wiktoria75 09.10.06, 18:09 podobno kocha się bezinteresownie. Ale to chyba nie do końca prawda. Ja kocham za dobroć, opiekuńczość i poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dozakochania1krok Re: na romantycznym forum napisz za co kochasz... 09.10.06, 18:43 prawdziwie kocha się pomimo czegoś Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazsercem42 Re: na romantycznym forum napisz za co kochasz... 09.10.06, 18:54 bezinteresownie kocha się tylko dziecko,matkę ojca i babcię (moją najlepszą przyjaciółkę,niestety już jej nie mam). Ot,po prostu za to że są! Natomiast lubię niektórych ludzi, jesli są empatyczni, bezinteresowni,jednym słowem ludzi z sercem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: na romantycznym forum napisz za co kochasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:12 moze raczej nie za co, a dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria75 Re: na romantycznym forum napisz za co kochasz... 09.10.06, 19:34 Słusznie KbS... więc dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dali5 Re: na romantycznym forum napisz za co kochasz... IP: *.plk.vectranet.pl 09.10.06, 20:48 Chciałbym kochać za tak nie wiele , wystarczy że bym wiedział że jestem komuś potrzebny i że ktoś mnie kocha , czeka na mnie kiedy wracam z pracy . to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
viernaviera Re: na romantycznym forum napisz za co kochasz... 09.10.06, 21:02 a gdzies sie taki uchowal? dali:))) kochasz za tak niewiele? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria75 Re: na romantycznym forum napisz za co kochasz... 09.10.06, 21:18 no nie wiem. Mnie wyglada że dali kocha za odwzajemnione uczucie, za czekanie na niego kiedy wraca z pracy... to wcale nie jest tak niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
mete0r Re: na romantycznym forum napisz za co kochasz... 09.10.06, 21:38 Ja kocham za darmo. wiktoria75 napisała: > podobno kocha się bezinteresownie. Ale to chyba nie do końca prawda. Ja > kocham za dobroć, opiekuńczość i poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: na romantycznym forum napisz za co kochasz... IP: *.wfd74a.dsl.pol.co.uk 09.10.06, 21:39 surely you love someone not because of their good points but inspite of their not so good points Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Re: na romantycznym forum napisz za co kochasz... 09.10.06, 21:51 za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 A ja nie kocham 10.10.06, 08:42 chociaż bardzo bym chciała... a może jednak kocham? tylko znowu źle?? Kocham za samo kochanie mnie i bycie ze mną, reszta to szczegóły, które zawsze są inne... Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 Re: A ja nie kocham 10.10.06, 11:38 a odwracając pytanie, za co nienawidzicie? hmm to jest chyba trudniejsze pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: A ja nie kocham 10.10.06, 11:46 A gdzie tam trudniejsze. Niech no mnie ktoś ze dwa czy trzy razy upokorzy albo w inny sposób potraktuje bez szacunku, a nienawiść gwarantowana do grobowej deski... Odpowiedz Link Zgłoś
pluton30 za co nienawidzisz 10.10.06, 11:46 miłość i nienawiść jednymi chodzą ścieżkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieknydzień Re: za co nienawidzisz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:53 pluton30 napisał: > miłość i nienawiść jednymi chodzą ścieżkami to przeciwstawne uczucia. Nie mogą byc wiec w jendym miejscu, człowieku. To zalezy od człowieka. A czy babcie kocha sie bezinteresownie? nonsens. Jak ma majątek lata sie wokol niej, bo moze przepisze. jak zrobiła to za zycia, marny jej los... Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 za zdradę... 10.10.06, 11:51 bo tak trudno zapomnieć, wybaczyć, otrząsnąć się i iść dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OnaTobie Re: na romantycznym forum napisz za co kochasz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:55 Za to ciepło, sposób bycia, humor, bystrość:) Inteligencje Oczy - ich głebie:) --- :* Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria75 Re: na romantycznym forum napisz za co kochasz... 10.10.06, 16:56 OnaTobie... to fajnie odkryć, że ktoś kocha podobnie. Tak lekko. Bez przyciężkawych doznań i zbyt ostrych zakrętów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś