Gość: Barbara IP: *.chelmno.mm.pl 03.02.10, 19:42 Mam potrzebę kontaktu z psychiatra.Biorąc pod uwage ,ze nie jestem ze Swiecia prosze o informacje ktorego lekarza i w jakiej poradni polecacie.Z góry dziekuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: psychiczna Re: Lekarz psychiatra IP: *.swiecie.vectranet.pl 03.02.10, 20:38 W Świeciu nie ma takich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Lekarz psychiatra IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.10, 22:13 Basiu, zadzwoń pod ten nr tel. do Bydgoszczy. (52)342-01-08 lub 0602-57-64-05 Dr nauk medycznych Ewa Pilaczyńska. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Lekarz psychiatra IP: *.chelmno.mm.pl 04.02.10, 06:48 Krzysiek dziekuje.Mam jeszcze pytanie.A moze znasz lub ktoś zna jeszcze kogoś godnego w Swieciu kto przyjmuje w ramach NFZ.Jak sadze na ten adres w Bydgoszczy to napewno prywatnie by sie trzeba było zgłosić. Wiesz wszystko wiaze sie z kasą ktorej w zasadzie zawsze brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Lekarz psychiatra IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.10, 10:29 Nie liczyłem nigdy na lekarzy w Świeciu. Niestety ! Mam znajomości w Bydgoszczy i stąd te namiary. Wierz mi, ze stracisz 80-100 zł, ale efekt jest super !!!Naprawdę ! Dużo zdrówka życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Lekarz psychiatra IP: 188.33.87.* 06.02.10, 16:00 Do Krzyśka.Chciałabym pogadać z Tobą o dr Pilaczyńskiej.Podaje GG 202218166 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscmilydosc Re: Lekarz psychiatra IP: *.tvk.torun.pl 04.02.10, 10:13 PORADNIA ZDROWIA PSYCHICZNEGO w Swieciu (za Nowym Szpitalem) NR TEL. 052-33-34-650 wizyty i rejestracja w czwartki w godz. 14:35 - 18:00 lek. med. Ewa Lesińska psycholog - taka fajna ruda w okularach :)) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscmilydosc Re: Lekarz psychiatra IP: *.tvk.torun.pl 04.02.10, 10:15 tu masz wiecej namiarow jakbys mial\a problemy z rejestracja w S. psychopomoc.cba.pl/wojewodztwa/kujawsko-pomorskie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lekarz psychiatra IP: 81.219.95.* 04.02.10, 13:03 W przychodni na Wojska pol.(tej kolorowej) przyjmuje dwóch psychiatrów oczywiście państwowo.3324445 to jest nr do rejestracji tam podadzą Ci nr do rejestracji do psychiatry bo tego nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Lekarz psychiatra IP: *.chelmno.mm.pl 04.02.10, 21:36 Wszystkim dziękuje za namiary ale jeszcze zaczekam bo moze ktoś zauwazy ten post i podzieli sie jakimis swoimi doswiadczeniami.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: Lekarz psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 22:03 Gmitrzaka chwalą, ale ja nie mam dobrych wspomnień. Wykrył u mnie ciążę, której nie było. Co się strachu przez niego najadłam, to moje. Górski wykluczył ciążę od razu. Zatem Gmitrzak ma u mnie minusa za tą diagnozę, bo sobie nie wyobrażam,żeby ginekolog mógł się tak pomylić. Strach pomyśleć, co by było gdyby moją ciążę prowadził... ;| Polecam Górskiego, bo chodzę do niego od kilku lat, diagnozy składa słuszne, leki przepisuje tanie i są one skuteczne. Czasami gdy chcę zaczerpnąć profesjonalnej obsługi, czyli usg + usg sondą, oraz wymaz pod mikroskop na miejscu - udaję się do Bydgoszczy, na ulicę Chrobrego do pani Pacheckiej, oczywiście NFZ. Podam numer do rejestracji - 52 322 60 26. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: Lekarz psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 22:05 przepraszam - to mialo być do wątku o ginekologu, ten powyższy post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Lekarz psychiatra IP: *.tvk.torun.pl 04.02.10, 22:24 piekna wypowiedz a propo psychiatry :))) no offens ofkors Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Lekarz psychiatra IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.10, 23:39 Niestety w Świeciu nie ma dobrych psychiatrów, którzy mogą leczyć, ci którzy są wypisują tylko recepty na psychotropy, zwolnienia lekarskie i wnioski na rentę. Szukaj pomocy u innych lekarzy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Lekarz psychiatra IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.10, 10:01 Do Basi ! Warto skorzystać z porady p. Ewy Pilaczyńskiej. Wspaniała kobieta, wyprowadziła mnie "na prostą". Pracuje na wysokim stanowisku w Klinice Psychiatrii Collegium Medicum UMK na Kurpińskiego w Bydgoszczy. Przyjmuje na Swarzewskiej, tj. w bok od Gajowej. Prosty dojazd. Życzę powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vnx Re: Lekarz psychiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 13:18 Ja polecam Panią Dorotę Dentkowską, niestety namiarów bardziej dokładnych nie podam, bo nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Lekarz psychiatra IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.02.10, 14:21 Dr Andrzej Warczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Lekarz psychiatra IP: *.chelmno.mm.pl 08.02.10, 02:09 Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Uziałło: www.dov.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Lekarz psychiatra IP: *.chelmno.mm.pl 10.02.10, 08:07 Dzieki wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Lekarz psychiatra IP: *.chelmno.mm.pl 11.02.10, 12:30 Wymieniliscie kilku lekarzy za co serdeczne dzieki.Mam poglad w sprawie. Tylko oprócz Krzyska nikt sie nie wypowiadał na temat ich skutecznosci.A jak wiecie z tym roznie bywa.Jak macie jakieś własne doswiadczenia w tym zakresie to bardzo prosze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lekarz psychiatra IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.10, 09:56 A MOŻE KTOŚ CHODZI NA WIZYTY DO PANI DR SEMRAUŁ ZE ŚWIECIA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otrzymałam pomoc Re: Lekarz psychiatra IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.10, 19:23 Polecam b.dobrego lekarza psychiatrę Panią dr Lesińską.Jest ordynatorem oddziału oraz przyjmuje na NFZ w "Nowym Szpitalu " w Świeciu telefon do rejestracji 3334577.Ta lekarka jest wspaniałym lekarzem diagnostą bardzo mi pomogła polecam.Następnym b.dobrym specjalistą jest Pan dr Mardusiński który przyjmuje w Poradni Miejsko Gminnej na Wojska Polskiego w Świeciu.Jeżeli potrzebujesz ich pomocy to ją otrzymasz jak ja.Jeżeli ktoś twierdzi,że w Świeciu brak dobrych specjalistów to nie korzystał z pomocy tych lekarzy lub sam nie wie czego chce lub potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witch3 Re: Lekarz psychiatra IP: 94.254.150.* 14.02.10, 20:29 Może jakieś namiary z tej stronki się Pani przydadzą. www.szpital-psychiatryczny.swiecie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Lekarz psychiatra IP: *.chelmno.mm.pl 16.02.10, 08:44 Serdeczne dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes2617 Re: Lekarz psychiatra 26.02.14, 19:07 Pani Ewa Lesinska nie polecam!! Trafiłam do niej po przebytej chorobie w szpitalu psychiatrycznym mój stan zdrowia był naprawdę kiepski,miałam myśli samobójcze nie chciało mi się żyć,myślałam że taki lekarz specjalista mi pomoże po wizycie u niej poczułam się jeszcze gorzej,obrażała mnie kazała się obudzić a nie użalać się nad sobą,wręcz krzyczała nie dala dojść do słowa.Na kolejnej wizycie u niej odmówiła mi leczenia! Czy tak postępuje się z pacjentem który naprawdę potrzebuje pomocy??!!Najgorszy lekarz z jakim miałam do tej pory do czynienia. Pani Doktor wyżywa się na pacjentach! Jak tak można traktować pacjenta?! Wstyd Pai Doktor! Odpowiedz Link Zgłoś