perelka_4 04.10.12, 16:38 Hej, warto skorzystać z usług trenera czy wystarczy zmiana treningu po 6 tyg, trener trochę kosztuje ale jak miałyby byc super efekty? ?Jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sufin Re: Trener personalny 04.10.12, 20:20 Trener ma jednak większe doświadczenie, możesz zawsze skorzystać tak jak na przykład niektóre moje klientki tj. raz w miesiącu. Wtedy robimy mocniejszy wycisk, analizę zmian, pomiary składu ciała, w tym tkanki tłuszczowej i dodajemy nowe ćwiczenia i obciążenia. Kluczem jest oczywiście trener, z którym się dogadujesz i jest otwarty na Twoje potrzeby :D. pozdrawiam i życzę powodzenia! Monika Stefaniak Odpowiedz Link Zgłoś
perelka_4 Re: Trener personalny 08.10.12, 19:17 Ile kosztuje taki trening, ja bym chciała chodzić 3 razy w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
sufin Re: Trener personalny 13.10.12, 23:57 Ceny są zwykle do ustalenia, szczególnie jak chcesz korzystać 3 razy w tygodniu. Zadzwoń najlepiej lub napisz tutaj adres i nr tel. www.arenaruchu.com.pl/trener-osobisty.html Monika Arena Ruchu w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
annakesselman Re: Trener personalny 12.10.12, 22:14 Bardzo warto! Polecam Ankę Bruk z Ursynowa! Schudlam, wreszcie po niej schudłam! Jej numer to 600 799 826. Tylko najlepiej do niej wysłać SMS, bo na zajęciach nie odbiera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener personalny Re: Trener personalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 21:31 Jeśli ktoś szuka trenera personalnego w Warszawie zapraszam do centrum treningów personalnych przy ul. Elektoralnej 12a " Personal Training Center" wszelkie informacje na stronie www.personaltrainingcenter.pl Odpowiedz Link Zgłoś
medicalfitness Re: Trener personalny 10.03.14, 22:27 Zachęcam do kontaktu z Piotrem Wasilem trenerosobistyonline.pl/article,pl,trener_personalny,26.html jest to trener personalny który pracował z kilkoma sportowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódź Re: Trener personalny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.14, 16:48 Ja polecam trenera Marka. Profsjonalista w każdym calu! www.personal-trainers.pl/trener-personalny/marek-jedrzejewski/ Odpowiedz Link Zgłoś
oe_aquaslim Re: Trener personalny 23.12.14, 21:21 Witam, trener personalny, odpowiednio ustawiona dieta i nasz suplement AquaSlim ułatwiający odchudzanie i oto recepta gwarantowana na osiągnięcie wymarzonej sylwetkit Czego życzy Ci Agnieszka Domańska .................................. Online Ekspert aquaSlim Odpowiedz Link Zgłoś
kraaaker Re: Trener personalny 29.12.14, 21:23 szkoda kasy, lepiej sobie poczytać w necie co i jak, a za tą kasę jakąś odżywkę pyknąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anielka Re: Trener personalny IP: *.echostar.pl 31.07.17, 11:52 Jasne że, trener! Wykonywać ćwiczenia każdy może, ale ważne aby były wykonywane dokładnie i własnie po to jest trener... aby nadzorować i motywować. Ja ćwiczę z Łukaszem Walkowiakiem z Capital Training Studio w Poznaniu i jestem pod wrażeniem. Sport to jego pasja (jest członkiem polskiej kadry olimpijskiej z aten i pekinu w taekwondo) i widać że on na prawde kocha to co robi. Moja mama zaczęła z nim ćwiczyć i zrzuciła 34kg, a ja widząc te zmiany również się zapisałam i jestem zadowolona. Jeśli trener, to tylko Łukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
marek2302 Re: Trener personalny 06.12.17, 14:51 Sądzę, że warto skorzystać z usług trenera osobistego. Doradzi, dobierze odpowiedni zestaw ćwiczeń, aby osiągnąć wymarzony cel. Odpowiedz Link Zgłoś
rtbk Re: Trener personalny 16.03.23, 10:49 z trenera personalnego zawsze warto skorzystac, zwlaszcza na poczatku by nauczyc sie co i jak oraz nie zrobic sobie krzywdy, polecam trener www.rafaltkacz.pl Odpowiedz Link Zgłoś