mhabich
24.05.12, 09:38
Witam,
w imieniu koła Bioinformatyki i Biologii Systemów na Uniwersytecie Warszawskim chciałabym wszystkich bardzo serdecznie zaprosić na Festyn Bioinformatyki który odbędzie się 31 maja 2012r. na wydziale Matematyki, Informatyki i Mechaniki na ulicy Banacha 2 w Warszawie w godzinach 15-19..
Bioinformatyka to stosunkowo młoda dziedzina wiedzy zajmująca się rozwiązywaniem problemów biologicznych i medycznych za pomocą narzędzi informatycznych. Na festynie będzie można się dowiedzieć więcej o samej dziedzinie wiedzy jak również jak na festyn przystało pobawić się w przygotowane gry i zabawy.
Lada chwila pełny plan imprezy będzie się znajdować na stronie bioinf.mimuw.edu.pl/festyn/
Wszystkich facebookowiczów zapraszam natomiast do "wzięcia udziału" w naszym wydarzeniu na facebooku :)
www.facebook.com/events/102855449855158/
Jeszcze raz gorąco zapraszam,
Małgorzata Habich
P.S. Mam nadzieję, że umieszczam post w dobrym miejscu :) nie chciałam aby to była nachalna reklama tylko pomyślałam, że osoby zainteresowane nauką mogą być również zainteresowane takim wydarzeniem :) W końcu - ile osób tak naprawdę wie czym zajmują się bioinformatycy? :)