Dodaj do ulubionych

od jutra sie odchudzam!

IP: *.acn.waw.pl 01.02.04, 11:30
mam do zrzucenia 8 kg i zamierzam je zlikwidowac w 8 tygodni. chodze na basen
i silownie i moze jeszcze sie na tance zapisze raz w tygodniu..powinno sie
udac..kto jeszcze zaczyna?
pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: karolina Re: od jutra sie odchudzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 11:36
      ja miałam zacząć od dzisiaj - wstałam o 9 na siłownię i... siłownię mi
      zamknęli do odwołania! siedzę więc tu na forum i zastanawiam się co ze sobą
      zrobić, chyba idę pobiegać.
      Do wiosny niedaleko :) Pozdrawiam!
    • Gość: beata Re: od jutra sie odchudzam! IP: *.eburwd1.vic.optusnet.com.au 01.02.04, 11:59
      ruby a ile chcesz wazyc na jaki wzrost?
      • Gość: karolina Re: od jutra sie odchudzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 12:06
        do odchudzania skłoniło mnie osiagnięcie 60 kg (mam 165 cm). Nie sądziłam, że
        kiedys do tego dojdzie. Efekt jojo po kopenhaskiej, niestety (wtedy starałam
        się zejść do 53 z 58kg!).
        A jak to wygląda u was?
        • zdesp2 Re: od jutra sie odchudzam! 01.02.04, 12:22
          ja mam 165 i waze 63
          Przytylam z 50 kg. Ale jak wroce do 55 to bede zadowolona.
          Kapusciana dieta NIC mi nie dala. A przestrzegalam jej bardzo dokladnie.
          • Gość: ruby Re: od jutra sie odchudzam! IP: *.acn.waw.pl 01.02.04, 23:35
            ja mam 172 cm i 68 kg..chce 60 albo 58 wazyc..zobaczymy jak sie uda...i tak juz
            schudlam z 82kg,wiec jest git ;) jednaze chce do wiosny schudnac,bo chce
            wreszcie nosic krotkie spodniczki ;) a moja dieta jest rposta..mniej wiem
            +wiecej cwicze..odzywiam sie zdrowo, bez slodyczy, tluszczy,chleba i kartofli.
            rano platki z chybdym mlekiem lub twarozek z jablkiem. odibad to piers z
            kurczaka gotowana z warzywami (wiec sa 2 dania) pod wieczor koktail (banan z
            mlekiem) a po treningu marchewka..brzmi ze prawie nic nie jem,ale jem w
            zasadzie 4-5 razy dziennie..tak do 1000kcal. oprocz tego biore chrom,
            pijezilona lub czerwona herbate i mam zamiar nabyc l-karnityne bo juz dwa razy
            mi pomogla ;)
            pozdrawiam!
            • kobbieta Re: od jutra sie odchudzam! 02.02.04, 01:57
              a co to jest takiego czerwona herbata,?
    • Gość: Monika Re: od jutra sie odchudzam! IP: *.icpnet.pl 02.02.04, 15:19
      Ja dzisiaj jestem pierwszy dzień na diecie kopenhaskiej!Mam trochę kryzys ale
      wiemze wytrwam!Wierzę w swoje możliwości i trzymam kciuki za ciebie!
    • chica33 Re: od jutra sie odchudzam! 02.02.04, 16:21
      No to mozemy zalozyc "zwiazek zawodowy" - ja zaczelam tez od dzisiaj:-))
      Chce schudnac jakies 6 kg, najlepiej, jak udaloby sie to zrzucic do konca marca
      to by bylo super... uda sie, trzymam za Ciebie kciuki!!!
      • Gość: ruby Re: od jutra sie odchudzam! IP: *.acn.waw.pl 02.02.04, 18:39
        dzieki dziewczyny! ja tez za was trzymam kciuki! uda sie nam!! ja juz jestem po
        ostatnim posliku dzisiaj,wiec (majac nadzieje,ze wytrzymam do pojsca spac)
        jeden dzien juz zaliczony! :))))
        niech moc bedzie z wami ;)))
    • Gość: energia Re: od jutra sie odchudzam! IP: 213.199.217.* 02.02.04, 21:34
      ja od kilku dni ograniczam powoli jedzenie, wreszcze przywyklam do mysli, ze
      musze cos ze soba zrobic, bo chodzilam ostatnio po sklepach i nic nie moge na
      siebie dostac... naprawde nie jestem monstrualna. waze 68 -69 kilo a mam 171
      cm. chce schudnac do 60 kg, ale juz o 5 mniej bede sie lepiej czula. chce
      zaczac cwiczyc, bo mam biust i nie chce, zeby mi opadl. bede jesc do 1000-1100
      kcal ( zero bialego pieczywa, makaronow, ziemniakow, slodyczy ) .wiem, ze jak
      schudne to bede naprawde ladnie wygladac, bo mam z natury ladne ksztalty i nie
      jestem jakas tlusta i obwisla. DOLACZAM SIE DO WAS. BEDE CODZIENNIE PISAC JAK
      MI IDZIE.
    • agick hejka... 03.02.04, 10:36
      czy cały czas macie plan odchudzania...?

mam do oddania w dobre ręce co najmniej 7 kg.
      tak tak... rzuciłam palenie ponad 4 mce temu i tyję tyję..... ważę 70 kg przy
      wzroście 172.... przez ostatnie 4 m ce (od kiedy nie palę) mam ok 5 kg in
      plus..... to straszne. między czasie próbowałam kopenhaską - efekt 1.5 kg na
      minusie. mam wrażenie, że moja przemiana materii pełza.
      wiem też, że żadna ekspresowa dieta nie zadziała.

dołaczam się do basenu (co drugi dzień rano...) - już inicjację ma za sobą.
      no i dieta plus fitness.

jak się macie Wy..?
      • Gość: ruby SUPER! tworzy nam sie gorono wzajemnego wsparcia!! IP: *.acn.waw.pl 03.02.04, 12:05
        :D tak trzymac dziewczyny! :)))
        • agick :)) 03.02.04, 12:21
          a teraz powiem Wam ciekawostkę... jest tu taki wątek o diecie Atkinsa założony
          przez 4U. Otóż pisze On tam o swoich sekcesach związanych z tą dieta. Ktoś inny
          wkleja z kolei przepisy....... i wiecei co - sama je z dziewczynami z tego form
          z rok temu pisałam.......byłam na tej diecie ponad miesiąc - nie schudłam nic.
          widać ta dieta nie dla wszystkich.... pod koniec miałam obsesyjne ciągotki w
          stronę chleba (żytniego)... oraz wina.

i jak tu żyć..?
          • Gość: renia Re: :)) IP: *.ath.spark.net.gr 03.02.04, 16:06
            Czesc i czolem. Zwlaszcza pozdrawiam Agick.

Ja dzis 9 dzien na diecie kopenhaskiej. Jest super, schudlam sporo, widze to
            po sobie i po ciuchach, ktore ledwie sie dopinaly, a teraz maja luzy w pasie i
            biodrach. W ogole po claosci sie obkurczylam - obraczka wrocila na prawy palec
            (bo od jakiegos czasu nosilam na lewym jako ze chudszy), rekawy jednej z
            bialych koszul znowu sa luzne w bicepsach, a byly obcisle ze nie dalo sie
            bluzki nosic, jest naprawde dobrze. Poza tym ja sie glodze, dosc mocno, wiec
            jak jzu zjem ten jeden posilek to praktycznie moglabym drugiego w ogole nie
            jesc. W niedziele mam wolny od diet dzien - zrobie wiec jakis pyszny obiad,
            moze kasze albo nieluskny ryz z warzywami (bo na mieso raczej nie mamy ochoty
            po kopenhaskiej :)), ale przede wszystkim brakuje mi smaku, smaku, smaku, ta
            bezsmaokwosc jest dobijajaca. Poza tym polecam wszystkim. Tylko trzeba potem
            naprawde uwazac z pieczywem, makaronami, sosami, slodyczami. A jak skoncze te
            diete, to od przyszlego poniedzialku zrobie tydzien kapiscianej, a potem
            obaczymy, mysle, ze juz zadnych specjalnych diet nie bede potrzebowac, tylko
            po prsotu zmiany nawykow zywieniowych. I od czasu do czasu zaszalec -
            cospysznego, slodkiego, albo jakies frytki czy pizza, ale zaraz potem zrobic
            sobie dzien czy dwa glodoweczki, zeby nie zbierac tluszczu tylko spalic od
            razu nadmiar. Pozdrawiam i powodzenia wszystkim.
            • agick gratulacje..:) 03.02.04, 16:12
              Reniu...
              na mnie kopenhaska po prostu przestała działać...ostatnio schudłam na niej 1,5
              kg (poprzednio 7 kg). Myślę, że to ma związek z zaprzestaniem palenia....
              lekarz powiedział mi, że takie spowolnienie przemiany materii jest efektem
              uwalniaia sie organizmu od nikotyny...

no cóż - trzeba będzie poczekać dłużej niż zwykle czekałam na efekty
              odchudzania....

cieszę się, że tak ładnie schudłaś.... to jest super uczucie uwolnić się od
              zbędnych kilogramów.. mam nadzieję, że też mi się uda schudnąć..:)

strzałeczka Reniu, Ag
              • Gość: renia Re: gratulacje..:) IP: *.ath.spark.net.gr 03.02.04, 16:23
                Ja niestety pale sporo, do 10 fajek/dzien wlasnie zeby zabic glod. Ale po tych
                wszystkich dietach mamy z mezem plan rzucic palenie, bo chcemy miec dziecko i
                trzeba zadbac o siebie i od tej strony. Mam nadzieje, ze jak rzuce to nie
                przytyje. Generalnie to jest przes...ne z tym wiecznym odchudzaniem, tyciem,
                odchudzaniem, a tyczka i tak nigdy nie bede. Zazdroszcze osobom, ktore jedza
                na co tylko maja ochote i nie tyja, bo takie geny, po prostu. Dla nich to jest
                po prostu.
                • agick fajki.... 03.02.04, 16:33
                  po prostu kanał...
                  człowiek zbiera się w sobie, rzuca to cholerstwo i tyje jak prosiak...
                  uwierz mi, nie mam ani jednej znajomej osoby, któa rzuciwszy nie przytyła.
                  rekord pobiła moja przyjaciółka +13 kg...... schudła 7 kg, reszta została...

obyś Ty przeszła łągodniej wytracanie nikotyny.....
                  • jogger Re: fajki.... 03.02.04, 17:54
                    To nie jest uwalnianie się od nikotyny, tylko nagły spadek dostaw kwasu
                    nikotynowego, czyli wit.PP (niestety na receptę). Wit. PP pobudza pracę
                    przysadki (hormon wzrostu - buduje mięśnie, a spala tłuszcz), razem z chromem
                    wchodzi w skład czynnika tolerancji glukozy...
                    • agick Re: fajki.... 03.02.04, 17:57
                      jogger napisał:

> To nie jest uwalnianie się od nikotyny, tylko nagły spadek dostaw kwasu
                      > nikotynowego, czyli wit.PP (niestety na receptę). Wit. PP pobudza pracę
                      > przysadki (hormon wzrostu - buduje mięśnie, a spala tłuszcz), razem z chromem
                      > wchodzi w skład czynnika tolerancji glukozy...

jak mam interpretować Twoją wypowiedź..?
                      mam zakupić wit PP (skołować receptę) i wtedy przestanę tyć ja szalona..??? bo
                      ja mam serdecznie dość tego co dziej się z moim ciałem - ani nie jem więcej ani
                      nie zajadam się słodyczami. no szok normalnie.
                      • Gość: ruby oo..i jogger odwiedzil moj watuś ;))) n/t IP: *.acn.waw.pl 03.02.04, 21:52
                      • jogger Re: fajki.... 06.02.04, 15:35
                        Ja PP biorę stale :-) trzeba brać razem z chromem (są dobre opinie nt.
                        Biochromu vs Chrom Organiczny Naturell'a). Bierze się rano na czczo, przed
                        snem, przed ćwiczeniami, ew. przed posiłkami. Dawkowanie - 50mgPP + 1/2
                        tabletki chromu.
    • Gość: energia Re: od jutra sie odchudzam! IP: 213.199.217.* 03.02.04, 21:56
      heyka!
      ja dzis niestety 1500kcal i juz nie wiem....niby i tak dobrze w porownaniu z
      tym co wyprawialam z jedzeniem przez dlugi czas, od kilku dni sie trzymam ale
      najszybciej chudne jak jem 1000kcal jedynie w weekend daje sobie lekki luz.
      ostatnio w dwa tyg schudlam tak 3 kg.ja wiem, ze to nie jest dieta kopenhaska,
      ale przynajmniej nie odrobilam tego na plus. wrocilo mi po ponad 3 miesiacach
      objadania.ale trzymam sie jutro juz zejde do 1000.polecam na przkaske fasolke
      zielona z puszki, pieczarki konserwowe i marchewke mloda konserwowa. ladnie
      na talezyk i zajadanko, jak chce sie cos pogryzac, a bardzo malo kalorii. ja
      to chyba zeby nie jesc wieczorem, to musze chodzic spac o 20. ciezko mi na
      duchu z tym odchudzaniem ale i tak jest o niebo lepiej. ostatnio to naprawde
      mialam tak, ze wracalam z silowni i kapiel i buleczka z serkiem i
      majonezikiem. pozdrawiam. do jutra.
      • agick dziesiejszy ranek.. 04.02.04, 10:32
        zaczęłam od basenu... to wcale nie jest takie trudne rano wstać i iść pływać...
        i wiecie co - energia nosi mnie. mam świetny humor i nawet szajs pogodowy za
        oknem nie jest w stanie mnie dobić..:))))

idę jutro po receptę na wit PP...:))))))))
        • Gość: Mimi Re: dziesiejszy ranek.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 21:38
          Dziewuszki:)
          przylaczam sie do Was:)
          waze 68 kilo przy 168 wzrostu. Chce zrzucic 8-10 kilo. Najlepiej w 2 miesiace.
          Diete wymysle sama, lekka, bez slodyczy, minimum pieczywa. Cos podobnego
          zrobilam rok temu, w polaczeniu z rowerkie stacjonarnym, efekty byly
          rewelacyjne.
          pozdrawiam
      • Gość: patkag Re: od jutra sie odchudzam! IP: 81.15.189.* 04.02.04, 23:07
        a moze 1500 kcl to w sam raz dla ciebie? wszystko zalezy od tego jaki masz
        styl zycia, jaki wykonujesz wysilek itd...a moze 1200? 1000 nie jest
        najzdrowsze...jezeli mowimy oczywiscie o zdrowym odchudzaniu:) najwazniejsze
        jest aby miec ujemny bilans kalorii...3kg w 2 tyg to bardzo dobrze - lepiej
        wolniej a na dluzej. ta buleczke po silowni sobie odpusc:) lepiej serek ze
        smietanka albo tunczyka z oliwa z oliwek:) a jak chcesz cos pochrupac to np
        peiknska (no ja tak mam ze lubie jak cos gryze:)) ) a zamiast konserwowej
        polecam swieza:) zawsze to co swieze to lepsze :))

pozdrawiam

Patka
    • Gość: energia Re: od jutra sie odchudzam! IP: 213.199.217.* 04.02.04, 21:46
      jejku, zjadlam 1500 kcal w tym drozdzowke! czemu ja nie wytrzymalam i ja
      kupilam.ale tak poza tym same wazywka i ciagle sikam, papryka robi swoje. ale
      dzis sie tak zle czulam, brzuch mnie bolal, nie z glodu ani nic, nie z powodu
      warzyw, bo normalnie tez ich duzo jem. przez to taka chodzilam wkurzona i tak
      mialam wszystkiego dosyc, ale zobaczylam teledysk natalii kukulskiej i ochota
      na jedzenie przeszla. za tydzien wchodze na wage i zobaczymy. ale ja to
      bardziej czuje zawsze po ciuchach. w tym roku mam tyle uroczystosci , bede
      widziec duzo znajomych, ktorych od jakiegos czasu nie widzialam i chce sie
      dobrze prezentowac.po jakim czasie robia sie jakies miesnie na brzuchu, ile
      musze cwiczyc dziennie brzuszkow? a co z l-karnitynina, jak cwicze 90 minut
      dziennie - to jedna tabletka czy ile ?
      • Gość: ruby Re: od jutra sie odchudzam! IP: *.acn.waw.pl 05.02.04, 10:17
        energia! a co takiego bylo w teledysku natalii,ze ci ochota na jedzenie
        przeszla?? :))

pozdro dla wszystkich odchudzajacych sie!!
    • zdesp2 Re: od jutra sie odchudzam! 04.02.04, 21:49
      ja jadlam malutko i nie schudlam siedzac w domu na wakacjach. Jak ruszylam sie
      ze stolku komputerowego odrazu schudlam. Czyli naprawde ruch jest potrebny,
      chociaz nie wierzylam w to dawniej. Myslalam ze to tylko kwestia kalorii.
      Na kapuscianej schudlam 1.5 kig . to wszystko!

Mam 1.66 teraz 63 o zgrozo!!! chce wazyc 55kg
    • agick witajcie..:) 05.02.04, 11:23
      wczoraj kupiłam witaminę PP - mam nadzieję, że w końcu mój organizm przestanie
      wariować... powiem jeszcze raz - papierosy to straszny kanał. cieszę się, że
      rzuciłam. nawet to, że przytyłam nie sprawi, że zacznę palić z powrotem..:))

dieta dieta..... ja myślę, że trzeba ograniczyć węgle.... czyli bardziej w
      atkinsa niż w 1000 kalorii pójdę - zwłaszcza, że od jutra zaczynam fitness (co
      najmniej 4 razy w tygodniu plus basen rano). więc muszę mieć na siłę na machani
      kończynami.

Pozdrawiam WSZYSTKICH :)
    • Gość: energia Re: od jutra sie odchudzam! IP: 213.199.217.* 05.02.04, 21:21
      juhu! ja mam dzis 1000kcal. ale jakos cwiczyc mi sie nie chce. od przyszlego
      tygonia zaczynam. nie wszystko za jednym razem. i tak do dobrze ( a nawet
      super ) ze diete wprowadzilam. jutro robie miche salatki i nic wiecej nie
      kupuje, bo bede niestety duzo w domu, a to dla mnie straszne.
      w teledysku natalii kukulskiej byla najzwyczajniej ona, wiem, ze jest ( jak
      dla mnie za szczupla ) ale dziala na mnie patrzenie, bo widze duzy kontrast z
      soba.sama tak nie chce wygladac.chce max 10 kg mniej.ach...jakos jak bajka to
      dla mnie brzmi, choc kiedys dokonalam tego w 3 miesiace, nie cwiczylam wtedy,
      teraz musze, bo boje sie ze obwisne. ale wtedy popelnilam blad, bo
      przeczyszczalam sie ziolami, mimo, iz jadlam 1000-do czasami max 1500 kcal.
      teraz bede cwiczyc plus masaze zimna i cieplo woda, kremy wmasowywane i mam
      nadzieje ze bedzie dobrze.
      pozdrawiam was wszystkie bardzo, milego i spokojnego odchudzania.
      • agick cześć..:) 06.02.04, 10:20
        więc dziś rano basen był.... z tego wynika, że pon środa i pątek to poranny
        basen... mam nadzieję, że mi się nawyk utrwali..:) wieczorem idę na fitness.
        juz jestme umówiona.

ale nie wszystko is so beautiful... wczoraj zjadłam wieczorem przepisowegio i
        zaplanoanego łososia i ............... garść (bardzo sporą) orzechów... no
        normalnie nie mogłam ich sobie odmówić...:(( mam nadzieję, że nie zamrnuję
        efektu ograniczania węli..

nie ważę się - zważę się za jakieś dwa tygodnie.

Pozdrawiam wszystkie walczące o chudszy tyłek..:)
        • Gość: patkag Re: cześć..:) IP: 81.15.189.* 06.02.04, 11:36
          agcik orzechami sie nie przejmuj gorzej jakbys zjadla drozdzowke:) akuratnie
          orzeczy to dobry wybor - oczywiscie bez przesady:) jak ze wszystkim:)

P.
          • agick uffff... 06.02.04, 11:39
            na szczęście drożdżówką nie zgrzeszyłam...:)))))

jak Twoje zmagania..?
      • agick cześć..:) 06.02.04, 10:20
        więc dziś rano basen był.... z tego wynika, że pon środa i pątek to poranny
        basen... mam nadzieję, że mi się nawyk utrwali..:) wieczorem idę na fitness.
        juz jestme umówiona.

ale nie wszystko is so beautiful... wczoraj zjadłam wieczorem przepisowegio i
        zaplanoanego łososia i ............... garść (bardzo sporą) orzechów... no
        normalnie nie mogłam ich sobie odmówić...:(( mam nadzieję, że nie zamrnuję
        efektu ograniczania węli..

nie ważę się - zważę się za jakieś dwa tygodnie.

Pozdrawiam wszystkie walczące o chudszy tyłek..:)
        • Gość: Sprawny Re: cześć..:) IP: *.com.pl 06.02.04, 14:03
          Schudlem 25 kilo nie prztylem od 3 lat ale jak was czytam to mi sie niedobrze
          robi.wszyscy hcceice schudnac tylko wam sie nic cie chce robic.100% sposob jak
          schudnac 4-5 razy w tygodniu biegac okolo godziny 18-20 przez okolo 40 minut.3
          miesiace i kilkanascie kilo mniej.Trzeba sie tylko intensywnie ruszac!!1
          • agick sprawny... 06.02.04, 14:14
            chyba jednak inaczej (co do kojarzenia faktów).....
            a która z nas tutaj narzeka, że jest gruba i tyskując deklaruje, że nie
            zamierza nic nie robić..?

ja chodzę 3 x w tyg na base a od dziś dochodzi też 3 x w tyg firness.
            Z tego co czytam posty dziewczyn wszystkie stosują dietę i się ruszają - żadna
            nie rozpacza. wątek ma na celu wzajmene wsppieranie się.

Sprawny, idź pobiegaj jeszcze trochę.
            • Gość: patkag Re: sprawny... IP: 81.15.189.* 06.02.04, 14:49
              agcik u mnie spoko:) w lustrze widze efekty:) ale jeszcze TYCH jeansow nie
              wyciagam:) daje sobie jeszcze 2 tyg - i pierwsza proba:)
              czuje sie wysmienicie!!! u mnie to wyglada tak: 3 razy trening na silowni i 2
              razy rowerek:) 1200 kcl 110-120g bialka, 40-45 wegli i reszta tluszcze:)
              zobaczymy za 2 tyg (lacznie miesiac) czy beada efekty - jak nie to trzeba
              bedize modyfikowac:)))

Pozdrawiam

Patka

P.S. nie ma to za zdrowe chudniecie!!!!
              • agick patkag..:) 06.02.04, 15:13
                u mnie na razie to początek - dołaczyłam do szanownego grona w poniedziałek....
                ale jestem bardzo zdesperowana. tak samo jak wtedy gdy postanowiłam przestać
                palić..:))
                i dlatego wiem, że MUSI być sukces.

na razie nie ważę się, nie wciągam rzeczy, z których "wyrosłam" - zrobię to za
                jakieś dwa tygodnie. nie liczę na diety cud, 'kopenhaskie', diety cambridge i
                inne.
                by schudnąć trzeba uważać co się wkłada do ust i ruszać się - nie ma innego
                sposobu.

i chyba dlatego zjeżył mnie sprawny ze swoją głupawą uwagą dot nas w tym wątku -
                każda ćwiczy, dekalruje, że nie leni się a ten pisze takie głupoty....:)

trzymajmy się - będę informować na bieżąco o wynikach moich zmagań...:)
                • Gość: ruby .. IP: *.acn.waw.pl 06.02.04, 15:58
                  jakis czlowiek napisal,ze mu sie nidobrze robi..sory,ale co mnie to? ja probuje
                  i wiem,ze mi sie uda i mam to gdzies czy mu dobrze ci niedobrze! ja od
                  przyszlego tygodnia (teraz nie moglam,bo nie mialam kasy) bede cwiczyc 8 razy w
                  tygodniu..znaczy pon (silownia i basen) wtorek (silownia i tance) sroda
                  (silownia) czwartek (silownia i basen) i piatek (silownia).. ruch to nie
                  wszystko moj drogi! trzeba jeszcze odpowiednio jesc!
                  serdecznie pozdrawiam
                  ruby
                  • agick witam..:) 11.02.04, 10:16
                    coś nam wątek kuleje - odgrzebałam go zatem i będę dalej pisać do Was.
                    Jak tam walka..?

ja dzielnie - dziś już był basen rano. wczoraj wieczorem fat burning plus
                    sauna. no i dieta..:)

Tak jak powiedziałam - zważę się za dwa tygodnie..

napiszcie jak się macie, jak zrzucacie zbędne kilogramy.
                    Pozdrawiam, Ag
                    • Gość: patkag Re: witam..:) IP: 81.15.189.* 11.02.04, 11:32
                      ja dzisiaj mialam isc jak zwykle w srode na trening na silownie ale patrze za
                      okno i mi sie wlos jezy - wichura i sniezyca!!! a tato jeszcze nie wrocil i
                      nie mam auta...wiec dzisiaj beda aeroby:) a co:) trzeba byc flexible:)

ja sie czuje bardzo dobrze:) po bieliznie troche widze ze jest lepiej:) juz mi
                      sie tak nie "wcina" ehhee. eh te boczki:( niestety uda sie nie ruszyly - a
                      chce tylko 1cm...nic w spodniach nie jest luzno:) ale mnie to nie zraza bo
                      wiem ze zdrowe odzywianie to dlugofalowa rzecz:) jestesmy daleko a nie krotko
                      wzroczni:) a co:)

trzymajcie sie!
                • Gość: patkag Re: patkag..:) IP: 81.15.189.* 11.02.04, 11:26
                  nie ma to jak zdrowe odzywianie:) ale gdybym nie "wpadla" w rece ludzi z sfd
                  (Alternatywna Droga) a teraz Imperium Sportu (dzial Labolatorium)to dalej bym
                  sie glodzila :) i dalej bylyby efekty krotkotrwale:) cierpliwosc nasza musi
                  zostac wynagordzona:) nie ma innego wyjscia:) najgorsze jest to ze szykuje mi
                  sie wyjazd - diete bede w stanie trzymac ale z cwiczeniami ciezko:( no ale
                  zobacze jak to bedzie:)

ja sobie daje jeszcze 1,5 tygodnia do pierwszej proby spodni:) albo
                  centymetrowej:)

pewnie ze musi sie udac:) a co:) grunt to podchodzic do tego nie jak do diety-
                  kary a jak do zdrowego trybu zycia:) w ktorym oczywiscie tez jest czas na
                  szalenstwo:)

pozdrawiam serdecznie

Patka.
                  • Gość: ruby Re: patkag..:) IP: *.acn.waw.pl 11.02.04, 12:39
                    no wlasnie..mi sie troszke plany pokrzyzowaly,ale juz na prosto :) waze sie pod
                    koniec tego tygodnia :) pozdrawiam!
                    • Gość: patkag ruby IP: 81.15.189.* 11.02.04, 19:48
                      tylko pamietaj ze to raczej garderoba twoja lub centymetr jest lepszym
                      wskaznikiem niz waga:) miesnie sa ciezsze niz tluszcz:)

pozdrawiam

Patka
                      • Gość: ruby pamietam! IP: *.acn.waw.pl 12.02.04, 12:16
                        w koncu mam juz 16 kg za soba ;)
    • agick qrcze.. 11.02.04, 13:28
      czwarta próba napisania czegoś na forum.....:((
      korzystam z okazji - chcę powiedzieć, że fajnie, że jednak są tu dziewczyny i
      że walczymy....

uchi do góry, brzuchy wciągamy i chudniemy moje drogie!!
    • Gość: ruby halo? jak idzie? IP: *.acn.waw.pl 18.02.04, 11:49
      ja sie musze przyznac,ze musialam restartowac z dieta :( za duzo bylo spraw :(((
      ale teraz juz dzielnie!
      a wy jak?
      • chica33 Re: halo? jak idzie? 18.02.04, 12:17
        Dobra, to moze ja: odezwalam sie na poczatku a potem tylko Cie ruby czytalam:-
        )))
        zaczelysmy tego samego dnia, ja sie trzymam jako tako (cholera, wczoraj mnie
        kolezanka do stolowki wyciagnela i sie zlamalam: zjadlam sernik na zimno...
        nienawidze siebie za to. Kolezanka przestala byc juz moja kolezanka;-))
        zartuje).
        Poza powyzszym ok, schudlam 4 kg ale co wazniejsze: cellulitis znika i to
        pedem! Tluszczyku jakby pare cm mniej... fakt faktem na silowni sie katuje
        straszliwie, ale jakas dzika przyjemnosc mi to sprawia... :-)))
        TRZYMAJ SIE!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka