darkly 12.08.09, 08:43 Hej ja to jestem ciekawa ilu fanów Tokio Hotel jest na kotku.Niech wszyscy sie wpisują! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selena22 Re: Tokio Fans 12.08.09, 10:18 nienawidze tokio hotel!!!!!...jest beznadziejnee! blee Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ selena22 13.08.09, 09:12 i PO CO piszesz, że jest beznadziejne? dziewczyna szuka fanów. to kulturalnie trzeba było się przymknąć i pominąć temat. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Tokio Fans 13.08.09, 09:22 Ja lubię ich muzykę, jest świetna, ale do fanek się nie zaliczam Odpowiedz Link Zgłoś
shila_115 Re: Tokio Fans 13.08.09, 18:35 "selenko22". Rozumiem, że jesteś zafascynowana gwiazdkami Disneya, ale totalnie nie rozumiem tego, że nie potrafisz czytać. Nie wiem może mama nie nauczyła, albo nie chodziłaś do szkoły, ale osoba, która założyła ten wątek pyta o fanów Tokio Hotel, a nie " co sądzicie o TH", a to raczej spora różnica. Zapraszam do szkoły - kl. 1 podstawówki z pewnością cię nauczą czytać A tak co do tego tematu to lubię TH, ale nie że kocham uwielbiam itp, po prostu ich lubię. Czasem posłucham ich muzyki i na ścianie mam ich 4 plakaty, ale żeby piszczeć na ich widok to nie. To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
fankassdc Re: Tokio Fans 29.10.09, 19:41 jeeju to jest masakra a nie muzyka ;// nle beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
spier.dalaj666 Re: Tokio Fans 19.08.09, 01:33 ja fanka. chociaż ostatnio coś u nich nie halo z tymi piosenkami, bo te Love and Death to totalne badziewie xD ale Automatisch jest fajne Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: Tokio Fans 27.09.09, 18:08 oczywiście ja się zaliczam do fanek toko hotel kocham ich piosenki i oczywiście ich najbardziej Billka Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Tokio Fans 11.09.09, 00:01 Słuchałam dziś Automatisch. Świetne! Ale fanką nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
bramble Re: Tokio Fans 27.09.09, 15:41 Taak. Jestem fanką od paru tam lat i sądzę, że jednym z najbardziej oryginalnych zespołów, jakie znam. Co do selenki22: Jej ukochane gwiazdki Disney'a zostały wypchnięte przed publikę, przede wszystkim dla dzieci, by miały się na kim wzorować. Pozwólmy więc temu oto dziecku nadal cieszyć się słodziutką, idealną Selenką i jej równie cukrowymi koleżankami z planu. Odpowiedz Link Zgłoś
tazakochana13 Re: Tokio Fans 29.09.09, 21:36 kiedys ich lubilaam . (no dobra . nie ich ale ich muzyke ) . teraz przestalo mnie to kreecic . i nie za bardzo ich luubie . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. _ 29.10.09, 19:25 jaaa jestem fanką. XD ej, albo mam deja vu albo był już gdzieś taki wątek. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Tokio Fans 29.10.09, 19:30 ja nie lubię TH chociaż niektóre piosenki są fajne . a co do bramble to, że ta selena (czy jakos tak) słucha gwiazd disneya (ja teś słucham) a nie słucha Tokio Hotel to jest gorsza ?? No dobra głupio napisała, że tokio hotel to badziewie itp. No ale jeśli sama nie lubisz gdy ktoś obraża np. TH no to nie obrażaj innych gwiazd nawet gdy ich nie lubisz .. Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Tokio Fans 31.12.09, 01:21 mozna powiedziec ze jestem fanka, raczej bylam, bo teraz lubie muzyke, chociaz nowinkami o tym jak Bill zmienia swoj styl nie pogardze Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Tokio Fans 09.01.10, 11:38 Kocham Tokio hotel !! To najlepszy zespół na świecie !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Tokio Fans 28.01.10, 12:24 Kochammm Tokio Hotel !!!!!! ich muzyka jest booooooska TH 4ever Odpowiedz Link Zgłoś
lumpexy : - D 28.01.10, 12:31 Czasem słucham ale nie jestem taką ich fanką . lumpexy . Odpowiedz Link Zgłoś