joannak4 02.09.04, 08:08 Pilnie poszukuję Monitora Badań Klinicznych do pracy, może być freelance. Warunek podstawowy: minimum rok doswiadczenia. Bardzo dobre warunki. Jesli jest ktoś zainteresowany bardzo prosze o kontakt na e-mail. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poszukująca Re: Pilnie poszukiwany Monitor Badań klinicznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 14:46 Również poszukuję 1 osoby -minimum kurs dla CRA i dobry angielski ,obsługa komputera.Wykształcenie oczekiwane -lekarz/farmaceuta/lekarz weterynarii ,inne wyłącznie w przypadku wczesniejszego doświadczenia na stanowisku CRA.Proszę przesłać pilnie CV i list motywacyjny po ang na nr 22 610 46 76. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pilnie poszukiwany Monitor Badań klinicznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 10:23 Może nakreślcie trochę co to za firmy. To fakt, ze duzo ludzi potrzebuje pracy, ale fajnie jest wiedzieć gdzie się o nią starają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miras75 Uwaga, ściema? -Monitor Badań klinicznych 09.09.04, 18:03 oto co znalazlem pod tym telefonem (odzywa sie tylko fax): 1. Rejestracja - "Orlik" Praktyka Lekarzy Rodzinnych NZOZ 04-125 Warszawa ul. gen. Fieldorfa 40 woj. mazowieckie powiat: warszawski tel: (22) 610-46-76 tel: (22) 870-11-35 podają stroną internetową: www.ditel.pl/asp/szukaj_f.asp?nazwa=&miejscowosc=warszawa&ulica=&telefon=+610+46+76&wojewodztwo=wybierz&branza=wybierz&szukaj=+szukaj+ i nie ma to nic wspolnego z badaniami klinicznymi. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha koordynator?! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.09.04, 22:00 Może szukają koordynatora, może to jest ośrodek prowadzący badania kliniczne? Ale jeśli tak, to chyba za wysoko mierzą. Powinni szukać pielęgniarki znającej język angielski. ?? Ciekawe, o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
meandera Re: koordynator?! 10.09.04, 06:43 >Ciekawe, o co tu chodzi? Ktos sie sam stara o prace na tym stanowisku i chcialby dostac pare gotowcow listu motywacyjnego po angielsku...? Odpowiedz Link Zgłoś
joannak4 Re: Pilnie poszukiwany Monitor Badań klinicznych 11.09.04, 08:23 Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o wysłanie oferty na adres mój adres e-mail. Firmą jest warszawskie CRO, monitorzy bedą pracowac dla naszych klientów-firm farmaceutycznych. Przeprzaszam, ze nie podaje szczegółów o firmie, ale i tak dosc nietypowe jest zamieszczac posty na forum (akt desperacji)zatem nie chcę tu podawać nazwy firmy etc.-natomiast wszystkie osoby, które napisza dostaną wszelkie informacje. Jedna prośba-bardzo prosze o kontakt tylko tych, którzy mają doświadczenie , odp. wykształcenie i znają biegle angielski. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
joannak4 POSZUKUJĄCA TO NIE JA!!!! 11.09.04, 08:24 Z tym nie mam nic wspólnego. Tak nawiasem mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
witaj69 Re: POSZUKUJĄCA TO NIE JA!!!! 11.09.04, 20:37 napisalem maila. i co? zadnej odpowiedzi. nie tak firmy CRO zalatwiaja sprawy rekrutacji. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
witaj69 Re: POSZUKUJĄCA TO NIE JA!!!! 11.09.04, 20:39 a pod tym telefonem faktycznie nic tylko fax... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
joannak4 Re: POSZUKUJĄCA TO NIE JA!!!! 12.09.04, 20:36 Wiesz co-bo ja w weekend nie pracuję. I tyle. Maile sprawdzę i odpiszę w poniedziałek. Oczywiście, ze tak się normalnie nie prowadzi rekrutacji. I ja też zaczynam żałowac, ze zamieściłam tego posta. Bo okazuje się, ze poszukując pracownika jestem petentem. Pa witaj69 napisał: > napisalem maila. > i co? > zadnej odpowiedzi. nie tak firmy CRO zalatwiaja sprawy rekrutacji. > pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
witaj69 Re: POSZUKUJĄCA TO NIE JA!!!! 12.09.04, 22:25 ok. zobaczymy.:-)) > Wiesz co-bo ja w weekend nie pracuję. I tyle. Maile sprawdzę i odpiszę w > poniedziałek. Oczywiście, ze tak się normalnie nie prowadzi rekrutacji. a weekend to masz bardzo dlugi, gdyz napisalem 6.09.2004. ale co tam, cierpliwosc jest cnota. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: POSZUKUJĄCA TO NIE JA!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 10:00 witaj69 napisał: I z tego co widać tak się nie powinno szukac ludzi bo mozna tylko opierdziel zebrać. Cenna wymiana postów dla pracodawców-z daleka od forum! > ok. zobaczymy.:-)) > > > Wiesz co-bo ja w weekend nie pracuję. I tyle. Maile sprawdzę i odpiszę w > > poniedziałek. Oczywiście, ze tak się normalnie nie prowadzi rekrutacji. > a weekend to masz bardzo dlugi, gdyz napisalem 6.09.2004. > ale co tam, cierpliwosc jest cnota. > pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
witaj69 Pilnie poszukiwany Monitor Badań klinicznych 23.09.04, 13:37 zwracam honor, dostalem pełną informację mailową. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś