agdas 31.08.07, 11:39 Witam wczoraj miałam robione USG. wyszło mi prawy jajnik ma towarzysza - pęcherzyk o średnicy 23 mm - prosze o informację czy to coś poważnego . pani ginekolog powiedziala że nie ale jak dla mnei to on troszeczkę duży jest. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superanulka Re: pęcherzyki na jajnku! 31.08.07, 13:57 niewiele piszesz o tym moze to mala torbiel? w sumie powinna Ci powiedziec co to Odpowiedz Link
grendele Re: pęcherzyki na jajnku! 31.08.07, 17:03 to może być cysta albo torbiel... a informację, czy to coś poważnego powinnaś uzyskać od swojego lekarza! zaproponował Ci jakieś leczenie? coś jeszcze powiedział? Odpowiedz Link
endohashi Re: pęcherzyki na jajnku! 01.09.07, 17:27 Witaj! Prawdopodobnie masz torbiel czynnościowa czyli nie pękniety pęcherzyk Graffa ale to powinien Ci wyjaśnić lekarz.Pilnuj tego bo jeżeli nie peknie to należy albo leczyć albo zoperować.Coś oszczędna w słowach jest Twoja lekarka,porozmawiaj z nią i idż na usg po @., Odpowiedz Link
agdas Re: pęcherzyki na jajnku! 03.09.07, 09:43 nic nie powiedziała tylko tyle ile napisałam - nie wiem co teraz zrobić czy iść jeszcze do jednego ginekologa? Odpowiedz Link
manekineko_21 Re: pęcherzyki na jajnku! 03.09.07, 16:38 idź do kogoś innego-ta lekarka to jakaś totalna ignorantka Odpowiedz Link