justme123 10.02.04, 16:07 Witam! Czy moglibyscie mi polecic jakiegos dobrego ginekologa, najlepiej kobiete ktora przyjmuje prywatnie w Lodzi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luna Re: dobry ginekolog Łódź IP: *.novartis.com 12.02.04, 12:06 Dlaczego akurat kobieta? Prawdę mówiąc zawsze byłam zadowolona z mężczyzn w tym zawodzie, kobiety natomiast pozostawiały wiele do życzenia. Dobrych ale mężczyzn mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: dobry ginekolog Łódź IP: *.makolab.pl / *.proxy.makolab.pl 17.03.04, 12:27 to ja poprosze o namiary na dobrego Pana Doktora ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
vecka Re: dobry ginekolog Łódź 03.05.04, 13:30 hej, czytalam kiedys na forum, ze bardzo dobry jest pan dr. Kowalski..., przyjmuje na Piotrkowskiej..., nie pamietam teraz numeru, ale jakos tak kilka do kilkunastu numerow od Placu Niepodleglosci...To jest taka prywatna przychodnia istniejaca tam od lat....Wiele kobiet go chwalilo jako dobrego specjaliste... Odpowiedz Link Zgłoś