gosto2 29.01.06, 17:02 Czesc Chcę napisac pracę na temat łamania praw pacjenta.Poproszę o wasze doświadczenia.Pozdrawaiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venesssa Re: prawa pacjenta! 29.01.06, 17:09 Poczytaj sobie wypowiedzi "doktorow", pacjent to czesto zlo konieczne.A stan jego zdrowia to tajemnica lekarska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Znowu ta pierdoła venesssa tutaj ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:41 Spadaj trollu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
venesssa Re: Znowu ta pierdoła venesssa tutaj ?! 29.01.06, 17:44 no, musisz byc lekarzem, po stylu poznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Znowu ta pierdoła venesssa tutaj ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=34975599&a=34975599 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: prawa pacjenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 17:52 Odradzam ten temat,bo się pograżysz.Jesli napiszesz prawde masz przechlap. u Promotora,i calego świata lekarskiego.Tak mi sie wydaje po przeczytaniu wszystkich postow pisanych na tym forum.Chyba,że to Twoja misja,o ktorej wiele mozna tu się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: prawa pacjenta! 29.01.06, 19:21 Dziecko, wypracowanie na lekcje polskiego w liceum chcesz napisać ? A cóż Ci dadzą "doświadczenia" z wpisow na forum ? Co to miała by byc za "praca" ? Dla kogo i o jakiej wartości merytorycznej ? Przecież to śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
mentor55 Re: prawa pacjenta! 29.01.06, 20:48 Zgłoś się do Sandauera. Jest to "wybitna" osoba w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: prawa pacjenta! 29.01.06, 23:13 Pacjent mial prawo jazdy plastikowe, i mu sie zlamalo- moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: prawa pacjenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 00:01 Aleś sobie wybrała temat. Dla lekarzy w Polsce pacjent nie jest celem tylko środkiem, czasami nawet złem koniecznym. Jak tak poczytasz nawet to formum to zobaczysz że lekarze uważają się za elitę tego społeczeństwa( z bliżej niezanych powodów) a najważniejszym jest etapowanie się zarobkami na zachodzie tego świata. przy czym nie zastanowią się nawet, że w tym wymarzonym świecie kazdy zarabia lepiej niż w Polsce, nawet byle kelner. zresztą byle jakiemu kelnerowi łatwiej zarobić niż pierwszemu lepszemu lek med. bo takich to dotyczy, pomijam juz szacunek do pacjenta, pielęgniarek itp. Cóż tego też trzeba sie nauczyć. żeby nie wrócić z nalepką - temu panu podziekujemy ( to ze Szwecji za pielęgniarki) No i to odgrażanie się , że jak wyjadą to ... . A ja tak nie wiem czy to taka klęska będzie. Te wywody dotyczą oczywiście jedynie małej ale walecznej i głośnej grupki lekarzy która uważa że im sie należy wszystko. Oprócz nich i przede wszystkim są lekarze którzy są po prostu lekarzami tyle i aż tyle , Tych te wywody nie dotyczą bo obraziłbym ich strasznie. Zaraz podniesie się krzyk że lekarz ma żyć na poziomie nababa , a chodzi o zasady i tyle. A zacznij od oczywiście przepisów, na stronie MZ masz okienko i tam znajdziesz co ci trzeba. Pomyśl również , że pacjent ma prawa i obowiązki, i nie wszystko mu się należy. O czym naokoło wiele osób zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: prawa pacjenta! 31.01.06, 00:24 Tyś się chyba z Dorniem przez cienką szybę obmacywał. Odpowiedz Link Zgłoś