Dodaj do ulubionych

Aron, Szlachcic- do klawiatur

20.06.07, 08:51
Udowadniajcie teraz, że wpie..się pielęgniarkom należał. Terenówkami
jeżdżą, czy może źle pracowały?
Czekam z niecierpliwością...
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Aron, Szlachcic- do klawiatur 20.06.07, 08:59
      prowokatror!:)
    • paczula8 Malki?! 20.06.07, 09:30
      malkontent_jeden napisał:

> Udowadniajcie teraz, że wpie..się pielęgniarkom należał.

O czym Ty piszesz? Kto dostał wpie... i za co?
      • malkontent_jeden Paczula 20.06.07, 09:34
        Gdzie napisałem, że dostał?
        Nie przeszkadzaj mi w prowokacji...
        • paczula8 Re: Paczula 20.06.07, 09:41

> Gdzie napisałem, że dostał?
          > Nie przeszkadzaj mi w prowokacji...

a to przepraszam:)
          • szlachcic Re: Paczula 20.06.07, 11:36
            z was dupy a nie prowokatorzy
      • slav_ Re: Malki?! 20.06.07, 10:00
        (...)Policja siłą usunęła pielęgniarki z ulicy przed kancelarią premiera
        PAP 05:55 (aktualizowane 20 minut temu) Funkcjonariusze siłą usunęli
        pikietujących z jezdni. Ruch kołowy w Alejach Ujazdowskich, który od wtorkowego
        południa był zablokowany, został przywrócony. Pod adresem policji padały krzyki
        "gestapo", "faszyści". Pielęgniarki zaśpiewały hymn narodowy.

Pogotowie ratunkowe udzieliło pomocy dwóm kobietom, które ucierpiały w trakcie
        interwencji policji przed kancelarią premiera. Jedna była w stanie dobrym po
        zasłabnięciu, druga miała nadciśnienie tętnicze - poinformował rzecznik
        pogotowia Marek Niemirski. (...)
        • maretina Re: Malki?! 20.06.07, 10:03
          jedna z nich miala zawal i zostala przyjeta na oddzial. piecha skomentowal to
          jakos tak:" ta pani juz miala wczesniej dwa zawaly".
        • paczula8 Re: Malki?! 20.06.07, 10:16
          slav_ napisał:

> (...)Policja siłą usunęła pielęgniarki z ulicy przed kancelarią premiera
          > PAP 05:55 (aktualizowane 20 minut temu) Funkcjonariusze siłą usunęli
          > pikietujących z jezdni. Ruch kołowy w Alejach Ujazdowskich, który od
          wtorkowego
          > południa był zablokowany, został przywrócony.

Odblokowano jezdnię? ufff jak to dobrze, ze mamy sprawną policję ... mój maz
          jeździ Alejami do pracy, jest nadzieja, ze sie nie spóźnił ... :)
          • slav_ Re: Malki?! 20.06.07, 10:19
            Jeszcze by kogos biedak potracil w nerwach.

Pytalas czy dostalu wp... - no to dostaly.
            • paczula8 Re: Malki?! 20.06.07, 10:26
              slav_ napisał:

> Jeszcze by kogos biedak potracil w nerwach.

nie potącił tylko rozjechał i nie w nerwach, tylko specjalnie ... a poza tym
              wszystko sie zgadza ;)

> Pytalas czy dostalu wp... - no to dostaly.

hmmm...

"Tej akcji daleko było do ostrej interwencji. Nie użyto siły" - odpowiadał w
              tej samej stacji na zarzuty Mariusz Sokołowski ze stołecznej policji.
              Tłumaczył, że blokowanie drogi jest łamaniem prawa, a Warszawa o tej porze dnia
              nie może pozwolić sobie na dodatkowy korek. "Nie wchodzimy w politykę.
              Demonstracja może odbywać się dalej, ale na chodniku. Chodziło o udrożnienie
              drogi" - przekonywał. Ulica jest przejezdna."

odsuwanie nazywasz wpie...m? hmmmm....
              • slav_ Re: Malki?! 20.06.07, 10:27
                (...)Na miejsce przyjechały dwie karetki pogotowia, które zabrały dwie
                pielęgniarki. U jednej z nich stwierdzono zawał serca.

Pielęgniarki otoczone są szczelnym kordonem policji. Skarżą się, że zostały
                poturbowane, część z nich twierdzi, że nie może znaleźć swoich osobistych
                rzeczy(...)
                • paczula8 Re: Malki?! 20.06.07, 10:28
                  slav_ napisał:

> (...)Na miejsce przyjechały dwie karetki pogotowia, które zabrały dwie
                  > pielęgniarki. U jednej z nich stwierdzono zawał serca.
                  >
                  > Pielęgniarki otoczone są szczelnym kordonem policji. Skarżą się, że zostały
                  > poturbowane, część z nich twierdzi, że nie może znaleźć swoich osobistych
                  > rzeczy(...)

możesz podać źródlo tych rewelacji?
                  • slav_ Re: Malki?! 20.06.07, 10:32
                    Moge.
                  • slav_ Re: Malki?! 20.06.07, 10:39
                    O juz.

wiadomosci.onet.pl/1556816,11,item.html
                    • maretina Re: Malki?! 20.06.07, 10:45
                      hanka gronkiewicz wyslala straz miejska z zarciem i kocami:)
                      www.tvn24.pl/-1,1511005,wiadomosc.html
                      • maretina Re: Malki?! 20.06.07, 10:47
                        przepraszam, ze na raty.
                        www.tvn24.pl/-1,1511000,wiadomosc.html
                    • paczula8 Re: Malki?! 20.06.07, 10:50
                      dziękuję.

To trudna sprawa, bo chociaz z jednej strony pielęgniarki rozumiem, to z
                      drugiej - z zasady nie popieram strajków ... to jest niekończąca sie historia,
                      kiedys trzeba wreszcie powiedzieć stop! oczywiście łatwiej powiedziec stop
                      pielegniarkom niz górnikom ...

ale zdaje się, że nadeszło 'nieoczekiwane' wsparcie w postaci Kalisza i HGW :)
                      • slav_ Re: Malki?! 20.06.07, 10:57

>ale zdaje się, że nadeszło 'nieoczekiwane' wsparcie w postaci Kalisza i HGW :)

Oczuwiscie jak Cie znam dramatycznie zmienia to sytuacje w sprawie wp...lu,
                        nieprawdaz ? :-)
                        • paczula8 Re: Malki?! 20.06.07, 11:09
                          slav_ napisał:

>
                          > >ale zdaje się, że nadeszło 'nieoczekiwane' wsparcie w postaci Kalisza i
                          HGW :)
                          >
                          > Oczuwiscie jak Cie znam dramatycznie zmienia to sytuacje w sprawie wp...lu,
                          > nieprawdaz ? :-)

wpie...l nie wpie...l, ale pojawienie sie polityków nadaje strajkowi polityczny
                          wymiar. Wierze , ze pielęgniarki bedą na tyle mądre, żeby politykom (niewazne z
                          jakiej opcji) powiedzieć: "państwu dziekujemy! ten protest nie ma z polityką
                          nic wspólnego!" ... noo chyba , ze ma ...;)
                          • malkontent_jeden Wy tu sobie gadu gadu 20.06.07, 11:12
                            Tam gore, a szlachta i off-road milczą...
                            • maretina Re: Wy tu sobie gadu gadu 20.06.07, 11:18
                              a o czym maja pisac? pielegniarki do tajlandii nie jezdza. zaloze sie,tez, ze
                              szlachcic nie bedzie juz tak laskawy jka dla lekarzy i zadnej pielegnioarce nie
                              zaproponuje dachu nad glowa, wiktu i opierunku:)
                              • maszar Re: Wy tu sobie gadu gadu 20.06.07, 11:29
                                do Tajlandii może nie jeżdżą, ale na wizyty domowe również nie;
                                no i nie porysowały gwoździami terenówek doktorów;
                                reasumując - wp...dol jak najbardziej słuszny;
                            • paczula8 Re: Wy tu sobie gadu gadu 20.06.07, 11:29

> Tam gore, a szlachta i off-road milczą...

wszystko popsułam?;)

BTW dlaczego uważasz Szlachcica za trola (Aron jak najbardziej), ale Szlachcic?
                              ma swoje poglady, upiera sie przy nich (któż tego nie robi;)) ale dlaczego
                              troll? :)
                              • malkontent_jeden Re: Wy tu sobie gadu gadu 20.06.07, 11:37
                                Paczulo, czym się różni wróbelek? ;-)
                                • paczula8 Re: Wy tu sobie gadu gadu 20.06.07, 11:45

> Paczulo, czym się różni wróbelek? ;-)

... nie wiem, bo nie wiem od kogo , ale rozumiem, że czymś sie różni ...
                                  wiesz , ja rzadko tu zaglądam, może coś pzreoczyłam, Tobie powinnam zaufać, no
                                  bo jak nie Tobie to komu? ;)
                                  • malkontent_jeden Re: Wy tu sobie gadu gadu 20.06.07, 11:51
                                    Nie podpuszczaj mnie ;-)
                                    • paczula8 Re: Wy tu sobie gadu gadu 20.06.07, 11:56
                                      Tak sie ciesze, ze Cie widze, że nie moge sie opanowac ... ;D ostani raz byłes
                                      widziany na zaglach ... a potem słuch po Tobie zaginął ...:)))
                                      • malkontent_jeden Re: Wy tu sobie gadu gadu 20.06.07, 12:00
                                        Też rzadko zaglądam. Czytam, oglądam angielskie seriale... ;-)
                                        • paczula8 Re: Wy tu sobie gadu gadu 20.06.07, 12:07
                                          Co czytasz? Michnikowszczyzne już wiem (świetna robota Ziemkiewicza), cos
                                          jeszcze godnego polecenia?:)
                        • paczula8 specjalnie dla Slava ... :) 20.06.07, 11:59
                          krzysztofleski.salon24.pl/19903,index.html

lukaszwarzecha.salon24.pl/19926,index.html
                          • malkontent_jeden Re: specjalnie dla Slava ... :) 20.06.07, 12:11
                            I jeszcze jedna rzecz budzi moją irytację: szkoda, że policja nie działa równie
                            stanowczo wobec każdej grupy zawodowej, a tylko wobec tych, na których danemu
                            rządowi nie zależy.

Akcję wobec pielęgniarek z całą pewnością przypomnę, gdy po raz kolejny w
                            Warszawie szaleć będą podpici górnicy albo gdy rolnicza brać zablokuje drogę.
                            (koniec cytatu )

To jest nadużycie jednak.
                            Porównanie do górników z petardami, koktajlami Mołotowa, śrubami i pałkami...
                            Do wysypywania ziarna w kraju, gdzie kruszynę chleba...

Nie uchodzi Paczulo, nie uchodzi. Racji należy dowodzić- zatem daj linka do
                            komentarza udowadniającego że pielęgniarki protestują niesłusznie.
                            Że uciążliwie? A kto do ku.. nędzy ich słuchał kiedy wynosiły baseny ubrane w
                            czarne koszulki? Czy panowie Leski i Warzecha mieli wtedy coś do powiedzenia?
                            Chętnie poczytam...
                            • paczula8 Re: specjalnie dla Slava ... :) 20.06.07, 12:33
                              > To jest nadużycie jednak.
                              > Porównanie do górników z petardami, koktajlami Mołotowa, śrubami i pałkami...
                              > Do wysypywania ziarna w kraju, gdzie kruszynę chleba...

oj jeździsz po emocjach ... nie uchodzi, nie uchodzi ;))

ale ustalmy fakty: czy ktoś usiłował rozpędzic demonstrację? NIE! i to pomimo
                              tego, że w tej chwili strajk juz jest nielegalny i można było to zrobić ...
                              pielegnierki zoztały odsuniete z jezdni, to wszysko ... o co ten cały szum?

> Nie uchodzi Paczulo, nie uchodzi. Racji należy dowodzić- zatem daj linka do
                              > komentarza udowadniającego że pielęgniarki protestują niesłusznie.

czy ja gdzieś napisałam, ze niesłusznie? Malki?!
                              • malkontent_jeden Zgoda Paczulo 20.06.07, 12:46
                                Bardziej oburzyło mnie, że ktoś pisze komentarze, ale nie o samej sprawie, tylko
                                cokolwiek obok.
                                Nie dyskutuję z faktami- demonstracja JEST de iure nielegalna; nie twierdzę że
                                użyto brutalnej siły.
                                Tylko co obaj panowie wnieśli do MERITUM? Czasem warto się nie odzywać, żeby
                                komentarz nie był odczytany niewłaściwie. Jak np. " tracę dla nich zrozumiemie,
                                bo mi przeszkadzają dojechać do pracy..." Rozmywa się problem PO CO one to
                                robią, nie uważasz?
                                • maretina Re: Zgoda Paczulo 20.06.07, 12:47
                                  helsinska fundacja praw czlowieka twierdzi, ze demonstracja jest legalna....
                                • paczula8 Re: Zgoda Paczulo 20.06.07, 12:51
                                  > Rozmywa się problem PO CO one to
                                  > robią, nie uważasz?

a właściwie po co?

bo swoje postulaty juz przeciez przedstawiły, czas legalnego strajku
                                  wyczerpały ... CO TERAZ chcą osiągnąć? wytłumacz mi prosze ..?
                                  • malkontent_jeden Re: Zgoda Paczulo 20.06.07, 12:57
                                    Zwyczajnie- odpowiedzi i konkretów, a nie
                                    "Wicie rozumicie towarzysze, sytuacja w kraju i poza jego granicami zmusza Nas,
                                    żebyście Wy zaciskali pasa..."

Wiesz doskonale Paczulo, że Kaczyńscy prawdopodobnie właśnie spie..li kolejną
                                    swoją szansę. Oboje wiemy dlaczego tak myślę.
                                    • paczula8 Re: Zgoda Paczulo 20.06.07, 13:05
                                      Jeszcze to przemyśle ... teraz ide cos przegryźć...

miłego popołudnia Malki;)

p.
                          • encorton1 Re: specjalnie dla Slava ... :) 20.06.07, 12:54
                            Gratuluje powoływania się na pana Warzechę. Ostatnio popisał się na swoim blogu
                            wykazując zrozumienie dla bezmózgiego bandyty, który protestującą lekarkę
                            zaczął oblewać olejem silnikowym.

lukaszwarzecha.salon24.pl/17577,index.html
                            • paczula8 Re: specjalnie dla Slava ... :) 20.06.07, 15:50
                              encorton1 napisał:

> Gratuluje powoływania się na pana Warzechę. Ostatnio popisał się na swoim
                              blogu

Powołalam sie na wypowiedz, nie na konkretnego człowieka, wiesz ... ludzia
                              rózne rzeczy piszą np.taki Ziemkiewicz, którego bardzo lubie i generalnie sie z
                              nim zgadzam tez czasem napisze coś takiego, że mnie skręca ... i to wcale nie
                              zmienia mojego stosunku do niego ... ludzie maja prawo mieć poglądy i je
                              głosić, na tym polega wolnośc słowa.

czekam na merytoryczny komentarz.
                          • slav_ Re: specjalnie dla Slava ... :) 20.06.07, 15:09
                            Faktyczne,obaj panowie w znacznej części potiwerdzają to co pisałem :-)

Leski:
                            (...)Ale mediom, tradycyjnie rozlewającym łzy nad losem 30 osób zepchniętych z
                            jezdni na chodnik(...)

Warzecha:
                            (...)Policja, owszem, użyła siły(...)

czyli potwierdzenie użycia siły wobec pielęgniarek

reszta to narzekania i takie podgrzewanie nastrojów z jakich "fuck" żyje
                            • p.atryk To jakis nowy autorytet? 20.06.07, 15:21
                              Ten Warzecha? Zapisal sie czyms istotnym,ze juz drugi raz jest tu na tym forum
                              przytaczany?
                              Niedlugo zaczniemy cytowac Zdzicha z piwiarni "Zorza" i pania Zenie z magla.
                              • paczula8 Re: To jakis nowy autorytet? 20.06.07, 15:34
                                p.atryk napisał:

> Ten Warzecha? Zapisal sie czyms istotnym,ze juz drugi raz jest tu na tym
                                forum przytaczany?

Potrzebujesz autorytetu? Patryku, ja Cię nie poznaje ...

> Niedlugo zaczniemy cytowac Zdzicha z piwiarni "Zorza" i pania Zenie z magla.

jeśli powie cos z sensem, to dlaczego nie?

i od którego momentu ktoś dla Ciebie staje sie autorytetem?

Szczerze mówiąc miałam nadzieję, ze pojawisz sie i wypowiesz w sprawie, którą
                                tu omawiamy ...
                                • p.atryk Re: To jakis nowy autorytet? 20.06.07, 16:41
                                  paczula8 napisała:

>
                                  > > Niedlugo zaczniemy cytowac Zdzicha z piwiarni "Zorza" i pania Zenie z magla.
                                  >
                                  > jeśli powie cos z sensem, to dlaczego nie?

A co takiego "z sensem" napisal Warzecha, godnego przytoczenia? Cos ciekawego,
                                  odkrywczego, niepospolitego, nieznanego, obrazoburczego-cokolwiek coby
                                  usprawiedliwialo moje piec minut poswiecone (ew.) na zapoznanie sie z jego
                                  przemysleniami?

> i od którego momentu ktoś dla Ciebie staje sie autorytetem?

Moge napisac kiedy sie jescze nie staje? Np kiedy jest jedynie Warzecha?
                                  • paczula8 Re: To jakis nowy autorytet? 20.06.07, 17:04
                                    > Moge napisac kiedy sie jescze nie staje? Np kiedy jest jedynie Warzecha?

co Ty z tym autorytetem? przytoczyłam wypowiedz, bo wydała mi sie rozsądną ...
                                    taką, pod która mogłabym sie podpisać ... wiesz, ja leniwa jestem ;)
                                    więc zapomnij o nazwisku autora i odnieś sie do tekstu tak jakby wyszedł spod
                                    moich paluszków ;))
                            • paczula8 Re: specjalnie dla Slava ... :) 20.06.07, 15:53
                              slav_ napisał:

> Faktyczne,obaj panowie w znacznej części potiwerdzają to co pisałem :-)
                              >
                              > Leski:
                              > (...)Ale mediom, tradycyjnie rozlewającym łzy nad losem 30 osób zepchniętych z
                              > jezdni na chodnik(...)
                              >
                              > Warzecha:
                              > (...)Policja, owszem, użyła siły(...)
                              >
                              > czyli potwierdzenie użycia siły wobec pielęgniarek

ach o to Ci chodzi:) zdaje sie, ze takie są przepisy ... policja nie mogła
                              postąpić inaczej. Żyjemy w państwie prawa.
                              • slav_ Re: specjalnie dla Slava ... :) 20.06.07, 16:02
                                >Żyjemy w państwie prawa.

Oj, czy aby na pewno ?

> ach o to Ci chodzi:) zdaje sie, ze takie są przepisy ... policja nie mogła
                                > postąpić inaczej.

Każda władza wysyłając policję z pałami na demonstrujących używa takiego argumentu.

:-)
                                • paczula8 Re: specjalnie dla Slava ... :) 20.06.07, 16:18
                                  slav_ napisał:

> >Żyjemy w państwie prawa.
                                  >
                                  > Oj, czy aby na pewno ?

oczywiście:) żyjemy w demokratycznym państwie prawa, mamy pluralizm w mediach,
                                  cieszymy sie wolnością słowa jaka juz niemalże nie występuje w soceuropie ...
                                  zyc nie umierać :))

> > ach o to Ci chodzi:) zdaje sie, ze takie są przepisy ... policja nie mogła
                                  > > postąpić inaczej.
                                  >
                                  > Każda władza wysyłając policję z pałami na demonstrujących używa takiego
                                  argumentu.
                                  >
                                  > :-)

:)
                                  czytałeś to: "Platforma właśnie zapowiedziała, że w najbliższych kwadransach z
                                  protestującymi pod Kancelarią Premiera pielęgniarkami spotka się... Hanna
                                  Gronkiewicz-Waltz. Ufam, że pani prezydent zamierza publicznie i stanowczo
                                  wyrazić wobec demonstrantek żal, iż złamały zasady wydanego im przez Urząd
                                  Miasta zezwolenia.. Jakże inaczej?!?"

krzysztofleski.salon24.pl/19930,index.html
                                  wiem, że to żaden autorytet;) ale mogłabym sie pod tym podpisać ...

:)
                                  • slav_ Re: specjalnie dla Slava ... :) 20.06.07, 16:32
                                    > oczywiście:) żyjemy w demokratycznym państwie prawa, mamy pluralizm w mediach,
                                    > cieszymy sie wolnością słowa jaka juz niemalże nie występuje w soceuropie ...
                                    > zyc nie umierać :))

trochę jednak nam brakuje.
                                    W "demokratycznym państwie prawa" przestępcy nie są ministrami, oszuści
                                    doradcami monstrów a wysocy urzędnicy państwowi z rozbrajająca szczerością nie
                                    mówią o tym że muszą jakoś swoje niedouczone pociechy upchnąć na posadach
                                    państwowych tylko za takie czyny są wyrzucani z pracy.
                                    A za:

"Adam Lipiński: “Czyli pani z grupą pięciu osób,
                                    czyli razem sześć osób,
                                    pani chciałaby wstąpić do PiS-u,
                                    a oni do tamtego klubu albo zakładają inne koło,
                                    to dobrze, jakie są oczekiwania? “

Wylatuje sie na polityczny niebyt w niesławie.

No i jeszcze parę "drobiazgów".

Jeśli już tak będzie to przyznam że żyjemy w państwie prawa.

>czytałeś to: "Platforma właśnie zapowiedziała, że w najbliższych kwadransach z
                                    >protestującymi pod Kancelarią Premiera pielęgniarkami spotka się... Hanna
                                    >Gronkiewicz-Waltz. Ufam, że pani prezydent zamierza publicznie i stanowczo
                                    >wyrazić wobec demonstrantek żal, iż złamały zasady wydanego im przez Urząd
                                    >Miasta zezwolenia.. Jakże inaczej?!?"

Myślę że p. Gronkiewicz w odróżnieniu od przedstawicieli rządu zachowa sie z
                                    klasą i zamiast grozić i pałować porozmawia z protestującymi.

:-)
                                    • paczula8 Re: specjalnie dla Slava ... :) 20.06.07, 17:00
                                      > trochę jednak nam brakuje.
                                      > W "demokratycznym państwie prawa" przestępcy nie są ministrami, oszuści
                                      > doradcami monstrów a wysocy urzędnicy

... a 'mali kretacze', którzy 'w doopie maja Polskę' (by Oleksy) nie zakładaja
                                      Stowarzyszeń na Rzecz Demokracji i nie są kandydatami na premierów ... masz
                                      racje jeszcze nam brakuje i to sporo ...:)

> Myślę że p. Gronkiewicz w odróżnieniu od przedstawicieli rządu zachowa sie z
                                      > klasą i zamiast grozić i pałować porozmawia z protestującymi.

'grozić i pałować' ... to plotka juz az tak urosła?:)
                                      a co do pani Gronkiewicz, przyjdzie, uściśnie dłonie i złoży kilka
                                      populistycznych deklaracji ... pielęgniarki może to kupią, a TY...?

o ile dobrze pamietam deklarowałes zawsze poparcie tym , którzy najmniej
                                      obiecują, coś sie zmieniło?:)
                                      • slav_ Re: specjalnie dla Slava ... :) 20.06.07, 17:40
                                        >... masz racje jeszcze nam brakuje i to sporo ...:)

Cieszę się że mimo wcześniejszego błądzenia zmieniłaś zdanie i przyznajesz mi
                                        rację. :-)

>o ile dobrze pamietam deklarowałes zawsze poparcie tym , którzy najmniej
                                        >obiecują, coś sie zmieniło?:)

Przede wszystkim wymagam aby "obiecanki" były spełniane.
                                        W tym przypadku na przykład przy ubiegłorocznych protestach które skończyły sie
                                        podwyżkami 30% (cha, cha, dodajmy - od października - gdyby ktoś nie pamiętał -
                                        to do tych co krzyczą "w zeszłym roku podwyżki jak nigdy dotąd" - to "w zeszłym
                                        roku" to były 3 - słownie TRZY - miesiące) minister Religa obiecywał aby
                                        powstrzymać akcję strajkowa że "teraz nie można więcej bo budżet itp ale to
                                        wstęp do... 100% podwyżki "w przyszłym (2007) roku".
                                        Jak się obiecuje...Słowo sie rzekło - kobyłka u płota.
    • nico72 Re: Aron, Szlachcic- do klawiatur 20.06.07, 11:28
      Hm... pielęgniarki były po prostu za słąbo uzbrojone bo nie przypominam sobie
      żeby uzbrojonych górników tak ochoczo spychali.
      Swoją drogą pan premier walcząc z komunizmem pobrał u nich doskonałe lekcje. Z
      padawana "wyrósł" na jedi. Ciemna strona mocy zwycięża...
    • maretina lekarze i pielegniarki maja obronce!:) 20.06.07, 11:49
      moze by tak polski mulat zorganizowal kilka blokad ( wiemy, ze to potrafi:D),
      moze wtedy rozmowy z wladza ruszylyby z kopyta?

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4238001.html
      • meg303 Re: lekarze i pielegniarki maja obronce!:) 20.06.07, 18:26
        Edrju, czołowy mulat Polski ustawia się tam skąd wiatr wieje. Jak dotąd wiele
        osiągnął w ten sposób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka