krizia 17.09.02, 11:37 Data: Sobota, 28 wrzesnia, od 18.00. Miejsce - Tonic Caffe, Marszalkowska 77/79 w Warszawie (pub/klub). "Starzy bywalcy" zapraszaja "mlody narybek". Chcemy Was poznac! Prosze wpisywac sie na liste obecnosci:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apf Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 17.09.02, 12:48 Przybędę, ale dopiero po godz. 21 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 17.09.02, 14:02 Będę również, raczej punktualnie. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: 195.116.222.* 17.09.02, 16:21 A ja nei wiem.. zastanowie sie .. ( moge troche pomarudzic:) a swoja droga to szczerze podziwiam za wytrwałośc:) ( Pania od perfum) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 17.09.02, 16:38 ja niestety nie mogę dojechać, wyprawiam urodziny córki. Ale w końcu się kiedyś zmobilizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 17.09.02, 22:17 czarna_pantera_102 napisał: > ja niestety nie mogę dojechać, wyprawiam urodziny córki. > Ale w końcu się kiedyś zmobilizuje. ty przyjedziesz, jak ja przyjade, bo ja cie musze kiedys poznac osobiscie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna-pantera_102 Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 16:14 To razem przyjedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 17.09.02, 16:51 Chyba tym razem dobrze to zredagowalam, bo nie dostalam op... ;P A co do wytrwalosci - co zaczynam, to koncze. No i nie wiem z jakiej racji jestem pania od perfum(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: *.acn.waw.pl 17.09.02, 19:00 Z powodu nicka.. chyba dobrze zapamietalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 17.09.02, 17:06 ........przyjechałabym,może.........ale............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 17:16 Jak mi powiecie gdzie tanio moge przenocowac to bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: 212.160.148.* 17.09.02, 17:23 Gość portalu: ada napisał(a): > Jak mi powiecie gdzie tanio moge przenocowac to bede Przenocowac mozesz u mnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: 212.160.148.* 17.09.02, 17:25 Ja nie wiem jeszcze czy bede.... dopiero w przyszlym tygodniu bede cos wiedziec wiecej.... ale postaram sie byc Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 24.09.02, 12:13 Odswiezam watek i otrzepuje go z kurzu... A wiec niech Belbo szykuje bluze z kapturem, Apf - sprosne zarty, Janek - romantyczne spojrzenie, Saba - promienny usmiech, kusy (gdzie on jest??) - wspomnienia z Kanarow...no i kto jeszcze bedzie? I co z narybkiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 24.09.02, 15:35 Narybku, prosimy, abyś przyszedł (przyszła). Odpowiedz Link Zgłoś
lady_in_red Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 24.09.02, 16:51 ja_nek napisał: > Narybku, prosimy, abyś przyszedł (przyszła). Biedny narybek ma za daleko, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
j#m Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 25.09.02, 00:24 lady_in_red napisała: > ja_nek napisał: > > > Narybku, prosimy, abyś przyszedł (przyszła). > > Biedny narybek ma za daleko, ech... Noooo...:-| Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 24.09.02, 15:51 Wpadlabym chetnie, ale jeszcze nie wymyslono (poza Star Trek) systemu do teleportacji. A w linii prostej pare tysiecy kilometrow. Ale Warszawa to moje rodzinne miasto, wiec od czasu do czasu tam bywam. Moze sie jeszcze kiedys "zalapie" na inny "zlot czarownic i czarnoksieznikow". Pozdrawiam, Didi Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ki Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 24.09.02, 19:46 A ci, co lubia tutaj zaglądać i tylko czytać, moga wpasć ? ______________ "wyklęci" z forum "T" -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadoo Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 20:35 a jak wchodze tu od ponad roku ale dawno nic nie pisałam i wobec tego mnie kojarzysz to jestem stary bywalec, czy młody narybek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: *.acn.waw.pl 24.09.02, 21:47 Odpowiem ja.. Wszyscy moga przyjsc.. i starzy o młodzi.. narybki i nie narybki..ci co tylko czytaja i ci co pisza ....i wyklęci tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 24.09.02, 22:07 Jestem, wrocilem w niedziele, ale jutro lece sluzbowo do Porto i wracam w poniedzialek, bede z wami laczyl sie telepatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 24.09.02, 22:35 No tak! Znajomi nie przyjda ... i znowu bede niesmialo w kaciku siedziec;) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 24.09.02, 23:58 Don`t worry, next time. Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 25.09.02, 10:03 Oj nie wiadomo czy bedzie next time... Z trudem idzie agitacja, wiecej nie bede nic organizowac:( Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 25.09.02, 10:39 Narybek mile widziany, piszący, czytający, czy dopiero wchodzący na Romanticę. Adres i data znane, więc proszę się nie zastanawiać tylko przyjść. Kto zobaczy raz Belbo przyjdzie raz jeszcze:) Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 25.09.02, 10:58 Hmmmm Ja_nku, czyzby to wlasnie Belbo przyciagal Ciebie na spotkania? ;) Nie mow tego, bo odstraszysz ewentualne kandydatki na Twoje wielbicielki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 25.09.02, 10:59 Jesli Belbo przyjdzie w zbroi huzara, to jestem gotowa przyleciec... na miotle. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 25.09.02, 11:03 didi111 napisała: > Jesli Belbo przyjdzie w zbroi huzara, to jestem gotowa przyleciec... na miotle. Belbo założy swój wyjściowy beret z antenką, wtedy jest bardziej atrakcyjny niż atrakcyjny Kazimierz. Żadna mu się nie oprze (chyba, że o ścianę):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: 195.116.222.* 25.09.02, 11:08 Zejsc ze mnie.. bo ja wejde na was!:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 25.09.02, 11:10 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Zejsc ze mnie.. bo ja wejde na was!:)))))))))) Sex grupowy? A fe! Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 25.09.02, 11:15 Niech lepiej zalozy oslawiona bluze z kapturem i...uzyje kaptura;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thira Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: 145.245.230.* 25.09.02, 12:22 mogę wpaść??? i podciągnąć do góry procent popaprania emocj.:)))) co was wyróznia oprócz antenek i kapturów??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niania Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: *.waw.cdp.pl 25.09.02, 12:23 Gość portalu: thira napisał(a): > mogę wpaść??? i podciągnąć do góry procent popaprania emocj.:)))) > co was wyróznia oprócz antenek i kapturów??;) Czytałam cos o zbrojach i miotłach... Do dobry sposób na wybicie się z "tłumu". n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thira Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: 145.245.230.* 25.09.02, 13:32 niania, ty tez nowy narybek:))??? Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaw Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 25.09.02, 13:41 Gość portalu: thira napisał(a): > niania, ty tez nowy narybek:))??? Biorąc pod uwagę moją lokalizację to raczej ryba (aczkolwiek bliźniak), ale nie w sieci, a pływająca wolno. Tak sie tylko przyglądam, od czasu do czasu wrzucając zdanie, albo dwa... Limit mi się skończył. n. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 25.09.02, 16:52 Ech! U użyłem imienia Belbo jako reklamy, która jak sądzę ma dużą szansę przyciągnąć forumowiczki. A z racji wrodzonej skromności nie wspomniałem o sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: *.acn.waw.pl 25.09.02, 17:22 i lepiej kjak bys nie wspominal.. znowu sie reklamujesz!!:) Czy ja pisze jaki to wspaniały jestem?.. Bez tego i tak wszyscy wiedza:)) Precz z autoreklama.. nie mylic z reklama samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 21:24 Ja_nku, uwazaj abys mimowolnie nie zrobil naszemu drogiemu Belbo niedzwiedziej przyslugi. Myslisz, ze kobiety lubia obleganych facetow? Nie. Omijaja ich szerokim lukiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 26.09.02, 10:13 Thiro, oczywiscie, przyjdz:)) Co nas wyroznia? Hmmmmm do tej pory znakiem rozpoznawczym byla róża:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Na pierwsze spotkanie FT przyszedłem z obstawą, 25.09.02, 22:45 a na Wasze, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Na pierwsze spotkanie FT przyszedłem z obstaw 25.09.02, 23:49 Jeśli chodzi o mnie nie mam nic przeciwko, bywałeś tu i zawsze byłeś w porządku. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olrunn Re: Na pierwsze spotkanie FT przyszedłem z obstaw IP: *.szeptel.net.pl 26.09.02, 08:00 no chyba jeszcze nie bede miala tej przyjemnosci ujrzec was :( Zycze wam wszystkim milego spotkania i udanej zabawy :) Olrunn Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Na pierwsze spotkanie FT przyszedłem z obstaw 26.09.02, 10:55 men_ napisał: > a na Wasze, hę ?:) Men_ przybywaj na spotkanie, przynajmniej nie będę osamotniony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niania Re: Na pierwsze spotkanie FT przyszedłem z obstaw IP: *.waw.cdp.pl 26.09.02, 11:10 apf napisał: > men_ napisał: > > > a na Wasze, hę ?:) > > Men_ przybywaj na spotkanie, przynajmniej nie będę osamotniony:) > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Apf, a twoja przemiła i przesympatyczna 26.09.02, 21:35 żonka też będzie ?:) apf napisał: > men_ napisał: > > > a na Wasze, hę ?:) > > Men_ przybywaj na spotkanie, przynajmniej nie będę osamotniony:) > Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 26.09.02, 10:07 ......ooooooo...i nawet Men będzie:)......a ja już na 100% mogę powiedzieć że nie bedę mogła dojechać:(.......... A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia sprawy formalne IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.09.02, 21:54 Jest rezerwacja na haslo "forum". Ale...nie mozemy siedziec o przyslowiowym suchym pysku:) Musimy cos zjesc. To warunek. Aha, nie zartuje. No i nie wiem czy ja bede. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: sprawy formalne 27.09.02, 08:27 Gość portalu: Krizia napisał(a): > No i nie wiem czy ja bede. hmm, zwołać spotkanie i nie przyjść na nie, a może nie stać ciebie na to by coś zjeść w tej knajpie? hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: sprawy formalne 27.09.02, 11:08 A jakie to ma znaczenie kto zwolal spotkanie? Nie jestem niezbednym elementem tego spotkania. Postaram sie byc. A jezeli mnie nie bedzie, to bynajmniej nie z powodu zadnego widzimisie. I nie badz taki zlosliwy, Apf-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: To bydzie, czy nie bydzie ? 27.09.02, 22:54 Oczywiscie, ze jest. Dlaczego mialoby nie byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: To bydzie, czy nie bydzie ? IP: 212.160.148.* 28.09.02, 12:03 krizia napisała: > Oczywiscie, ze jest. Dlaczego mialoby nie byc. To ja sie wybieram :)) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: To bydzie dym, czy nie bydzie dymu? 28.09.02, 14:14 Gość portalu: Saba napisał(a): > krizia napisała: > > > Oczywiscie, ze jest. Dlaczego mialoby nie byc. > To ja sie wybieram :)) Tylko nie siadaj obok mnie, bo znowu się zacznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 29.09.02, 14:25 to bylo to spotkanie, czy nie? opowiadajcie: jak bylo? kto byl? kto z kim sie poklocil i dlaczego? przeciez nie jestescie niesmiali:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zxc1973 Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 29.09.02, 17:20 messja napisała: > to bylo to spotkanie, czy nie? > opowiadajcie: jak bylo? kto byl? kto z kim sie poklocil i dlaczego? > przeciez nie jestescie niesmiali:))))))) :-/ Albo nikogo nie bylo na spotkaniu, albo wszyscy zostali porwani przez kosmitow, albo popili sie na umor i teraz trzezwieja lezac gdzies pod plotem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 29.09.02, 21:41 zxc1973 napisał: > messja napisała: > > > to bylo to spotkanie, czy nie? > > opowiadajcie: jak bylo? kto byl? kto z kim sie poklocil i dlaczego? > > przeciez nie jestescie niesmiali:))))))) > > :-/ Albo nikogo nie bylo na spotkaniu, albo wszyscy zostali porwani przez > kosmitow, albo popili sie na umor i teraz trzezwieja lezac gdzies pod plotem > ;-) Janek się spóźnił, Saba przyszła później, a co potem się działo? Nie wiem, bo wyszedłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia do zxc IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.09.02, 22:06 Ciekawe, kiedy zaczniesz aportowac;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do zxc 29.09.02, 23:27 Gość portalu: Krizia napisał(a): > Ciekawe, kiedy zaczniesz aportowac;) ???? ciekawe o co ci chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messjanek Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: *.icm.edu.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 21:45 a momenty były? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 29.09.02, 22:16 Pamiętam tylko pewne długie, zgrabne nogi;) Więcej grzechów nie pamiętam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: *.acn.waw.pl 29.09.02, 22:39 Ale komplement strzeliłes.. wstydz sie.. ja na miejscu włascicielki/własciciela byl bym conajmniej zły.. Szczegolnie ze pewnie byles samochodem i nie piles:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 29.09.02, 23:29 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Ale komplement strzeliłes.. wstydz sie.. ja na miejscu włascicielki/własciciela > > byl bym conajmniej zły.. > Szczegolnie ze pewnie byles samochodem i nie piles:) rotfl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: 195.94.198.* 30.09.02, 16:50 Gość portalu: Belbo napisał(a): > Ale komplement strzeliłes.. wstydz sie.. ja na miejscu włascicielki/własciciela > > byl bym conajmniej zły.. > Szczegolnie ze pewnie byles samochodem i nie piles:) Zla? ... gorzej byloby, gdyby napisal na publicznym forum, ze mam krzywe nogi ....:))) W kazdym razie... jak moglo byc?.... i to w dodatku z Jankiem? Oczywiscie, ze nadzwyczaj romantycznie! :))) I ja tez wiecej szcezgolow zdradac nie bede. Trzeba bylo przyjsc, a nie siedziec przed komputerem i pisac, ze doczucza samotnosc :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zxc1973 Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 30.09.02, 17:11 Gość portalu: Saba napisał(a): > Oczywiscie, ze nadzwyczaj romantycznie! :))) I ja tez wiecej szcezgolow To pobawmy sie w zgadywanie ;-) Byl apf, potem przyszedl spozniony janek, potem saba (chyba nikt wiecej sie nie przyznal, ze byl). Wkrotce apf wyszedl i zostal janek z saba, ktora glosi, ze bylo romantycznie. Cos przeoczylem? ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: 195.94.198.* 30.09.02, 17:13 zxc1973 napisał: > Gość portalu: Saba napisał(a): > > > Oczywiscie, ze nadzwyczaj romantycznie! :))) I ja tez wiecej szcezgolow > > To pobawmy sie w zgadywanie ;-) Byl apf, potem przyszedl spozniony janek, > potem saba (chyba nikt wiecej sie nie przyznal, ze byl). Wkrotce apf wyszedl i > zostal janek z saba, ktora glosi, ze bylo romantycznie. Cos przeoczylem? > ;-))))))))))))) Tak - napisales "mnie" z malej litery ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zxc1973 Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 30.09.02, 17:16 Gość portalu: Saba napisał(a): > Tak - napisales "mnie" z malej litery ;) ;-))))) No tak. Bezwiednie uprzedmiotowilem wszystkich zebranych ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata IP: 195.94.198.* 30.09.02, 17:19 zxc1973 napisał: > Gość portalu: Saba napisał(a): > > > Tak - napisales "mnie" z malej litery ;) > > ;-))))) No tak. Bezwiednie uprzedmiotowilem wszystkich zebranych ;-))))) Czy tym samym wyraziles bezwiednie swoj stosunek do zebranych? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zxc1973 Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 30.09.02, 17:22 Gość portalu: Saba napisał(a): > > ;-))))) No tak. Bezwiednie uprzedmiotowilem wszystkich zebranych ;-))))) > Czy tym samym wyraziles bezwiednie swoj stosunek do zebranych? :) Pominolem tylko zasady gramatyczne ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 30.09.02, 17:36 Niektórym niewiele trzeba, aby się tarzać po podłodze ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Spotkanie Forumowiczow / Pozegnanie Lata 30.09.02, 17:39 ja_nek napisa?: > Niektórym niewiele trzeba, aby sie˛ tarzac´ po pod?odze ze s´miechu. ale tylko z "dystansu":)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś