white.falcon Re: To tak bardzo boli... 15.08.03, 23:43 Można się dowiedzieć, co tak Cię boli? Ząb, głowa, czy może jednak "przebywając samemu w pustce pustka ta dosięgła duszy swoimi szponami"? Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: To tak bardzo boli... IP: *.acn.pl 15.08.03, 23:47 white.falcon napisała: > Można się dowiedzieć, co tak Cię boli? Ząb, głowa, czy może jednak "przebywając > > samemu w pustce pustka ta dosięgła duszy swoimi szponami"? > Pozdrv.:) To czego się boisz spotyka cię w połowie drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: To tak bardzo boli... 15.08.03, 23:55 Gość portalu: Oberon napisał(a): > > To czego się boisz spotyka cię w połowie drogi... Trzeba odważyć się spojrzeć temu, czego się boisz, w twarz. Okazuje się wtedy, że nasze wyobrażenie "tego, czego się boisz" przerastało rzeczywistość i może się tez okazać, że to "coś" bardziej się boi Ciebie. Nie daj się stłamsić. I skąd wiesz, że jest to połowa drogi - to może być jej początek. Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: To tak bardzo boli... IP: *.acn.pl 15.08.03, 23:58 > > > > To czego się boisz spotyka cię w połowie drogi... > > Trzeba odważyć się spojrzeć temu, czego się boisz, w twarz. Okazuje się wtedy, > że nasze wyobrażenie "tego, czego się boisz" przerastało rzeczywistość i może > się tez okazać, że to "coś" bardziej się boi Ciebie. Nie daj się stłamsić. > I skąd wiesz, że jest to połowa drogi - to może być jej początek. > > Pozdrv.:) > Zjadłbym Cię na śniadanie, jesteś romantyczką :)) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: To tak bardzo boli... 16.08.03, 00:08 Gość portalu: Oberon napisał(a): > Zjadłbym Cię na śniadanie, jesteś romantyczką :)) Sokoły są pod ochroną TOZ!!! Poza tym są ciężkostrawne i kościste. Niesmaczne.;) A gdzie ma pałętać się romantyczny sokół, jak nie na odpowiednim forum? Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: To tak bardzo boli... IP: *.acn.pl 16.08.03, 00:21 > Sokoły są pod ochroną TOZ!!! Poza tym są ciężkostrawne i kościste. Niesmaczne.; > ) > A gdzie ma pałętać się romantyczny sokół, jak nie na odpowiednim forum? > > Pozdrv.:) To niebezpieczne pałętać się tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: To tak bardzo boli... 16.08.03, 00:24 Gość portalu: Oberon napisał(a): > To niebezpieczne pałętać się tutaj :) Wilków się bać i tylko dlatego do lasu nie chodzić? ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: To tak bardzo boli... IP: *.acn.pl 16.08.03, 00:28 > Wilków się bać i tylko dlatego do lasu nie chodzić? ;) > Pozdrv.:) Ja widzę w ciemności :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: To tak bardzo boli... 16.08.03, 00:51 Gość portalu: Oberon napisał(a): > Ja widzę w ciemności :) Zabrzmiało grobowo. A ja przy świetle dziennym widzę. I co Ty na to? ;) Jasnowidz? ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: To tak bardzo boli... 16.08.03, 01:05 Gość portalu: Oberon napisał(a): > > Ja widzę w ciemności :) A co takiego ciekawego w niej widzisz? Zapomniałam zapytać.:) Pozdrv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: To tak bardzo boli... IP: *.acn.pl 16.08.03, 01:11 white.falcon napisała: > Gość portalu: Oberon napisał(a): > > > > > Ja widzę w ciemności :) > > A co takiego ciekawego w niej widzisz? Zapomniałam zapytać.:) > Pozdrv. > Widzę w niej piękno :) ps. Kiedy podnieca cię serek biały z szczypiorkiem i cebulą po mału darowuj sobie życie :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: To tak bardzo boli... 16.08.03, 01:15 Gość portalu: Oberon napisał(a): > > Widzę w niej piękno :) > > ps. Kiedy podnieca cię serek biały z szczypiorkiem i cebulą po mału darowuj > sobie życie :) A na czym to piekno ciemności w.g. Ciebie polega? Bo ja wolę kontrasty - są bardziej wyraziste. I kolory. P.S. Dlaczego proponujesz rzeczy moim zdaniem niezjadliwe? Jeżeli to ma być forma kuszenia sokoła - to nie trafiona. Wolę myszy i to żywe - ogonki wypluwam sama. ;PPP Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Ciemności pochłonęły ;) 16.08.03, 23:08 Piękno ciemności pochłonęło i przestało coś tam boleć...;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardziellka A ten nadal jeczy! 17.08.03, 08:53 Oberonie przeprowadz staruszke przez ulice (moze sie znajdzie jakas ktora nie przylozy ci parasolem) Wez czyjegos pieska na spacer.Umyj mamie okna. Zrob z ta energia cos dla ludzkosci.A ten tylko biadoli tu! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A ten nadal jeczy! 17.08.03, 09:11 twardziellka napisała: > Oberonie przeprowadz staruszke przez ulice (moze sie znajdzie jakas ktora nie > przylozy ci parasolem) Wez czyjegos pieska na spacer.Umyj mamie okna. > Zrob z ta energia cos dla ludzkosci.A ten tylko biadoli tu! Nie wiem, czy powierzyłabym jego opiece psa czy kota. Jego stan ducha niesie ryzyko, że zwierze zacznie przejmująco wyć nad losem Oberona i nieuchronnością własnego losu, skazanego na jego towarzystwo. Pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: A ten nadal jeczy! IP: *.acn.pl 17.08.03, 10:15 > Nie wiem, czy powierzyłabym jego opiece psa czy kota. Jego stan ducha niesie > ryzyko, że zwierze zacznie przejmująco wyć nad losem Oberona i nieuchronnością > własnego losu, skazanego na jego towarzystwo. > > Pozdr.:) Nie jest tak źle. A dziś całkiem nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: A ten nadal jeczy! 17.08.03, 14:16 Czas najlepszym przyjacielem? No i dobrze tak powinno być:-)) Każdy dzien jest ważny, smutny czy wesoły - to jest mało istotne ważne, ze jest...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A ten nadal jeczy! 17.08.03, 14:20 Gość portalu: Oberon napisał(a): > > > Nie wiem, czy powierzyłabym jego opiece psa czy kota. Jego stan ducha nies > ie > > ryzyko, że zwierze zacznie przejmująco wyć nad losem Oberona i > nieuchronnością > > własnego losu, skazanego na jego towarzystwo. > > > > Pozdr.:) > > > > Nie jest tak źle. A dziś całkiem nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A ten nadal jeczy! 17.08.03, 14:22 > Gość portalu: Oberon napisał(a): > > > Nie jest tak źle. A dziś całkiem nieźle :) Poprzedni post mi się wpisał omyłkowo bez treści, przepraszam. Cieszę sie, że jest nieźle. Powiadom, gdy będzie całkiem dobrze. Czy przekonałeś się moze choć trochę do piekna światła? Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 A ten nadal jeczy! 17.08.03, 14:34 Piękno światła najlepiej podziwiać w pełnym oświetleniu ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A ten nadal jeczy! 17.08.03, 16:18 ka_27 napisał: > Piękno światła najlepiej podziwiać w pełnym oświetleniu ... :-) W półmroku, lub przy zapalonej świeczce przy kawiarnianym stoliku też można. :) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta28 Re: A ten nadal jeczy! 17.08.03, 18:41 white.falcon napisała: > ka_27 napisał: > > > Piękno światła najlepiej podziwiać w pełnym oświetleniu ... :-) > > W półmroku, lub przy zapalonej świeczce przy kawiarnianym stoliku też można. :) > Pozdrv.:) Działa teeż wyobraźnia, wystarczy zamknąć oczy....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oberon Re: A ten nadal jeczy! IP: *.acn.pl 17.08.03, 21:55 > Cieszę sie, że jest nieźle. Powiadom, gdy będzie całkiem dobrze. Czy > przekonałeś się moze choć trochę do piekna światła? > > Pozdrv.:) Ciemność zabija wszelkie kształty. To jest piękne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: A ten nadal jeczy! 17.08.03, 22:25 Gość portalu: Oberon napisał(a): > Ciemność zabija wszelkie kształty. To jest piękne :) Akurat:) i to mówi wzrokowiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A ten nadal jeczy! 17.08.03, 23:49 Gość portalu: Oberon napisał(a): > Ciemność zabija wszelkie kształty. To jest piękne :) Tak to po ciemku możesz guza sobie nabić o jakiś wystający kant. Uważaj. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardziellka Re: A ten nadal jeczy! 18.08.03, 08:32 No fajnie ze jest dobrze. Teraz tylko modlic sie, by mu sie nie pogorszylo bo znowu zacznie stekac i kwekac. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: A ten nadal jeczy! 18.08.03, 16:10 twardziellka napisała: > No fajnie ze jest dobrze. Teraz tylko modlic sie, by mu sie nie pogorszylo bo > znowu zacznie stekac i kwekac. Albo utopi w morzu łez FR. ;) Pozdrv.:) Odpowiedz Link Zgłoś