Dodaj do ulubionych

Test dla Pań i Panów

21.05.07, 11:18
pl.iq-test.eu/
Obserwuj wątek
    • 333a3 Re: Test dla Pań i Panów 21.05.07, 11:36
      Dorocie Rabczewskiej "Dodzie" wyszło w tym teście IQ 156 i jest zapewne jedną z
      inteligentniejszych Polek. I kto by pomyślał?
      • tygryska_28 Re: Test dla Pań i Panów 21.05.07, 11:55
        jak widać - pozory mylą :)
        tylko czesto o tym zapominamy...

Dzień dobry :)
        • 333a3 Re: Test dla Pań i Panów 21.05.07, 11:57
          Dzień dobry Aniu. Wzięłaś udział w tym teście?
          • wertercom Re: Test dla Pań i Panów 21.05.07, 12:05
            Są jednak kobiety,które łączą w sobie piękno i intelekt
          • tygryska_28 Re: Test dla Pań i Panów 21.05.07, 12:08
            w tym nie, ale wcześniej kiedyś chyba tak, z tym, że ten test jest płatny i
            wynik można uzyskać dopiero po opłaceniu :PP co mnie jakoś nie rozbawiło i nie
            zmobilizowało do wyciągnięcia kasy z sakiewki :))
            Chyba, że pomyliłam testy ale dziś nie mam na ten czasu, jest zbyt dłuuuugi...

A Ty?

• 333a3 Re: Test dla Pań i Panów 21.05.07, 12:20
              Strach mnie teraz obleciał. Robiłem kiedyś jeszcze na studiach na ćwiczeniach z
              psychologii i miałem wcale niezłe wyniki. Geniusze intelektualni mają nawet
              iloraz IQ 180.
              • tygryska_28 Re: Test dla Pań i Panów 21.05.07, 12:26
                No co Ty, na pewno nie jest źle :)
                Na pewno jest super, geniuszu :)

Ja nigdy w takich testach nie wychodziłam dobrze :( co nie znaczy, że czuję się
                przez to mniej inteligentna :)

• wertercom Re: Test dla Pań i Panów 21.05.07, 12:30
                  Kurcze ja mam wynik gorszy od Dody
                  • 333a3 Re: Test dla Pań i Panów 21.05.07, 12:42
                    Słyszałem, że "Doda" jest wyjątkowa. Można ich było często spotkać w pięknym
                    mieście jeszcze z Radkiem Majdanem i widać ten też nie mógł jej dorównać i
                    dlatego go porzuciła?
              • Gość: art69 Re: Test dla Pań i Panów IP: 212.244.155.* 21.05.07, 12:28
                18 PLN+VAT to za drogo, aby poprawić (albo i pogorszyć) swoje samopoczucie.
                Przeszedłem go z ciekawości do końca. Niektóre wydały mi sie banalnie proste,
                ale na kilku pewnie sie potknąłem. No cóż, nie każdemu dane jest byc
                geniuszem...
                • tygryska_28 Re: Test dla Pań i Panów 21.05.07, 12:40
                  i tak ważniejsze jest by być dobrym człowiekime :)

a testy - do nich też trzeba mieć odpowiedni dzień, jednego wynik będzie
                  beznadziejny a następnego pozytywnie nas zaskoczy :))
                • wertercom Re: Test dla Pań i Panów 21.05.07, 12:53
                  18 zł to nie majatek. Można odpuścic sobie jedną flaszke i dowiedzieć się na
                  czym się stoi
                  • tygryska_28 Re: Test dla Pań i Panów 21.05.07, 13:05
                    A co nam to da?? Czy to coś zmieni kiedy będę wiedziała, że jestem lepsza od Dody?
                    Mężczyźni nie lubią zbyt inteligentnych kobiet :PP

Poza tym skad mam wiedzieć na czym opiera się ten test? Jak są dobrane pytania?
                    Czy to nie czysty zarobek i pytania nie są z "łapanki" z różnych książek?

eh...
                    • monnia3 Re: Test dla Pań i Panów 21.05.07, 13:24
                      Takie testy chyba służą podniesieniu własnego ego ;)
                      mój prof. od psychologii mówił nam na wykładach ze MENSA nie jest zarejstrowanym
                      towarzystwem naukowym ;)
                      • Gość: toja Re: Test dla Pań i Panów IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.07, 15:33
                        Hehehe, bo Mensa nie ma nic wspólnego z nauką tylko z rozwiązywaniem testów;) 18 zł to za drogo, nie płacę...

A gironde tylko wszystkich testuje, a sam/a nie rozwiązuje...
                        • 333a3 Re: Test dla Pań i Panów 22.05.07, 11:31
                          Mensa, to międzynarodowe stowarzyszenie zrzeszające ludzi o wysokim IQ. Mają
                          ciekawą stronę w necie. W jednym z jej działów prezentują zagadki dla
                          inteligentnych np. Stoisz przed dwoma bramami, z których jedna prowadzi do
                          wyjścia natomiast druga do przepaści. Przed bramami stoi dwóch strażników, z
                          których jeden kłamie a drugi mówi prawdę. Jak sformułujesz tylko jedno pytanie,
                          które zadając tylko jednemu strażnikowi uzyskasz odpowiedź, która prowadzi do
                          wyjścia?
                        • fanka.turystyki No to masz wynik ;-) 23.05.07, 15:59
                          Jak uważasz, że 18 złotych to za drogo, pomnóż to przez 10 i masz swoje IQ :-)

Ja nie zapłaciłam, bo test właściwie sprawdzał tak zwaną wyobraźnię przestrzenną
                          i nawet te pytania z literkami polegały na tym, że cos tam trzeba było
                          przestawić, pokombinować, itd. Swoją drogą ponieważ w pracy tejże wyoobraźni
                          przestrzennej używam -widać muszę ją mieć i taki czy inny wynik tego już nie
                          zmieni...

A nie daj Boże przyszłaby tym sms-em odpowiedź, że jestem jakaś zakompleksiona,
                          nieprzystosowana społecznie, oziębła seksualnie, czy jak... Bo po autorach
                          testu, który mierzy zaledwie jedną z setek (jak nie tysięcy) ludzkich możliwości
                          ja się nie spodziewam niczego mądrego ;-PPP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka