Dodaj do ulubionych

Szukam sponsora na stały układ. wiek 32 blondynka

23.03.13, 23:40
Więc kilka słów o mnie, kim jestem ?
Wesoła kobieta z niebywałym poczuciem humoru ale bardzo dojrzała psychicznie, zadbana i ambitna z perspektywą na życie , kochającą luksus i życie na wysokich obrotach. Blondynka (164 cm),54 kg, niebieskie oczy. Lubię długie rozmowy, sztukę, wodę, sport i podróże.. Co prawda nie stać mnie na podróże za granicę dlatego fajne jest czasami pomarzyć.. Jestem uczciwa, lojalna, szanująca prywatność. Szukam kogoś do spotkań sponsorowanych opartych na przyjaźni, rozmowie, dyskrecji. Chcę być Twoja przyjaciółką a także kochanką.
Uwielbiam chodzić w butach na wysokich obcasach i pić wytrawne wino a gdy wymaga tego sytuacja lubię napić się piwa. Podaję adres: kwiatuszek81k@interia.pl
Obserwuj wątek
    • simchat Re: Szukam sponsora na stały układ. wiek 32 blond 24.03.13, 09:10
      kwiatuszek81kk napisał(a):

> Więc kilka słów o mnie, kim jestem ?
      > Wesoła kobieta z niebywałym poczuciem humoru ale bardzo dojrzała psychicznie, z
      > adbana i ambitna z perspektywą na życie , kochającą luksus i życie na wysokich
      > obrotach. Blondynka (164 cm),54 kg, niebieskie oczy. Lubię długie rozmowy, sztu
      > kę, wodę, sport i podróże.. Co prawda nie stać mnie na podróże za granicę dlate
      > go fajne jest czasami pomarzyć.. Jestem uczciwa, lojalna, szanująca prywatność.
      > Szukam kogoś do spotkań sponsorowanych opartych na przyjaźni, rozmowie, dyskre
      > cji. Chcę być Twoja przyjaciółką a także kochanką.
      > Uwielbiam chodzić w butach na wysokich obcasach i pić wytrawne wino a gdy wymag
      > a tego sytuacja lubię napić się piwa. Podaję adres: kwiatuszek81k@interia.pl

Prawie ideal, gdybys jeszcze byla dziewica!
      IMHO zatrudnij sie w agencji towarzyskiej, zarobisz na luksus i podroze :P
      a z tym piwem, badz ostrozna, bo podobno sie pierdzi ;)
    • maly.jasio znakomita oferta 08.05.13, 17:07
      tylko prosimy z nia foro "ogloszenia towrzyskie"

PS: prywatnie nie lubimy (butow) szpilek.
      • khinga Re: znakomita oferta 09.05.13, 16:24
        maly.jasio napisał:

> PS: prywatnie nie lubimy (butow) szpilek.

nie lubi-MY? Trójkącik sie marzy ?:P
        • maly.jasio Re: znakomita oferta 10.05.13, 02:08
          Z Toba, Kindziu, to kazdy kącik mi pasuje.

PS. Zbieram sie od 7-miu lat , ale w koncu na priv (Ci) sie odezwe.
    • Gość: kwiatuszek81kk Re: Szukam sponsora na stały układ. wiek 32 blond IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.13, 19:57
      dziś wstawiłam
    • Gość: Ernes Re: Szukam sponsora na stały układ. wiek 32 blond IP: *.play-internet.pl 24.01.14, 22:36
      Witam. czy ogłoszenie jest aktualne ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka