Dodaj do ulubionych

mail........

24.06.06, 06:20
Witaj przepraszam ze jeszce nie spie lecz slowa ktore napisalas
powalily mnie na kolana kochanie jestes cudowna ,nie moglem sie
opszec pokusie aby czegos nie napisac wiec oto to co powstalo w
mojej glowie po przeczytaniu kilkakrotnie Twojich sms dziekuje twe
slowa to radosc dla mojego serca ,duszy i umyslu :Pozwól mi na
słodycz miłości...Pozwól na łyk nadziei...Nasyć chlebem życia,
Upij winem rozkoszy.Zasiej owoc uczucia ,Zbierz plon wielkiego
szczęścia...Poukładaj wiosenne liście ciepła,Pielęgnuj zboża
bliskości ...Wsłuchaj się w wiatr naszej ciszy,Moknij w deszczu
zapomnienia...Dotykaj rozgrzanego słońca,Znajdź kres barwnej
tęczy...I... odkryj Niebo...Niebo na ziemi..Pozwól mi być Twoim
ludzkim Aniołem....Dominiko KOCHAM CIE
Obserwuj wątek
    • malinka48 Re: mail........ 24.06.06, 09:41
      ale żniwiarz się znalazł,no no......zostań jego kłosem,niech wymłóci i i
      upiecze chleb.Powodzenia-
      nikt nikogo,tak do końca nie zna.
    • Gość: marek sama do siebie napisalas? dlaczego? IP: *.hwr.Arizona.EDU 24.06.06, 10:18
      • robertoniro Re: sama do siebie napisalas? dlaczego? 24.06.06, 11:31
        autorko - czy cos ci odbilo?? czy jestes na dragach?
        • dominika205 Re: sama do siebie napisalas? dlaczego? 24.06.06, 11:59
          hehhehehh skopiowaąłm za zgoda autoera oczywiscie jeden z wilu moich meili ,i
          napisaąłm to dla was ,,kochane chłopaki'' hheheheh abyscie sie uczyli jak byc
          romantycznym ,a wasze opinie i cała reszte mam w nosie heheh
          • white.falcon Re: sama do siebie napisalas? dlaczego? 24.06.06, 17:21
            I wyszło Ci, kto sieje zborze, zbiera burze. ;-)
            • dominika205 Re: sama do siebie napisalas? dlaczego? 24.06.06, 20:01
              człowieku to nie JA pisałam tylko KTOS to dla mnie napisał!!!!!!!to tylko 1 z
              setki moich meili a udostepniłam go na forum ............. bo to jest piekne !
              i tyle!
              • white.falcon Re: sama do siebie napisalas? dlaczego? 24.06.06, 20:03
                Ojej, rozumiem, co czytam! Zażartowałam w kontekście wcześniejszych odpowiedzi,
                a Ty obrażasz się. Nie bądź nastroszonym jeżem, uśmiechnij się. :-)
                • dominika205 Re: sama do siebie napisalas? dlaczego? 24.06.06, 20:07
                  ja sie nei obrazam ale czasem denerwuje mnie to co ludzie tutaj pisze ,no sory
                  ale tak to czuje czasem
                  • white.falcon Re: sama do siebie napisalas? dlaczego? 24.06.06, 20:53
                    dominika205 napisała:

> ja sie nei obrazam ale czasem denerwuje mnie to co ludzie tutaj pisze ,no sory
                    > ale tak to czuje czasem

Nie wszystko, co ludzie piszą na forum trzeba odbierać jako agresję, skierowaną
                    przeciwko Autorowi. Ja akurat tylko chciałam zażartować sytuacyjnie. Cóż, nie
                    każdy musi te moje żarty rozumieć - ja też nie wszystkie "myszy słowne
                    łowię". :-)
                • dominika205 Re: sama do siebie napisalas? dlaczego? 24.06.06, 20:11
                  zanim tego maila tutaj skopiowałąm to oczywiscie zapytałam AUTORA o
                  zgode ,..........zgodził sie i tyle................
              • dominika205 Re: sama do siebie napisalas? dlaczego? 24.06.06, 20:05
                czasem kiedy czytam te wasze wypowiedzi tutaj .to mi sie wszystkiego
                odechciewa ............. to jest tak ,ze kazdego trzeba ze tak powiem
                ZJECHAC ,zachowujecie sie czasem jak przysłowiowe ZAWISTNE POLACZKI !!!!!!!
                • kamea5 Re: sama do siebie napisalas? dlaczego? 24.06.06, 21:03
                  dominisiu,pozwol z bede odszczepiencem ,gratuluje cudnego faceta;)
                • dominika205 Re: sama do siebie napisalas? dlaczego? 25.06.06, 06:12
                  posłuchajcie!!!!!!!!!!!! skopiowalam maila bo...................MIAŁAM NA TO
                  OCHOTE i naprawde ale to naprawde nie trzeba sie zastanawiac DLACZEGO JA TO
                  ZROBIŁAM ,poprostu tak chciałam i rady dla mnie typu;;;;; idz do psyhologa sa
                  poprostu głupie,jeszcze inny gosc napisał ze jestem na dragach hehhehhe to juz
                  mnie zupełnie rozsmieszyło ale okey w koncu kazdy moze sie tutaj wypowiedziec
    • robertoniro Re: mail........ 24.06.06, 23:54
      Wyglada wyraznie nato ze sie chcesz dowartosciowac i tutaj oglaszasz ten wiersz
      i po co?? Zadna normalna nie chce by intymne sprawy tutaj oglaszac.
      Poza tym piszesz ze masz setki meili tego typu (hahahahaha:))))))))))))

Dziewczyno niczego tutaj nie musisz ludziom udawadniac, tylko idz do dobrego
      Psychologa, ktory pomoze Tobie nabyc troche pewnosci siebie i potem w swiat
      szukac swojej polowki.
      • white.falcon Re: mail........ 25.06.06, 00:35
        A kto to wie, co ludzi potrafi natchnąć do zamieszczania (Pani zaznaczyła, że
        za zgodą drugiej strony) prywatnej korespondencji. Dobrze, że komuś tak się
        dzieje, jak dzieje. Przynajmniej wpis pozytywny, a nie tragiczny. Robertoniro,
        a może to jest podpuszczanie ludzi do dyskusji? :-)
      • dominika205 Re: mail........ 25.06.06, 06:09
        ROBERTONIRO.........sam sie zglos do psyhologa!!!!!!!!!!!!!! takich jak TY jest
        tutaj na pęczki ,takich po potrafia tylko krytykowac innych albo dawac innym
        takie własnie głupie rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • dominika205 Re: mail........ 25.06.06, 06:31
        ROBERTONIRO.............dziekuje za diagnoze ,to TY napisałes ze jestem na
        dragach i ze musze odwiedzic psyhologa,wiesz powiem tylko tyle ,ze musze
        pocytac inne twoje wypowiedzi,czy wszystkie sa takie złosliwe,bo moze to jednak
        z toba cos jest nie tak?moze poprostu lepiej sie czuje kiedy.............kogos
        skrytykujesz............i kto ty musi odwiedzic psyhologa?????????????
        hmmmmmmmmmmmmmm?
        • robertoniro Re: mail........ 25.06.06, 07:42
          no nietylko psychologa powinna odwiedzic ale zdecydowanie slownik ortograficzny!
          • osv Re: mail........ 25.06.06, 13:04
            dominika 205 nie jest kobieta, i podobna w stylu jest do tego oblakanie
            nawiedzonego.....
            Nawet jezeli ktos robi tego typu prowokacje - to zdrowe to nie jest.
            • krzysztof_36i Re: mail........ 27.06.06, 18:56
              czytalem to co napisałes i wiesz musze Ci popwiedziec że chyba nie dorosłes
              jeszce do tego aby sie wypowiadac na temat "kobiet" szkoda że nie zyjemy w XIX
              wieku bo wyzwalbym CIe na pojedynek .W tych czasach to jedynie mogłbym Ci dac w
              twarz a to zbyt mało za taka z niewage ja to ze napisałes że Dominika nie jest
              kobieta .JEST PIEKNĄ KOBIETA LECZ TY ZAPEWNE PIEKNE KOBIETY OGLADASZ TYLKO NA
              OKŁADCE CZASOPISMA

Krzysiu
    • kobietabezserca Re: mail........ 27.06.06, 19:06
      ale czy ktos z Was moze zaprzeczyc ze mail jest romatyczny bardzo...mnie sie
      podoba. wiec proponuje skonczyc deyskysje na poziomie zlosliwosci. wypowiedzmy
      sie moze na temat, ktory z Panow potrafilby napisac taki list i czy ktoras z
      Pan nie chcialaby rzeczonego otrzymac!
      • jmx Re: mail........ 28.06.06, 02:30

Ja... Mi się ten mail nie podoba, jest napuszony i zbyt egzaltowany. Ale to
        wszystko rzecz gustu a wszyscy napadli na tę dziewczynę jakby zrobiła nie
        wiadomo co...
        • Gość: * Re: mail........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 04:01
          Staral sie chlopina jak mogl...zeby go tylko pokochala
          • krzysztof_36i Re: mail........ 28.06.06, 07:06
            wiesz twoja ironia w tej wypowiedzi zakrawa na nutke zazdrosci !!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: przestroga;) Re: mail........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 02:46
              '' Bo z dziewczynami nigdy nie wie oj nie wie się
              czy dobrze jest, czy może jest, może jest już źle
              czy najważniejszy jesteś w życiu jej
              czy znaczysz już od kogoś mniej ''
              • krzysztof_36i Re: Dlaczego przestroga???????????????????? 02.07.06, 06:55
                Gościu przedstaw sie
                Krzysiu
                • Gość: chlopina Re: jestem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 10:28

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka