smia 27.11.04, 13:54 mam nadzieje, ze nie uznacie tego za spam. ja sie juz wpisalam. ukraina2004.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot.behemot Drugie dno sprawy 27.11.04, 20:32 Aspiracje Ukrainy to sprawa bardzo piękna i godna poparcia. Fałszerstwo ewidentne. Ale nawet, jak odbędą się w pełni praworządne wybory, to pół kraju będzie bardzo niezadowolone. Tutaj, bi.gazeta.pl/im/2413/m2413535.pdf na drugiej stronie jest mapka preferencji wyborczych, na której widać podział Ukrainy na rosyjski Wschód (nie prorosyjski, tylko właśnie rosyjski - Janukowycz ponoć nawet nie zna ukraińskiego) i ukraiński Zachód. Obawiam się, że Ukraina może mieć tendencję do rozpadu. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakcyjny Wzywanie. 28.11.04, 01:04 Osobiscie nie lubie zadnego wzywania do niczego. Traci to protekcjonalnoscia. Uprzejmiej byloby zastapic ten wyraz slowem prosimy o... Odpowiedz Link Zgłoś
smia Re: Wzywanie. 28.11.04, 16:25 jak dla mnie raczej jest to bezsilnosc, a nie protekcjonalnosc. jesli nie chcesz, nie wpisuj sie. przeciez nikt Cie nie zmusza. Odpowiedz Link Zgłoś
smia Re: Drugie dno sprawy 28.11.04, 16:28 oczywiscie masz racje. jednak jesli wybory bylyby wolne, taki rezultat naluzaloby po prostu zaakceptowac. ale poniewaz palce maczaly sluzby (pro-) rosyjskie, sadze ze nalezy pokazac, ze swiat sie na to nie godzi. jesli w ogole mowimy o obowiazku obywatelskim i odpowiedzialnosci, to nim jest. mozna rowniez stwierdzic ze sa to puste hasla tracace tanim idealizmem i dalej zyc w blogim przekonaniu, ze "u nas jest dobrze". kazdy ma prawo wybrac wlasna postawe. Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: wolna Ukraina 29.11.04, 03:36 Fajnie ze im dobrze idzie :) Moze sie spelni moje marzenie i kiedys otworze swoj lab we Lwowie :) Odpowiedz Link Zgłoś