Dodaj do ulubionych

Tęsknię za dniem kobiet ;-)

03.02.04, 08:38
Na wystawach pełno pluszaków, czerwonych pluszowych serc, media zaczynają
trąbić o Walentynkach, w sklepach walentynkowe promocje... .

Zaczynam tęsknić za starym, dobrym dniem kobiet i goździkami wręczanymi w
zakładach pracy... . To chyba - mimo wszystko - było bardziej normalne.
Obserwuj wątek
    • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 08:48
      No nieee...
      Goździk i rajstopy za pokwitowaniem odbioru, to było bardziej normalne???
      Hetakusie, chyba masz kiepski nastrój?
      Witaj i... rozchmurz się!!!:))))
      • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 08:52
        Witaj Meg :-)))

te tony pluszu i czerwieni uważasz za normalne ?!
        Miło Cię znów spotkać na FR :-)))
        • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 08:58
          Ja też się cieszę, że jesteś Hetakusie!:)))

Nie, nie uważam za normalne i na początku bardzo mnie złościło, zresztą
          wszystko co trąci tandetą i nachalnością mało mi się podoba, ale za Dniem
          Kobiet z pewności nie tęsknię:)))
          A kartki, kwiaty, słodycze i inne dowody sympatii uwielbiam dostawać przez
          cały rok!:)))
          • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:03
            A ja Ci prześlę kartkę z goździkami 8 marca ;-)
            • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:09
              Na pewno się nie pogniewam! Wiem, że sympatia szczera! Data nie ma
              znaczenia!:)))
              • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:12
                No właśnie, miło mi że świadoma jesteś mej szczerej niezwruszonej sympatii do
                Ciebie :-) Ona jest ogromniasta ;-)
                • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:22
                  A moja do Ciebie jest... głęboka jak ocean,
                  uśmiechnięta i ciepła jak wstające rano słonko
                  i kolorowa jak kwiaty na łące!:)))
                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:23
                    Odnośnie moich uczuć - zacytuję "klasyka":

"serce mi pika jak klapa u śmietnika" ;-)
                    To Tytus oczywiście ;-)
                    • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:30
                      Ach, "romantyczny Hetakusie"!!!;)))
                      Ale, ale, teraz śmietniki nie mają klap!!!
                      • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:30
                        no wiesz, ja jestem romantyczny w starym stylu,
                        takim smietnikowo - klapowym właśnie ;-)

Poza mną prawdziwych romantyków już nie ma ...
                        • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:52
                          A chodzisz w cylindrze i z kwiatkiem w butonierce??? Co prawda nie ma to wiele
                          wspólnego ze stylem śmietnikowym, ale jest romantyczne w starym stylu hi,
                          hi...:)))
                          • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:56
                            jestem ciut nowocześniejszy, garnitur dwurzędowy, krawat, te klimaty !
                            No i bukiet herbacianych róż dla Ciebie :-)
                            • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:02
                              Moja wyobraźnia zaczyna pracować, widzę Cię takiego przystojnego,
                              uśmiechniętego, dajesz mi róże (są piękne) i patrzysz mi w oczy...
                              Krawat Ci się leciutko przekrzywił, poprawiam go, a Ty wciąż, uparcie patrzysz
                              w moje oczy...:)))
                              • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:06
                                ... i czerwienię się, jąkam, mam wilgotne z emocji ręce...
                                ...a Ty smiechem wybuchasz patrząc na mój źle dobrany krawat ;-)
                                • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:20
                                  Hmmm, krawat może rzeczywiście trochę nie pasuje, ale
                                  Twoje zmieszanie rozczula mnie bardzo.;))
                                  Hetakusie, te róże są dla mnie prawda?
                                  Więc, może mi je dasz???;)))
                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:24
                                    hmmmm, chyba pąki róż powinny byc skierowane ku górze...
                                    Więc... chciałem, n... ten, powiedzieć, że ... nie bardzo, ...
                                    to znaczy... No, to dla Pani !
                                    ;-)
                                    • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:29
                                      Hi, hi, Hetakusie, pani????????????
                                      Wypiliśmy razem kontener wina, zjedliśmy kilogramy różnych pyszności,
                                      spędziliśmy noc w schronisku, mamy za sobą cudowną wycieczkę, kąpiel w morzu i
                                      pod prysznicem..., a Ty mówisz "pani":))))) No jesteś niemożliwy
                                      Hetakusie!!!;))
                                      • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:31
                                        A bo uroda Twa o Pani onieśmiela mnie wciąż ;-)
                                        No, mamy juz na koncie trochę szaleństw ;-)

Może kiedyś pojechalibyśmy do Toskanii ?
                                        • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:35
                                          Och, myślę o tym od rana!;))
                                          Będziesz przewodnikiem (najmilszym jaki może być!), bo moja stopa jeszcze tam
                                          nigdy nie stanęła:)))
                                          To kiedy?:)))
                                          • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:39
                                            Kiedy tylko zechcesz ;-)
                                            Choćby zaraz ;-)
                                            • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:42
                                              Noooo, ale wiesz, muszę się spakować, dokupić parę ciuszków, lecieć do
                                              fryzjera...
                                              :)))
                                              • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:44
                                                nie wątpię, mówiąc "zaraz" myślałem o marcu ;-)
                                                4 tygodnie Ci wystarczą na przygotowania ???
                                                • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:47
                                                  Przesadziłeś Waść!!!!
                                                  Daj mi godzinę i... możemy jechać!
                                                  Zakupy zrobię na miejscu, hi, hi...
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:49
                                                    Nie wierzę, robisz mnie w balona !
                                                    Co to za kobieta, która w godzinę
                                                    potrafi się spakować ;-)
                                                  • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:51
                                                    Nooo dobra, w dwie!
                                                    I ani minuty dłużej
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:56
                                                    To nierealne,
                                                    czuję w tym jakis podstęp ;-)
                                                  • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 12:11
                                                    Ha, po prostu nie znasz mnie tak dobrze!;)))
                                                    Jestem gotowa! Nawet pożyczyłam autko, tylko wiesz, ja nie mam prawa jazdy!
                                                    Ale kiedyś byłam na kursie więc... wskakuj!!!
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 12:16
                                                    Ech, jak szaleć to szleć. Zamykam oczy i wskakuję, aha
                                                    trzeba zapakować Twoje bagaże, hmmmm, tylko 4 walizy ?
                                                    No, tak resztę dokupisz na miejscu ... jak dojedziemy ;-)
                                                  • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 12:21
                                                    Wzięłam kartę kredytową, ale jak zabraknie to mnie wspomożesz?:)))))
                                                    Wiesz, jednak wielu rzeczy mi brakuje...
                                                    O, kurcze, muszę patrzeć przed siebie, bo nie dojedziemy:)))

Oj, Hetakusie, jestem głodna, a nie zdążyłam wziąc nic do jedzenia, mam tylko
                                                    gumę do żucia:(
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 12:31
                                                    Mam kilka batonów i paczkę słonych paluszkóew ;-)
                                                  • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 12:49
                                                    Podzielę się z Tobą gumą, oj, nie bój się, mam w paczce;))), a Ty daj mi
                                                    batona, plissss...:)))
                                                    Co się tak dziwnie patrzysz? Nie mam zamiaru przykleić tej gumy w żadnym
                                                    dziwnym miejscu...:)))
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 13:11
                                                    Twój wzrok zawsze jest figlarny i zawsze oznacza jakies tajemnicze
                                                    i zaskakujące zdarzenia. Ciekawe co to będzie tym razem ?
                                                  • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 13:30
                                                    Ha, ha, a ja Cię zaskoczę i będę bardzo grzeczna!:))
                                                    Piiisssskkkk...
                                                    Ojejku, nabiłeś sobie guza?:(
                                                    Musiałam zachamować Hetakusie, spójrz jaka cudna łąka, wyłaź z autka i idziemy
                                                    poleżeć na dywanie z żółtych kwiatuszków!:))
                                                    Co się tak słaniasz? Boli? Zaraz zrobię Ci okład z zimnej oranżady...;))
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 13:35
                                                    Poezja: krówki się pasą, ptaszki fruwają i ćwierkają
                                                    pachnie skoszona trawa... ale jakim cudem na początku lutego ?
                                                    Hmmmm, czy my na pewno jesteśmy w Europie ?

A guz rośnie jak śliwa !
                                                  • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 13:44
                                                    Prawdę mówiąc to nie wiem gdzie jesteśmy, ale jest uroczo!:))
                                                    Nie wierć się bo Ci okład spadnie! Poświęciłam własną bieliznę, a Ty nie
                                                    możesz uleżeć;))
                                                    Hetakusie, a dlaczego ta krowa idzie w naszym kierunku? Czy Ty jej dałeś jakiś
                                                    znak?
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 13:47
                                                    To nie krowa, to byk !!!
                                                    Musisz zrzucić z siebie wszystkie czerwone rzeczy !
                                                    Hm, akurat wszystko masz czerwone, ale ... pech ;-)))
                                                  • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 13:51
                                                    Ałaaa, Hetakusie, daj mi prędko swoją koszulę, bo zaczynają się zatrzymywać
                                                    samochody przy drodze!!!;))
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 13:55
                                                    Hmmm, ale moja koszula też jest czerwona - dlatego ją zrzuciłem ;-)
                                                  • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 14:02
                                                    Hetakusie, dajemy nura w te krzaki! ojejku!!!! One kłują!
                                                    Hetakusie wymyśl coś, nie możemy latać na golasa po łące, bo zaraz nas zwinie
                                                    policja albo... pogotowie;)))
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 14:06
                                                    Owinę Cię moim prochowcem...
                                                    Teraz przy pomocy Twoim czerwonych ciuchów zabawię się w torreadora
                                                    i zwabię byka do przepaści... .

O to chodziło, byk leży na dnie ! Uratowani !
                                                    Juz możesz ubrać swoje czerwone rzeczy, ale ... wcale nie musisz ;-)
                                                  • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 14:16
                                                    Wybawco! Proś o co chcesz!;))
                                                    Ale ciuszki lepiej założę...;)))

Jak guz? Z tego wszystkiego zapomnieliśmy o Twojej biednej główce mój
                                                    bohaterze!:)) Wiesz, byk co prawda unieszkodliwiony, ale lepiej jedźmy dalej,
                                                    gdzieś po drodze będzie super wodospad to weźmiemy prysznic;)))
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 14:21
                                                    No tak, podróż jest ciut wolniejsza niż można
                                                    się było spodziewać... .
                                                    Główka jakoś pracuje, chociaż nieco się odkształciła
                                                    z przodu; myślę, że odpowiednia doza czułości z Twojej strony
                                                    przywróci jej dawny wygląd ;-) Ale na to będzie czas
                                                    później.

Szukajmy na razie wodospadu !
                                                  • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 14:27
                                                    No tak, trochę przyśpieszę...
                                                    Ziuuuuu, o, o! Chyba jakaś ptaszyna wylądowała na przedniej szybie, biedulka,
                                                    trochę ją rozpłaszczyło...
                                                    Hetakusie, słyszę szum! I mam nadzieję, że to nie zbliżająca się ulewa:)))
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 14:30
                                                    Wodospad a przy nim jeziorko :-)
                                                    Będzie okazja wyprać nasze ciuchy,
                                                    nieco sfatygowane podczas akcji "Byk 2004"
                                                    Cudnie tu jest ;-)
                                                  • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 14:37
                                                    Najpierw przyjemność, potem obowiązek! Idziemy popływać!:))
                                                    Kładziemy się na wodzie i łapiemy promyczki słońca na buzię!
                                                    Hmmm, nie tylko...;)))
                                                    Hetakusie, a teraz płyniemy kto szybciej do brzegu! Drugi robi pranie!;)))
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 14:42
                                                    Hmmmmmm, ale błogo ....
                                                    trochę uporządkuję Twoją propozycję:
                                                    najpierw przyjemność, a potem... przyjemność ;-)
                                                    Pranie nie zając ! Nigdzie się nie spieszę !
                                                    I co z tego, ze jesteś pierwsza ? Ja nie robię prania.
                                                    Mam zwolnienie lekarskie na okoliczność guza ;-)
                                                  • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 14:45
                                                    Ha, spryciarzu, ale ręce masz sprawne... ha, ha, nawet bardzo!;)))
                                                    Leż spokojnie, zastosuję terapię, która na pewno pozwoli wrócić Ci do
                                                    formy...;))
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 14:48
                                                    W formie jestem optymalnej ;-)
                                                    Zwolnienie z powodu guza miało mi ułatwić życie,
                                                    tzn. miało mnie tylko zwalniać od prania ;-)
                                                    Ale Twojej terapii poddaję z największa ochotą ;-)
                                                    Mam nadzieję, że będzie szczególna ;-)
                                                  • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 15:08
                                                    Hmmm, zacznę chyba od delikatnego masażu Twoich skroni...
                                                    Nie bój się, guza nie będę masować paluszkami tylko... ustami:)))
                                                    Ale to później, najpierw musisz się odprężyć i zrelaksować...
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 15:18
                                                    Ech zrelaksowany i odprężony jestem - ale co z tego ?!
                                                    Dochodzi 15.30 :-(((

Miłego dnia Meg :-)))
                                                  • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 15:24
                                                    Życie...
                                                    Miłego dnia Hetakusie:)))
                                                    Podróżuje się z Tobą ekstra!:)))
                                                    Do jutra! Pa!
    • samowolny Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 08:58
      cześć wam srana:))
      ja nie tęsknie za dniem kobiet no chyba że przeniosą go na lipiec gdy pełno
      kwiatów rosnie na łąkach, a tak to jest swięto dla "badylazy" :)))))
      • hetacus Dlaczego warto obchodzić dzień kobiet 03.02.04, 09:01
        Dlaczego warto obchodzić dzień kobiet.

1. Dawno nie było żadnej imprezy.

2. Potrzebujesz klina na lekarstwo, a za jeden głupi goździk napijesz się
        darmowej wódki.

3. Być może do wódki dorzucą śledzika. Zaoszczędzisz wtedy na lunchu.

4. Wycałujesz bezkarnie wszystkie ładne koleżanki (brzydkie niestety też).

5. Staniesz się stałym gościem babskich imprez.

6. Dostaniesz przepisy na ciasta i inne ciekawe potrawy.

7. Nauczysz się, jak cerować skarpety.

8. Jeśli odpadnie ci guzik, któraś z koleżanek szybko ci go przyszyje.

9. Staniesz się powiernikiem kobiet - poznasz ich troski i radości (niektóre z
        nich sam rozwiążesz - najlepiej pod nieobecność facetów załamanych kobiet).

10. Usłyszysz, jak nazywa się najprzystojniejszy prezenter i najbrzydsza
        prezenterka tv.

11. Dowiesz się wielu ciekawych rzeczy o swoich kolegach z pracy.

12. Dowiesz się jeszcze więcej ciekawych rzeczy o sobie samym.

13. Niewykluczone, ze zostaniesz zaproszony na kontynuowanie imprezki w
        mieszkaniu jednej z uczestniczek spotkania.

14. Zapoznasz się z nazwami najskuteczniejszych proszków piorących najlepszych
        podpasek i pampersów.

15. W przyszłości będziesz miał od kogo pożyczać cukier, kawę i herbatę.

16. Koleżanki chętnie przyjdą na party, organizowane przez ciebie w domu.

17. Daj kwiatek żonie - możesz liczyć na dobry obiad (nie dawaj dwóch, bo
        zacznie cos podejrzewać lub zaoferuje ci małżeński seks).

18. Goździk dany teściowej wprawi te zacną kobietę w osłupienie.

19. Jeśli podeprzesz to jakimś wyszukanym komplementem (np. :"Ale mamusia dziś
        ekstra wygląda!"), osłupienie teściowej może utrzymywać się tygodniami.

20. Jeśli masz dorastającą córkę, ta tez po otrzymaniu kwiatka zbaranieje. W
        najbliższym czasie nie będzie męczyć cię o pieniądze na płyty, ciuchy i nowy
        sprzęt hi-fi.
      • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:04
        Również dla niektórych panów, którzy mają okazję upić się i czują się
        rozgrzeszeni, bo to z okazji dnia kobiet!
        Ci smętni panowie z zwiędnietym tulipanem wracający do domu wieczorem 8
        marca... brrr

Cześć samowolny:))))
    • harriet_makepeace calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;))))))) 03.02.04, 09:02
      dla wszystkich ponurakow :)))))))) ale dla tych wesolych tez mam
      calusy ;)))))))
      • hetacus Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 09:04
        hmm, czy to namiętne buziaki ???
        • harriet_makepeace Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 09:05
          nie romantyczne calusy :)))) namietne buziaki zarezerwowane poki co dla
          Walentego Dempseya ;)))))))))) ale hetacusie dla Ciebie sie jeden znajdzie :)
          • hetacus Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 09:07
            Najważniejszy jest początek, o ciąg dalszy zadbam ;-)
            • harriet_makepeace Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 09:08
              nie watpie ;))))
              • hetacus Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 09:10
                a Ty harrieto - kobieto obchodzisz walentynki ???
                • harriet_makepeace Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 09:13
                  jak juz pisalam w watku o samotnych walentynkach wysylamy sobie z przyjaciolka
                  walentynki w imieniu "obciachowych" aktorow z amerykanskich seriali lub kina
                  klasy B. Z bylym DEmpseyem z reguly w ten dzien jedlismy razem kolacje w domu.
                  Z obecnym to jeszcze nie wiem jak bedzie. Jedyne co chce podkreslic - nie
                  znosze tej komercyjnej otoczki a juz zwlaszcza walentynkowych maskotek - SA
                  OBRZYDLIWE!!!!
                  • hetacus Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 09:16
                    Ha, ha to ja muszę poprosić jakiegoś kumpla żeby mi wysłał walentynke np. z
                    Pamelą Anderson bądź inną równie uroczą istotą;-)
                    • harriet_makepeace Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 09:27
                      nie musisz prosic kumpla juz ja ci znajde jakas urocza panienke :))))
                      • hetacus Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 10:26
                        tylko żeby była poziomkowej urody ;-)
                        • harriet_makepeace Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 10:29
                          to moze popros maline zeby ci przeslala walentynke ze swoim zdjeciem ;)))))))))
                          • hetacus Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 10:31
                            Maliny jeszcze nie znam, a nieśmiały jestem i nie wiem jak kulturalnie
                            zapoznaje się dziewczęta ;-)
                            • harriet_makepeace MALINO, MALINO DROGA!!!! Pozwol ze Ci przedstawie 03.02.04, 10:33
                              naszego uroczego Hetacusa :))))) Hetacusie - Malina (jezeli przybedzie)
                              • hetacus Re: MALINO, MALINO DROGA!!!! Pozwol ze Ci przedst 03.02.04, 10:44
                                Wiedziałem, że się nie uda :-(((
                                • harriet_makepeace Re: MALINO, MALINO DROGA!!!! Pozwol ze Ci przedst 03.02.04, 10:48
                                  uda sie uda - cierpliwosci :)
                                  • hetacus Re: MALINO, MALINO DROGA!!!! Pozwol ze Ci przedst 03.02.04, 10:49
                                    ha, ha , jak to było ? "harriet żelazne uda ?"
                                    ;-)
                                    • harriet_makepeace Re: MALINO, MALINO DROGA!!!! Pozwol ze Ci przedst 03.02.04, 10:52
                                      a no tak... :) zarumienilam sie troszke :)
                                      • hetacus Re: MALINO, MALINO DROGA!!!! Pozwol ze Ci przedst 03.02.04, 10:54
                                        o, jesteś podlotkiem ;-) Podlotki się często rumienią ;-)
                                        • harriet_makepeace Re: MALINO, MALINO DROGA!!!! Pozwol ze Ci przedst 03.02.04, 10:58
                                          oj nie - jestem podstarzalym podlotkiem - to straszne.... :(((((((((((
                                          • hetacus Re: MALINO, MALINO DROGA!!!! Pozwol ze Ci przedst 03.02.04, 11:02
                                            przesadzasz niczym prawdziwy ogrodnik ;-)
                                            • harriet_makepeace Re: MALINO, MALINO DROGA!!!! Pozwol ze Ci przedst 03.02.04, 11:08
                                              hahaha widze ze bawimy sie w rozpoznawanie wyrazow wieloznacznych :)))))))
                                              • hetacus Re: MALINO, MALINO DROGA!!!! Pozwol ze Ci przedst 03.02.04, 11:10
                                                nie tylko w to, ale wszak napisał mistrz Mrożek w jednym opowiadaniu:
                                                "Bawmy się, bo nie wiadomo czy świat potrwa jeszcze dwa tygodnie" ;-)
                                                • harriet_makepeace Re: MALINO, MALINO DROGA!!!! Pozwol ze Ci przedst 03.02.04, 11:11
                                                  bardzo slusznie :))))))))
                                                  • hetacus Re: MALINO, MALINO DROGA!!!! Pozwol ze Ci przedst 03.02.04, 11:33
                                                    słowo "swiat" można zastąpić słowem "forum"
                                                    dla mnie oznaczałoby to to samo ;-)
      • Gość: Malina Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 10:58
        Tu jest wyżej to?:) Jeśli tak, to tu zostaję, bo tu całują:)))
        • harriet_makepeace Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 10:59
          :))))) no Malinko - chcialabym ci przedstawic Hetacusa :)
        • hetacus Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 11:01
          Witaj Malino, pozwól, że się przedstawię !
          Jestem nieśmiały hetacus ;-)
          • Gość: Malina Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 11:03
            :))) a ja ślepa komenda:)) nic nie zauważyłam:))
            • hetacus Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 11:04
              ale nareszcie jesteś, witaj nieznajoma forumowiczko;-)
              • Gość: Malina Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 11:11
                tak wleciałam gościnne i spodobało sie:))) zasiedziałam się więc troszkę
                dłużej:)
                • hetacus Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 11:14
                  uważaj bo tu bywa niebezpiecznie ;-)
                  ja tu wpadłem na chwilkę we wrześniu chyba i ugrzązłem
                  na dobre ;-)
                  • samowolny Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 11:17
                    hetacus napisał:

> uważaj bo tu bywa niebezpiecznie ;-)

nie strasz dziewczyny ..wszak tu jest miło i radosnie można by
                    rzec ..przedwiośnie:)))
                    • hetacus Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 11:20
                      ale można tu grzęznąć momentami, tak jak teraz,
                      kiedy tylu znajomych na jednym wątku ;-)
                  • Gość: Malina Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 11:26
                    Że niebezpiecznie to już wiem;) a teraz jeszcze coś dziwnego z pracą się
                    dzieje... ona chyba woła mnie. Niestety:(( Ale wrócę:)
                    • hetacus Re: calusy od Harriet Walentyny Makepeace ;)))))) 03.02.04, 11:29
                      Takie sytuacje wpisane są w naturę tego forum niestety ;-)
                      Ale człowiek uczy się cierpliwości i nadziei :-)
                      Z nadzieją na Twój rychły powrót pozdrawiam Cię :-)
    • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:15
      Cześć młodzieży !

Wszyscy tak się zarzekacie, że nie lubicie Dnia Kobiet, Walentynek, ale, jeśli
      w tym dniu nie zostaniecie obdarowane( ni) jakimś dowodem sympatii, to mogę się
      założyć o loda truskawkowego, że czujecie się zawiedzeni...
      • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:18
        Wystarczy post od Ciebie aby poczuć się świetnie :-)))

Witaj Mandarynko - Walentynko ;-)
        • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:19
          Dzień dobry Panie Walenty nie uprasowany i trochę pomięty ;-)
          • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:21
            Odbierasz chleb samowolnemu ;-)
            • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:22
              Ha, ha, ha...
              Poprostu o Niego dbam ! :-)
              Podobno z nadmiaru chleba oczy ropieją ;-)
              • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:25
                Nie wiem czy nie zacznie kąsać jak
                się zorientuje, że wchodzisz na jego teren ;-)
                Ale w razie czego to jestem w odwodzie, tylko zawołaj ;-)
                • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:30
                  Eeee, poradzę sobie. Jestem baaardzo odważną bestią !
                  Wystarczy, że samowolny na mnie spojrzy...ma mój wieeelki nos jak klamka od
                  zachrystii i już mam go w garści...;-)

Ale na wszelki wypadek podaj mi hasło, jakim mam Cię przywołać ?

Hetacusie, Hetacusie wstawaj ! Nie leż na tym kaktusie ! ;-)
                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:28
                    szepnij tylko "hetakusie mój rycerzu"
                    a niezawodnie przybędę i samowolonego
                    przywołam do porządku ;-)

Na kaktusie zdrowo, akupunkturowo ;-)
                    • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:30
                      I zdejmiesz dla mnie z głowy szyszak pokłonisz się w rycerskim powitaniu i
                      zawalczysz o mój honor ??
                      • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:35
                        Szyszaka nie zdejmę aby jakaś zdradziecka ręka ciosem w główkę niecnie nie
                        pozbawiła Cię obrońcy i wybawiciela ;-)

Zawalczę o honor Waćpani.
                        Poczytywał to sobie będę za wyróżnienie, o zacna
                        i piękna Pani :-)
                        • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:40
                          Rzucam Ci zatem mój rycerzu chusteczkę z białej koronki, za zapachem mych
                          perfum. Wierzę, że szczęście Ci Panie przyniesie...:-)
                          • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:42
                            Chusteczka owa przypominać mi będzie po wsze czasy delikatny uśmiech
                            błąkający się po wargach twych ślicznych o Pani...
                            Ten uśmiech, gdy ją rzucałaś ...
                            ;-)
                            • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:49
                              Chciałabym się jeszcze kiedyś tak do Ciebie usmiechąć mój Panie...
                              Teraz bowiem twarz moją spowiła mgiełka smutku, obaw i strachu o życie Twe
                              Panie...
                              Bądź ostroży, bo jeśli Tobie przytrafi się coś złego...zamknę się w klasztorze
                              i nie opuszczę go do końca moich dni...:-)
                              • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:52
                                Przegonię samowolnego, pokanam ze trzy smoki
                                i kraina Twa będzie spokojna, cicha i bezpieczna ;-)

Ciszę tę zakłócać będą jedynie serenady jakie nucił
                                będę pod oknem Twym o Pani :-)
                                • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:57
                                  Romeo...
                                  Czemu Ty jesteś Romeo ? :-)
                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:59
                                    Żaden Romeo, lecz hetacus !
                                    Mam własny, niepowtarzalny styl ;-)
                                    • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:05
                                      :-( Waść styl masz taki..., że mieczem swym władzasz, jakobyś cepem kręcił ! ;-)

Och ! Krew widzę na Twym ramieniu...Jesteś ranny !:-(

• hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:08
                                        no tak, wyślizgnął mi się z ręki podczas pokazu :-(
                                        hmmmm, chyba potrzebny będzie lekarz pierwszego kontaktu ;-)
                                        • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:11
                                          Hmmm, skąd ja Ci mój Panie lekarza wytrzasnę. Wszak oni nie zawarli jeszcze
                                          kontraktów z Narodowym Funduszem Zdrowia...:-( i nie zechcą nam pomóc...
                                          • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:17
                                            Banda łobuzów, jak potraktuję ich moim mieczem,
                                            to grzecznie podpiszą na warunkach jakich
                                            sobie życzy pan minister i szef NFZ ;-)
                                            • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:23
                                              No tak, trochę odbieglismy od romantyzmu...
                                              Zbiegam z trybuny.
                                              Podbiegłam do Ciebie. Zdejmuję delikatnie wierzch zbroi okrywającej Twoją mężną
                                              pierś...
                                              Układam Cię wygodnie na murawie, ocieram białą chusteczką krople potu z Twego
                                              czoła.
                                              Biegnę do lasu narwać ziół, sporządzę wywar, który uleczy Twe rany...
                                              • samowolny Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:26
                                                mandaryn_ka napisała:

> No tak, trochę odbieglismy od romantyzmu...
                                                > Zbiegam z trybuny.
                                                > Podbiegłam do Ciebie. Zdejmuję delikatnie wierzch zbroi okrywającej Twoją
                                                mężną pierś... Układam Cię wygodnie na murawie, ocieram białą chusteczką
                                                krople potu z Twego czoła. Biegnę do lasu narwać ziół, sporządzę wywar, który
                                                uleczy Twe rany...

ale las jest daleko i ziół w nim juz niema po ostatnich opryskach służby
                                                leśnej:)))
                                                • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:31
                                                  Samowolny...miało byc romantycznie !:-)
                                                  Jak opryski, to tylko naturalne, łosi, żubrow i jeleni !
                                              • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:26
                                                Tak, na NFZ nie ma co liczyć
                                                Będziesz już na zawsze moim lekarzem pierwszego kontaktu ?
                                                Moje rany wymagają chyba solidnej pielęgnacji ;-)
                                                • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:34
                                                  Oj...i już całe życie będę musiała biegać, po tej puszczy dziewiczej, w celu
                                                  poszukiwania antidotum na Twe chore ciało ? A często zamierzasz chorować, bo
                                                  nie wiem, czy mi się to opłaca ...;-)
                                                  • samowolny Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:36
                                                    mandaryn_ka napisała:

> A często zamierzasz chorować, bo
                                                    > nie wiem, czy mi się to opłaca ...;-)

ech kobieto małej wiary:))))
                                                  • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:39
                                                    Jestem kobietą interesu i zawieram korzystne dla siebie kontrakty ;-)
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:38
                                                    No wiesz, w takiej chwili Ty o opłacalności ;-(
                                                    A gdzie szlachetność, dobroć, serce samarytanki ?
                                                  • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:44
                                                    Och, nie zastanawiaj się teraz nad tym !

Napij się proszę...To Ci pomoże nabrać sił. Strasznie się przestraszyłam. Bałam
                                                    sie, że nie mogę nie zdąrzyć z tym lekarstwem. Oddychaj głęboko, nic nie mów!
                                                    Spóbuj zasnąć...Zaśpiewam Ci coś do podusi:
                                                    " Gdybym Ci ja miała skrzydłeczka jak gąska,
                                                    Poleciała ja bym, poleciała ja bym
                                                    za Jaśkiem do Śląska ..."
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:46
                                                    Za jakim Jaśkiem ?!
                                                    Żądam wyjaśnień !
                                                    ;-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:50
                                                    Miałeś spać :-(, a nie podsłuchiwać ...
                                                    Jasiek, to, to, to...
                                                    To tylko taka podusia, do której się co noc przytulam, myśląc o Tobie...;-)
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:55
                                                    Hmmmm, ale skąd wziął się ten Śląsk ?
                                                    Może to sympatia do stolicy regionu gdzie ukazywała się
                                                    "Trybuna Robotnicza" ;-)
                                                    Poza tym jak masz latać do Śląska, to chyba
                                                    musisz posiadać nie poduszkę a ... poduszkowiec ;-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:58
                                                    Śpij już gadzie jeden! Nie wnikaj!
                                                    Bo zaczynasz rozkładać na części pierwsze każde moje zdanie. Od tego może Ci
                                                    się tylko w głowie pomieszać...:-(
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 12:01
                                                    Wystarczająco mi się miesza od słuchania Twego
                                                    głosiku i dotyku Twoich dłoni ;-)
                                                    Tylko proszę - nie śpiewaj o facetach ze Śląska !
                                                    Chyba, że lubisz brać górniczą ;-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 12:19
                                                    Przywołuję Cię do porządku Waść ! :-(
                                                    Ty masz być moim rycerzem, a nie amantem!
                                                    Nie próbuj mnie uwadzić, bo jestem "twierdza" i nie ulegnę ! Daremne Twe
                                                    starania Panie ! ;-)
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 12:25
                                                    "Kropla drąży skałę" - pamiętaj Waćpani, albo...lepiej nie pamiętaj ;-)
                                                    Poza tym - do szczęścia wystarczy mi w zupełności spojrzenie Twych chabrowych
                                                    ocząt ;-)
                                                    A tak w ogóle to co z moją raną ?
                                                    ;-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 12:31
                                                    Chabrowa jest moja sukienka...
                                                    A oczka są no, takie troszkę inne...:-),
                                                    ale tys pikne;-)

A na ranę...wyleję cały bukłak ogorzałki, żeby Twą rankę zdezynfekować.
                                                    No, nie wyj tak...Poczekaj włożę Ci do ust kawałek patyka, żebyś sobie z bólu
                                                    języka nie przygryzł. Hmmm... bo z pielęgnącją rany na języku mogłoby być
                                                    troszkę trudniej...;-)
                                                    "Chłopaki nie płaczą". ;-)
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 12:35
                                                    AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!
                                                    Cóż za radykalna terapia !
                                                    A takie dobre robiłaś wrażenie ;-)
                                                    Piecze straszliwie !
                                                    Pocierpię, pocierpię tylko
                                                    pogłaszcz mnie po główce bo ja to bardzo lubię ;-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 12:42
                                                    Poczekaj , podsunę się trochę, żeby móc położyć Twój biedny, sponiewierany
                                                    łebek, na moich kolankach. Głaszczę delikatnie Twoje czółko, zatapiam dłoń
                                                    w Twych włosach. Głaszczę lewy policzek...Przystawiam usta do Twego czółka,
                                                    żeby sprawdzić, czy nie jest rozgrzane...Nie jest...Będziesz żył ! ;-)
                                                  • hetacus Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 13:09
                                                    "Jak nie umrze to żyć będzie,
                                                    tak doktorzy powiedzieli"
                                                    i ... Mandaryn_ka :-)

Cóż teraz mogę zrobić dla Ciebie
                                                    w podzięce za czułość i troskę ??
                                                    Może jakieś paskudne stwory
                                                    żyją w Twojej krainie ? Pójdę ich poszukać do
                                                    lasu !

• samowolny Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:04
                                  hetacus napisał:

> Przegonię samowolnego, pokanam ze trzy smoki
                                  > i kraina Twa będzie spokojna, cicha i bezpieczna ;-)

widze że tu z samowolnego robi ktos potwora, ale mniemam że to tylko tak jaest
                                  przekora..:)) z natury jestem pacyfistą i broni unikam ale gdy trza stawić
                                  komuś czoła to nie pomykam:))
                                  a co do pojedynku to przypomniał mi sie kawał jak rycerze pojedynkowali sie
                                  na wyzwiska ..staneli na przeciw siebie w zbrojach i jeden do drugiego
                                  mówi.."Ty ch..u"..a ten drugi unosi przyłbice i rzecze"Przebóg poznał
                                  mnie"...:))))))
      • harriet_makepeace Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:26
        to prawda Mandarynko - czulam sie zawiedziona rok temu kiedy byly dempsey
        nagle po 3 latach obchodzenia tego swieta powiedzial mi ze jest glupie i
        komercyjne i ze nie ma zamiaru go obchodzic - zrobil mi przykrosc, ale
        niestety to bylo spowodowane tym ze rozpoczal wtedy swoj romans na boku.
        • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:35
          O widzisz ! Masz słuszność !
          Ktoś, kto kocha i lubi sprawiać drobne serdeczneści osobie kochanej - nie
          będzie tłumaczył się komercją tego dnia, tylko po raz kolejny da dowód swej
          sympatii. A jeśli nie chce być komercyjny, to nie kupi pluszowego kurzojada,
          tylko zadzwoni w tym dniu i powie coś miłego, co sprawi, że poczujesz sie
          potrzebna i doceniana...
          Takie jest moje zdanie...:-)
          • harriet_makepeace Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:38
            mam nadzieje zwabic dempseya do mojego mieszkanka - upichcic mu kaczke w
            mandarynkach ;))))) (moj nowy pomysl kulinarny) i nastepnie uwiesc
            wykorzystujac do tego krotka obcisla czerwona sukienke i fetyszystyczne
            chinskie pantofelki ;)))))))))))))))
            • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:44
              Hmmm...
              Harriet, mam nadzieję, że nie zdradzałaś publicznie obecnego swojego miejsca
              pobytu, bo po takiej zapowiedzi, niejeden dempsey może siedzieć pod drzwiami
              w nadziei na skonsumowanie...niekoniecznie fetyszystycznego pantofelka ;-)

• harriet_makepeace Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:48
                :)))))))) troche zdradzilam - ale bez wiekszych szczegolow :)))))
                ciekawe czy mi sie uda tego wlasciwego dempseya zwabic? :)))))
                • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:51
                  Oj, Harriet, myślę, że On już został zwabiony...:)))
                  • harriet_makepeace Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:53
                    no kilka razy zwabiony juz zostal, niestety w tym tygodniu pozostaja nam
                    jedynie telefony i smsy bo dempsey biedaczek ma duzo pracy, ale za to weekend
                    bedzie nasz :))))))))))))))
                    • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:27
                      Taka przerwa tylko wzmoże tęsknotę!
                      Oj będzie się działo w weekend!!!;))))
                      • harriet_makepeace Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:31
                        :)))))))))) za to dzis wieczorem ide do kina z przyjaciolka :)))) na cos
                        babskiego - pewnie padnie na usmiech mona lisy - idealny produkt na tygodniowa
                        rozlake z lubym ;))))))))
                • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:54
                  Nooo, to chyba będziesz musiała poprosić o pomoc jakąś firmę ochroniarską ! ;-)
                  • harriet_makepeace Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:56
                    hahaha :)))))))))) u mnie na osiedlu chodzi pan ochroniarz - ale tylko jeden :(
                    • samowolny Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:59
                      harriet_makepeace napisała:

> hahaha :)))))))))) u mnie na osiedlu chodzi pan ochroniarz - ale tylko
                      jeden :(

oo to masz osiedle pod specjalnym nadzorem... niekiedy na takie mówią zakład
                      karny:)
                      • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:05
                        To kolonia amazonek ! ;-)
                        • samowolny Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:14
                          mandaryn_ka napisała:

> To kolonia amazonek ! ;-)

amazonek?..czyli chodzi o te kobiety co to z jedną piersią na wierzchu
                          paradują po ulicach i są do tego bojowo nastawione..:))
                          • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:21
                            No, nie zupełnie o takie amazonki mi chodziło...
                            O takie co na konikach jeżdżą...
                            • harriet_makepeace Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:35
                              nie chodze z biustem na wierzchu ani nie jezdze konno.. ergo nie jestem
                              amazonka ;))) w wiezieniu tez mnie nie zamkneli - jeszcze ;))))))))
                              • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:42
                                Ha, ha, Hariet! :-)
                                " Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga " !
                                • harriet_makepeace Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:47
                                  hmmmm - ok biust mam ale schowany :)))))) - poki co ;)))))))))
                                  • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:53
                                    Ok, i nie pokazuj, bo zrobisz tym conajmniej takie zamieszanie, jak wczoraj
                                    Janet Jackson ;-)
                      • harriet_makepeace Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:07
                        z jednym panem ochroniarzem? ;PPPPPPPP
      • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:28
        Witaj Mandarynko, Mądra Kobieto!:)))

Masz rację! Możesz zjeść loda truskawkowego i waniliowego na dokładkę!:)))
        Ja dostaję kartkę nawet od byłego męża i... to jest miłe!:))
        • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:39
          Witaj Meg ! Miło Cię widzieć !:-)
          Każdy dowód sympatii jest bardzo miły i poprawia samopoczucie. Tym bardziej, że
          na codzień jest tak niewiele okazji, aby tej sympatii i serdeczności
          doświadczać...
          • meg25 Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:42
            Dobrze mówisz!:))
            Ja na przykład zawsze obdarowuję w tym dniu prezentami swoje dzieci!
            Od nich dostaję moje ulubione słodycze! Jest świetnie!:))
            • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:51
              O widzisz...To bardzo miłe. I niech sobie gadają na lewo, na prawo o komercji
              tego dnia...Ale skoro niesie ono ludziom tyle radości, to trzeba je obchodzić
              i tyle! :-)
              Radość ludzka nie jest komercyjna, żeby nie wiem jak na nią patrzeć...;-)
    • Gość: Malina Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 09:29
      nieeee! tylko nie to:))))) gożdzik za pokwitowaniem, albo zdechły tulipan?
      Wspólczesny tandetny czerwony pluszak też nieeee:)
      • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 09:40
        Hmmm...
        A co by Cię zadowoliło malino ? :-)
        • Gość: Malina Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 10:09
          maleńki bukiecik niebieskich kwiatków, czuły całus, nastrojowa muza, słuchanie
          opowieści o tym jaka jestem niepowtarzalna i jedyna.....
          • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:10
            :-)...no tak...
            To rzeczywiście niewiele...
            • Gość: Malina Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 10:17
              niewiele? :)) to bardzo dużo:))) Prościej jest kupić wiąchę kwiatów, zaprosić
              do kawiarni na ciacho i... święto z głowy:)
              • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:26
                Ech...
                Nie podyskutuję z Tobą, co jest prościej, a co nie, bo bardzo dawno nie
                dostałam takiej " wiąchy kwiatów" i nie wylądowałam potem w kawiarni i ten
                temat jest już poza mną...
                Starość nie radość ;-)
                • Gość: Malina Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 10:32
                  właściwie też jestem stara i zmęczona :)) niech sobie ludzie obchodzą swięto
                  jak chcą:))) z serduszkami albo bez... wszystko mi jedno:)
                  Pozdrawiam:)
                  • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:36
                    Ha, ha ;-)
                    Przekora jedna !
                    Stara to jest wierzba płacząca bo żyje ze 200 lat, a Tobie do tej wierzby
                    trochę zapewne brakuje! ;-)
                    • Gość: Malina Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 10:41
                      :))) jestem starsza od węgla:)
                      • harriet_makepeace Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:43
                        czolem Malino - zapraszam nieco wyzej :)))))) chcialabym ci kogos
                        przedstawic :)))))
                        • Gość: Malina Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 10:55
                          heeej:))) gdzie mam wyżej polecieć? Tyle tu tego wyżej....
                      • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:45
                        Hmmm... chorobcia, nie wiem, co powiedzieć...a co było przed węglem ??;-)
                        Jeśli było coś , przed weglem, to znakiem tego nie jesteś jeszcze taka stara :-)
                        • Gość: Malina Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 10:52
                          no, tego to już najstarsi nawet nie pamiętają co było przed węglem:) podobno
                          wielkie paprocie i wielkie zwierzaki, ale to tylko pogłoski:))
                          • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:01
                            A wiem...
                            Wcześniej byli Flinstonowie i jaba-daba-duuuu ;-)
                            • Gość: Malina Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 11:16
                              cos pisałaś, że starość Ci doskwiera, ale żebyś pamiętał (-?)a takie
                              zamierzchłe czasy? Myslałam,że tylko ja.... Buuuu, zabrali mi patent:)))
                              • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:28
                                Zmartwię Cię Malino :-)
                                Patent o własnej starości jest mój. Stworzyłam go na poczatku mojej
                                dzialalności na FR i trzymam się pazurami :-)
                                Ty możesz być już tylko młoda , piękna i powabna:-)
                                • Gość: Malina Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 11:37
                                  nie mogę, bo cos sobie przypominam,że ktoś już ma patent na młodą i powabną.
                                  CZy jest jeszcze wolny patent na Babę-Jagę? Może wezmę, jeśli wolny:)
                                  • mandaryn_ka Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 11:47
                                    Ten patent też jest juz zajęty...
                                    Ale, ale...woda rusałka jest jeszcze wolna.
                                    Reflektujesz ? :-)
                            • Gość: Malina Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 11:18
                              miało byc "pamiętała". Tak przypuszczam, że tak powinno być gramatycznie:))
              • samowolny Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) 03.02.04, 10:27
                Gość portalu: Malina napisał(a):

> niewiele? :)) to bardzo dużo:))) Prościej jest kupić wiąchę kwiatów,
                zaprosić do kawiarni na ciacho i... święto z głowy:)

tak wiele osób robi tak tylko od święta a potem juz sie o bliskiej osobie nie
                pamięta:)
                • Gość: Malina Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 10:47
                  po co pamiętać?:) jak sobie przypomni to zadzwoni;)
    • Gość: Malina Re: Tęsknię za dniem kobiet ;-) IP: 213.25.33.* 03.02.04, 11:32
      Pozdrawiam wszystkich:)) oddaję się zajęciu zwanemu pracą:((( NIESTETY,ech...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka