nadzienka 18.08.09, 17:08 czesc. wlasnie skonczylam szkole podstawowa noi teraz do gimnazjum. wlasciwie to niektorzy mowia ze jest trudno, a niektorzy nie, wiec nie wiem na co mam sie pisac. ja to tam na razie na luzie. pliss piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolcia66 Re: gimnazjum. 18.08.09, 17:11 Jak ci ktoś mówi że jest strasznie to cię tylko postraszyć chcą nauczyciele tak samo mówią że tam to nie bd tak łątwo a jak dla mnie to jest łatwiej niż w podst. Hehe nawet średnią mam lepsza niż w podst. I ludzie są super i w ogóle * Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: gimnazjum. 20.08.09, 15:58 zależy gdzie, zależy jak ty się uczysz, a właściwie jaki masz poziom wiedzy i jeszcze zależy od ludzi i nauczycieli ;d Jak dla mnie, gimnazjum to masakra, bo w mojej szkole są same dzieciaki które powinny się wrócić do podstawówki, dobrze, że to już ostatni rok! Odpowiedz Link Zgłoś
puszma Re: gimnazjum. 18.08.09, 19:42 Ja tez teraz do gimnazjum idę i szczerze mówiąc trochę się boję - nowe przedmioty i nauczyciele ale ogólnie powinno być spoko Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: gimnazjum. 18.08.09, 20:48 nie rozumiem tego strachu przed gimnazjum. idę do drugiej, i ktoś wam niezłe bajki gada, jak się tak przejmujecie. nie ma czym. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: gimnazjum. 18.08.09, 20:57 ja teraz bede w 3 klasie gimn wiec chyba narazie jestem najstarsza nie no ogolnie jest spoko! z tym ze w podstawowce mialam srednia 5.0 lub 5.2 a tu mam ok. 4.8 wiec... no jest wiecej sprawdzianow,kartkowek,czesciej pytaja itp. Ale ludziska sa fajni,nauczyciele nawet tez. nie bedzie zle na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: gimnazjum. 18.08.09, 22:22 Gimnazjum też teraz ide ale ludzie z mojej klasy idą do tej samej szkoły nie będzie źle musisz pokazac się od najlepszej strony nowym kolezankom jak tak robię Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: gimnazjum. 20.08.09, 10:46 Zależy o co chodzi z tym że jest trudno. Jeżeli masz na myśli naukę to jest tego torche więcej niż w podstawówce, ale znwou nie przesadzajmy jeżeli sie postrasz to uda ci sie! Jeżeli jednak masz na myśli zachowanie innych ucznów to z tym róznie bywa są wredni, inni już nie. Znajdz sobie jakiś przyjaciół i będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka007 Re: gimnazjum. 20.08.09, 14:50 u mnie w gimnazjum jest spokojnie. tez się w tamtym roku balam sama nie wiem dla czego. moze wiecej nauki ale nie jest zle... a za to towarzystwo o niebo lepsze, bardziej dojrzale... a nauczyciele tez spoko bo w koncu traktują nas jak mlodziez a nie dzieci...tak jakby pozwalają nam na wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
olka_27 Re: gimnazjum. 20.08.09, 23:47 Zależy jakie miałeś oceny i jakie masz gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś