ewa.sz3 31.07.06, 20:30 czy podczas owulacji, może być odczuwalny jakieś inny, mocniejszy ból niż jak jest normalnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duda102 Re: OWULACJA - 01.08.06, 08:45 to samo pytanie - z mala roznica - jak wygldala wasza owulacja zaraz po zakonczeniu terapi analogami?? Odpowiedz Link
kapibara22 Re: OWULACJA - 01.08.06, 14:44 Ja przed operacja(wtedy jeszcze nie wiedzialam ze mam endo) mialam bardzo bolesne owulacje. Czasami zastanawialam sie nawet czy to nie zapalenie wyrostka. Teraz biore Decapeptyl wiec jeszcze nie wiem jak bedzie po kuracji. Mam nadzieje ze ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link
endo71 Re: OWULACJA - 01.08.06, 21:39 W czasie owulacji bolało mnie dwa razy w życiu: raz okazało się, że mam torbiel na jajniku, drugi raz w pierwszym cyklu po Diphereline. W drugim cyklu bolało mniej, a potem już wcale. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ivonne76 Re: OWULACJA - 11.08.06, 19:50 dołączam się do zaciekawionych. Aczkolwiek - dziś 5 dc a ja czuję kłucia w prawym jajniku, tym operowanym. Jutro mam wizyte u gina to zobaczę co się tam dzieje. Odpowiedz Link