Dodaj do ulubionych

Lekarz psychiatra

IP: *.chelmno.mm.pl 03.02.10, 19:42
Mam potrzebę kontaktu z psychiatra.Biorąc pod uwage ,ze nie jestem
ze Swiecia prosze o informacje ktorego lekarza i w jakiej poradni
polecacie.Z góry dziekuje za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: psychiczna Re: Lekarz psychiatra IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.02.10, 20:38
      W Świeciu nie ma takich!
      • Gość: krzysiek Re: Lekarz psychiatra IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.10, 22:13
        Basiu, zadzwoń pod ten nr tel. do Bydgoszczy. (52)342-01-08 lub
        0602-57-64-05 Dr nauk medycznych Ewa Pilaczyńska. Powodzenia !
        • Gość: Barbara Re: Lekarz psychiatra IP: *.chelmno.mm.pl 04.02.10, 06:48
          Krzysiek dziekuje.Mam jeszcze pytanie.A moze znasz lub ktoś zna
          jeszcze kogoś godnego w Swieciu kto przyjmuje w ramach NFZ.Jak
          sadze na ten adres w Bydgoszczy to napewno prywatnie by sie trzeba
          było zgłosić. Wiesz wszystko wiaze sie z kasą ktorej w zasadzie
          zawsze brak.
          • Gość: krzysiek Re: Lekarz psychiatra IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.10, 10:29
            Nie liczyłem nigdy na lekarzy w Świeciu. Niestety ! Mam znajomości w Bydgoszczy
            i stąd te namiary. Wierz mi, ze stracisz 80-100 zł, ale efekt jest super
            !!!Naprawdę ! Dużo zdrówka życzę!
        • Gość: malina Re: Lekarz psychiatra IP: 188.33.87.* 06.02.10, 16:00
          Do Krzyśka.Chciałabym pogadać z Tobą o dr Pilaczyńskiej.Podaje GG 202218166 .
    • Gość: goscmilydosc Re: Lekarz psychiatra IP: *.tvk.torun.pl 04.02.10, 10:13
      PORADNIA ZDROWIA PSYCHICZNEGO w Swieciu (za Nowym Szpitalem)

NR TEL. 052-33-34-650
      wizyty i rejestracja w czwartki w godz. 14:35 - 18:00
      lek. med. Ewa Lesińska

psycholog - taka fajna ruda w okularach :))

powodzenia
      • Gość: goscmilydosc Re: Lekarz psychiatra IP: *.tvk.torun.pl 04.02.10, 10:15
        tu masz wiecej namiarow jakbys mial\a problemy z rejestracja w S.

psychopomoc.cba.pl/wojewodztwa/kujawsko-pomorskie.html
    • Gość: ja Re: Lekarz psychiatra IP: 81.219.95.* 04.02.10, 13:03
      W przychodni na Wojska pol.(tej kolorowej) przyjmuje dwóch psychiatrów oczywiście państwowo.3324445 to jest nr do rejestracji tam podadzą Ci nr do rejestracji do psychiatry bo tego nie mam.
      • Gość: Barbara Re: Lekarz psychiatra IP: *.chelmno.mm.pl 04.02.10, 21:36
        Wszystkim dziękuje za namiary ale jeszcze zaczekam bo moze ktoś
        zauwazy ten post i podzieli sie jakimis swoimi
        doswiadczeniami.Pozdrawiam
        • Gość: <> Re: Lekarz psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 22:03
          Gmitrzaka chwalą, ale ja nie mam dobrych wspomnień. Wykrył u mnie ciążę, której
          nie było. Co się strachu przez niego najadłam, to moje. Górski wykluczył ciążę
          od razu. Zatem Gmitrzak ma u mnie minusa za tą diagnozę, bo sobie nie
          wyobrażam,żeby ginekolog mógł się tak pomylić. Strach pomyśleć, co by było gdyby
          moją ciążę prowadził... ;|
          Polecam Górskiego, bo chodzę do niego od kilku lat, diagnozy składa słuszne,
          leki przepisuje tanie i są one skuteczne.
          Czasami gdy chcę zaczerpnąć profesjonalnej obsługi, czyli usg + usg sondą, oraz
          wymaz pod mikroskop na miejscu - udaję się do Bydgoszczy, na ulicę Chrobrego do
          pani Pacheckiej, oczywiście NFZ. Podam numer do rejestracji - 52 322 60 26.
          • Gość: <> Re: Lekarz psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 22:05
            przepraszam - to mialo być do wątku o ginekologu, ten powyższy post.
          • Gość: jj Re: Lekarz psychiatra IP: *.tvk.torun.pl 04.02.10, 22:24
            piekna wypowiedz a propo psychiatry :)))
            no offens ofkors
    • Gość: aśka Re: Lekarz psychiatra IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.10, 23:39
      Niestety w Świeciu nie ma dobrych psychiatrów, którzy mogą leczyć, ci którzy są
      wypisują tylko recepty na psychotropy, zwolnienia lekarskie i wnioski na rentę.
      Szukaj pomocy u innych lekarzy. Pozdrawiam.
      • Gość: krzysiek Re: Lekarz psychiatra IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.10, 10:01
        Do Basi ! Warto skorzystać z porady p. Ewy Pilaczyńskiej. Wspaniała kobieta,
        wyprowadziła mnie "na prostą". Pracuje na wysokim stanowisku w Klinice
        Psychiatrii Collegium Medicum UMK na Kurpińskiego w Bydgoszczy. Przyjmuje na
        Swarzewskiej, tj. w bok od Gajowej. Prosty dojazd. Życzę powodzenia !
        • Gość: Vnx Re: Lekarz psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 13:18
          Ja polecam Panią Dorotę Dentkowską, niestety namiarów bardziej
          dokładnych nie podam, bo nie posiadam.
          • Gość: polecam Re: Lekarz psychiatra IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.02.10, 14:21
            Dr Andrzej Warczak
    • Gość: on Re: Lekarz psychiatra IP: *.chelmno.mm.pl 08.02.10, 02:09
      Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Uziałło: www.dov.republika.pl/
      • Gość: Barbara Re: Lekarz psychiatra IP: *.chelmno.mm.pl 10.02.10, 08:07
        Dzieki wszystkim.
        • Gość: Barbara Re: Lekarz psychiatra IP: *.chelmno.mm.pl 11.02.10, 12:30
          Wymieniliscie kilku lekarzy za co serdeczne dzieki.Mam poglad w
          sprawie. Tylko oprócz Krzyska nikt sie nie wypowiadał na temat ich
          skutecznosci.A jak wiecie z tym roznie bywa.Jak macie jakieś własne
          doswiadczenia w tym zakresie to bardzo prosze.Pozdrawiam.
          • Gość: gość Re: Lekarz psychiatra IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.10, 09:56
            A MOŻE KTOŚ CHODZI NA WIZYTY DO PANI DR SEMRAUŁ ZE ŚWIECIA ?
            • Gość: Otrzymałam pomoc Re: Lekarz psychiatra IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.10, 19:23
              Polecam b.dobrego lekarza psychiatrę Panią dr Lesińską.Jest ordynatorem oddziału
              oraz przyjmuje na NFZ w "Nowym Szpitalu " w Świeciu telefon do rejestracji
              3334577.Ta lekarka jest wspaniałym lekarzem diagnostą bardzo mi pomogła
              polecam.Następnym b.dobrym specjalistą jest Pan dr Mardusiński który przyjmuje w
              Poradni Miejsko Gminnej na Wojska Polskiego w Świeciu.Jeżeli potrzebujesz ich
              pomocy to ją otrzymasz jak ja.Jeżeli ktoś twierdzi,że w Świeciu brak dobrych
              specjalistów to nie korzystał z pomocy tych lekarzy lub sam nie wie czego chce
              lub potrzebuje.
    • Gość: witch3 Re: Lekarz psychiatra IP: 94.254.150.* 14.02.10, 20:29

Może jakieś namiary z tej stronki się Pani przydadzą.

www.szpital-psychiatryczny.swiecie.pl/
      • Gość: Barbara Re: Lekarz psychiatra IP: *.chelmno.mm.pl 16.02.10, 08:44
        Serdeczne dzieki.
      • agnes2617 Re: Lekarz psychiatra 26.02.14, 19:07
        Pani Ewa Lesinska nie polecam!! Trafiłam do niej po przebytej chorobie w szpitalu psychiatrycznym mój stan zdrowia był naprawdę kiepski,miałam myśli samobójcze nie chciało mi się żyć,myślałam że taki lekarz specjalista mi pomoże po wizycie u niej poczułam się jeszcze gorzej,obrażała mnie kazała się obudzić a nie użalać się nad sobą,wręcz krzyczała nie dala dojść do słowa.Na kolejnej wizycie u niej odmówiła mi leczenia! Czy tak postępuje się z pacjentem który naprawdę potrzebuje pomocy??!!Najgorszy lekarz z jakim miałam do tej pory do czynienia. Pani Doktor wyżywa się na pacjentach! Jak tak można traktować pacjenta?! Wstyd Pai Doktor!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka