andrexx 20.04.07, 11:29 w majowy weekend, spakuje się , pojadę na dworzec i wsiądę w pierwszy pociąg jaki przyjedzie, a co mi tam zobaczę gdzie dojadę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrexx Re: majowy 20.04.07, 11:34 niestety mieszkam na zadupiu, nie ma bezpośredniego połaczenia z Włoszczową - jest Berlin, W-wa, Przemyśl, Poznań, Gdańk, itp, ale włoszczowej brak :(( Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: majowy 20.04.07, 11:32 Świetny plan :) "... wsiąść do pociągu bylejakiego...." :))) Tylko może o bilet zadbaj :) A ja może wsiądę do pociągu Wawka - kraków... Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: majowy 20.04.07, 11:34 Aniu a czemu to sie wyprawiasz do tak miłego miasta? Zazdroszczę Wam tego wolnego...ech:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: majowy 20.04.07, 11:38 Czemuż? Poniewuż :))) Tam mieszka od prawie dwóch lat moja siostra i jak narazie to tylko ona przyjeżdża do domku a ja jeszcze u niej nie byłam :) Może najwyższy czas... A że nie mam żadnych innych planów poza szkołą w pierwszy weekend... No tak, oczywiście, jeszcze pisanie pracy ale to się gdzieś upchnie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: majowy 20.04.07, 11:39 Niektórzy to mają dobrze:) dłuuugi majowy weekend...niegdy takiego nie miałam:( Do pracy w kratkę;( ...ale odbiję to sobie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: majowy 20.04.07, 11:35 ee tam bilet, konduktor zadba o mnie, podobno mozna juz płącic karta w pociągu , ale chyba tylkow intercity Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: majowy 20.04.07, 11:39 No wiesz, lepiej nie spędzić tak pięknego weekendu na komisariacie, ale co kto lubi :PPP Odpowiedz Link Zgłoś