Dodaj do ulubionych

gimnazjum.

18.08.09, 17:08
czesc. wlasnie skonczylam szkole podstawowa noi teraz do gimnazjum. wlasciwie to
niektorzy mowia ze jest trudno, a niektorzy nie, wiec nie wiem na co mam sie pisac. ja to
tam na razie na luzie.
pliss piszcie.smile
Obserwuj wątek
    • lolcia66 Re: gimnazjum. 18.08.09, 17:11
      Jak ci ktoś mówi że jest strasznie to cię tylko postraszyć chcą nauczyciele tak
      samo mówią że tam to nie bd tak łątwo a jak dla mnie to jest łatwiej niż w
      podst. Hehe nawet średnią mam lepsza niż w podst. I ludzie są super i w ogóle kiss*
      • roseline Re: gimnazjum. 20.08.09, 15:58
        zależy gdzie, zależy jak ty się uczysz, a właściwie jaki masz poziom wiedzy i
        jeszcze zależy od ludzi i nauczycieli ;d
        Jak dla mnie, gimnazjum to masakra, bo w mojej szkole są same dzieciaki które
        powinny się wrócić do podstawówki, dobrze, że to już ostatni rok!
    • fabiankowa Re: gimnazjum. 18.08.09, 17:16
      ja też ide do gimnazjum ^^
    • puszma Re: gimnazjum. 18.08.09, 19:42
      Ja tez teraz do gimnazjum idę i szczerze mówiąc trochę się boję - nowe
      przedmioty i nauczyciele ale ogólnie powinno być spoko tongue_out
    • jane_ Re: gimnazjum. 18.08.09, 20:48
      nie rozumiem tego strachu przed gimnazjum.
      idę do drugiej, i ktoś wam niezłe bajki gada, jak się tak przejmujecie.
      nie ma czym.
      • pimpusia Re: gimnazjum. 18.08.09, 20:57
        ja teraz bede w 3 klasie gimn wiec chyba narazie jestem najstarsza big_grin nie no
        ogolnie jest spoko! z tym ze w podstawowce mialam srednia 5.0 lub 5.2 a tu mam
        ok. 4.8 wiec... tongue_out no jest wiecej sprawdzianow,kartkowek,czesciej pytaja itp.
        Ale ludziska sa fajni,nauczyciele nawet tez. nie bedzie zle na pewno kiss
    • selcia17 Re: gimnazjum. 18.08.09, 22:22
      Gimnazjum też teraz ide ale ludzie z mojej klasy idą do tej samej szkoły nie
      będzie źle musisz pokazac się od najlepszej strony nowym kolezankom jak tak robię smile
    • agusiak01 Re: gimnazjum. 20.08.09, 10:46
      Zależy o co chodzi z tym że jest trudno. Jeżeli masz na myśli naukę to jest tego torche
      więcej niż w podstawówce, ale znwou nie przesadzajmy jeżeli sie postrasz to uda ci sie!
      Jeżeli jednak masz na myśli zachowanie innych ucznów to z tym róznie bywa są wredni,
      inni już nie. Znajdz sobie jakiś przyjaciół i będzie dobrze wink
    • truskawka007 Re: gimnazjum. 20.08.09, 14:50
      u mnie w gimnazjum jest spokojnie. tez się w tamtym roku balam sama nie wiem dla
      czego. moze wiecej nauki ale nie jest zle... a za to towarzystwo o niebo lepsze,
      bardziej dojrzale... a nauczyciele tez spoko bo w koncu traktują nas jak
      mlodziez a nie dzieci...tak jakby pozwalają nam na wiecej...
    • olka_27 Re: gimnazjum. 20.08.09, 23:47
      Zależy jakie miałeś oceny i jakie masz gimnazjum wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka