betucha1 Re:Olsztyn Dr Wasniewski 04.01.07, 09:13 leczy mnie własnie z pozytywnymi skutkami , specjalista od laparoskopii i chorób nowotworowych polecam Odpowiedz Link
coralbeauty Bielsko 05.01.07, 00:40 Cześć dziewczyny, Macie może namiary na jakiegoś dobrego gina od endometriozy w Bielsku-Białej albo okolicach? Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link
ida1977 Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 07.02.07, 21:40 Uwaga kobietki z okolicy Jeleniej Góry!!! Polecam - DR JADWIGA UJEC-KASSOLIK!!!! Przyjmuje na Zabobrzu w przychodni "za mostkiem" Zna sie na endo!!!!!Pozdrawiam!!!!!!! Odpowiedz Link
darofer [...] 11.02.07, 12:19 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
rybka19831 Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 21.02.07, 08:17 PILNE!! Witajcie Kobiety mam ogromną prośbę jak by ktoś znał jakiegoś kompetentnego lekarza na podlasiu była bym bardzo wdzięczna za namiary. To bardzo pilne mam dwa torbiele endiometrialne o wielkości pierwszy ponad 5cm a drugi prawie 4cm czekam na zabieg jednak z miesiąca na miesiąc jest odkładany sama dokładnie nie wiem dlaczego ja mam dość juz tego cierpienia pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Nadzieja to jedyne co nam pozostaje! Odpowiedz Link
elwiraw78 MRUGACZ G. BIAŁYSTOK 21.02.07, 16:05 JA SIE LECZĘ U DOKTORA GRZEGORZA MRUGACZA W BIAŁYMSTOKU. PRZYJMUJE ON W CENTRUM POŁOŻNICZO- GINEKOLOGICZNYM NA UL. AKADEMICKIEJ 26 TEL 0857447700. MOJE LECZENIE JESZCZE W TOKU ALE MAM NADZIEJĘ, ŻE NIEDŁUGO NAM SIĘ UDA. POZDRAWIAM Odpowiedz Link
rybka19831 Re: MRUGACZ G. BIAŁYSTOK 22.02.07, 08:10 Elwira bardzo Ci dziękuję pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link
anetaa Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 21.02.07, 14:31 czesc dziewczyny.czy moglybyscie mi pomoc w sprawie lekarza do ktorego planuje sie wybrac.rozwazam wybor miedzy dr.Rechbergerem a dr.Swatowskim.Ktorego bardziej polecacie.mam endo.jestem po operacji.cztery lata staran brak ciazy. Odpowiedz Link
mgm111 Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 11.03.18, 16:48 hey dziewczyny, znacie moze jakiegos lekarza w okolicy Zielone Gory , Legnicy albo Wroclawia? sprawa pilna, dzieki z gory Odpowiedz Link
madzia8010 Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 17.03.18, 11:50 Mikołaj Karmowski ale zabieg robi prywatnie , ja uderzyłam na Zabrze do Wójtowicza. Odpowiedz Link
fork Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 25.01.19, 20:00 Szukam dobrego specjalisty od endo w Krakowie. Z gory dziekuje :) Odpowiedz Link
antoska Re: ***POLECAMY SOBIE LEKARZY*** 11.02.19, 16:55 Ewa Warzecha przyjmuje w krakowie galeria krakowska enel med. jest specjalistką od wielu zagadnień ginekologicznych, poczytaj sobie u nich na stronie i zdrówka życzę!!!! Odpowiedz Link