etka12 23.03.06, 13:09 Wiem, że migdały należy jeść surowe, a co ze słonecznikiem i sezamem? Można prażyć na patelni? A przy okazji, czy dodawanie koncentratu pomidorowego jest bardzo szkodliwe? Bez tego jakoś nie smakuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homeopatkaqq Re: Prażyć? 23.03.06, 13:57 tak,mozna prazyc ale bez uzycia olejow....co by sie szkodliwe zwiazki omega 6 nie pojawily. Koncentrat pomidorowy mozna sobie walnac w drugiej fazie leczenia raz na jakis czas.Mi sie po nim nic nie dzialo. Ale tak jak mowie, w pierwszej fazie lepiej trzymac sie scisle przepisow i nie kombinowac. Odpowiedz Link
etka12 Re: Prażyć? 23.03.06, 14:53 Bardzo dziękuję Homeopatkaqq, bardzo mi pomagają Twoje rady. Przy okazji, czy możesz zdradzić ile proszku bentonite dajesz na szklankę wody? Własnie sobie kupiłam a etykieta w jakimś mało znanym języku typu holenderski czy szwedzki. Odpowiedz Link
homeopatkaqq Re: Prażyć? 23.03.06, 15:05 ja zwykle 1 lyzke bentonite na kubek schlodzonej przegotowanej wody. Zostawiam to na noc, zeby sie rozpuscilo i zmieklo....pije rano lub wieczor mazista miksturke. Jest mocno rozpuszczona. Odpowiedz Link