Dodaj do ulubionych

nauczyciele mogą

29.01.06, 16:30
a niby dlaczego nie lekarze??

wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=5630
Obserwuj wątek
    • Gość: praca nie hańbi:( Re: nauczyciele mogą IP: *.internet.v.pl 29.01.06, 16:43
      Myślałam, że już nic mnie nie zaskoczy w wypowiedziach pacjentów:(
      Mam dać ogłoszenie:
      "W weekendy oraz dni wolne od pracy zamienię stetoskop na podajnik towarów i
      kasę".
      • Gość: Maks Re: nauczyciele mogą IP: *.uci.agh.edu.pl 29.01.06, 17:30
        A za kogo ty sie uwazasz.O place to sie pytaj tych co kradli a nie czepiaj sie nauczycieli.Mojej kolezance ze studiow po 25 latach naczyciel dyplomowany w Nowym Saczu wldzom nawet powieka nie drgnie i wyplacaja 1% motywacyjnego 20.59 zl brutto.Gdybym nie zobaczyl na wlasne oczy to bym w zyciu nie uwiezyl
      • Gość: anabel Re: nauczyciele mogą IP: 80.146.176.* 29.01.06, 17:33
        Przeciez dorabiaja, tyle ze w zawodzie. A niby jak funkcjonuje Pogotowie. Jak
        ty tego nie zauwazyles, to jestes spostrzegawczy inaczej.
    • nina455 Re: nauczyciele mogą 29.01.06, 20:43
      To świetny pomysł. Za pracę w zawodzie tzw. z powołania -lekarz, nauczyciel,
      pielęgniarka,żołnierz nie płacić . Jeżeli ,ktoś chce żyć , to niech dorabia w
      markecie,w firmie sprzątającej,ochroniarskiej itp. Każdy może sobie wybrać co
      lubi.Ja już wybrałam -w dni parzyste będę pracować w kasie ,a w nieparzyste w
      firmie ochroniarskiej. A w soboty i niedzielę będę doskonalić swoje
      umiejętności z powołania , bo przecież tylko dokształcanie ustawiczne uczyni ze
      mnie profesjonalistę . :)
    • magosiaa Re: nauczyciele mogą 29.01.06, 21:26
      Proszę bardzo, mogę dorabiać, o ile czas pracy przy pacjencie zostanie ustalony
      na 18 godz./tygodniowo, a resztę czyli 22 godz. będę mogła przygotowywać się w
      domu do wykonywania obowiązków . Do tego poproszę wakacje i ferie. Wtedy możemy
      rozmawiać o dodatkowej pracy, nawet w hipermarkecie jak ktoś lubi.
    • Gość: no Re: nauczyciele mogą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:42
      Etat nauczyciela w szkole to 18 (16?) godzin tygodniowo czyli 3,5godz. dziennie
      + 4 godz.(1/2 etatu w markecie) = 7,5 godz.
      Czyli w sumie 7,5 godz. dziennie pracuje dorabiający do pensji nauczyciel.

Etat lekarza to 40 godzin tygodniowo. Czyli 8 godz. pracy dziennie. Jeśli musi
      dorobić 1/2 etatu, to musi pracować 12 godzin dziennie.
    • slav_ Darujcie sobie 29.01.06, 21:55
      ten idiotyczny wątek.
      Zaraz odezwą sie oburzeni nauczyciele. I tak bedziecie sie przegadywac kto ma
      gorzej a "barabara6" będzie się smiać w kułak.
    • malkontent_jeden Re: nauczyciele mogą 29.01.06, 22:57
      A mogą barabara?
    • Gość: fan Re: nauczyciele mogą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 23:19
      Obawiam się, że nawet w kasie supermarketu znajomi pacjenci chcieliby jakieś
      zaświadczonko lub receptkę, między jednym paragonikiem, a drugim. ;)
      Bo, jak to często określają, chcieliby się tak przy okazji "załatwić".
      • malkontent_jeden Re: nauczyciele mogą 29.01.06, 23:29
        Ba, mogliby nawet jakies drobne napiwku zostawic...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka