zawszemisti 07.06.09, 14:51 Czy wiecie,że w Rypinie wprowadzono leczenie pijawkami.To działa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Pijawki 11.06.09, 12:43 zawszemisti napisała: > Czy wiecie,że w Rypinie wprowadzono leczenie pijawkami.To działa! Już starożytni i nawet mój dziadek stosował, pomagało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszemisti Re: Pijawki 11.06.09, 21:18 Wiem.Moja ciocia była tam w gabinecie miała kilak zabiegów i ma wyniki rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: Pijawki 15.06.09, 06:14 Wyjasnijcie prosze jak Pijawki w Rypsinie, ciociom, wujkom i rodzinie pomagaly. Jakie biologiczne i chemiczne wytlumaczenia owego zagadnieniaaa, pytala sie onegnaj z partyjnego czasu, ze ja ideologia szybko z chorob najgorszych wyleczy.??... Niestety owa zmarla w wieku 55 lat, a niewierni owej ideologi, przezyli doktorke. I przypuszczam, ze przezyja i doradczynie, czy pielegniarke owej.. He he heeee Odpowiedz Link Zgłoś
zawszemisti Re: Pijawki 16.06.09, 19:43 Pijawkami leczą na wschodzie w Anglii W Stanach w szpitalach .Jest to lek ,który jest refundowany przez fundusz.Tylko u nas jest nie znany.Wiem,ze jej pomogły.Zobacz może Tobie pomogą.To nie ideologia to hirudyna i inne związki chemiczne.To nie bioenergoterapia i czary mary. Odpowiedz Link Zgłoś