kris96 23.08.09, 14:30 Czy różowy plecak do 1 gimnazjum to opiciach ???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikt. Re: plecaki 23.08.09, 14:40 zależy jak wygląda, ale wydaje mi się że chyba jednak tak . nie warto szpanować w gimnazjum, bo wyjdziesz na czuba. xd Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: plecaki 23.08.09, 14:41 zależy, ja mam taki który podchodzi pod fioletowy i jest ok chociaż idę do 3 gimn. jeżeli chodzi Ci o taki rzucający się w oczy to raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: plecaki 23.08.09, 14:43 ja mam 2 czarno niebieski - adidasa i różowo biało czarny , ale nie wiem w którym będę chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: plecaki 23.08.09, 14:45 no właśnie zależy jak wygląda moja koleżanka idze do 2 gim i ma lekko ró.żowy z pumy Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: plecaki 23.08.09, 14:46 moja kolezanka w 1 gim miała rozowy plecak ale bez jakis sweetasnych wzorków tylko caly rozowy ale tez nie taki jaskrawy tylko taki jakby to powiedziec blady ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley plecaki 23.08.09, 14:48 rózówy?? no hmmm nie wiem.. ja raczej różowego plecaka bym nie chciała (idę do 1 gim.) Odpowiedz Link Zgłoś
shady_girl Re: plecaki 24.08.09, 18:24 różowy plecak nie tyle co twoja ortografia... pisze się OBCIACH!! Odpowiedz Link Zgłoś
candy.girl Re: plecaki 24.08.09, 19:08 Ja mam szaro-różowy plecak do gim i nie uważam to za obciach ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kluchu Re: plecaki 24.08.09, 21:30 Oczywiście że nie! Każdy ma inny gust. Nic się nie stanie jeśli pokarzesz się z różowym plecakiem! Jeśli Tobie podoba się ten kolor to spoko Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: plecaki 24.08.09, 21:38 Wydaje mi się, że nie będzie to obciach. Jedna dziewczyna z mojej klasy w 3 gim. miała różowy. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: plecaki 25.08.09, 10:54 Ja też idę do gimnazjum Ale kupiłam czarny z ciemnoniebieskimi wstawkami Zgodziłabym się, że tam jakiś różowy element, ale cały różowy plecak to rzeczywiście trochę, nawet trochę bardziej obciach... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sweeting Re: plecaki 25.08.09, 11:08 Jam mam lekko różowy plecak z pumy do 1 gim. i uważam że to wcale nie jest obciach Oby tylko nie było na nim Barbie czy czegoś w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: plecaki 25.08.09, 15:11 szczerze . ? to tak . . ;] ja bym radziła ci pójść do Nike lub Reeboka i kupić tam dobry i trwały na 3 lata plecak . ja kupiłam za 100 zł . fakt , trochę drogi , ale się po paru dniach nie rozleci . jest czarny w szare wzorki ( wiesz , taki . . można nazwać modny . ;] ) pozdrawiam . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: plecaki 26.08.09, 08:38 zależy jakiego on jest wykonania . jak np z jakimiś laleczkami , Hannah Montana ( bardzo ja lubię , ale to szczegół . x dd ) albo Kubusiem Puchatkiem do zdecydowanie . ! nie bierz dziecinnego plecaka . ! chyba , że to taki modny , w czarne czaszki albo czarne gwiazdki , to tak . ;d ja mam taki fajny z Nike plecak . czarny w szare wzorki ( taki modny ) . i jest naprawdę fajny . pozdro . ;* Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: plecaki 26.08.09, 15:38 nie , niekture dziewczyny kture nie mają kasy to codzą w plecakach w motorach ich braci do szkoly ,. , 3333 Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: plecaki 30.08.09, 20:34 E tam nie martw się czy to obciach czy nie Nie przejmuj się innymi ludźmi Co Cię obchodzi co oni myślą?? D Odpowiedz Link Zgłoś
lola1212 Re: plecaki 30.08.09, 21:13 zależy jaki masz ten plecak! np. widziałam taki różowo - szary z nike, młodzieżowy i to nie był by obciach . ale jak masz różowy powiedzmy w kwiatki to chowaj go szybko na dno szafy ;pp!! Odpowiedz Link Zgłoś
sweetgirly Re: plecaki 31.08.09, 09:11 Hej dziewczyny! Mam czarny plecak z Jansporta ze śmiesznymi znaczkami. To obciach czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś