Dodaj do ulubionych

Dłoń i piasek

30.04.05, 18:52
"Trzynastoletni Tomek spacerował plażą razem
ze swą matką. W pewnej chwili zapytał:
- Mamo, jak można zatrzymać przyjaciela,
kiedy w końcu uda się go zdobyć?
Matka zastanowiła się przez chwilę, potem
schyliła się i wzięła dwie garście piasku.
Uniosła obie ręce do góry; zacisnęła mocno
jedną dłoń: piasek uciekał jej między palcami
i im bardziej ściskała pięść, tym szybciej
wysypywał się piasek.Druga dłoń była otwarta:
został na niej cały piasek.
Tomek patrzył zdziwiony, potem zawołał:
- Rozumiem!
A gdy jest naprawdę źle, pod dach przyjaciół
sie schowaj.........."
Obserwuj wątek
    • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 18:59
      - a jak utrzymac przyjaciol?
      • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:01
        Wypadałoby się nad tym zastanowic....
        jedno jest pewne nie na smyczy........DDDDDD
        • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:04
          caruzzo napisał:

> Wypadałoby się nad tym zastanowic....
          > jedno jest pewne nie na smyczy........DDDDDD
          >

to prawda!
          - a moze czestym odwiedzaniem ich,lub obdarowywaniem prezentami?
          • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:08
            Częstywmi kontaktami napewno,to tworzy napewną więź
            między ludźmi. Duzo rozmawiają,lepiej poznają siebie
            i swoje problemy.Drobne prezenty mogą byc,w końcu to dowód
            sympatii.......ale optowałbym za umiarem z prezentami bo
            mozna dojść do przekupstwa........DDDDDDDD
            • konrado80 Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:12
              nic na sile, jak nie chca to nic nie da zeby nimi zostali
              co bysmy nie robili to i tak nic nie zmieni ich podejscia do nas
              mowisz o odwiedzinach i prezentach, mozna ale oni tez powinni
              jezeli tego nie robia to niechca zebysmy byli ich przyjaciolmi
              przyjazn powinna byc w obie strony, a nie tylko w jedna
              • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:14
                Cały czas mam na myśli obopólną wolę,
                a nie wsponiałemo tym bo uznałem to za tak oczywiste,,,,,,DDDDDD
            • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:13
              - a znasz przyslowie;
              Boze chron mnie od moich przyjaciol,
              bo wrogow moich znam.
              (albo cos w tym guscie)
              -ale to bardzo madre przyslowie.
              Trudno w dzisiejszych czasach o prawdziwa przyjazn.
              -czy sie myle?
              • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:16
                Lepiej mniec znanych wrogów jak nieznanych.....to tez
                przyśłowie.........DDDDD
                A co ty mówisz,ze trudno dzisiaj o prawdziwą przyjaźń......
                a moja z Tobą to co?..........;DDDDDDDD
                • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:18
                  caruzzo napisał:

> Lepiej mniec znanych wrogów jak nieznanych.....to tez
                  > przyśłowie.........DDDDD
                  > A co ty mówisz,ze trudno dzisiaj o prawdziwą przyjaźń......
                  > a moja z Tobą to co?..........;DDDDDDDD
                  >
                  ja tutaj tak ogolnie sie rozpisuje.
                  nie myslalam o naszej rozwijajacej sie przyjazni.
                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:19
                    Zartowałem.......nie denerwuj się........DDDDDD
                    • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:34
                      caruzzo napisał:

> Zartowałem.......nie denerwuj się........DDDDDD
                      >
                      sokojniutka jestem,,zartuje sobie.
                      • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:37
                        I to mnie bardzo cieszy.....;DDD
                        a czy Ty wogóle mogłabyś się na mnie gniewać?......;-)
                        • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:39
                          caruzzo napisał:

> I to mnie bardzo cieszy.....;DDD
                          > a czy Ty wogóle mogłabyś się na mnie gniewać?......;-)
                          >

oczywiscie ze nie!
                          • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:40
                            Wiedziałem,ze Jesteś dobrą kumpelą i
                            mogę na Ciebie liczyć.......DDDDD
                            • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:43
                              caruzzo napisał:

> Wiedziałem,ze Jesteś dobrą kumpelą i
                              > mogę na Ciebie liczyć.......DDDDD
                              >
                              SPOKO!
                              • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:45
                                Spokojniejszego czlowieka ode mnie na forum nie
                                znajdziesz,mozesz być tego pewna.....;DDDDDD
                                • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:47
                                  caruzzo napisał:

> Spokojniejszego czlowieka ode mnie na forum nie
                                  > znajdziesz,mozesz być tego pewna.....;DDDDDD
                                  >
                                  Tak!!!!!
                                  sporobowalabym Cie zdenerwowac,,,ale mam w sercu maj ...
                                  w listopadzie mam zly humor,wtedy sie spotkamy!
                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:49
                                    spokojnie poczekam.....bedziesz sobie
                                    mogła na mnie ulżyc.....DDDDDDDD
                                    • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 19:56
                                      caruzzo napisał:

> spokojnie poczekam.....bedziesz sobie
                                      > mogła na mnie ulżyc.....DDDDDDDD
                                      >

oj ,,juz sie listopada doczekac nie moge.
                                      Pamietaj obiecales!
                                      • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 20:08
                                        Pewnie,ze zapamiętam i jeszcze sobie zapiszę....DDD
                                        a mozesz mi chociaz trochę zdradzic jakie niespodzianki
                                        mnie czekają.........DDDDDDDd
                                        • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 20:10
                                          caruzzo napisał:

> Pewnie,ze zapamiętam i jeszcze sobie zapiszę....DDD
                                          > a mozesz mi chociaz trochę zdradzic jakie niespodzianki
                                          > mnie czekają.........DDDDDDDd
                                          >

nie bo uciekniesz;DDDD
                                          bicze szkockie najsampierw.
                                          • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 20:13
                                            A zresztą co sie będę na wyrost martwił....
                                            w końcu to Twój kłopot jak mi dołozyć.....DDDD
                                            • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 20:15
                                              caruzzo napisał:

> A zresztą co sie będę na wyrost martwił....
                                              > w końcu to Twój kłopot jak mi dołozyć.....DDDD
                                              >

no wlasnie,a ja mam duuuzo czasu i uloze sobie plan ataku.
                                              Lubisz z zaskoczenia czy mam Cie uprzedzic?
                                              • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 20:16
                                                Nie nie musizsz mnie uprzedzać....to mogłoby wyglądać
                                                na ustawiony pojedynek.....a to się nie cieszy uznaniem...DDDDDD
                                                • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 20:19
                                                  caruzzo napisał:

> Nie nie musizsz mnie uprzedzać....to mogłoby wyglądać
                                                  > na ustawiony pojedynek.....a to się nie cieszy uznaniem...DDDDDD
                                                  >
                                                  oki!
                                                  a powiedz co Cie ,najbardziej denerwuje?
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 20:22
                                                    Nie będziesz mniała zadnych trudnosci,mnie mozna
                                                    wszystkim zdenerwowac.....pojdzie Ci łatwo......DDDDDD
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 20:24
                                                    caruzzo napisał:

> Nie będziesz mniała zadnych trudnosci,mnie mozna
                                                    > wszystkim zdenerwowac.....pojdzie Ci łatwo......DDDDDD
                                                    >

chiba jednak bede miala,,,,wszystkim to i niczym,,,,
                                                    no zdradz !
                                                    np. siorbanie przy jedzeniu zupy?
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 20:26
                                                    Nie znoszę tego........;DDDDD
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 20:33
                                                    caruzzo napisał:

> Nie znoszę tego........;DDDDD
                                                    >
                                                    ja tez nie,ale umiem ;DDDD
                                                    zaprosze Cie na pomodorowke.

- a lubisz jak ktos chrapie?
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 20:34
                                                    Jak spię to mi nie przeszkadza...DDDDDD
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 20:36
                                                    caruzzo napisał:

> Jak spię to mi nie przeszkadza...DDDDDD
                                                    >

a Twoje chrapanie Cie nie budzi?
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 20:38
                                                    Nie uskarżam się na takie przypadki....DDDDDDDDD
                                                  • Gość: alicia-ciekawska Re: Dłoń i piasek IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.05, 20:42
                                                    nie wierze Ci. Napewno chrapiesz ze sasiadow budzisz?!

• caruzzo Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 20:45
                                                    Masz prawo miec swoje zdanie.....
                                                    w końcu to forum...DDDDDDDD
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 30.04.05, 21:27
                                                    caruzzo napisał:

> Masz prawo miec swoje zdanie.....
                                                    > w końcu to forum...DDDDDDDD
                                                    >
                                                    no i wlasnie te mozliwosc wykozystuje.

pomalu musze zbierac materjaly ,do mojego planu przeciwko Tobie.
                                                    Chociaz moja dobra strona charakteru powstrzymuje mnie od tego.
                                                    Najlepiej by bylo ,gdybys powiedzial czym mozna konkretnie Cie zdenerwowac .I
                                                    bysmy to szybko mieli za soba.
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 09:55
                                                    Musisz starać się sama,w końcu to ma być Twoj
                                                    wynik i Twoje osiagniecie.Nie mam zadnego interesu w
                                                    tym aby do tego reki przykładać.....
                                                    Pozdrawiam i miłego dnia....
                                                    Wczoraj padł net..sorki.....
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 11:45
                                                    caruzzo napisał:

> Musisz starać się sama,w końcu to ma być Twoj
                                                    > wynik i Twoje osiagniecie.Nie mam zadnego interesu w
                                                    > tym aby do tego reki przykładać.....
                                                    > Pozdrawiam i miłego dnia....
                                                    > Wczoraj padł net..sorki.....
                                                    >

dzien Dobry
                                                    Tobie tez milego dnia.
                                                    Mojemu milusinskiemu takze.

chyba zrezygnuje z mojego przedsiewziecia.
                                                    Nie bede Cie denerwowala.
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 11:58
                                                    Witam......
                                                    A skad taki przypływ dobroci,stało się coś?.......
                                                    Dzieki za pozdrowienia......
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 12:02
                                                    caruzzo napisał:

> Witam......
                                                    > A skad taki przypływ dobroci,stało się coś?.......
                                                    > Dzieki za pozdrowienia......
                                                    >

tak w "drugim dniu " kobiecie humor sie poprawia.
                                                    ;DDDD
                                                    wrocilam do normalnego stanu,nie bede sie czepiac,,,,pozatym sloneczko swieci,
                                                    -a u Ciebie?
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 12:07
                                                    W tej chwili tez jest słonecznie........
                                                    chociaż z rana było róznie........DDDDDD
                                                    A ten humor poprawił się na stałe?......chyba
                                                    nie jest tak dobrze..........DDDDDDDD
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 12:17
                                                    caruzzo napisał:

> W tej chwili tez jest słonecznie........
                                                    > chociaż z rana było róznie........DDDDDD
                                                    > A ten humor poprawił się na stałe?......chyba
                                                    > nie jest tak dobrze..........DDDDDDDD
                                                    >

u kobiet nie ma nic pewnego,na razie jest dobry.
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 12:18
                                                    Co to znaczy .....nie ma nic pewnego......
                                                    wystarczy trochę dobrej woli.....DDDDDDDD
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 12:24
                                                    caruzzo napisał:

> Co to znaczy .....nie ma nic pewnego......
                                                    > wystarczy trochę dobrej woli.....DDDDDDDD
                                                    >

oj!
                                                    a skad ja moge wiedziec,dlaczego tak jest?
                                                    jestem kobieta,i mam humory.
                                                    Dobra wole tez,ale nieraz gdzies sie wypuszcza...pewnie na zakupy.
                                                    ;DDDDD
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 12:54
                                                    Oj to Ty jesteś tzw. kobieta kakręcona......
                                                    nigdy nie wiadomo z ktorej strony powieje....DDDDDDDD
                                                  • serduszkopoprostu Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 13:41
                                                    :)))))))))))))) miło Was słuchaC!
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 13:42
                                                    ;))))))))) i wzajemnie Ciebie też....DDDDDDDD
                                                  • serduszkopoprostu Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 13:43
                                                    zgodnie z powiedzeniem:
                                                    PRZYJACIELA - próbuj, wypróbowanego KOCHAJ!
                                                    Miłego dnia, ze słonecznym :) S.

--
                                                    trudno,jestem kobietą!
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 17:28
                                                    wzajemnie..duzo słońca.........DDDDDD
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 14:00
                                                    caruzzo napisał:

> Oj to Ty jesteś tzw. kobieta kakręcona......
                                                    > nigdy nie wiadomo z ktorej strony powieje....DDDDDDDD
                                                    >
                                                    i to dobrze zakrecona;)
                                                    taka wlasnie jestem:D
                                                    ale umiem byc lagodna jak baranek.
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 17:29
                                                    A ja jak jagniątko albo jeszcze bardziej...DDDDDDDD
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 17:36
                                                    caruzzo napisał:

> A ja jak jagniątko albo jeszcze bardziej...DDDDDDDD
                                                    >
                                                    oj,to dobrze !uwielbiam jagniatka....
                                                    po spacerku juz?
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 17:49
                                                    Tak Pani......trzygodzinnym...DDDDDDD
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 17:53
                                                    caruzzo napisał:

> Tak Pani......trzygodzinnym...DDDDDDD
                                                    >

to pieknie,wyspacerowales sie i za mnie chyba,ja dzisiaj nigdzie nie wyszlam.
                                                    Zgroza!!!
                                                    ale jutro bede latala!!!
                                                    dzisiaj mam dzien leniwca.

Lubisz leniwe kobiety?
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 17:56
                                                    wręcz przepadam........DDDDDD
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 18:02
                                                    caruzzo napisał:

> wręcz przepadam........DDDDDD
                                                    >

niemozliwe!
                                                    naprawde lubisz leniwe kobiety?
                                                    nie wierze. Chcesz byc tylko mily dla takiego leniwca jak ja.
                                                    ja nie lubie leniwych mezczyzn;D
                                                    jestes leniwy?
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 18:09
                                                    Ja jestem pracowity jak pszczółka....;))
                                                    a mowiąc o leniwych nie miałem na
                                                    myśli niechętnych.....DDDDDD
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 18:15
                                                    caruzzo napisał:

> Ja jestem pracowity jak pszczółka....;))
                                                    > a mowiąc o leniwych nie miałem na
                                                    > myśli niechętnych.....DDDDDD
                                                    >
                                                    i lubisz wiersze,,,,oj! bo Cie polubie;D
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 18:17
                                                    Oczywiście,ze bardzo lubię ale
                                                    osobiście nie piszę....DDDDDDD
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 18:29
                                                    caruzzo napisał:

> Oczywiście,ze bardzo lubię ale
                                                    > osobiście nie piszę....DDDDDDD
                                                    >
                                                    >

o moja odpowiedz gdzies sie podziala..
                                                    odpowiadam raz jeszcze.

-umiesz waszukac odpowiednie ,a to prawie tak jakbys sam napisal::D
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 18:56
                                                    Bardzo miła jesteś....trochę mnie
                                                    podbudowałaś........DDDDDDDDd
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 19:30
                                                    caruzzo napisał:

> Bardzo miła jesteś....trochę mnie
                                                    > podbudowałaś........DDDDDDDDd
                                                    >

oj ,ja Ciebie moge zawsze podbudowywac....
                                                    Ty mnie chyba tez?
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 19:32
                                                    Dyplomatycznie...nie potwierdzę i nie
                                                    zaprzeczę.......DDDDD
                                                    A Ty gdzie się podziewałaś....czyżby dobranocka?....DDDDDD
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 23:42
                                                    caruzzo napisał:

> Dyplomatycznie...nie potwierdzę i nie
                                                    > zaprzeczę.......DDDDD
                                                    > A Ty gdzie się podziewałaś....czyżby dobranocka?....DDDDDD
                                                    >

nie ,nie widzialam Twoich wpisow.
                                                    ale teraz dobranoc,pchly na noc karaluchy pod poduchy.
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 23:43
                                                    Skoro idziesz spać, to spokojnej nocy zyczę.......DDDDDDdd
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 23:46
                                                    caruzzo napisał:

> Skoro idziesz spać, to spokojnej nocy zyczę.......DDDDDDdd
                                                    >

dziekuje nawzajem,,,do jutra
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 01.05.05, 23:49
                                                    alicja-ciekawska napisała:
                                                    Nie mozesz miec wszystkiego.
                                                    Gdzie bys to polozyl?
                                                    -------------------
                                                    Choc mąż z zoną sypiają na jednej poduszce, rózne sny miewają.......D
                                                    Dobranoc.........
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 02.05.05, 09:19
                                                    Posyłam kwiaty ~

Posyłam kwiaty - niech powiedzą one
                                                    To, czego usta nie mówią stęsknione!
                                                    Co w serca mego zostanie skrytości,
                                                    Wiecznym oddźwiękiem żalu i miłości.

Posyłam kwiaty - niech kielichy skłonią
                                                    I prószą srebrną rosą jak łezkami,
                                                    Może uleci z ich najczystszą wonią
                                                    Wyraz drżącymi szeptany ustami,
                                                    Może go one ze sobą uniosą
                                                    I rzucą razem z woniami i rosą.

Szczęśliwe kwiaty! im wolno wyrazić
                                                    Wszystkie pragnienia i smutki, i trwogi;
                                                    Ich wonne słowa nie mogą obrazić
                                                    Dziewicy, choć jej upadną pod nogi;
                                                    Wzgardą im usta nie odpłacą skromne,
                                                    Najwyżej rzekną: "Słyszałem - zapomnę."

Szczęśliwe kwiaty! mogą patrzeć śmiale
                                                    I składać życzeń utajonych wiele,
                                                    I śnić o szczęściu jeden dzień słoneczny...
                                                    Zanim z tęsknoty uwiędną serdecznej.

Adam Asnyk
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 02.05.05, 09:21
                                                    dzien dobry
                                                    zycze sloneczka i usmiechu.
                                                    piekne!
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 02.05.05, 09:23
                                                    Witaj Alicjo.......co ciekawego
                                                    w krainie czarów?........DDDDDDDDD
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 02.05.05, 09:29
                                                    caruzzo napisał:

> Witaj Alicjo.......co ciekawego
                                                    > w krainie czarów?........DDDDDDDDD

na zewnatrz jest piekny sloneczny dzien,
                                                    niedawno wstalam,i teraz delektuje sie poranna kawa.
                                                    a u Ciebie czarodzieju jak taki ranek wyglada?
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 02.05.05, 09:44
                                                    Juz swieci słoneczko.....kawę tudzież
                                                    popijam...i nie wiem jeszcze co zaplanuje..DDDDd
                                                  • alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 02.05.05, 09:48
                                                    caruzzo napisał:

> Juz swieci słoneczko.....kawę tudzież
                                                    > popijam...i nie wiem jeszcze co zaplanuje..DDDDd
                                                    >

to wpadnij do mnie,DDDDDD
                                                    podadamy ,pojdziemy do lasku na spacerek.
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 02.05.05, 09:50
                                                    A to piękna propozycja......ale rowerkiem
                                                    1000 km to chyba nad moje siły....DDDDDDDDD
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 02.05.05, 09:54
                                                    Dzika róża ~

Za Dzikiej Róży zapachem idź
                                                    na zawsze upojony wśród dróg -
                                                    będzie cię wiódł jak czarodziejski flet
                                                    i będziesz szedł, i będziesz szedł,
                                                    aż zobaczysz furtkę i próg.

Dla Dzikiej Róży najcięższe znieś
                                                    i dla niej nawiewaj modre sny.
                                                    Jeszcze trochę. Jeszcze parę zbóż.
                                                    I te olchy. Widzisz. I już -
                                                    będzie: wieczór, gwiazdy i łzy.

O Dzikiej Róży droga śpiewa pieśń
                                                    i śmieje się, złoty znacząc ślad.
                                                    Dzika Różo! Świecisz przez mrok.
                                                    Dzika Różo! Słyszysz mój krok?
                                                    Idę - twój zakochany wiatr.

Konstanty Ildefons Gałczyński
                                                    -------------------
                                                    Ale wierszyk Ci prześlę.........DDDDDDDD

• alicja-ciekawska Re: Dłoń i piasek 02.05.05, 10:13
                                                    cudny wiersz.

a pomalu jak bys jechal,to za tydzien bylbys u mnieDDDDD
                                                    musze konczyc ...ale wpadne jeszcze.
                                                  • caruzzo Re: Dłoń i piasek 02.05.05, 10:17
                                                    Ok.....pomyslnosci....DDDDDDDDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka