niktciniepowie Re: Śniadania. 07.09.09, 15:52 Jasne że jem Najczęściej płatki śniadaniowe fitness albo zapiekanki! Odpowiedz Link Zgłoś
rossalie Re: Śniadania. 07.09.09, 15:55 Ja jem . Najczęściej są to płatki z mlekiem ;p Te czekoladowe. xD Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonovaa Re: Śniadania. 07.09.09, 15:56 a w ogóle nie jem śniadania . czasami zjem tosty ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ilovedems Re: Śniadania. 07.09.09, 15:57 U mnie nie ma mowy o śniadaniu. Nigdy rano nie jestem głodna, potrafię nie jeść nic i jakoś mi to nie przeszkadza. Ja po prostu nie czuję głodu, zresztą rano nigdy nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
horrorshow Re: Śniadania. 07.09.09, 15:57 Jogurt, najlepiej Fantasia z jagodami i starcza na 6 lekcji + wf, potem w domu lekki obiad, i o 18 owoc lub warzywo i koniec ;p Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaxx3 Re: Śniadania. 07.09.09, 15:59 Nie jadam śniadań ; D chyba że herbatę bo mama karze ; D a tak to nie ; D tyle co po szkole obiad i na dwór ;D kolacji też nie jadam Odpowiedz Link Zgłoś
llizaczek Re: Śniadania. 07.09.09, 16:03 ja , jeżeli ide do szkoł y w domu nie jem śniadania . a wszkole jem kanapke ale nie zawsze , xd a jeżeli jest dzień wolny od szkoł to jem kanapke albo tosty a czasami płatki z mlekiem . Odpowiedz Link Zgłoś
phoebusia Re: Śniadania. 07.09.09, 16:06 ja zawsze jem,nawet jak bym nie chcaial,to mama mnie z domu nie wypuści bez śniadania,ale ja przewaznie mam rano apetyt,a jadam przeważnie tosty Odpowiedz Link Zgłoś
marik :) 07.09.09, 16:07 Ja kiedy byłam młodsza (kiedy chodziłam do podstawówki) nigdy nie jadłam, a teraz jak chodze do gimnazjum to rano muszę zjeść bułkę i wypić herbatę bo potem umieram z głodu. A do szkoły nie biore Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Śniadania. 07.09.09, 16:10 herbata owocowa nie jest gorzka ;] A śniadania w domu nie jem. W szkole sobie zazwyczaj kupuję pełnoziarnistą bułkę z pestkami dyni albo słonecznika, szynką, serem, ogórkiem i papryką. Do tego majonez. No i śniadanie jak się patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: Śniadania. 07.09.09, 16:23 chodziło mi o to, że bez cukru. gorzką można ją nazwać, bo kwaśna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Śniadania. 07.09.09, 16:14 ja jadam jeśli nie zaśpię do szkoły ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
shugo_chara_15 Re: Śniadania. 07.09.09, 16:21 Zawsze jem płatki z mlekiem. I TAK POWSTAŁ CHOCAPIC xDD. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda. Re: Śniadania 07.09.09, 16:19 Ja zazwyczaj idąc rano do szkoły nie ma czasu, więc nie jem śniadanka, dopiero w szkole jem kanapkę. A w soboty i niedziele jem kanapki lub płatki z mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
s.e.l.e.n.a jem 07.09.09, 16:19 ja nie potrafie z domu wyść bez śniadania. Zawsze przynajmniej 1 kromka, bo inaczej burczy mi w brzuchu. Drugie śniadanie w szkole również obowiązkowo. Kiedy jestem głodna robie się wściekła na cały świat xD Odpowiedz Link Zgłoś
10justi01 Re: Śniadania. 07.09.09, 16:22 No to ja zazwyczaj ja jem śniadanie xD<br /> A na nie jem hymm... kanapkę z pomidorem i herbatę albo kakao Odpowiedz Link Zgłoś
izuniia1990 Re: Śniadania. 07.09.09, 16:24 hej pomóżcie dobre duszyczki tylko kliknięcie izuniia1990.gliteruje.pl Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
aitii Re: Śniadania. 07.09.09, 16:30 Ja zawsze jadam śniadania, bo inaczej po prostu z głodu umieram xD Kanapka, płatki cynamonowe, różnie bywa. I nie rozumiem dlaczego ludzie mówią, że nie mają czasu by zjeść głupie śniadanie. Ja też jeżdżę do szkoły autobusem i na wszystko mam czas ;D Odpowiedz Link Zgłoś
olunia94 Re: Śniadania. 07.09.09, 16:26 Ja jem polówkę kromki wasa z cienką warstwą pasztetu czystego albo w weekendy płatki fitness od nestle z chochelką mleka Odpowiedz Link Zgłoś
lilith śniadanko 07.09.09, 16:27 ja tak jak rosalie piję kakałko xD poza tym jakaś kanapka zawsze jest Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: śniadanko 07.09.09, 16:30 Nie ma jak kakało, no nie lilith.? ;d takie to ZDROWE i wgl. a propo zdrowia xD kanapki z szynką i sałatą* ^^D ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: śniadanko 07.09.09, 20:40 ale nic nie pobije jajecznicy Denise Jonas ;d lol xD Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Śniadania. 07.09.09, 16:33 Oczywiście że jem, uch nie wyobrażam sobie dnia bez śniadania Najczęściej jest to potrawa na szybkiego czyli płatki z mlekiem, jednak kiedy czas pozwoli to zrobię sobie kanapki a dotego herbate Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: Śniadania. 05.04.10, 14:58 petka napisał(a): > Oczywiście że jem, uch nie wyobrażam sobie dnia bez śniadania Najczęściej > jest to potrawa na szybkiego czyli płatki z mlekiem, jednak kiedy czas pozwoli > to zrobię sobie kanapki a dotego herbate Ja mam w domu identyczne sniadanko. I zgadzam się w 100 % - bez śniadania nie wyobrażam sobie dnia Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Śniadania. 07.09.09, 16:33 Gdy jest szkoła to nigdy nie jadam śniadań... Rano napiję się tam łyk herbaty i pędzę do szkoły xd Owszem mówią mi, że powinnam jeść, ale ja nie lubię rano i już W szkole o 12:30 jem obiad, a gdy przychodzę to domu to drugiego też już nie jem... W tamtym roku to w czasie przerwy kupowałam sobie jakiegoś batona czy coś, ale teraz postanowiłam, że nie... Wydaje mi się że przez wakacje przytyłam A może i się nie wydaje... Osobiście wam radzę jeść śniadanie, no to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
meg_cullen :) 07.09.09, 16:37 niestety nie mam czasu cokolwiek na śniadanie jeść Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Śniadania. 07.09.09, 16:38 ja jem zawsze płatki z mlekiem(najczęściej ciniminis)tylko jak wyruszam w jakąś podróż,jadę gdzieś to wtedy jem kanapki(ale nie chętnie) Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: Śniadania. 07.09.09, 16:38 Ja nie jem śniadań . ; pp . Zawsze dłuuugo się szykuję do szkoły i kiedy jush schodzę to tak na ostatnią chwilę, więc nie mam czasu na to, żeby jeszcze śniadanko zjeść, herbatkę ciepłą wypić . Poza tym ja nie musze jeść śniadań... Ale Herbatkę bym se chętnie wypiła . ale cóz , taka jush 'wolna' jestem i nikt tego nie zmieni... ; / Odpowiedz Link Zgłoś
mychaxd3 Re: Śniadania. 07.09.09, 16:38 Ja do tej pory jadłam płatki na mleku.. ale teraz wymyślili mi jakieś uczulenie na mleko ;// masakra ;// i nie moge pić mleko bo mnie wysypuje .. Więc jem teraz kanapke z pomidorkiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Śniadania. 03.10.09, 16:47 Ja zazwyczaj jem płatki albo małą kanapeczkę , rano mi się nie chce jesć ... W szkole to dopiero wzbiera się głód więc zjadam zazwyczaj pączka bułkę albo kanapkę na deser malutki batonik xd Odpowiedz Link Zgłoś
madalena94 Re: Śniadania. 07.09.09, 16:41 hehe fajne pytanie xD ja jem przeważnie płatki z Biedronkiz mlekiem haha ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: Śniadania. 15.09.09, 13:15 a ja w podstawówce nigdy nie jadłam śniadania bo mi sie rzygac chciało i chce ale jestem w gimnazjum i jem rano bo w szkole bym sie wstydziła jem bułeczke albo ciemny chleb pieczony na patelni aby był chrupiący z serkiem szczypiorkowym topionym i dżemem ...wiem że to dziwne słone ze słodkim ale pije do tego kakao i jest pyszne..! Odpowiedz Link Zgłoś