24.04.02, 09:18
Siedze samotnie przy stoliku wpatrzony smutnym wzrokiem w plonaca swiece,
saczac delikatnie lampke czerwonego wina,vzekam na osobe ktora przylaczy sie do
mnie i wpolnie spedzimy dzisiejszy poranek.
Obserwuj wątek
    • m_ona Re: Net-Cafe 24.04.02, 09:36
      Wino? Tak z samego rana???

Kawusie poprosze! Goraca, czarna i mocna!
      Niech piesci zmysly swym aromatem....... ;-)
      • kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 10:11
        Cze3rwone wytrawne na pobudzenie goracej krwi, aby szybciej plynela w zylach.
        Twoje zdrowie towarzyszko stolika, co tu samotnie o tej porze robisz?
        • m_ona Re: Net-Cafe 24.04.02, 10:22
          No jak samotnie???
          Podrywam Ciebie ;-)

A Ty? I to w tak barowym nastroju?
          • kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 10:26
            Dlaczego w barowym, rozpoczynam piekny chodz pochmurny dzien samotnie, a raczej
            juz nie bo razem przy tym stoliku spedzimy pare tych chwil.
            Co taka piekna kobieta robi tutaj,o tej porze i samotna , oczywiscie oprocz
            podrywania mnie?
            • m_ona Re: Net-Cafe 24.04.02, 10:31
              A ktoz powiedzial: samotna???

Pora na kawe, wiec wskoczylam, a ze do tego towrzystwo mile...
              Tylko cos pustawa ta knajpa, Twoje psy goncze widocznie jeszcze spia ;-)
              • kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 10:37
                Owszem pusta knajpka ale bardzo przytulna i kameralna
                A moze po kawie przejdziemy sie gdzie wspolnie i spedzimy razem przed poludnie?
                • m_ona Re: Net-Cafe 24.04.02, 10:44
                  Mmmm, co proponujesz?

Spacer morska promenada, gdy bedziemy czuli lekki wiaterek na twarzach???
                  Czy moze spacerek waskimi brukowymi uliczkami jakiegos starego miasta???

• kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 10:55
                    Na poczatek spacer po plazy bez butow aby morskie fale obmywaly nasze stopy, a
                    nasze rece splota sie w uscisku, po twarzy bedzie muskac nas lekka morska bryza.
                    Lekko wtuleni w siebie bedziemy szli az zmeczeni usiadziemy u stop wydm.
                    • m_ona Re: Net-Cafe 24.04.02, 11:00
                      Oj, ale zimna jeszcze woda! w koncu to dopiero kwiecien!

A poza tym wtuleni??? Tak na poczatku znajomosci???
                      No co Ty? Ja niesmiala jestem i wlasnie skromnie spuszczam oczeta...
                      • kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 11:11
                        Ja tez jestem niesmialy, ale to by tak samo jakos wyszlo, zawialby chlodniejszy
                        wiaterek i odruchowo wtulila bys sie.A wtedy oblaly nasze twarze rumience i juz
                        tak pozostalo by.
                        • Gość: Belbo Re: Net-Cafe IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 11:13
                          albo zerwal by sie sztorm..a wy w 2 metrowych falach wtuleni w siebie.. :)))))

• kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 11:15
                            I do tego tonacy Belbo wolajacy o pomoc, a my na ratunek jego rzuczmy mu
                            olowiane kolo ratunkowe ktore niechcacy walnelo go w leb.
                            • Gość: Belbo Re: Net-Cafe IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 11:16
                              Czekaj czekaj... ja umiem plywac.. poza tym leb to pies ma.. ja mam glowe:))
                            • m_ona Re: Net-Cafe 24.04.02, 11:16
                              hihihihi,
                              wlasnie to widze :-)
                              • kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 11:24
                                Z olowianym kole ratunkowym na szyji to nic Ci nie pomoze, chyba ze znasz styl
                                plywacki jak kamien w wode.
                          • Gość: monik Re: Net-Cafe IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.04.02, 11:27
                            wiesz co, tak milo sie czytalo, romantycznie bylo, nierzeczywiscie.
                            a tu bec i najwrazliwszy (...) sie wtracil:)
                            • kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 11:32
                              Po uratowaniu naszego kolegi(rzyt olowianego kola ratunkowego) i zadzwonieniu
                              do Pameli Anderson zeby go odratowala, spacerujemy wzdluz plazy tak slodko
                              wtuleni w siebie, jednoczesnie tak niesmialo poznajemy siebie.Nasze palce
                              splataja sie a zar plynacy z naszych rak powoduje przyspieszone bicie naszych
                              serc.
                            • ona12 Re: Net-Cafe 24.04.02, 11:33
                              no właśnie.
                              • m_ona Re: Net-Cafe 24.04.02, 11:38
                                Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelbo!!!!!!!!!!!!!!!
                                Wylaz juz z tej wody, bo robi sie tloczno na tej plazy przy kafejce netowej.
                                • kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 11:41
                                  Wiec ucieknimy przez wydmy i schronmy sie w lesie okalajacym nadmorska plaze,
                                  sluchajac szumu morza i trzasku drzew napieranych przez morski wiatr, niesmiale
                                  zbizajac nasze usta do siebie, na chwile odskakujemy od siebie przezwyciezajac
                                  nasza niesmialosc delikatnie calujemy siebie.
                                  • m_ona Re: Net-Cafe 24.04.02, 11:47
                                    Ty spogladasz w moje zdziwione wlasna reakcja oczy... i obejmujesz dlonmi ma
                                    twarz tulac ja do swojej.
                                    Nagle grzmot burzy.... zadrzalam...
                                    • kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 12:03
                                      Mocno obejmuje Cie i szybko uciekamy z lasu, pierwsze krople deszczu uderzaja w
                                      nasze glowy, sa takie cieple i przyjemne zatrzymujemy sie i pozwalamy aby
                                      deszcz otulil nasze slecone ciala.Nasze usta sa tak spragnione ze nie potrafimy
                                      oderwac ich od siebie, tylko deszcz powoduje ze nasze ubrania coraz bardziej
                                      przylegaja do naszych cial odslaniajac...........................
                                      • m_ona Re: Net-Cafe 24.04.02, 12:08
                                        To nie tylko deszcz to ...
                                        i jeszcze to coraz szybsze bicie naszych serc... czy to tylko burza to powoduje...
                                        czy moze czuly dotyk Twych cieplych dloni...?

• kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 12:16
                                          Tak rozgrzani dobiegamy do Twojego domku nad brzegiem morza, zmoczeni i tak
                                          bardzo rozgrzaniu zrzucamy z siebie ubrania i opatuleni w reczniki siadamy na
                                          skorze niedzwiedzia przy wczesniej rozpalonym kominku.Otwieram butelke szampana
                                          ktorego pijemy wpatrzeni w blask plomieni.
                                          • m_ona Re: Net-Cafe 24.04.02, 12:26
                                            Ja wstaje wlaczam cichutko muzyke...
                                            biore cieply, gruby koc i otulam nas...
                                            wycieramy sie nawzajem reczniczkami, Ty obejmujesz mni czule...
                                            a ognien wesolo trzaska w kominku przeskakujac po galazkach i ten szumiacy
                                            szampan...

• kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 13:10
                                              Calujemy sie poznajac na wzajem nasze gorace ciala, zar buchajacy z kominka
                                              otula nas swym cieplem, a my spleceni milosnym usciskiem tarzajac sie na miekim
                                              futrze niedzwiedzia, oddajemy sie rozkoszy naszych namietnych pocalunkow,
                                              poznajac swe gorace ciala.
                                              • m_ona Przebudzenie 24.04.02, 13:28
                                                .... i nagle ocknelismy sie ze slodkiego zamyslenia, zapatrzeni gdzies w
                                                nierzeczywista dal...

Siedzimy przy stoliku w Net-cafe, Ty przy swojej lampce wina, ja przy
                                                wystygnietej kawie. W tle leci cichutka muzyczka, skas znajome dzwieki...
                                                i czas wracac do rzeczywistosci.
                                                Pa
                                                • kusy666 Re: Podziekowania 24.04.02, 13:33
                                                  Wielkie podziekowania dla M_Ona za wspaniala korespondencje, naprawde bylo milo
                                                  i oczywiscie wszystkim naszym czytelnikom ktorzy pilnie sledzili rozwoj
                                                  sytuacji, gryzac paznokcie czekali na pikantniejsze watki.

Pozd
                                                  • Gość: *** Re: Podziekowania IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.04.02, 14:51
                                                    Baaardzoooo miło się czytało. Brawo. M ona przyzwoita kobieta ; ) w porę się
                                                    ockneła...
                            • Gość: belbo Re: Net-Cafe IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 14:44
                              Miło mi:)
                              Nie mogłem nic nie napisac:)

A co ma wisiec nie utonie:)

• kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 14:47
                                Ciekawe jak dlugo bedziesz wisial?
                                • Gość: Belbo Re: Net-Cafe IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 14:49
                                  Az sie urwe.. nic nie trwa wiecznie..
    • Gość: Krizia Re: Net-Cafe IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 24.04.02, 15:04
      Wszystko pieknie, jak zywcem wyjete z harlequina, ale...zapomnieliscie o blasku
      swiec!
      Zaczynajcie od poczatku!

hihi
      • kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 15:08
        Nie czytam, tak se tylko smarowalem co mnie slina na jezyk przyniesla, bom
        prosty chlopek od Leppera.
        • kusy666 Re: Net-Cafe 24.04.02, 15:09
          Krizia

Swieca byla na poczatku prosze przeczytac dokladnie a teraz PALA z lektory.
          Belfer
          • kusy666 Re: Net-Cafe 25.04.02, 09:53
            Dlaczego tu nikogo nie ma, czyzby nie bylo tu romantykow na tym forum?
            • Gość: Beblo Re: Net-Cafe IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 10:02
              Jam jest:) (tu)
              • Gość: monik Re: Net-Cafe IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 25.04.02, 10:10
                a ja z przyjemnoscia poczytalabym romantyczna wymiane zdan miedzy wami. Belbo,
                Kusy(z duza iloscia szostek), CHLOPAKI, NIE DAJCIE SIE DLUGO PROSIC. NO BARDZO
                LADNIE WAS PROSZE, A JAK SLICZNIE SIE PRZY TYM USMIECHAM:))))))
                • Gość: Beblo Re: Net-Cafe IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 10:12
                  Za usmiech dziekuje.. ale z romantyka mam tylko dusze:)
                  • Gość: monik Re: Net-Cafe IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 25.04.02, 10:17
                    to ukaz swa dusze.
                    no tak ja tu gadu, gadu, jak na typowego czlonak klubu bumelantow przystalo, a
                    wymiana zdan miala byc:
                    a)romantyczna
                    b)miedzy facetami
                    ps. sorry za literowke w nicku
                    • Gość: Beblo Re: Net-Cafe IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 10:20
                      mam go obejmowas na gdy zmarznie?...
                      Potem uciekniemy do lasu?
                      ja to inaczej widze:)
                      • Gość: monik Re: Net-Cafe IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 25.04.02, 10:23
                        a ty od razu do 'rekoczynow', rozmowa miala byc:)
                        • Gość: Beblo Re: Net-Cafe IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 10:25
                          Rozmowa.........
                          Słońce za oknem........
                          • Gość: messja Re: Net-Cafe IP: *.proxy.aol.com 25.04.02, 10:29
                            Gość portalu: Beblo napisał(a):

> Rozmowa.........
                            > Słońce za oknem........

do niczego nie dojdzie...
                            on z tych co by chcial, a boi sie:))))
                            • Gość: Beblo Re: Net-Cafe IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 10:30
                              Miał byc PAX....
                              • Gość: messja Re: Net-Cafe IP: *.proxy.aol.com 25.04.02, 10:31

> Miał byc PAX....

co mialo byc?
                          • Gość: monik Re: Net-Cafe IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 25.04.02, 12:26

> Rozmowa.........
                            > Słońce za oknem........

slonce za oknem, a w oknie zaluzje. slonce, gdzie jestes?
                            na biurku stos idiotycznych pisemek. do kosza z nimi:)
                            to moze rozmowa. a ze do niczego nie dojdzie.... do czego wlasciwie mialoby
                            dojsc?:)
                            • Gość: Beblo Re: Net-Cafe IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 13:35
                              Nie czytaj jej..ona nie wie co to pax.
                              • Gość: monik Re: Net-Cafe IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 25.04.02, 14:12
                                i jak tu rozmawiac, gdy na odpowiedz trzeba czekac wiecej niz godzine!
                                to nawet slimaki szybciej sie poruszaja. do tego moj komputer odmawia szybkiego
                                laczenia z gazeta. ot, zycie:)

ps. "ona" fajna kobieta wydaje sie byc. i to by bylo na tyle, bo plotkowac nie
                                bedziemy. (sorry messjo za 'ona')
                                • Gość: monik Re: Net-Cafe IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 25.04.02, 16:14
                                  czekalam, czekalam, czekalam az uschlam. ide sie utopic, ile mozna czekac:)
                                  • Gość: messja Re: Net-Cafe IP: *.proxy.aol.com 25.04.02, 16:24
                                    Gość portalu: monik napisał(a):

> czekalam, czekalam, czekalam az uschlam. ide sie utopic, ile mozna czekac:)

jestem wielkoduszna, wybaczam: "ona", chodz nie chetnie:)))
                                    pozdrawiam
                                    • Gość: monik Re: Net-Cafe IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 25.04.02, 16:26
                                      doceniam wielkodusznosc:)
                                      mam nadzieje, ze lektura dostarczona na priv nie zanudzila. ot, chcialam miec
                                      prywatne konsultacje:)
                                      a teraz konczymy bumelanctwo, zaczynamy zycie
                                      • Gość: messja Re: Net-Cafe IP: *.proxy.aol.com 25.04.02, 16:31
                                        dzieki za list, odpisze... kiedys
                                        a koledze powiedz, ze wiem, co to znaczy "pax", tylko, ze nie pamietam, zebym sie
                                        z nim na pokoj umawiala:)))

Gość portalu: monik napisał(a):

> doceniam wielkodusznosc:)
                                        > mam nadzieje, ze lektura dostarczona na priv nie zanudzila. ot, chcialam miec
                                        > prywatne konsultacje:)
                                        > a teraz konczymy bumelanctwo, zaczynamy zycie

• Gość: Beblo Do moniki IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 16:50
                                          Zapytaj kolezanke czy w słowniku sprawdzała?.
                                          • Gość: messja Re: Do moniki IP: *.proxy.aol.com 25.04.02, 16:54

> Zapytaj kolezanke czy w słowniku sprawdzała?.

powiedz koledze, ze nie...
                                            i niech zapomni o pax, ja sie z chamami nie umawiam na zadne paxy, o!:))
                                            • Gość: Beblo Re: Do moniki IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 16:56
                                              Powstrzymam sie od komentowania.. i zejdz mi lepiej z drogi......
                                              • Gość: messja Re: Do moniki IP: *.proxy.aol.com 25.04.02, 16:58

> Powstrzymam sie od komentowania.. i zejdz mi lepiej z drogi......

bo co? znowu mi powiesz cos milego? a przeciez mnie "lubisz", juz zapomniales?:))
                                                • Gość: Beblo Re: Do moniki IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 16:59
                                                  Na szczescie juz nie.. okazalas sie ... inna niz myslalem..
                                                  Nic Ci nie zrobie.. Po co mam Cie jeszcze bardziej krzywdzic:)))

• Gość: messja Re: Do moniki IP: *.proxy.aol.com 25.04.02, 17:02

> Na szczescie juz nie.. okazalas sie ... inna niz myslalem..
                                                    > Nic Ci nie zrobie.. Po co mam Cie jeszcze bardziej krzywdzic:)))
                                                    >

no patrz, jaki z ciebie "mily" czlowiek, kto by pomyslal?:)))
                                                  • Gość: Cizia Re: Do moniki IP: *.acn.waw.pl 25.04.02, 17:02
                                                    Wez sie ty za szkołe..
                                                  • Gość: messja Re: Do moniki IP: *.proxy.aol.com 26.04.02, 16:47
                                                    Gość portalu: Cizia napisał(a):

> Wez sie ty za szkołe..

"cizia"? ladnie, pasuje do ciebie z tym kopleksem malego:))))))))
                                                    a za rade dziekuje i sie stosuje, rozumiem ze to z troski:)))
                                          • Gość: monik Do tych, ktorzy mnie wykorzystali:) IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 08:32
                                            wiecie co, wam swietnie idzie rozmowa bez mojego posrednictwa, wiec moze
                                            zmiencie temat:)
                                            • kusy666 Re: Do tych, ktorzy mnie wykorzystali:) 26.04.02, 08:51
                                              Monik nie uciekaj ja dzisiaj mam taki smutny nastroj.
                                              Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
                                              • Gość: monik Re: Do tych, ktorzy mnie wykorzystali:) IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 09:15
                                                i co bedziesz plakal na moim ramieniu? ale ja sie nienadaje na pocieszycielke i
                                                ramie tez nie jest za wygodne
                                                • kusy666 Re: Do tych, ktorzy mnie wykorzystali:) 26.04.02, 09:38
                                                  Nie boj sie nie bede plakal, ja nie z tych.
                                                  • Gość: Belbo Re: Do tych, ktorzy mnie wykorzystali:) IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 09:43
                                                    Moze ja Cie przytule?...:)))))
                                                  • Gość: monik prosba IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 09:46
                                                    no to moze dzisiaj sie doczekam. w koncu ile mozna sie usmiechac:))))))))))
                                                  • kusy666 Re: Do tych, ktorzy mnie wykorzystali:) 26.04.02, 09:46
                                                    Belbo ty zboku nie przytulaj sie do mnie
                                                  • Gość: belbo Re: Do tych, ktorzy mnie wykorzystali:) IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 09:49
                                                    przeciez tak pieknie nawolywales ......
                                                    no chodz pod skrzydełko
                                                  • kusy666 Re: Do tych, ktorzy mnie wykorzystali:) 26.04.02, 09:50
                                                    A masz wygolona paszke?
                                                  • Gość: monik ale IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 09:52
                                                    mialo byc romantycznie, a wy od razu do konkretow!
                                                  • kusy666 Re: ale 26.04.02, 09:54
                                                    No jest reumatycznie Belba strzela cos w stawach.
                                                  • Gość: monik Re: ale IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 09:57
                                                    to moze jakas masc rozgrzewajaca, albo cieple slowo.
                                                    Kusy, tak ladnie ci szlo z dziewczynami, dobre slowo, zeby rozgrzac Belbo/Beblo
                                                    (sam przestawia lieterki i nie wiem, ktora wersja jest poprawna)
                                                  • Gość: belbo Re: Do tych, ktorzy mnie wykorzystali:) IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 09:53
                                                    Mam awersje do maszynek do golenia.
                                                  • kusy666 Re: Do tych, ktorzy mnie wykorzystali:) 26.04.02, 09:56
                                                    To powyrywaj sobie penseta.
                                                  • Gość: belbo Re: Do tych, ktorzy mnie wykorzystali:) IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 09:58
                                                    Dobra.. tak zrobie.. w końcu twardziel ze mnie:)
                                                    Chociaz ile to czasu zajmie... moze ktos mi depilator da?
                                                  • Gość: monik dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 10:01
                                                    zawsze mozesz uzyc kremu, albo wosku (efekt bedzie trwalszy):)
                                                  • kusy666 Re: Pozyczka 26.04.02, 10:03
                                                    Robimy zrzutke na depilator dla Belba.
                                                  • Gość: monik Re: Pozyczka IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 10:04
                                                    a kto bedzie zbieral. podasz numer swojego konta? ja w to nie wchodze:)
                                                  • Gość: Belbo Re: Pozyczka IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 10:07
                                                    Wpłacajcie na moje:)
                                                  • Gość: monik Re: Pozyczka IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 10:08
                                                    stralam sie trzymac od finansow z daleka przez cale studia, ale cos nie cos
                                                    pamietam, wiec moze moje!
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 10:06
                                                    nie bedzie bolalo!
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 10:08
                                                    Nie podam numeru swojego konta, za malo kasy do szarpniecia, dla 300PLN to nie
                                                    warto ryzykowac, zbiorke zrobimy na spotkaniu w maju 11-go.
                                                  • Gość: Saba Re: dobre rady IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 26.04.02, 11:57
                                                    I Belbo znow bedzie skarbnikiem......? :)))))
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 10:09
                                                    zalezy co?
                                                    wosk boli, ale krotko i na dluzej masz spokoj.
                                                    krem nie boli, moze podrazniac i czesciej trzeba powtarzac.
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 10:11
                                                    Znawczyni.. ocenimy na spotkaniu.. potem sie zdecyduje.
                                                    A co do zbierania to ja skarbnikiem jestem!
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 10:12
                                                    a co chcesz oceniac?
                                                    zreszta moze byc brzydka pogoda, albo oskrzela ci sie nie wylecza i co wtedy?:)
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 10:15
                                                    Stan depilacji Twojej pachy.
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 10:17
                                                    ale ja nie lubie byc oceniana!!! zreszta co, oceny bedziecie wystawiac,
                                                    dzienniczek mam zabrac. nie bedzie zadnego oceniania i juz!!!
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 10:18
                                                    boisz sie?
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 10:30
                                                    Chcemy zobaczyc wydepilowane pachy!
                                                    Jedną kremem , druga woskiem!
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 10:31
                                                    A mozemy liczyc na inne wydepilowane miejsca oczywiscie inna technika.
                                                  • kusy666 Re: Monik 26.04.02, 10:46
                                                    Monik wymiekla
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 10:49
                                                    nie wymiekla, tylko czasami trzeba poudawac, ze sie pracuje:)
                                                    ad. bardziej powyzej: oczywiscie, ze sie boje waszej oceny:)
                                                    ad. nizej powyzej: nie bedzie zadnego oceniania i ogladania, a juz na pewno nie
                                                    za pierwszym razem:)
                                                  • kusy666 Re: Monik 26.04.02, 10:51
                                                    Mozemy liczyc na drugi raz,
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 10:53
                                                    uprzedzam lojalnie, ze drugie wrazenie robie gorsze od pierwszego:)
                                                  • Gość: Belbo Re: Monik IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 10:53
                                                    Ale pzszki pokażesz:)
                                                    Reszte załatwimy na drugim spotkaniu:)
                                                  • kusy666 Re: Monik 26.04.02, 10:54
                                                    Przestan jak mnie zobaczysz to bazylisze Ci sie spodoba i co?
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 10:56
                                                    przedwczoraj bylo romantycznie
                                                    wczoraj miala byc rozmowa, a nic nie bylo - bo portal strajkowal
                                                    a dzisiaj sie zrobilo jakos tak fizjologicznie. niby wiem, ze nic co ludzkie
                                                    nie jest nam obce, ale to romantica wszak!!!
                                                  • kusy666 Re: Monik 26.04.02, 10:57
                                                    A Bazyliszek to nie romantyczne stworzonko, mozna przytulic i poglaskac a on
                                                    zionie ogniem.
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 10:59
                                                    a znasz jakiegos?:)
                                                  • kusy666 Re: Monik 26.04.02, 11:00
                                                    To ja
                                                  • Gość: Belbo Re: Monik IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 11:00
                                                    Cos Ci sie bazyliszek z smokiem wawelskim pomylil..
                                                    Bazyliszek zamienial w kamien.
                                                  • kusy666 Re: Monik 26.04.02, 11:01
                                                    Co to za roznica grunt ze byl brzydki.
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 11:03
                                                    i do tego brzydki. niby liczy sie dusza, ale dlaczego od razu zakladac, ze ma
                                                    byc brzydki?????
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 11:02
                                                    ja sie chyba troszke pogubilam w tych bajkach. smok wawelski, bazyliszek i
                                                    jeszcze ja zostalam w to wplatana, brrrr. ja nie chce razem z gadami!:)
                                                  • Gość: Belbo Re: Monik IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 11:03
                                                    Dobra płazy moga byc?
                                                  • kusy666 Re: Monik 26.04.02, 11:03
                                                    Wpadlas miedzy gady kracz jak one.
                                                  • Gość: Belbo Re: Monik IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 11:08
                                                    Ja sobie ide od was.. moze bedzie romantycznie.... senytmentalnie..... słodko...
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 11:12
                                                    ja jako zabka (to w ramach plazow) i po pocalunku mam sie zamienic w krolewne,
                                                    hi, hi
                                                    a gady nie kracza, tylko caly czas jezyczek wysuwaja, prawie bezglosnie.
                                                  • Gość: belbo Re: Monik IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 11:16
                                                    A rere-kum-kum to kto robi?
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 11:20
                                                    rere-kum-kum i co z tego.
                                                    kumkanie wychodzi, tylko co innego jest trudne:(
                                                  • Gość: Belbo Re: Monik IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 11:22
                                                    pocaunek?..trudno znaleśc księcia?
                                                    Może poszukaj w sór żab ( zaczarowanego może łatwiej znaleśc)
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 11:25
                                                    z ksieciem na razie dajemy sobie spokoj. ile razy mozna sie rozczarowywac:)
                                                    przez chwile zrobilo mi sie smutno, bo dostalam maila od bardzo waznej, bardzo
                                                    bliskiej osoby, ktora napisala mi kilka slow gorzkich, a co gorsze prawdziwych.
                                                    no i zaczelam myslec. myslenie szkodzi!
                                                  • Gość: Belbo Re: Monik IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 11:26
                                                    Nie myśl.. to zabija:)
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 11:29
                                                    wiem, ale w koncu trzeba umrzec:)
                                                  • kusy666 Re: Monik 26.04.02, 11:36
                                                    Bierz mnie, bo jam Ci ROPUCH
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 11:37
                                                    do tego z mieszkaniem!!!!:) podobno?
                                                  • kusy666 Re: Monik 26.04.02, 11:40
                                                    I auto mam sredniej klasy segment C
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 11:51
                                                    no to sie zaraz kolejka ustawi:)
                                                    a ja nie lubie rywalizowac!
                                                  • kusy666 Re: Monik 26.04.02, 11:55
                                                    Masz pierszenstwo - ma sie gest nie?
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 11:56
                                                    dzieki za gest.
                                                    do tego jestem zazdrosna,a inne watki tez cztam:)
                                                  • kusy666 Re: Monik 26.04.02, 11:59
                                                    Kto czyta nie bladzi kto pyta ten dostaje w morde, no dobra ale teraz dosc o
                                                    mnie tak fantastycznym i elokwentnym facecie no i oczywiscie bardzo skromnym,
                                                    poczytajmy o Tobie.
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:01
                                                    tez mi wiedza, samochod i mieszkanie.
                                                    o mnie juz wiecie. pierwsze wrazenie - calkiem niezle, im dalej tym gorzej!
                                                  • Gość: Saba Re: Monik IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 26.04.02, 12:06
                                                    Zwykle sa tylko romantyczne poczatki.... :)))
                                                  • Gość: monik Re: Monik IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:09
                                                    albo reumatyczne:)
                                                  • Gość: Saba Re: dobre rady IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 26.04.02, 11:59
                                                    Tego sie obawialam.....:)))
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 12:01
                                                    Nie boj sie Belbo czówa!
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:03
                                                    czuwaj druhu, czuwaj! Sabo, nie obawiaj sie. W Powsinie bedzie przyzwoicie.
                                                    Zadnych skandali:)

Gość portalu: Belbo napisał(a):

> Nie boj sie Belbo czówa!

• Gość: Saba Re: dobre rady IP: *.twarda.pan.pl / 212.87.18.* 26.04.02, 12:22
                                                    Obawialam sie tego, ze Belbo znow bedzie skarbnikiem....... nie o skandale....
                                                    skandalik to nic strasznego, ale pieniadze w rekach Belbo..... to dopiero
                                                    skandal! :))))
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:24
                                                    to wezmiemy falszywe. a prawdziwe zdeponujemy w godnych zaufania rekach. moich
                                                    rekach:)
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 12:03
                                                    Dorzucam duzy,brzydki i stary, a jaki masz biust?
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 12:05
                                                    74 C :)
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:07
                                                    blisko, sprobuj jeszcze raz
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 12:08
                                                    Myśle że kolega wie o co chodzi..
                                                    Twój mnie mnie interesuje:)
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:11
                                                    a juz mialam nadzieje:(
                                                    jesli kolega wie o co chodzi, to moze wyjasni.
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 12:08
                                                    Belbo nie ma numeracji 74 tylko co 5

Moj typ 75B
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:08
                                                    jak duzy, jak stary? zawsze moge cie pzonac z moja mama:)
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 12:10
                                                    Sredni wiek 188cm
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:12
                                                    sredni wiek zaczyna sie u facetow podobno po 50tce. chcesz namiary na mame?:)
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 12:13
                                                    Wycofuje sie jest większy niz ja:)
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:15
                                                    no chyba sie nie bedziecie bic. nie cierpie przemocy!
                                                    zreszta, obaj chcecie w konkury do mojej mamy?:))
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 12:16
                                                    Zdecydowanie nizej do 50-tki jeszcze niezly kawalek - mamusie zostaw na pozniej
                                                    jak bede mial 50-tke
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 12:17
                                                    a ja za mlody jestem.. i dla Ciebie:)
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:21
                                                    fakt, nieletni odpadaja w przdbiegach. po co sobie zycie prokuratuta
                                                    komplikowac, latwe i tak nie jest
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:19
                                                    to mamusi moze juz nie byc! (makabryczna sie robie.)
                                                    niewazne.
                                                    najwazniejsze, ze:
                                                    a) jest weekend (jeszcze tylko 4 godzinki)
                                                    b) dwa dni do pracy i dopiero bedzie weekend.
                                                    fajowo, nie!
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 12:21
                                                    Monik niezle wali scieme wyciaga od nas informacje a sama glowe w piasek.
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:27
                                                    jaki piasek, jaki piasek. jakbym na biurko piasek wysypala to by mi dopiero
                                                    informatycy dali!!! ze komputer niszcze.
                                                    i co to za informacje niby ja mam.
                                                    1. ze zaden sie nie chce umowic z moja mama.
                                                    2. jeden jest duzy, brzydki i stary, ale ma samochod i mieszkanie
                                                    3. drugi boi sie tego duzego, wiec nie bedzie ryzykowal.
                                                    zaden wywiad by mnienie przyjal:)
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 12:31
                                                    Ja nie chce umawiac sie z Twoja Mama, bo mam taka sama Mame i moge z nia tez
                                                    spedzic milo czas i jeszcze nic nie wydam tylko jako grzeczny synek cos dostane.
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:33
                                                    do zebranych informacji dopisujemy: interesowny:)
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 12:38
                                                    Mam dzialke i rower
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:40
                                                    i nie masz kondycji:)
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 12:48
                                                    ja nie mam niczego.. ale pewnie i tak mnie wybierze:)
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:51
                                                    a dobre checi chociaz masz?:)
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 12:52
                                                    Tak bo nimi jest piekło wybrukowane..
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 12:52
                                                    Belbo to dam Ci polowe swojego majatku, bedziemy mieli rowne szanse.
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 12:53
                                                    i całego mało.......
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 12:54
                                                    Tyc ja chyba widzial,taka sztuka?
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 12:56
                                                    Ja czy ona?
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 12:58
                                                    a na jakiej podstawie twierdzisz, ze tylko odbra materialne sie dla mnie
                                                    licza:) a moze ja z tych co to miloscia moga zyc w kurnej chatce:)
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 13:00
                                                    Mnie sie marzy kurna chata z basenem i ogrodem
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 13:05
                                                    kusy666 napisał(a):

> Mnie sie marzy kurna chata z basenem i ogrodem

a gdzie te chate bys postawil?

• Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 13:05
                                                    mi tez:).. ogród musi byc duzy...
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 13:07
                                                    Chotomow
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 13:13
                                                    kto bedzie zarabial na ogrodnika - to do Belbo
                                                    Chotomow plaskaty, moze cos w gorach?:)
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 13:15
                                                    Kase zostaw do zarabiania mnie,a Ty prowadz dom.
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 13:17
                                                    do prowadzenia domu potrzebna jest ci gospodyni. na mnie cie nie stac:)
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 13:18
                                                    A skad wiesz ze mnie na Ciebie nie stac?
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 13:20
                                                    Ona na kaske nie leci ( przynakjmniej takie sprawia pozory)
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 13:21
                                                    no fakt, tego nie wiem.
                                                    ale i tak bys mnie za gospodynie nie chcial: nie sprzatam, nie piore, nie
                                                    odkurzam i jeszcze kilka nie mozna tu wstawic. gotuje tylko, gdy mnie natchnie,
                                                    a natchnienie do gotowania mam .... powiedzmy od czasu do czasu.
                                                    ale sie wyspowiadalam:)
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 13:19
                                                    ogrodnik zbedny..świadków mi nie trza:)
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 13:20
                                                    Monik sie ujela honorem
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 13:25
                                                    Monik wrecz rewelacyne cechy charakteru, biore w ciemno, zatrudnimy
                                                    gosposie.stac mnie.
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 13:23
                                                    Gość portalu: Belbo napisał(a):

> ogrodnik zbedny..świadków mi nie trza:)

fakt, zapomnialam, ze ty oggodek do roznych celow wykorzystujesz:)

• Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 13:26
                                                    Bierz go Monik, ma kaske, i w ciemno bierze.. same zalety..
                                                    potem rozwód i podział majatku:)
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 13:27
                                                    W razie czego pomoze Ci zakopac mnie na ogrodku.
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 13:29
                                                    Zara a intercyza to pies?
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 13:31
                                                    to bierzemy gosposie, nie zatrudniamy ogrodnika. w ogodzie busz.
                                                    jak intercyza, to ja wole byc wdowa. przynajmniej szacunek czlowiek ma i przez
                                                    chwile mu wspólczuja:)
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 13:29
                                                    W ogródku tylko moje kobiety maja miejsce..
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 13:31
                                                    Belbo
                                                    chyba wszystkie kobitki pouciekaly?
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 13:33
                                                    Z kad?
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 13:34
                                                    Z tad
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 13:52
                                                    Sposzyłes wszystkie:)
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 13:35
                                                    na trawie, czy pod ziemia:)
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 13:53
                                                    jedna na ..reszta pod:)
                                                  • Gość: monik Re: dobre rady IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 14:16
                                                    to ja chyba nie chce byc ta na. przypuszczam, ze kolejnosc jest nastepujaca:
                                                    najpierw 'na', potem 'pod'. ja mam jeszcze czas na 'pod'
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 14:40
                                                    Zdecydowanie wole na.
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 15:00
                                                    Net-cafe zamyka swoje progi do poniedzialku, milego weekend-u.
                                                    Pozd
                                                  • Gość: Belbo Re: dobre rady IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 15:02
                                                    wiesz..duzo zależy od nich.. jak sa "na" to moga sie starac.. potem juz nie ma
                                                    o co:)
                                                  • kusy666 Re: dobre rady 26.04.02, 15:12
                                                    To zalezy jaka pozycje wybierzemy.
                                                  • Gość: monik a wlasnie, IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 26.04.02, 15:20
                                                    ze nie zamykamy!!! ja tu jeszcze troche posiedze. to, ze inni ida sie bumelowac
                                                    wczesniej, nie oznacza, ze pozostali maja zycia kawiarnianego nie prowadzic!
                                                  • Gość: Belbo Re: a wlasnie, IP: *.acn.waw.pl 26.04.02, 20:11
                                                    i zostalas sama:)
                                                  • kusy666 Re: Otwarte 29.04.02, 07:35
                                                    Kusy666 zaprasza na poranna kawe do net-cafe, wszyscy chetni proszeni o zajecie
                                                    miejsc, dzisiaj wszystko FREE.
                                                  • Gość: monik Re: Otwarte IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 29.04.02, 08:19
                                                    to ja poprosze kawe z duza ilosci mleka (jak za darmo, to z bardzo duza:)) i z
                                                    pianka i nowy watek, bo ten sie strasznie dlugo przewija, a ja leniwa jestem
                                                  • Gość: monik Re: a wlasnie, IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 29.04.02, 08:17
                                                    a wlasnie, ze nie - poszlam do domu i .....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka