kaya_ja 18.05.05, 14:05 Znowu Twardowski Jan Znowu przyszła do mnie samotność choć myślałem że przycichła w niebie Mówię do niej: - Co chcesz jeszcze, idiotko? A ona: - Kocham ciebie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaya_ja Re: samotność 18.05.05, 15:57 ryczał na cztery strony świata że miłość odeszła miała być zawsze a była za krótko miała być jak mercedes a była jak moskwicz nawet wiatr co na nas gwiżdże rozpłakał się w studni głuptasie nie wybrzydza wystarczy że przyszła....... Odpowiedz Link Zgłoś
klerens Re: samotność 18.05.05, 22:43 masz rację ona też mnie kocha wiernie od 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
seweryn_makatka Re: samotność 19.05.05, 08:57 A to nie jest Twardowski... "jest cała ziemia samotności i tylko jedna grudka Twojego uśmiechu jest całe morze samotności twoja tkliwość nad nim jak zagubiony ptak jest całe niebo samotności i tylko jeden w nim anioł o skrzydłach nieważkich jak twoje słowa" ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: samotność 19.05.05, 09:36 też mi sie podoba dziś już mniej samotności chwilowo odeszła:) Odpowiedz Link Zgłoś