Gość: Co to jest KELP??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:38 I gdzie to kupic?!?!:( dzieki za pomoc nieuswiadomionej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lisa Re: negra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:43 Pomylily ci sie autor i tytul? czy tak specjalnie?:):):) Ale ja tez chetnie bym sie dowiedziala co to KELP!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elewina Re: negra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 11:59 wyciag z morszczynu pecherzykowatego jedna tabletka to dzienne zapotrzebowanie na jod poprawia przemiane materii, wspomaga spalanie tluszczu, poprawia stan wlosow, skory i zebow. biore od prawie 3 miesiecy polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negra Re: negra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 12:13 Jedna firma to produkuje? czy pare?Jesli pare to jakiej naj;epiej I jesli mozna o przyblizony koszt poprosic bylabym wdzieczna ps faktycznie okienka mi sie "pomerdaly" sorki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elewina kelp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:31 nie wiem ile jest firm produkujacych kelp, ja w kazdym razie kupilam w aptece kelp firmy Walmark 50 tabletek [dawkowanie 1 tabl dziennie] kosztuje okolo 11 zł. Odpowiedz Link Zgłoś