Jak narazie to nie zostałam wymieniona... i dubrze uff.. ale jeśli kogoś wkurzam to napiszcie. Ja jednak nie popadam w konflikty, i nigdy nikogo na kotku nie obraziłam. Staram sie byc normalna. a co do tego kogo ja nie lubie.. to sama nie wiem. mnie nie przeszkadza jak sie kłócicie cocomarako... lubie cie ( nie wiem dlaczego) Odpowiedz Link Zgłoś
czels.s Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 17:05 mam bcy szczera . ? bedee ; - DD nie lubie kim_kardashian-nie wie, po prostu nie lubie Pati896-wiadmo , ta jej selenka juz nudna sie zrobila wampirek_xd ( _ czy jak jej tam_ )-o boze....ja nie wiem.to , ze ona nie ma przyjaciol , nie znaczy , ze ja nie mam miec jane_-jak moja pani od matmy... ssij-lol łamane na żal ;D i jeszcze jest ich duzo XD mialam byc szczera . mnie tez powla kotka nie nawidzi xd nie skzodzi . piszcie , ze mnie nie lubicie . kazdy ma parwo pisac co chee nara Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 17:10 czels.s za to cie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 17:22 nie lubie jane_, maragaryny, przeczytaj, ssij... jane_ wkurza mnie za to, że sie ciągle wymądrza. Najeżdża na ludzi którzy słuchają rocka... Kobieto - daj se na luz! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 17:34 nie, nie najeżdżam, próbuję dyskutować, ale Wy wyraźnie nie macie na to ochoty i interpretujecie to w ten sposób. bo - peszek - sama go słucham. tylko w innej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 17:34 nie, nie najeżdżam, próbuję dyskutować, ale Wy wyraźnie nie macie na to ochoty i interpretujecie to w ten sposób. bo - peszek - sama go słucham. tylko w innej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 18:57 Ani z Ciebie, ani z nich. Po prostu jak to czytam to strasznie śmiesznie to brzmi. Może dlatego, że macie całkiem inny sposób wyrażania swoich poglądów - one tak jakby były oburzone, a Ty tak na spokojnie, ale zdecydowanie (nie potrafie tego lepiej określić, nie do końca mi o to chodzi) - więc daje to niezły kontrast. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 19:07 aż się dziwie , że na żadnej liście jeszcze mnie nie ma ;d Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 19:35 jak to w reklamie simplusa: stop this nonsens Henry xD przestancie sie klucic. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 19:51 jeśli mialabym poza tymi uzytkownikami co kazdy nie lubi bo sa tu dla jaj..to bym nie wypowiedziala, bo by byly pretensje i pytania ;p Odpowiedz Link Zgłoś
czels.s Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 19:51 kosmos dlatego cb nie wymienilam XD Odpowiedz Link Zgłoś
ssij Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 19:55 jej, 13-letnie fanki majli mnie nie lubią i co ja teraz zrobię!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 19:56 sorry ,ale ja nie lubię Miley ,ani żadnej gwiazdy Disneya i też cię nie lubię ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ssij Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:01 a w ogóle znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
czels.s Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:02 ssij , a co ci to daje , ze do prawie kazdego watku nadajesz"Miley ssie" "Selena ssie" , "Demi ssie" to twoje hobby , czy jak.? Odpowiedz Link Zgłoś
ssij Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:04 inteligentni zbyt nie jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:03 owszem..może jestes spoko laską w realu. ale tutaj zachowujesz się jak totalna kretynka..gdyby nie te idiotyczne wątki i niektore wypowiedzi ,nie miala bym nic do cb ... Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 01.10.09, 22:35 hahaha SSIJ ma fajowy nick XDDDDD przynajmniej nie liże wszystkim dupy ; > a Jane_ mówi to co myśli, a sie nie tnie i nie płacze jak te wszystkie dzieci XD Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:02 Okej tylko żeby nie bylo pretensji.... Jestem szczera i w ogóle ... A wiec : *Tokio_hotel........cos tam cos tam.....- Wkurza mnie raz sie z nią poklucilam i chcialam to zmienic....ale wyzywala mnie od debilek i na tym sie skonczyloO *Jane_ - Ostanio nie wkurzasz ! Bo mysliszz ze jestes wielkim muzgiem który jest super i w ogóle i sie ciągle wychwalasz tym swoim moderatorem ! MYŚLISZ ZE TO KOGOS OBCHODZI ?? (EHH GLUPI CLAPS LOCK XD) *Przeczytaj *Ssij Katy_11 hmmm a i jeszcze jedna ale zapomnialam nicku - ciągle mi bledy sprawdza i jeszcze poprawia - kobito daj na luz ! I jeszcze kilka czlowiekow xd ale zapopmnialam nicki Odpowiedz Link Zgłoś
ox ......... 05.08.09, 20:05 nikt mi tak specjalnie nie przeszkadza. z nikim raczej się nie kłócę. wszyscy użytkownicy są fajni .... ale niektórzy się kłócą i nie dopuszczają do siebie ze ktoś ma inne zdanie na jakiś temat. to jest irytujące . Odpowiedz Link Zgłoś
alex... Re: ......... 05.08.09, 21:39 Osobiście nie mam takich użytkowniczek których nie lubię A wkurza mnie to że nie które dziewczyny nie mogą pogodzić się z tym że inni mają inne zdanie...itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:06 khem, sysiek moja droga, możesz mi powiedziec, gdzie ja niby się cytat: 'ciągle wychwalam tym moim moderatorem'? ciekawi mnie Twoja opinia. z mojego punktu widzenia robię najmiej, żeby to było widać, nawet staram się na czerwono nicku nie mieć, bo mnie nie bawi bycie taką płytką i chwalenie się czymś, czym nie ma powodu. więc uważam, ze Twoje zarzuty są bezpodstawne. to, że zwrócę komuś czasem uwagę, tak jak zwróciłam Tobie - cóż, zdarza się. nie zrobiłam tego, bo miałam widzimisię. i jeszcze raz powtórze - najpierw jestem użytkowniczką. dopiero później modem. Odpowiedz Link Zgłoś
czels.s Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:08 jane_ nie zorzum mnie zle . ale czasem czuje , jakbys to ty byla tu najwazniejsza i wg... i jeszcze jednoo.. pewnie wezmiecie mnie za idiotke.. jane_ jak zostalas modem.? xd Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_mystery Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 28.11.09, 22:51 No wiec troche ich jest, ale nickow nie pamietam. ; p Tak ogólnie to nie lubie ludzi ktorzy chca byc fajni, a jeszcze gorzej jak mysla, ze sa fajni. Albo Ci ktorzy przekraczaja limit szacunku. Fajnie jest jak tos wyraza swoje zdanie o roznych gwiazdach, ale nie fajnie jak tos je odrazu wyzywa i do tego fanow. Jest wiele takich osob. Najgorzej jak wyzywaja rodzicow , albo podobne typu uwagi. ( Tak, reden (czy jaki ci tam, mowie do cb ) KONIECC-S Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 06.08.09, 17:54 hahaha o kurka, ale jaja ktoś mnie nie lubi xd ale mam zaciesz;d a sama tak ogólnie to nie jestem w stanie wymienić tych których nie lubie, staram się nie wpadać w konflikty z użytkowniczkami, ale jesli mam być szczera to nie przepadam za demcialove, teraz nawet nei wiem jak się nazywa bo chyba zmnieniła konto. a oprócz niej nikt nie przychodzi mi do głowy;p Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 24.10.09, 16:55 an3cia. :d ją to chyba każdy nie cierpi ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:12 i jak tu 'pokochać' taką ssji? >.< Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:13 Wlasnie czel.s ! To wlasnie chcialam napisac ... ! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:18 bo moje teksty można przeczytać w dwojaki sposób, wy czytacie w ten zły, bez obrazy. ;d już kiedyś się na tym złapałam, że to się interpretuje albo na taką lalę, co myśli że jest taka cool i super ( ten zły ;d), albo tak normalnie, ale to wymaga czasu, bo wy nie wiecie, jak ja bym to powiedziała normalnie, i też mam czasem tak, że jakaś normalna w gruncie rzeczy wypowiedź kogoś innego obróci się w wywód 'napompowanej laski'. ;p i jak mnie zrozumiecie, dam wam 5 zł. ;d pisałam arty do kotka, no i jakiś czas temu dostałam propozycje bycia moderatorem, najpierw tak dla zabawy, a poza tym same chciałyście kogoś takiego. no i jestem. w sumie nie robię dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:21 Aaa no wiesz jane_ prawde mowiąc zazdroszcze ciii bo tez bym tak chcialaa.... I sory ze tak na cb naskakiwalam ... czasem tak mam ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:23 jane_..no ok ,ale nie moglabys troche czasem wyluzowac? ; o Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:25 ale ja zazwyczaj jestem wyluzowana, chyba, że mnie coś na serio wścieknie, możesz mi powiedzieć, o co konkretnie chodziło, to się wypowiem co do sytuacji. sysiek, jest okej. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:31 tee twoje wypowiedzi...rozumiem ,ze zalezy ci aby byly ladnie zbudowane ,ale jak je czytam ,dalabym ci o 5 lat wiecej. wiem ,tez za pewne ,ze dbasz o poprawnosc..ok ; d ale jak weszlam na twojego fbl ..to tam piszesz tak bardziej 'na luzie'..chodzi mi o forme. tak troche..sztywno piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:39 każdy mi daje więcej lat, i to nie tylko z pisma, ale z wyglądu też, ja jestem dzika, trzy lata temu wchodziłam na portale typu epuls.pl, ustawiałam sobie wiek na dwa lata więcej i dodawałam obecne fotki i wszyscy się na to nabierali, a formę też jakąś mieć musiałam, bo by się połapali. a też było mnóstwo przypadkow w życiu, gdzie to moje nad wiek było zbawieniem. poza tym mam jasny cel w życiu, który jest związany z pisaniem, lubię polski, i to mi tak naturalnie wychodzi. a pblga nie traktuje poważnie. można go potraktować jako taką odreagownię. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:43 acha...ciekawe ;p wezme to do serca i zaczne patrzec na to pod innym kątem ;pp p.s co do fbl..wiesz ,jaak juz piszesz z margaryną o niektorych uzytkownikach m.in. o mnie..,to nie moderuj tych komentarzy..milo sie tego nie czyta ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:46 nie mam ustawionego moderowania. ;q a bo to wtedy tak wyszło, że się troszeczkę wściekłam, bo chciałaś, pokazałam Ci, źle, a tego bardzo nie lubie. w każdym razie przepraszam, będę grzeczna. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
czels.s Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:45 ale jane_ wez... daj troche na looza .XD ile ty masz lat.? 14 , 15 . ? daj spokoj ;d kotek tb tak kaze psiac czy jak.? XD Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:47 nikt mi tak nie każe pisać. ja tak pisze. normalnie. na gg. i w wypracowaniach. wszędzie wszędzie, ja nie mam opcji 'tu tak', a 'tu tak'. ;d niecałe czternaście wita. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:47 nikt mi tak nie każe pisać. ja tak pisze. normalnie. na gg. i w wypracowaniach. wszędzie wszędzie, ja nie mam opcji 'tu tak', a 'tu tak'. ;d niecałe czternaście wita. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ kooooooootku. 05.08.09, 20:48 znowu mi wyskoczył error, znowu podwójny post. to złe. ;x Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:46 hahahahahahha, nikt nie napisal ze mnie nie lubi. hahaha. : D ja lubię jane_, nie wiem czemu ona wam nie pasuje. kogo nie lubię? marissa93. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:51 fajnie , nie zostałam wymieniona . jeeeahh . : DD je też tam lubie jane_ i jakoś za specjalnie nie widzę aby się chwaliła tym, że jest modem . emm , raczej w ogóle sie nie chwali... nie lubię też : przeczytaj - dziecko dżunglii . Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 20:55 nie mogę mówić, że nie lubię kogoś jak go nie znam, ale mogę powiedzieć kto mnie wkurza, a więc: pzreczytaj ssij kim_kardashian marissa93 i jeszcze jeszcze jedna laska co pisła, że niby jest bogata itp. ale jej nicku nie pamiętam czel.s: nie wiem czym Tobie zawiniłam, że mnie tutaj wymieniłaś, ale według mnie jesteś naprawdę spoko... Odpowiedz Link Zgłoś
czels.s Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 21:00 a mi sie wydawalo , ze przez ostatni czas to ty mnie przestalas doceniac. kiedy pisalam o tym , ze moj chlopak mieszka w Bydgoszczy to ty napisalas , ze to nei jest milos i , ze wg. zorbilo mi sie przykro... i byly niektore sytacje gdzie stawalas opalem na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 21:05 jane_-wybaczam xd i wieem ,wtedy na serio debilnie sie zachowalam to pewnie dlatego ,ze ja lubie miec postawione na swoim i nie dam sobie pluć w twarz..wiesz o co mi chodzi ; dd czels.s-ejj ty kiedys bylas demcialove ,nie? ;p oo ja zmienilas sie choolernie naa + oczywiscie ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
czels.s Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 21:07 noom , tak wlasnie postanowilam sie zmienic XD Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 21:12 Dlaczego mnie nikt nie wymienil.? Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 21:12 hio ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 21:20 jane_ ku...! kazdy ma prawo sluchac to co lubi! to ze ty sluchasz troche innej odmiany rocka to nie znaczy ze mozesz kogos obrazac! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 05.08.09, 21:23 wskaż mi palcem, gdzie kogoś obraziłam wprost, w twarz, z przekleństwami, z wyzwiskami. bo robisz z tego afere, jakbym jakąś osobę wyklnęła. szczerze mówiąc - nie przypominam sobie. może coś powiedziałam ostrzejszego, ale to była tylko moja skromna opinia dotycząca tego waszego rocka. uważam się za osobę tolerancyjną w granicach rozsądku, tak btw. Odpowiedz Link Zgłoś
miley1260 .. 05.08.09, 21:26 nie mam znienawidzonego użytkownika ! no ale niektórzy mnie wkurzają !!!!! np za to że . coś złego zapisze o ich idolach a oni mnie przezywają . , .., itp no ale mogę się wypowiadać tak jak chcę i nikt mi nie zabroni ! ; - pp Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: .. 05.08.09, 21:30 Oo, jeszcze nikt mnie nie wymienił. A i najaranazyciem to nie Ciebie miałam na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
najaranazyciem Re: .. 05.08.09, 21:55 Och dziex ze mnie nie wymieniliscie ;D No tak sie tylko pytalam xD Dziex ;* A ja nie lubie ? sama nie wiem chyba przeczytaj ~! Odpowiedz Link Zgłoś
luisca15hl re 05.08.09, 21:29 Uffielbiam Was dziewczyny! Jesteście niesamowite, że chce Wam się wykłócać o takie rzeczy xD Przecież każdy jest jaki jest! Mnie tez irytuje kilka osób, ale to nie jest powód żeby ich od razu potępiać. jane_ wymiatasz xD heheh Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: re 05.08.09, 21:34 ok...na jane_ moge powiedziec ,ze pisze zbyt wyrafinowanie ,ze nie raz jest nie miła...,ale nigdy nie powiedzialabym ,ze ma w dupie tego kto slucha innego rodzaju rocka..ona na serio zna się na muzyce..,(znowu jakas cecha ,ktora wykracza poza twoj wiek) i mimo to ,ze jest obeznana i ma gust ,nie widzialam aby ponizala innych z tego powodu..; d co do tego pisania-tych twoich wypowiedzi..przeszlo mi ,bo doskonale juz cię rozumiem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: re 05.08.09, 21:40 no bez przesady, tak bardzo to się nie znam, to jest tylko taka wiedza ogólna, nic specjalnego, jak czasem przeglądne sobie nawet głupiego lasta jakiejś osoby, to mi się żal. ;q no, i miło mi. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: re 05.08.09, 21:42 przepraszam jane_..ale jak ty masz podstawowe obeznanie..to ja jakie mam? xd tzn. nie uwazam siebie za jakiegos totalneego znaawca..ale serio..jak piszesz jakis wątek..choćby ten 'ambitniej' ...przeczytaj sobie go od początku xD Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: re 05.08.09, 21:46 nie chce mi się czytać stęków do zespołów i dzikich snów tej naszej trójki. ;d no ale nawet. i co? xd Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: re 05.08.09, 21:46 nie chce mi się czytać stęków do zespołów i dzikich snów tej naszej trójki. ;d no ale nawet. i co? xd Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: re 05.08.09, 21:49 na początku jak czytałam..nie zrozumiałam żadnego słowa..po przeczytaniu z 10 razy..zakumałam i tak nie dokońca.. ;d wgl mialam zadac ci pytanie ,ale po tych 'naszych najazdach' odpuscilam sobie wgl..ja mam cholerny problem z wyznaczaniem gatunku... moge tez wskazac alternatywnego i tych co sluucham . ; d ale ty to chyba wszystkie gatunki znaasz..pomoz mi je odrozniac xdd Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: re 05.08.09, 21:53 wbij na mój śmietnik, odezwij się, to spróbujemy, choć to takie troche głupie, ale nie ma sprawy. xd Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose jane_ 05.08.09, 21:56 jane_ ja Cię lubię,można nawet powiedzieć,że właśnie za te odpowiednio sformułowane wypowiedzi. Tak na marginesie,to Ty długo moderatorem jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: jane_ 05.08.09, 21:59 nie, niedługo, ee gdzieś z niecały miesiąc. poza tym skupcie się na kimś innym, bo się pesze. xd Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: jane_ 05.08.09, 22:01 no wlasnie..skupcie się na mnie ; dd tez mam wiele talentów..potrafie ladnie dopasowywać bluzgi.. ,a to prawie tak samo jak wypowiedzi jane _ tyle ,ze w innym kontekscie xd jane_jestem na tym..smietniku xd Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose Re: jane_ 05.08.09, 22:01 xd ja mało dyskutuję na forum...znaczy,zależy jaki wątek Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 06.08.09, 11:32 A ja mam gdzies czy kto mnie wymienił czy nie hehe .Ja też nikog nie bede wymieniac, bo ja wiem kogo nie lubie xdd I zachowam to dla siebie,boo .Za duuzo by tu było tego ***** Chyba kazdy wie o co kamam xdd Więęc..No Pozdrawiam xdd Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 07.08.09, 20:11 Nie napiszę kogo nie lubię, bo u mnie takich osób nie ma. Za to bardzo lubię jane_. Nie wiem ile ma lat, ale zdaje się być bardzo poważną osobą. Bardzo mądrze się wypowiada i w ogóle jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Dżejn 01.10.09, 21:08 dżejn to co pisalam kiedys to nieprawda ! niewyobrazam kota bez mojej jedynej nie powtarzalnej kochanej dżejn <33 Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 01.10.09, 21:26 a więc an3ci,miley_cyruska45 czy jakoś tak i jeszcze jacyś Odpowiedz Link Zgłoś
love_sick Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 01.10.09, 21:36 tokio_hotel_438 czy cos takiego xdd Odpowiedz Link Zgłoś
wand Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 01.10.09, 21:51 Nikt mnie nie wymienił? A dałabym głowę, że ostatnio przeginam, no, ale ok... Ps. Nie mam znielubionego użytkownika, ale najbardziej dobijają mnie te, co to się tylko PODLIZUJĄ różnym osobą... brrr, ble xdd. O i jeszcze te super-ekstra-mega fanki, które to wyzwą Cię za wyrażenie swojej opinii. No normalnie respekt za debilizm w takich chwilach. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Trochę tego... 01.10.09, 21:51 dziara1. [tak, z kropką..] dziara1 [tak, bez kropki..] jullcia16 [tak jakoś mnie zniechęca] marta.love.joe [bo pisze po angielsku..] united12 [toż to takie bezmózgie stworzenie] Była jeszcze tak 'anuska' czy coś [taka barbie, żal] Do reszty [z małymi wyjątkami] nie czuję urazy.. Odpowiedz Link Zgłoś
wand Re: Trochę tego... 01.10.09, 21:57 Nie masz do mnie żalu za ostatnie wyskoki? xd Odpowiedz Link Zgłoś
nasty Re: Trochę tego... 01.10.09, 22:12 Są ludzie i parapety... 99,9 % "kotek" to dzieci wojny, z resztą idzie pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 uhm. 01.10.09, 22:16 so... wiec wkurzaja mnie uzytkownicy, ktorzy nie szanuja cudzego zdania, oczywista rowniez Dz!3c! n3oo, oraz ci ktorzy sie wywyzszaja. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight Re: Trochę tego... 02.10.09, 16:25 ja nienawiddze osób (dokładnie nie wiem jakie mają nicki - dużo ich) które uwielbiają Zmierzch i Roba Kristen i osób które cały czas oglądają Disneya - dzieci Disneya ;p- i które nie oglądają 'powarzniejszych' filmów i jarają sie na każde gó... podane przez Disneya..;/;/ sama taka byłam... ^^ na szczęscie sie ogarnełam... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: Trochę tego... 28.11.09, 21:54 Nie ma mnie na liście "złych użytkowników"... A to może i dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
kathrein Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 01.10.09, 22:26 będe szczera nie znam tutaj nikogo.. na nikim się jeszcze nie poznałam, więc JESZCZE nikt mnie nie wkurza ;d Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 02.10.09, 16:18 jullcia16 - idiotyzm . paulinusia ileś tam chyba 13- to co wyżej . i jeszcze taka jedna była . nicku nie pamiętam . ; o Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 02.10.09, 16:40 noo ja raczej nie mam użytkowniczki, której nie lubie, no może an3ciaa ale jej już dawno nie widziałam. Ale za to lubię jane_ bo nie jest taka, że tylko 'prawdziwy' rock jest super i nic więcej sie nie liczy i jest głupie. lubię jeszcze wyobraznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Hahaha ;d 02.10.09, 18:46 wyobraznia Nie lubisz mnie? Jej, pierwsza osoba, która się do tego przyznała.. Super xD Też cię nie lubię, tzn. należysz do tych wyjątków ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 02.10.09, 16:45 takich popie*dolonych. co wyzywają JB. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_ ;p 02.10.09, 18:40 JB to głupie wsioki i niedorozwoje ! Rosalie - teraz mnie nie lubisz ? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: ;p 02.10.09, 19:43 taak.! ha ha ha. xd nie no szanuję twoje zdanie, ale niektorzy przeginają. ;d nie lubie cie *foch* xd Odpowiedz Link Zgłoś
amelia11 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 02.10.09, 18:44 szczerze to- inde .. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 02.10.09, 18:58 No to mnie każdy lubi ?? Eee no bo sie obraze <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 02.10.09, 19:09 no własnie.. ogolnie to independent (nie wiem jak to sie pisze) mi nie przeszkadza ale czasami denerwuje mnie to, że jeśli słucha My Chemical Romance i inne zespoły rockowe jest lepsza od tych co słuchają np. RBD lub gwiazd disneya... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 02.10.09, 19:09 no własnie.. ogolnie to independent (nie wiem jak to sie pisze) mi nie przeszkadza ale czasami denerwuje mnie to, że jeśli słucha My Chemical Romance i inne zespoły rockowe jest lepsza od tych co słuchają np. RBD lub gwiazd disneya...tak mowi. ze jest przez to lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 02.10.09, 19:32 OBOŻEWŁAŚNIEPRZEŻYŁAMNAJDŁUŻSZYORGAZMWSWOIMŻYCIU!!!!!!!111 czy ja kiedykolwiek powiedziałam, że uważam się za lepszą bo słucham My Chemical Romance, Fall Out Boy, blink-182, Green Day, Mindless Self Indulgence, The Killers czy innych zespołów które grają prawdziwą muzykę? nie. a jeśli tak powiedziałam - wskaż mi swoim paluszkiem ten właśnie post. A to, że uważam że Disney bezapelacyjnie niezawsze ssie - to moja sprawa, dużo osób tak uważa. Boli was to? To nie czytajcie moich postów albo zrozumcie ironię. O, i jeszcze jedno - ostatnio, z własnej i nie przymuszonej woli (nie robiłam tego aby wam się podlizać, bo lizodupem nie jestem, przykro mi ; x ) powiedziałam że Miley miała lepsze szoł niż Selena. Bo to prawda. Okazało się, że ktoś z Disneya potrafi cokolwiek zrobić. btw. Walt, gdybyś wiedział, co oni teraz nazywają Twoim nazwiskiem! Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 02.10.09, 19:36 może nie mówisz tego w prost. ale cały czas piszesz, że gwiazdy disneya to beztalencia i w ogole, a te rockowe zespoly są super bo ich piosenki maja madre teksty itp... Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 02.10.09, 19:38 charlotte, przykro mi tobie to mówić, aczkolwiek taka jest racja. btw, lubię się wtrącać. : d Odpowiedz Link Zgłoś
q. Bli, bla, ble. 02.10.09, 19:44 Ja lubię wszystkich ) Oprócz kłamczuchów. Nienawidzę jak ktoś kłamie >.< Ja się przyznaję ile mam lat, jak mam na imię. A tu ktoś pisze: "Mam 16 lat i mam na imię Ashley i nie patszcie na moje błendy bo mam dysortografie" Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ wtf?! 02.10.09, 19:40 A DAĆ CI DO POCZYTANIA TEKSTY MY CHEMICAL ROMANCE RAZEM Z TŁUMACZENIAMI!? wtedy zobaczysz, czemu tak mówię. to po prostu prawda, oni mają mądre teksty i nie raz wyciągały mnie z maksymalnego doła, kiedy miała ochotę ze sobą skończyć. Co do Disneya - Britney, Justin, Christina - oni mają talent, a są właśnie stamtąd. Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: wtf?! 02.10.09, 19:45 Walt disney kiedyś był fajny . przyznam że zawsze lubiłam oglądać kopciuszka xD Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ wtf?! 02.10.09, 19:46 no dobra... może mają mądre teksty a gwiazdy disneya (Miley, Demi itp) według Ciebie są beztalenciami, dobra rozumiem to. ale nie musisz tego w kazdym watku poswiconym gwiazdom disneya to pisac... nie chce sie z toba kłócić... najlepiej skonczmy temat. ty nie lubisz gwiazd disneya a ja lubie.. nie pomysl sobie, ze ja ci kaze ich lubic.. nie mi o to chodzi, ze czasami przesadzasz z wyzywaniem ich od beztalenci... Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: wtf?! 02.10.09, 19:55 Nie podoba Ci się? Nie czytaj, olewaj i każdy będzie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
thebolndixd Re: wtf?! 02.10.09, 20:08 Ja tam się nie chcę wtrącać,ale ten wątek doprowadził do kłótni.[!!!] I to bardzo niegrzeczne pisać kogo się nie lubi ,bo można kogoś urazić,ale OK.;D Ja tam nic nie piszę... Jane_ wiesz ja Ciebie bardzo lubię i jestem z tobą,wy myślicie,że jak ktoś słucha innej muzyki (nie tylko Miley itp.) i ma własne zdanie, to od razu go wypisywać do "kogo się nie lubi"? Każdy ma inny gust i o gustach się nie dyskutuje.! To ,że Jane_ w niektórych komach pisze swoje zdanie to coś złego ? nie zawsze trzeba się z tym zgadzać.! I przez moje własne zdanie pewnie zostane zapisana do tych " nie lubianych" . Ale co tam , ja się nie przejmuje co o mnie myślą inni.!! -,- Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka ;D 02.10.09, 20:01 internet...no to nie lubię syśka-jesteś taka głupkowata xp Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina hmm.... 02.10.09, 20:51 nie lubię: pariska65 (czy jakoś tak) co do jane_ to ją lubię ;] mimo, że mamy różne poglądy, bo nie boi się powiedziec tego co myśli, independent_ (przepraszam jeśli pokręciłam nick^^) nie mam nic do niej, ale trohcę mnie denerwuje, że uważa, że tylko rock to rpawdziwa muzyka. rpzecież są różne typy muzyki. poza tym nie nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Boże, daj mi siłę. 02.10.09, 21:00 JA NIE SŁUCHAM TYLKO ROCKA. -,- A GaGa? A La Roux? Hey Monday? Metro Station? Przecież to nie rock a jakoś ich słucham. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ hihi. ;3 02.10.09, 21:06 indie, la roux czy la rude? XD *grabie sobie* eeej, a ja nie wiedziałam, że ten temat jeszcze żyje. ;d w każdym razie podziękuje ładnie za 'głosy poparcia' lol, bo wypada, a grzeczna jestem. XD Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: hihi. ;3 02.10.09, 21:24 a jeden ch*j. nie słucham tylko rocka i nie mówię, że jestem zajebista bo słucham takiej muzyki a nie innej. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: hihi. ;3 02.10.09, 21:30 Hahaha jakiewymiany zdań. Powiem szczerze, że lubię je czytac A ja nie lubię..... hmm.... w sumie kogo obchodzi kogo nie lubię?? Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: hihi. ;3 02.10.09, 21:32 ano. ile ja osób nie trawię na kotku i mimo tego, nigdy tego nie powiedziałam. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: hihi. ;3 02.10.09, 21:35 bo to się kulturą zwie. mnie tam chyba nikt jakoś superszczególnie nie denerwuje, z tych, któzy zasługują na uwagę. chyba jestem za bardzo tolerancyjna lol. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: hihi. ;3 02.10.09, 22:25 cudownie, wszyscy mnie lubią. ;3 chodźcie tutaj, wszystkie moje dzieci szczęścia, weźmy się za ręce i wdychajmy razem prochy mojej babci! : D nienienie, to nie była żadna alizja to hipisó, czy coś, hipisi są fajni. ;> nie no, otwórzcie się, powiedzcie, że mnie nienawidzicie, jestm otwarata na nienawiść. no dobra, na nienawiść może nie, ale na negatywne opsinie w moim kierunku. czekam. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Boże, daj mi siłę. 03.10.09, 16:51 tak ja wiem, ale często podkreślasz, że MCR to PRAWIDZIWA MUZYKA i to sugrejue tak, jakbyś uważała, że wszystko inne to już nie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Boże, daj mi siłę. 03.10.09, 17:11 no to źle sobie sugerujesz. kocham My Chemical Romance i najczęściej o nim mówię. Gdybym miała mówić o każdym zespole, który moim zdaniem gra prawdziwą muzykę to omatkoboska. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Boże, daj mi siłę. 04.10.09, 10:48 też lubię My Chemical Romance:-] Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Boże, daj mi siłę. 04.10.09, 11:19 nie ja sobie sugeruje, tylko to się tak rozumie samo przez sie. i skoro wiele osób Ci to mówi to znaczy, że coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 02.10.09, 22:40 Prawie posikałam się ze śmiechu czytając niektóre komentarze. xD Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 03.10.09, 10:29 little, ja też tutaj sobie wchodzę i cierpliwie czekam aż ktoś napisze: miqusia tak się wszystkim podlizuje! taka przesłodzona! nie słucha disneya, bo chce być fajna! albo coś takiego słodkiego, bo teraz czuje się bardzo bardzo słodka i urocza a to jest beznadziejne uczucie . tee, jane i indie- a ja was lubię, wiedziałyście? O.O teraz ? tylko te takie ułomy, po części ci, którzy im odpisują i myślą, że są cool [tu tylko tego nie lubię, nie, że was ; x] gdyby nie było nawiasa wszyscy zaczęli by mnie teraz tu wypisywać ? łii ^.^ nie patrzcie na nawiasa ; 3 kiedyś ? kiedyś nie lubiłam syśka xd ale już lubię, bardzo ! bo ja wtedy nikogo nie znałam, a sysiu mi wpadła swoimi błędami ortograficznymi . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 03.10.09, 13:58 a ja nienawidzę świeczki i muszelki który nie wiedzą o co chodzi w tych nickach a wzięły je z czatu i ich używają głupie małe rozpieszczone małolaty które myślą ze są fajne -,- Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 03.10.09, 13:59 Tak? o tym marzysz? xD Dobra Nie lubię miqusia, bo jest przesłodzona, podlizuje się, lansuje i myśli, że jest fajna. A przecież nie można być fajnym skoro się NIE SŁUCHA Disney'a!!! O jaaaa.... Sikam. ;d Hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 03.10.09, 14:09 łiiiiiiiiihiihihihih < 3 33 3 3 3 kocham cię, kocham, kocham < 3 sikasz ? a ja jem rosół ; c Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 03.10.09, 14:12 Wolałabym, żebyś mnie znienawidziła. ;d Tak? To smaczego. xD Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 03.10.09, 14:22 że cię tak nienawidzę, to będę taka miła i powiem ci, że jesteś okropna, głupia, zdebilała i cię nienawidzę! < 3333333333333 < 33333333333333333 Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 03.10.09, 14:32 dobra, ja nie przepadam za love.sick i wszystkimi fanami majli srajli :d Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 03.10.09, 19:13 Szczerze to powiem, że nikogo szczególnie nie nie lubię. Denerwują mnie oczywiście małolaty, które uważają się za dorosłe a jak przyjdzie co do czego, to kłócą się z każdym. Ale konkretnych nicków nie jestem w stanie przytoczyć. O dzieciach neo się nie wypowiem, bo ich wątki to prowokacje, mocno wierzę, że w głębi duszy są normalne^^. Odpowiedz Link Zgłoś
q. Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 03.10.09, 19:16 katsuumi_17 napisał(a): > O dzieciach neo się nie wypowiem, bo ich wątki to prowokacje, mocno wierzę, że > w głębi > duszy są normalne^^. też w to staram się wierzyć. ; - P Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 03.10.09, 23:40 może i to prawda xD Ja tez nie przepadam za Dz13Ćm1 N30 (o lol), bo prowokują, i większości osób które mają w nicku coś związane z gwiazdkami disneya (np.miley_cyrus_<dowolna liczba od 1 do 1000>, ale podkreślam, ze niektóre, bo wszystkich was niestety nie znam Wszyscy mnie lubią?? Wydaje mi sie to podejrzane... Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 04.10.09, 09:37 szyszko, nienawidzę cię! jesteś okropna, głupia, wredna, nijaka, beznadziejna !!! endend, przesyłam dobry uczynek little tobie < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 04.10.09, 10:01 Hahaha! ^^ Ale mam radochę. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 04.10.09, 10:59 Dziekuje, czuje się zaszczycona ^^ Ja was tez baaardzo nie nawidzę Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 04.10.09, 11:02 w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć, ale jak mi się to uda to napiszę......... Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ indie odrzuca wszelką kulturę. ; x 04.10.09, 11:14 szczerze mówiąc? szybciej by było, gdybym wymieniła wszystkich których coś trochę lubię. ; x - nie lubię lizodupów, których tutaj jest mnóstwo. - nie lubię zapatrzonych w disneya dziewczynek, które dadzą po mordzie każdemu, kto powie, że Jonas Brothers są do bani albo Miley nie umie śpiewać. teraz, tutaj, na kotku potraficie komuś dosr..., mówiąc że jest idiotą, że tak sądzi. a jakbyście spotkali go w realu? też bylibyście tacy wyszczekani? Hm? wątpię. - nie lubię homofobów (a to niestety 90% kotka). mówicie, że Tokio Hotel to pedały. skąd to wiecie? potwierdzili to, że są homoseksualistami? nie. a było by wam miło, gdyby ktoś mówił na was gej, lesba, pedał mimo że jesteście heteroseksualistami? mnie by nie było. no chyba, że lubisz być obrażany; to wtedy sorry ale masz ze sobą problemy. - nie lubię hipokrytów. ja mogę obrażać tych debili z tokio ciotel ale wara od Jonasków!. ja pitolę. - nie lubię kser. bo zauważyłam, że większość z was to kopie kogoś innego. to się da zauważyć po postach w artykułach, na forum i w opisach. - nie lubię pokemonów, które myślą, że jak zaspamują forum (a już w szczególności oficjalny, gdzie Jane zrobić nic nie może) to są el0megasuperzajebiści. i wiem, że komuś się nudzi i na pewno na tutaj też konto, normalnie się udzielając. bo niby skąd by wiedział, że oficjalny to idealne miejsce na spam? no skąd? - nie lubię ludzi, których opcja szukaj oraz ciocia google i wikipedia gryzą. amen. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 04.10.09, 11:23 Matko,po co taki wątek?? Ja nie bd się wypowiadać,bo jescze jakieś kłótnie wynikną... Powiem tylko kogo lubie nicola_16 tylko ją i nikogo więcej!! A kogo nie lubie to nie bd gadac...;-? Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia indie 19.10.09, 15:47 ostatnie w temacie wyjątkowo dużo używam tego `indie`, więc czuje się w twojej pierwszej kategorii o . o boje się, jestem głupia i nie ociekam twoim sosem zajebistości ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kaoru_ Re: indie 19.10.09, 16:30 Nie lubię aneci i innych takich. Nie lubię maniaczek disneya Nie lubię cementry_drive i mi się potem jeszcze przypomni.. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: indie 19.10.09, 16:33 Oooo...boże! an3cia...; // - żal! A tak żyje w zgodzie z innymi! Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: indie 24.10.09, 17:02 paulinusia4 mówiłam , że paulinusie13 czy ileś buraku aha charlotte_ (?) chyba dobrze . też CIę lubię . szczerze : D Odpowiedz Link Zgłoś
v. Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 25.10.09, 16:05 nie przepadam za independent_ . myśli, że jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ do w_paski ;/ 28.11.09, 21:35 czemu mnie nie lubisz? przecież nigdy się nie kłóciłyśmy [ przynajmniej tak pamiętam ] i wgl. ja Cię lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
samarableed Re: do w_paski ;/ 28.11.09, 22:04 Zabawne. Większość forumowiczek to dziewczyny lekko uwstecznione, dla których język polski jest czymś okrutnie obcym. Analfabetki. Wstyd mi za nie. Jest kilka osób, które rzeczywiście szanuję. Nie zwykłam nikogo lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ do jane_ 28.11.09, 22:21 a ja mam takie pytanie do jane_ ; to jakiego rocka Ty słuchasz, i podaj wykonawców. a jakich rockowych zespołów nie lubisz. .......................... a ja lubię wszystkich, albo przynajmniej się staram. nie potrzeby się kłócić. więc po prostu akceptujmy zdanie innych. jedynie nie wiem o co chodzi w_paski, czemu mnie nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: do w_paski ;/ 28.11.09, 22:29 nie skierowałam jeszcze nienawiści do żadnej użytkowniczki , możecie odetchnąć z ulgą xD lol xD ale nie lubię osób nietolerancyjnych , pokemonów , osób wywyższających się , chamskich etc. Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 28.11.09, 22:21 Szczerze? Nie jestem asertywna ani skłonna do kłótni, nawet jeśli są osoby za którymi nie przepadam to niestety, ale nie przytoczę nicków. Wolę to zostawić dla siebie xd. Ogólnie, to nie cierpię osób skreślających wszystkie "gwiazdy Disneya", tylko dlatego że grają w produkcjach przeznaczonych dla młodszych widzów. Rozumiem, komuś może się nie podobać czyjaś muzyka, ale nie znacie osobiście tych osób, więc nie oceniajcie ich po ubiorze czy stylu. Łatwo jest wyzywać innych od pedałów, gejów, c*ójwieczego przez internet Nie przepadam za rozmowami o polsce z zażartymi patriotami, ponieważ w większości przypadków (nie we wszystkich) takie rozmowy prowadzą donikąd. Wprost NIENAWIDZĘ nietolerancyjnych osób, nie mających za grosz empatii. Wbrew pozorom jest ich tutaj baaaardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Jakich użytkowników nie lubicie? (dla szczery 29.11.09, 09:12 następny wątek?? padam ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ . 29.11.09, 10:49 no ja słucham inde rocka. albo alternatywy, ale to to samo w sumie. albo jakiegoś eksperymentalnego. ostatnio to tak trochę z dupy, bo po nocach słucham albo hole, albo placebo, albo wczoraj auf der maur, ALBO animal collective czy charlotte hatherley. obok niej, moją guru jest pj harvey, która chyba nie nagrała słabej płyty, a w swoim dorobku ma ich od groma, tzn tych wspaniałych. bardzobardzo kocham my bloody valentine, to shoegaze. chyba mój ulubiony zespół aktualnie, choć wydał jedynie dwie płyty, ostatnią jak jeszcze mnie nawet nie planowano. ;d po nich pierwsze skojarzenie to the horrors. z trochę innej beczki - mgmt. franz ferdinand, sonic youth. arcade fire, yeah yeah yeahs, radiohead, arctic monkeys, arcade fire, joy division. to jakaśtam część. do tego dochodzi mnóstwo elektroniki, a do tego jeszcze różne singierki songwriterki, którym do rocka daleko, takie gaby kulki enpe. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
shadow_ Re: . 29.11.09, 12:27 nie lubię independent_, jest strasznie przemądrzała. wkurza mnie, swoim zachowaniem. wgl, lansuje się tu na kotku. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky Re: . 29.11.09, 12:40 połowa osób nie lubi jane_ lub independent_ za to że mają własne zdanie . zawsze mnie to śmieszyło . Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Re: . 29.11.09, 13:46 ^ również to zauważyłam. albo mówienie, jaka to independent jest fe mimo że odeszła. -,- nie mówi się o nieobecnych. ;d ja tam nie mówię, kogo lubię a kogo nie. jest kilka osób które mnie denerwują, ale zachowam to dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś