Gość: Jaxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 13:46 i jeszcze żeby była w moim klimacie. Tylko mi nie mówcie że taka nie istnieje bo wiem że gdzieśtam jest. Jaxx PS Jestem z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meduza4 Re: Mądrej Pieknej i Dobrej Poszukuje 18.11.02, 13:49 A co znaczy madra, piekna, dobra? Bo tak precyzujac... zawsze mozna powiedziec, ze ta jest za brzydka, ta za glupia a ta ma paskudny charakter... Odpowiedz Link Zgłoś
quickly jaxx, szukaj sobie kajtek szukaj, tej madrej i ... 18.11.02, 14:02 ...pieknej, a jak juz kajtkowi przybedzie latek i z buziuchny kajtka-blondaska zejdzie tradzik mlodzienczy, i jak kajtek przestanie sie pod kolderka samogwalcic, to kajtek tutaj do nas wpadnie jeszcze raz, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxx Quickly stupidity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 14:39 ..jw, nic dodać nic ujać. Swoją droga niezły musisz mieć bałagan w głowie skoro piszesz takie rzeczy. Szczerze współczuję j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: Mądrej Pieknej i Dobrej Poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 14:41 To proste: taka kobieta jest melanżem tych trzech cech. Nie napisałam lub tylko i. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Mądrej Pieknej i Dobrej Poszukuje 18.11.02, 14:47 A moze byc taki melanz: piekna w 80% dobra w 15% madra w 5% W koncu tyle reprezentuje saba co atrakcyjniejsza panienka z dyskoteki i jest w tym to "i" o ktorym mowisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Za mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 14:50 Meduza 20% na podstawowe cechy yto za mało, piekno przemija i zostaje mi tylko 20%. Ja w to nie wchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Za mało 18.11.02, 14:53 No prosze? Czyli piekno przesuwamy na pozycje trzecia :) To teraz co wazniejsze: zeby byla madra czy dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: Za mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 14:57 Nie wiem, obydwie rzeczy są cholernie ważne Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Za mało 18.11.02, 15:06 No dobra -to z innej strony... Czym jest madrosc? Czy przelicza sie ona na dyplom dobrej uczelni, czy tez raczej na zyciowe doswiadczenie? Albo co to znaczy, ze kobieta jest dobra? Zwlaszcza pojecie dobra i zla to jest to cos, czego nikt nigdy nie potrafi z sensem wytlumaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: Za mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 15:15 Dobra tłumaczyć nie trzeba, bo to wiadomo. I ty meduza też to wiesz. Mądra kobieta jest przeciwieństwem głupiej, jest wyrozumiała, inteligentna, rozważna i konsekwentna. Kurcze po co ja to wogole tłumacze, przeciez to wiadomo, nie ma tu szumu definicyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Za mało 18.11.02, 15:20 Madra jest przeciwienstwem glupiej? Nie sadze :) Madrosc rodzi sie dopiero wtedy gdy zauwazamy wlasna glupote... Czlowiek madry wie, ze wobec calego nieopisanego ogromu Wszechswiata jest zwyczajnym glupcem. Czlowiek dobry wie, ze natura ludzka jest ulomna i ze w kazdym z nas tkwi zlo... Czlowiek piekny wie, ze jest piekny bez wzgledu na swoj wyglad... Moim zdaniem -szukasz aniola a nie ludzkiej istoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx A właśnie że nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 15:23 ..szkukam anioła bo anioł też potrafi się znudzić. Szukam takiej włąśnie kobiety i nie mówicie mi że to anioł czy jakiś ideał. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: A właśnie że nie 18.11.02, 15:32 A malo to porzadnych kobiet na swiecie? Tylko niestety jak przychodzi co do czego to nikt ich nie chce, bo ta za gruba, ta za chuda, ta ruda a tamta piegowata...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx "porządne" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 15:33 Nie chcę "porządnej". chce piekną mądrą i dobrą. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: 'porządne' 18.11.02, 15:36 Gość portalu: Jaxx napisał(a): > Nie chcę "porządnej". chce piekną mądrą i dobrą. Boze... Ale wybredny :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: 'porządne' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 15:39 wybredny? mam iść na zgniły kompromis? nada... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: 'porządne' 18.11.02, 15:40 Porzadna kobieta to zgnily kompromis? Chyba sie obraze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: 'porządne' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 15:42 A obrażaj się, co mi tam. Ni eszukam porządnej. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: 'porządne' 18.11.02, 15:45 To chcialbys piekna, madra i dobra... a do tego niepozadna ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: 'porządne' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 15:48 Ni oczywiscie ze nie, porzadna zawiera się w dobra. Tylko złe kobiety sa nieporządne. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: 'porządne' 18.11.02, 15:55 No to co tu opowiadasz o zgnilym kompromisie!' Jak porzadna to znaczy, ze dobra... A co myslisz, ze porzadna to madra byc nie moze? Jakby byla glupia to by nie byla porzadna. A piekna tez nie moze byc? Moze :))) Tak wiec na kolana i przepros mi tu wszystkie porzadne kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: 'porządne' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 15:57 No dobra, przepraszam, ale samo porządna nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Mądrej Pieknej i Dobrej Poszukuje IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 14:33 krakowiaczku jeden- nie ma takiej kobiety, tak jak nie ma takiego mężczyzny, chyba, że w wyobraźni, nikt nir jest dobry , piękny i mądry, chyba, ze Kopciuszek,albo Śpiąca Królewna, albo Czerwony Kapturek, z tym że za madre to one nie były może nawjwyżej ładne, a na dodatek masz wymaganie- KRAKÓW- za dużo jak na jedną biedną dziewczynę, nie uważasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Ja wiedziałem że tak będzie pum pum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 14:44 j/w Spodziewałem się takiej reakcji: jeszcze raz powtarzam: głęboko wierze że taka kobieta istnieje. Nawet jesli nie w sensie obiektywnym to w subiektywnym (moim). Ideałów nie ma, ale są na tym świecie rzeczy które nie śniłuy się filozofom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Mądrej Pieknej i Dobrej Poszukuje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 14:47 Gość portalu: emka napisał(a): > krakowiaczku jeden- nie ma takiej kobiety, tak jak nie ma takiego mężczyzny, > chyba, że w wyobraźni, nikt nir jest dobry , piękny i mądry, chyba, ze > Kopciuszek,albo Śpiąca Królewna, albo Czerwony Kapturek, z tym że za madre to > one nie były może nawjwyżej ładne, a na dodatek masz wymaganie- KRAKÓW- za dużo > > jak na jedną biedną dziewczynę, nie uważasz???? ... a ja będę polemizował, bo jest taka kobieta i piękna i mądra i dobra .... więc nie martw się Krakus, nawet wierzyć nie trzeba tylko słuchaj i patrz .... sercem..... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Mądrej Pieknej i Dobrej Poszukuje IP: *.ciechocinek.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 14:54 tak nie martw się , bo nie ma czym, jak mówi moja mama, kazdy ma swoje przeznaczenie, i znjadziesz gdzies swoją gwiazdę z krakowa czy z mrągowa, wiara podobnoczyni cuda, ja niestety jakos się o tym nie przekonałam, więc jeśli ams ztyle siły walcz i czekaj na tą naj naj naj.bo podobno warto Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Ma˛drej Pieknej i Dobrej Poszukuje 18.11.02, 15:23 Gos´c´ portalu: oak napisa?(a): > Gos´c´ portalu: emka napisa?(a): > > > krakowiaczku jeden- nie ma takiej kobiety, tak jak nie ma takiego me˛z˙czyzn > y, > > chyba, z˙e w wyobraz´ni, nikt nir jest dobry , pie˛kny i ma˛dry, chyba, ze > > Kopciuszek,albo S´pia˛ca Królewna, albo Czerwony Kapturek, z tym z˙e za madre > to > > one nie by?y moz˙e nawjwyz˙ej ?adne, a na dodatek masz wymaganie- KRAKÓW- za > > duz˙o > > > > jak na jedna˛ biedna˛ dziewczyne˛, nie uwaz˙asz???? > > ... a ja be˛de˛ polemizowa?, bo jest taka kobieta i pie˛kna i ma˛dra i dobra .... to prawda, ale ja nie jestem z Krakowa:))) messja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Mądrej Pieknej i Dobrej Poszukuje IP: *.icis.pcz.czest.pl 18.11.02, 14:57 Gość portalu: Jaxx napisał(a): > i jeszcze żeby była w moim klimacie. Tylko mi nie mówcie że taka nie istnieje > bo wiem że gdzieśtam jest. > > Jaxx > > PS Jestem z Krakowa. zycze owocnych poszukiwan, a jak juz taka znajdziesz, to nie strac... bo chyba wiekszosc przedmowcow nie zdaje sobie sprawy, ze znalezc wbrew pozorom nie jest tak trudno, bo milosc na tyle oslepia, ze idzie sie na duze kompromisy, ale gorzej z utrzymaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Mądrej Pieknej i Dobrej Poszukuje IP: proxy / 212.160.165.* 18.11.02, 15:01 Wez numerek i na koniec kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Numerek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 15:05 Właśnie tego się obawiałem, który jestem oprócz tego że ostatni? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Numerek 18.11.02, 15:13 Gość portalu: Jaxx napisał(a): > Właśnie tego się obawiałem, który jestem oprócz tego że ostatni? Ale macie problemy... A ja bym chciala zeby facet byl porzadnym, uczciwym czlowiekiem, zeby nie palil i nie naduzywal alkoholu oraz dbal o higiene... I niby mam pierwszy numerek i co z tego jak wszyscy, ktorzy spelniaja te standardy juz od lat zajeci :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: Numerek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 15:18 Meduza nie strasz mnie, nie chce długo stać w tej kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Numerek 18.11.02, 15:22 Ja z pierwszym numerkiem stoje i stoje a ty z ostatnim myslisz, ze szybciej zalatwisz sprawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Przepraszam mam legitymację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 15:25 ...honorowego krwiodawcy. Wchodze bez kolejki i biore najlepszy towar :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Przepraszam mam legitymację IP: proxy / 212.160.165.* 18.11.02, 15:28 Zebys sie nie zdziwil. Ja tu mam legitymacje Zbowidu! Moj towar! Bo jak Ci laska przyloze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: Przepraszam mam legitymację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 15:44 Hehe zobaczymy kto ma grubszą laskę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Przepraszam mam legitymację IP: proxy / 212.160.165.* 18.11.02, 15:51 Zebym Ci chodzikiem nie porzysuna. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Przepraszam mam legitymacje˛ 18.11.02, 15:56 Gos´c´ portalu: grogreg napisa?(a): > Zebym Ci chodzikiem nie porzysuna. zamiast sie chlopaki mierzyc na laski idzicie na piwo poderwac laski:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Idźcie na piwo poderwać laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 15:59 no nie wiem czy nie jesteśmy złamaski. Kurcze ja poważnie ten post postaiłem a tu sie szopka robi. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Idźcie na piwo poderwać laski 18.11.02, 16:12 Gość portalu: Jaxx napisał(a): > no nie wiem czy nie jesteśmy złamaski. Kurcze ja poważnie ten post postaiłem a > tu sie szopka robi. To ty nie wiesz, ze to normalka? Szopka musi byc i koniec! Precz z powaga :))) A tak powaznie -jesc mi sie chce, chyba sobie pojde.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Na piwo? Z nim? IP: proxy / 212.160.165.* 18.11.02, 16:09 Schleje mnie i z kolejki wysiuda. Niedoczekanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: Na piwo? Z nim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 16:11 Hehe a juaz myslałem że mi sie uda. Nic to. spróbuje inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Numerek 18.11.02, 15:38 meduza4 napisa?a: > Ja z pierwszym numerkiem stoje i stoje > a ty z ostatnim myslisz, ze szybciej zalatwisz > sprawe :) ja zapytam tylko z ciekawosci: przeciez jestes tu od niedawna, skad masz wiec numerk pierwszy? nic o tym nie wiem...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Numerek IP: proxy / 212.160.165.* 18.11.02, 15:26 > Ale macie problemy... Jakbysmy nie mieli, to sami bysmy sobie je stworzyli. > A ja bym chciala zeby facet byl porzadnym, > uczciwym > czlowiekiem, Co ty? Ofiary losu szukasz? No to znalazlas. > zeby nie palil Pasuje >i nie naduzywal alkoholu Sama wiesz. > oraz dbal o higiene... Eeeeee, a jak intensywnie? > I niby mam pierwszy numerek i co z tego jak wszyscy, > ktorzy spelniaja te standardy juz od lat zajeci :( Bez przesady. Paru jeszcze zostalo. Popaprani, ale wolni. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Numerek 18.11.02, 15:34 Popaprani powiadasz.... A jak bardzo? No to jest maly problem - z bardzo popapranymi mialam do czynienia i dziekuje... A jak troche to moge zaryzykowac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Numerek 18.11.02, 15:39 meduza4 napisa?a: > Popaprani powiadasz.... A jak bardzo? > No to jest maly problem - z bardzo popapranymi > mialam do czynienia i dziekuje... A jak troche to > moge zaryzykowac :)))) ale jaja: meduza znowu ma kawalera:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Numerek 18.11.02, 15:42 messja napisała: > meduza4 napisa?a: > > > Popaprani powiadasz.... A jak bardzo? > > No to jest maly problem - z bardzo popapranymi > > mialam do czynienia i dziekuje... A jak troche to > > moge zaryzykowac :)))) > > ale jaja: meduza znowu ma kawalera:))))) No wlasnie, ze nie mam!!!! Probuje z kazdym, ktory sie nawinie i nic :))) Gdzie sa prawdziwi mezczyzni???? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Numerek 18.11.02, 15:45 ja mam, ale sie nie podziele. a ty dobrze sobie radzisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Numerek 18.11.02, 15:46 messja napisała: > ja mam, ale sie nie podziele. a ty dobrze sobie radzisz:))) > Szkoda, ze tak dobrze w realu mi nie idzie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Numerek 18.11.02, 15:49 meduza4 napisa?a: > messja napisa?a: > > > ja mam, ale sie nie podziele. a ty dobrze sobie > radzisz:))) > > > > Szkoda, ze tak dobrze w realu mi nie idzie :)))) ale jestes niecierpliwa - dopiero stawiasz pierwsze kroczki na Romanum, a juz bys chciala przelozyc powodzenie na rzeczywistosc. cierpliwosci kobieto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Meduza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 15:45 No może właśnie dlatego ci sie nie udaje, sproboj byc niedostepna. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Meduza 18.11.02, 15:47 Jestem niedostepna, bo chyba wszyscy sa z Wa-wy a ja nie :))) I nie jestem z Krakowa :))) Podwojny pech :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: Meduza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 15:49 Wiesz co meduza nie buierz tego do siebie, nawet jak bylabys z krakowa to balbym sie miec z toba do czynienia, czasami czytam posty na tych forach i ciarki mnie oblatują. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Meduza 18.11.02, 15:56 A i owszem -rozne rzeczy wypisuje na tych forach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Meduza IP: proxy / 212.160.165.* 18.11.02, 15:56 Jakbys byla z Warszawy to byl w ogole z Toba nie rozmawail. Precz z warszawskim imperializmem! Niech Zyje wolny Szczecin! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Meduza 18.11.02, 15:57 Gość portalu: grogreg napisał(a): > Jakbys byla z Warszawy to byl w ogole z Toba nie rozmawail. > > Precz z warszawskim imperializmem! > > Niech Zyje wolny Szczecin! Kiedys robili dobry paprykarz szczecinski... Z utesknieniem go wspominam...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Meduza IP: proxy / 212.160.165.* 18.11.02, 16:04 A ja go mam pod reka. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Meduza 18.11.02, 15:58 Gos´c´ portalu: grogreg napisa?(a): > Jakbys byla z Warszawy to byl w ogole z Toba nie rozmawail. > > Precz z warszawskim imperializmem! > > Niech Zyje wolny Szczecin! rotfl:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Meduza 18.11.02, 16:06 messja napisała: > Gos´c´ portalu: grogreg napisa?(a): > > > Jakbys byla z Warszawy to byl w ogole z Toba nie rozmawail. > > > > Precz z warszawskim imperializmem! > > > > Niech Zyje wolny Szczecin! > > rotfl:)))))))))) Ze Szczecina tez nie jestem, ale glodna sie zrobilam jak mi sie stare, dobre paprykarze w puszkach przypomnialy :))) Teraz juz takich nie robia :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Meduza IP: proxy / 212.160.165.* 18.11.02, 16:12 Zjem w waszej intencji na kolacje, puszke, albo dwie. I Carbonet`em popije. Wiem, ze do ryby sie biale wunia pija, ale Paprykarz jest inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Numerek IP: proxy / 212.160.165.* 18.11.02, 15:52 Troche to nie, raczej sporo. Ale popranosc swa jako czesc osobowosci cenie i rezygnowac z niej nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Numerek 18.11.02, 15:58 Wszystko jasne -faceci chca byc popaprani bo im z tym zupelnie dobrze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Numerek IP: proxy / 212.160.165.* 18.11.02, 16:06 No wiesz. Alternatywa byloby dac sie urobic do waszych oczekiwac. Zanudzilybyscie sie na smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: Numerek IP: proxy / 212.160.165.* 18.11.02, 16:28 Alez oczywiscie. Przeciez staramy sie jak mozemy. Odpowiedz Link Zgłoś
pocket_lady jestem z Krakowa,jestem madra,dobra i piekna;-) 18.11.02, 17:54 wiec.....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: jestem z Krakowa,jestem madra,dobra i piekna; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.02, 12:21 Pocket lady? Kieszonkowa? Może coś wiecej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocket_lady@NOSPAM Re: jestem z Krakowa,jestem madra,dobra i piekna; IP: *.chello.pl / *.chello.pl 19.11.02, 19:59 cos wiecej tzn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: jestem z Krakowa,jestem madra,dobra i piekna; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.02, 10:41 Tzn wysle Ci maila, zajżyj do skrzynki wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
pocket_lady Re: jestem z Krakowa,jestem madra,dobra i piekna; 20.11.02, 20:36 zajzalam i nic nie ma!!!czekam cierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: jestem z Krakowa,jestem madra,dobra i piekna; IP: *.lama.net.pl / 192.168.4.* 20.11.02, 22:25 Niestety mój mail, który wysłałem na adres pocket_lady@gazeta.pl wrócił niedoręczony. Może podasz mi jakiś inny adres albo napiszesz do mnie: velsatis@gazeta.pl pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna_ Re: Mądrej Pieknej i Dobrej Poszukuje IP: 195.94.204.* 18.11.02, 18:39 Gość portalu: Jaxx napisał(a): > i jeszcze żeby była w moim klimacie. Tylko mi nie mówcie że taka nie istnieje > bo wiem że gdzieśtam jest. > > Jaxx > > PS Jestem z Krakowa. Jestem piekna, madra i dobra, i nic dobrego mi z tego nie przyszlo. Trzy razy slyszalam ze jestem zbyt dobra, by byc naprawde, trzy razy slyszalam ze zmienilam czyjes zycie na zawsze i na zawsze bede w czyims sercu, i nigdy wiecej nie chce tego uslyszec. Nie chce byc juz nigdy wiecej dobra, bede udawac ze jestem glupia, i mniej piekna bede tez, to nikt nie bedzie bal sie do mnie podejsc. Mezczyzni pragna takich kobiet by tylko wspominac, a zostaja z zupelnie innymi. Jak to mowia moje kolezanki - chcesz by byl wierny jak pies traktuj go jak psa. Tylko jak ma sie dobre serce, to nigdy tak nikogo nie potraktujesz. Wiec mysle, ze to sami mezczyzni spowodowali wyginiecie gatunku pieknych, madrych i dobrych. Ale i tak zycze Ci powodzenia w poszukiwaniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oak Re: Mądrej Pieknej i Dobrej Poszukuje IP: iB.rudanet.com:* / 192.168.1.* 18.11.02, 20:11 Gość portalu: smutna_ napisał(a): > Jestem piekna, madra i dobra, i nic dobrego mi z tego nie przyszlo. Trzy razy slyszalam ze jestem zbyt dobra, by byc naprawde, trzy razy slyszalam ze zmienilam czyjes zycie na zawsze i na zawsze bede w czyims sercu, i nigdy wiecej nie chce tego uslyszec. Nie chce byc juz nigdy wiecej dobra, bede udawac ze jestem glupia, i mniej piekna bede tez, to nikt nie bedzie bal sie do mnie podejsc.< Zapomiałaś dodać - skromna.... rzeczywiście trochę strach do Ciebie podejść >Mezczyzni pragna takich kobiet by tylko wspominac, a zostaja z zupelnie innymi.< Czyżbyś zdąrzyła już poznać wszystkich mężczyzn ? hm... biorąc pod uwagę uzaleznienia czasowe śmiem twierdzić, że musi to być wyjątkowo po łepkach.... >Jak to mowia moje kolezanki - chcesz by byl wierny jak pies > traktuj go jak psa. < "Pokaż mi twoich przyjaciół, a powiem ci kim jesteś", coż pogratulować koleżanek, a co do mądrości to opierając się na powyższej sentencji, powiem tak nie przejmuj się tak bardzą tą twoją mądrościa - nie jest aż tak chroniczna i złośliwa, więc nie jesteś bez szans ))) >Tylko jak ma sie dobre serce, to nigdy tak nikogo nie potraktujesz. Wiec mysle, ze to sami mezczyzni spowodowali wyginiecie gatunku pieknych, madrych i dobrych.< Tak. W dodatku te wredne samce wytłukli jeszcze mamuty, dinozaury i tura ))). grunt to sumienie spokojne zawsze znajdzie się jakiś cyklista, dziennikarz, czy samiec .... hessa )))) > Ale i tak zycze Ci powodzenia w poszukiwaniach a ja życzę Tobie odrobinki dystansu. ))) aloha oakie wichrzyciel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Jak pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.02, 12:07 Nie można traktować drugiego człowieka jak psa. Rozumiem o co ci chodzi, nie mozna tez być zzbyt dobrym bo druga osoba przestaje to doceniać. Mysle że i tutaj ma zastosowanie zasada złoego srodka której nota bene jestem gorliwym wyznawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zołza do Mądrej Pieknej i Dobrej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 21:04 Był taki dzień, w którym usłyszałam od swojego faceta: Jesteś piękna, mądra i taka dobra... Taka byłam. Chyba. Przynajmniej tak się czułam. Aż nastał dzień, w którym ten sam facet powiedział mi: Jesteś dla mnie zbyt piękna, zbyt mądra i zbyt dobra. Nie zasługuję na ciebie. Bowinnaś mieć kogoś lepszego...I koniec. Od tamtej pory jestem zołzą... Odpowiedz Link Zgłoś
quickly dla jaxx specjalizujacego sie w pieknych, madrych 18.11.02, 23:38 ...i dobrych. No i jak poszukiwania jaxx? Znalazles juz cos? Tylko kajtej tak sie zastanawiam na jaka cholere potrzebna ci ta piekna, madra i dobra??? Proce masz, desko-rolke tez, na Boze Narodzenia rodzice kupia ci rower... Tak siedze i dumam, no i nie moge se nijak wykombinowac, co ty bedziesz z ta piekna, madra i dobra kobieta robil! Kajtek, a moze zaprosisz ja do swojego domu? Np. na herbate? No tak, ale wczesniej mama bedzie musiala wysprzatac kajtkowy pokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: dla jaxx specjalizujacego sie w pieknych, mad 19.11.02, 12:02 ale z ciebie szybki, zlosliwa malpa:)))) quickly napisał: > ...i dobrych. > No i jak poszukiwania jaxx? Znalazles juz cos? > > Tylko kajtej tak sie zastanawiam na jaka cholere potrzebna ci ta piekna, madra > i dobra??? > Proce masz, desko-rolke tez, na Boze Narodzenia rodzice kupia ci rower... > Tak siedze i dumam, no i nie moge se nijak wykombinowac, co ty bedziesz z ta > piekna, madra i dobra kobieta robil! > > Kajtek, a moze zaprosisz ja do swojego domu? Np. na herbate? No tak, ale > wczesniej mama bedzie musiala wysprzatac kajtkowy pokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Bałagan pod pokrywką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.02, 12:15 Tak się zastanawiam co motywuje ludzi d bycia kretynami. Quicky musisz miec naprawdę duże problemy jesli wypisujesz takie rzeczy. Problemy z sobą. Nie bede sie w to wgłębiał, ale współczuje tobie i wszystkim którzy cię znają bo naprawde musi wam byc ciezko. Szybkiego powrotu do zdrowia, jak ja znajde to napewno cie o tym poinformuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: do Mądrej Pieknej i Dobrej 19.11.02, 00:18 Ja wolę na pierwszym miejscu dobroć, potem mądrość i na trzecim miejscu piękno. Choć ta lista mogłaby być dłuższa. Najgorsza rzecz jaką można sobie zrobić to stracić wiarę i nie dać już nigdy kredytu zaufania. To klęska, to popapranie, bo macie gotowość zniszczenia każdego, choćby najlepszego człowieka... za to, że spróbuje się zbliżyć i coś dać... I co dostanie? Zemstę, podeptanie, bo Wam ktoś zrobił krzywdę. Najlepiej krzywdę oddać, prawda? najlepiej takiemu, co niczego złego nie zrobił... tak prewencyjnie przyłożyć. Przecież nie każdy chce skrzywdzić. Jak już potraktujecie kogoś jak psa to będziecie szczęśliwsze? Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
quickly A Tobie co ja_nek? 19.11.02, 00:50 Na kobiety sie dzisiaj gniewsz? Niewarto. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: A Tobie co ja_nek? 19.11.02, 13:13 quickly napisał: > Na kobiety sie dzisiaj gniewsz? Napisałem po lekturze listów Zołzy i Smutnej. Jak jesteś wobec kogoś w porządku Quickly i nagle Twoja dziewczyna zdzieli Cię przez łeb (metafora, wiemy, że chodzi o psychiczną szpilę), bo ktoś Jej zrobił krzywdę, to nie jest to popaprane? Ja się nie gniewam na kobiety. Nie mam powodu (na razie):) Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Zołza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.02, 15:39 Niestety padłaś ofiara zręcznego kitu, facet chciał sie ciebie pozbyc i dlatego wymyslił te gadkę że jesteś dla niego za dobra. To numer stary jak świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Tak trzymac! IP: proxy / 212.160.165.* 20.11.02, 11:15 No Jaxx, widzisz ze ona tylko "zolze" udaje. Do boju chlopie, do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolza Re: Tak trzymac! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 16:31 ...udaję zołzę? Może tylko udaję, w końcu człowiek nie zmienia się w sekundę. Nie skreślam mężczyzn, tylko dlatego że skończyło się jedno. Nie segreguję i nie robię płonnych nadziei. Nie szukam tylko czekam, ale też nie skupiam się zbyt moco na tej poczekalni. Czasem sobie myślę, że my, kobiety, lubimy sobie ponarzekać, posmucić się, pogadać od rzeczy. To przynosi nam ulgę. I nawet jeśli powiemy coś przykrego, popapranego, tak naprawdę wcale tak nie myślimy. Chcemy by ktoś nam współczuł, pożałował nas choć przez chwilę... Podobno miłość jest jak testament. Nowa unieważnia poprzednią. Czekam więc na nową. Bez żalu i pretensji do nikogo. Pozdrawiam Przyjemna Zołza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Miłość jak testament, IP: *.lama.net.pl / 192.168.4.* 20.11.02, 22:27 Dobre, musze to zapamietać :) Dzięki za dobre i prawdziwe słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zołza Re: Miłość jak testament, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 13:05 Na zdrowie Jaxx! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aseret Re: Mądrej Pieknej i Dobrej Poszukuje IP: proxy / 217.153.15.* 20.11.02, 16:00 Czy Ty jesteś równie mądry i piękny jak poszukiwana. Jaki jest ten klimat,ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: Mądrej Pieknej i Dobrej Poszukuje IP: *.lama.net.pl / 192.168.4.* 20.11.02, 22:28 27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aseret Re: Mądrej Pieknej i Dobrej Poszukuje IP: proxy / 217.153.15.* 21.11.02, 10:24 Byłoby może fajnie ale dla mnie zbyt krótko żyjesz w swym pięknym ciele. Życzę Ci powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Re: Mądrej Pieknej i Dobrej Poszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.02, 10:36 Nie dziękuję. Usmiech w twoją stronę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaxx Lipa IP: *.lama.net.pl / 192.168.4.* 05.12.02, 23:57 Niestety nie znalazłem :(, może takiech nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Re: Lipa IP: 24.84.37.* 06.12.02, 00:47 A powiedz na czym ma polegac jej peknosc? madrosc? i dobroc? Bo te pojecia sa bardzo szerokie, i bardzo czesto maja charakter indiwidualny (zaleza od indiwidualnego spojrzenia). Nawiasem mowiac zmalem taka lata temu, byla bardzo piekna, bardzo zdolna, madra napewno, nie jestem pewien czy byla dobra, ale bardzo inteligentna. Ale coz, ja chlopak mlody, nie umialem widziec tych zalet. Ale takie chyba bardzo rzadko sie zdarzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Lipa 06.12.02, 01:26 Gość portalu: Jaxx napisał(a): > Niestety nie znalazłem :(, może takiech nie ma? sa, ale latwiej je znalezc kiedy zaczyna sie od szukania kogos sympatycznego do pogadania. powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś