Dodaj do ulubionych

Oto jest miłość

IP: 195.92.39.* 18.08.03, 10:21
Był sobie mężczyzna i miał żonę. Mężczyzna ten był zdrowy jak rydz, aż do
dnia kiedy przypałętała się do niego ni z tego ni z owego choroba grzybicza.
Grzyb ten rozkładał tkanki. Momentalnie. Pojawił się w nosie, a już po
godzinach był w oczach, rozkładał żuchwę. Jedynym sposobem żeby uratować mu
życie był usnunięcie oczu, nosa, podniebienia górnego. Lekarze zrobili to.
Zamiast twarzy mężczyzna miał jedną wielką dziurę. Wyglądało to gorzej niż
strasznie. Jednak żona była przy nim i jest nadal mimo, że ma męża bez
twarzy. Czy w wielu ludziach drzemie taka miłość? W dobie kiedy kobiety
odchodzą kiedy mąż straci pracę, a mężczyźni odchodzą, bo coś tam, nawet
niewiadomo co?
Obserwuj wątek
    • Gość: oak Re: Oto jest miłość IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 10:23
      a ile miał na koncie, ten ojciec zagrzybionych ?
      • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 10:27
        Gość portalu: oak napisał(a):

> a ile miał na koncie, ten ojciec zagrzybionych ?

cynizm, cynizm, cynizm oznaką czasów...
        • Gość: oak Re: Oto jest miłość IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 10:38
          Gość portalu: Oberon napisał(a):

> cynizm, cynizm, cynizm oznaką czasów...

jakie czasy, taka romantyczność )
          • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 10:42

> jakie czasy, taka romantyczność )

hmm, słuszna uwaga.
    • meduza4 Re: Oto jest miłość 18.08.03, 10:26
      Oberon, grunt, że co innego mu zostawili ;-)
      A tak poważnie -jeśli historia jest prawdziwa, to naprawdę nieczęsto się to
      zdarza.
      • twardziellka Re: Oto jest miłość 18.08.03, 10:27
        o prosze! wypisuje gdzies ze kobieta ma byc piekna,
        ze nie wspomne seksu bez zobowiazan.
        a od kobiety sie spodziewa milosci dozgonnej w stanie bez twarzy.

• Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 10:30
          twardziellka napisała:

> o prosze! wypisuje gdzies ze kobieta ma byc piekna,
          > ze nie wspomne seksu bez zobowiazan.
          > a od kobiety sie spodziewa milosci dozgonnej w stanie bez twarzy.
          >

Nie przesadzaj. Spodziewam się tego samego od siebie, ale czy jestem w stanie
          to zrobić to już zupełnie inna para kaloszy...
      • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 10:28
        meduza4 napisała:

> Oberon, grunt, że co innego mu zostawili ;-)
        > A tak poważnie -jeśli historia jest prawdziwa, to naprawdę nieczęsto się to
        > zdarza.

Właśnie.
        • twardziellka Re: Oto jest miłość 18.08.03, 10:33

> meduza4 napisała:
          >
          > > Oberon, grunt, że co innego mu zostawili ;-)
          > > A tak poważnie -jeśli historia jest prawdziwa, to naprawdę nieczęsto się t
          > o
          smutne, pewnie sie nawet nie calowali:(
    • taka_tam Re: Oto jest miłość 18.08.03, 10:37
      grzybica nie dokonuje takich spustoszeń w organizmie... ale gdyby nawet, to
      obawiam się, że nie byłabym w stanie żyć z kimś takim... grzybica jest
      zaraźliwa...

> Był sobie mężczyzna i miał żonę. Mężczyzna ten był zdrowy jak rydz, aż do
      > dnia kiedy przypałętała się do niego ni z tego ni z owego choroba grzybicza.
      > Grzyb ten rozkładał tkanki. Momentalnie. Pojawił się w nosie, a już po
      > godzinach był w oczach, rozkładał żuchwę. Jedynym sposobem żeby uratować mu
      > życie był usnunięcie oczu, nosa, podniebienia górnego. Lekarze zrobili to.
      > Zamiast twarzy mężczyzna miał jedną wielką dziurę. Wyglądało to gorzej niż
      > strasznie. Jednak żona była przy nim i jest nadal mimo, że ma męża bez
      > twarzy. Czy w wielu ludziach drzemie taka miłość? W dobie kiedy kobiety
      > odchodzą kiedy mąż straci pracę, a mężczyźni odchodzą, bo coś tam, nawet
      > niewiadomo co?
      • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 10:41
        taka_tam napisała:

> grzybica nie dokonuje takich spustoszeń w organizmie... ale gdyby nawet, to
        > obawiam się, że nie byłabym w stanie żyć z kimś takim... grzybica jest
        > zaraźliwa...
        >

Ten grzyb rozkłada tkanki. Coś jak rozkład nie po śmierci, a za życia. Nie
        byłoby się czego bać, bo lekarze wszystko kontrolowali.
    • Gość: samowolny Re: Oto jest miłość IP: *.*.*.* 18.08.03, 10:43
      ..jeśli sobie obiecali " i to , ze nie opuszcze cie az do smierci"
      i trgo sie trzymaja to tylko trzeba sie cieszyć że są tacy ludzie jeszcze
      wśród nas
      • Gość: oak Re: Oto jest miłość IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 10:46
        Gość portalu: samowolny napisał(a):

> " i to , ze nie opuszcze cie az do smierci"

ładnie brzmi, szkoda tylko że w niektórych przypadkach brzmi jak groźba )
    • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 11:35
      Oberonku!
      Przykry dałeś przykład, lecz niestety celny. W gruncie rzeczy istnieją tacy
      ludzie. Wartosciowi, którzy być z osobą, która kochają do końca zycia, bez
      wzgledu na wszystko. Nie ma granic, przeszkód. Jest to, co prawda, dosyć rzadko
      spotykane w dobie plastykowej rzeczywistości, kiedy kobiety rady, jak
      postępować z mężczyzną i jak żyć, czerpią z kolorowych gazet dla mało
      inteligentnych kobiet. Mimo, że trzy czwarte populacji zapomniało, że słowo
      miłość oznacza coś innego, niż bycie z kimś ze względu na fizyczną atrakcynosć
      oraz zaspokajanie przy pomocy drugiej osoby potrzeb, które wyznaczają hormony,
      JA TWIERDZĘ, że tacy ludzie istnieją. Są. Należe do nich ja, moja
      przyjaciółka.... itp... Żyjemy po to, by kochać. Będę czekać na tę miłośc.
      Prawdziwą. Pozdrawiam.
      • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 11:40

Ależ Kasiu :))
        Widzę ludzi. Słucham ich. Kiedy mają jakiś nawet niewielki w sumie problem z
        drugą połówką i radzą się kogoś - słyszą "zostaw go to palant", albo "zostaw
        ją, tyle kobiet na świecie". Ludzi myślą, że życie to coś przyjemnego, a tak
        nie jest. Dlatego trudno im kochać. Mam nadzieję, że i ja się tego nauczę.

Pozdrawiam Cię
        • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 11:40
          Mam nadzieję, że i ja się tego nauczę.

Oczywiście mam nadzieję, że nauczę się bezwarunkowej miłości. :)
          • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 11:44
            Oberonku!
            Taka nadzieja to już coś. Naprawdę nie jestem idealistką. Zyczę Ci powodzenia.
            W tej bezwarunkowości u boku Kobiety Twego Życia. Pozdrawiam
            • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 11:48
              Kasiu, słońce i ja Tobie życzę :))

ps. Jesteś idealistką... :))
              • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 12:04
                Oberonku!
                A jestem :) Ale twardo stąpającą po ziemi. Mam dzięki temu za co żyć, gdzie
                mieszkać. Ja nie chcę łatwo żyć. Tylko troszkę czasem pięknie. A z drugiej
                strony, to przykre jest, że granice idealizmu tak naprawdę wyznaczają czasy.
                Dobrze mi z tym idealizmem. Nie generalizuję. Wierzę w miłość. I bardzo mi z
                tym dobrze, pomimo doświadczeń, które trudno znieśc jednemu człowiekowi. Nie
                tylko z sferze związków damsko męskich. Chyba jestem silną kobietą. Silną,
                wrażliwą kobietą, dodam. :)
                • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 12:12
                  Gość portalu: Kasiulek napisał(a):

> Oberonku!
                  > A jestem :) Ale twardo stąpającą po ziemi. Mam dzięki temu za co żyć, gdzie
                  > mieszkać. Ja nie chcę łatwo żyć. Tylko troszkę czasem pięknie. A z drugiej
                  > strony, to przykre jest, że granice idealizmu tak naprawdę wyznaczają czasy.
                  > Dobrze mi z tym idealizmem. Nie generalizuję. Wierzę w miłość. I bardzo mi z
                  > tym dobrze, pomimo doświadczeń, które trudno znieśc jednemu człowiekowi. Nie
                  > tylko z sferze związków damsko męskich. Chyba jestem silną kobietą. Silną,
                  > wrażliwą kobietą, dodam. :)

Słońce :)
                  To dobrze, że nie poddajesz sie prądowi czasu. Łatwo mu ulec. Stać się każdym.
                  To łatwe. Na szczęście chyba ani Tobie, ani mi nie jest to dane :))
                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 12:41
                    No proszę... :) Czyli normalni ludzie jeszcze są. Bez cienia cynizmu.
              • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 12:09
                JESTEŚMY TYM, CZYM CHCEMY BYĆ. gorące buziaczki :)
                • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 12:14

> JESTEŚMY TYM, CZYM CHCEMY BYĆ. gorące buziaczki :)

:)))Dobrze, że istniejesz słoneczko.
                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 12:20
                    ........Lady in red....... To miłe. Już nie jeden raz słyszałam. Ty, widzę,
                    zawodowo zajmujesz sie teoretyzowaniem ludzkiego bytu...;) Jestem tu pierwszy
                    raz. Duzo Cie na forum :) tym razem bez buziaczków, co za dużo...;)
                    • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 12:25

> ........Lady in red....... To miłe. Już nie jeden raz słyszałam. Ty, widzę,
                      > zawodowo zajmujesz sie teoretyzowaniem ludzkiego bytu...;) Jestem tu pierwszy
                      > raz. Duzo Cie na forum :) tym razem bez buziaczków, co za dużo...;)

Zależy z jakich ust się to słyszy :) Dużo czytam, dużo piszę, dużo żyję :) Co
                      jest przyjemne tego powinno być dużo słońce, ponieważ za dużo jest tego co
                      nieprzyjemne :)
                      • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 12:35
                        Zatem, bardzo to fantastyczne, że jesteś taki, jaki w opisie. Ja równiez
                        podobnie. I zgadzam sie w zupełności. Nie ważne, jakie usta wypowiadają miłe
                        słowa. Zawsze to dla mnie miłe i dowartościowujące. To cudownie, że jeszcze są
                        tacy myślący ludzie. Trzymaj tak dalej i życzę mało załamań oraz stanów
                        melancholii. Skoro takie to miłe... przesyłam mnóstwo czekoladkowych
                        buziaczków. For YOU.
                        lubisz ptasie mleczko? ;)
                        • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 12:49

> Zatem, bardzo to fantastyczne, że jesteś taki, jaki w opisie. Ja równiez
                          > podobnie. I zgadzam sie w zupełności. Nie ważne, jakie usta wypowiadają miłe
                          > słowa. Zawsze to dla mnie miłe i dowartościowujące. To cudownie, że jeszcze

> tacy myślący ludzie. Trzymaj tak dalej i życzę mało załamań oraz stanów
                          > melancholii.

Jaki jestem? Nie wiem jaki jestem? Ja jestem chaos :))

Skoro takie to miłe... przesyłam mnóstwo czekoladkowych
                          > buziaczków. For YOU.

A ja je przyjmuję z wdzięcznością :))

> lubisz ptasie mleczko? ;)

Lubisz, a co? :))
                          • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 12:55
                            Jak ja kocham takie filozoficzne rozważania.... :) pytałam, bo te buziaki były
                            czekoladkowe po ptasim mleczku, a gdybyś nie lubił, to mogłyby nie smakować.
                            Serdecznie pozdrawiam Cię, Oberonku.... ;)Chaos jest ciekawy.... Zatem to dosyć
                            interesujące. Nie rób tylko wszędzie porządeczku. ;) Tego nie zyczę. Już
                            zjedzone ptasie, więc przesyłam szczery uśmiech. :) (Ząbki umyłam) ;)
                            • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 12:59

> Jak ja kocham takie filozoficzne rozważania.... :) pytałam, bo te buziaki
                              były
                              > czekoladkowe po ptasim mleczku, a gdybyś nie lubił, to mogłyby nie smakować.
                              > Serdecznie pozdrawiam Cię, Oberonku.... ;)Chaos jest ciekawy.... Zatem to
                              dosyć
                              >
                              > interesujące. Nie rób tylko wszędzie porządeczku. ;) Tego nie zyczę. Już
                              > zjedzone ptasie, więc przesyłam szczery uśmiech. :) (Ząbki umyłam) ;)

Filozofia dobra rzecz, szczególnie Schopenhauer :))
                              Lubie, lubie, lubie. Nawet zęby bym Ci umył swoim językiem tak je bardzo lubie
                              czekoladę... :))
                              • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 13:20
                                mhm.................. myślę że Schopenhauer... mhm...... Dobrze. To po co ja
                                tak namietnie tego Kirkegaarda???? Ząbki więc szkoda że umyte. Choć tyle tej
                                słodyczy w zyciu, nieprawdaż? Mało idealistyczne.... Ale w końcu po ptasim
                                mleczku. Czuje sie usprawiedliwiona. .....I jesli piękno żyje w nas, to dajmy
                                mu siłe i pozwólmy mu trwać....., powiedział, lub zaśpiewał Ktoś. Ale dosyć
                                filozofii. Przecież w życiu trzeba twardo. ;););) A teraz puściłam oczko.
                                Ciekawe kiedy skończą mi sie koncepcje. mhm.....
                                ps. lubisz niebieskie oczy? Bo oczko zostało puszczone właśnie takie. Jak
                                niezapominajka. ;)
                                • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 13:28

> mhm.................. myślę że Schopenhauer... mhm...... Dobrze. To po co ja
                                  > tak namietnie tego Kirkegaarda???? Ząbki więc szkoda że umyte. Choć tyle tej
                                  > słodyczy w zyciu, nieprawdaż? Mało idealistyczne.... Ale w końcu po ptasim
                                  > mleczku. Czuje sie usprawiedliwiona. .....I jesli piękno żyje w nas, to dajmy
                                  > mu siłe i pozwólmy mu trwać....., powiedział, lub zaśpiewał Ktoś. Ale dosyć
                                  > filozofii. Przecież w życiu trzeba twardo. ;););) A teraz puściłam oczko.
                                  > Ciekawe kiedy skończą mi sie koncepcje. mhm.....
                                  > ps. lubisz niebieskie oczy? Bo oczko zostało puszczone właśnie takie. Jak
                                  > niezapominajka. ;)

Kirkegaard bał się kobiet. Ten mizoginizm go zabijał. :))
                                  Szkoda, że umyłaś... :))
                                  Kocham te oczy, przez które można spojrzeć w głąb człowieka. Przez te jasne
                                  można spojrzeć lepiej, słońce :))

Jak będziesz się nudziła kiedyś i będziesz chciała pogadać o filozofii pisz na
                                  oberon4@gazeta.pl ;))

• Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 14:22
                                    tak, tak... tylko czy iron man jest dobry do rozmów o filozofii. To po
                                    pierwsze, a po drugie, wyjątkowo to jest z Twojej strony mało
                                    dżentelmeńskie.... ale już... ccciiiiii :) ostatni buziak.......
                                    • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 14:28

> tak, tak... tylko czy iron man jest dobry do rozmów o filozofii.

Iron man wie co mówi. Iron man wie jakie jest życie. :))

To po
                                      > pierwsze, a po drugie, wyjątkowo to jest z Twojej strony mało
                                      > dżentelmeńskie.... ale już... ccciiiiii :) ostatni buziak.......

Dzientelmeństwo to tracenie czasu, życia... to niewypowiadanie swoich
                                      pragnień :) No co? - bronie się ;)

...i ja Cię cmokam Katarino :))

• Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 14:38
                                        Pyszczku.......... obrona mi sie spodobała. Czy mam do czynienia z doktorem
                                        filozofii? ;) Skoro nie kryłeś pragnień..... puszczam ostatnie oczko, też
                                        niebieskie. A oczy mam szkliste, okazało sie. Szklisto niebieskie. Dużo przez
                                        nie widać. Ale ja z niedżentelmenani nie lubię gaworzyć.... ostatnie oczko, bo
                                        już więcej nie mam, rozmowa iron mana i zbyt wrażliwej kobiety zawsze dla kogoś
                                        kończy sie niezbyt optymistycznie. Taaaaak... czy już coś o tym wiesz? ;) oczko
                                        i pozdrawiam.
                                        • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 14:42

> Pyszczku.......... obrona mi sie spodobała. Czy mam do czynienia z doktorem
                                          > filozofii? ;) Skoro nie kryłeś pragnień..... puszczam ostatnie oczko, też
                                          > niebieskie. A oczy mam szkliste, okazało sie. Szklisto niebieskie. Dużo przez
                                          > nie widać. Ale ja z niedżentelmenani nie lubię gaworzyć.... ostatnie oczko,
                                          bo
                                          > już więcej nie mam, rozmowa iron mana i zbyt wrażliwej kobiety zawsze dla
                                          kogoś
                                          >
                                          > kończy sie niezbyt optymistycznie. Taaaaak... czy już coś o tym wiesz? ;)
                                          oczko
                                          >
                                          > i pozdrawiam.

Ależ skarbie nie opuszczaj mnie tak łatwo. Ja nie jestem zły :))
                                          • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 14:50
                                            Twoje słowa: ludzie chcieliby życ łatwo... coś takiego.. chyba tak to brzmiało.
                                            Zatem nie ma łatwo. Opuścić mogę kogoś, u kogo już zagościłam. A u Ciebie
                                            jeszcze nie miałam przyjemnosći (?) nie mam oczek :( zabrakło.... ciekawe co
                                            teraz..... :) buziaczek
                                            • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 14:53

> Twoje słowa: ludzie chcieliby życ łatwo... coś takiego.. chyba tak to
                                              brzmiało.
                                              >
                                              > Zatem nie ma łatwo. Opuścić mogę kogoś, u kogo już zagościłam. A u Ciebie
                                              > jeszcze nie miałam przyjemnosći (?)

Jeszcze (zaznaczam) nie miałaś przyjemności. Ale co się odwlecze to... jak mówi
                                              przysłowie ;))

nie mam oczek :( zabrakło.... ciekawe co
                                              > teraz..... :) buziaczek

Możesz dotknąć mnie swoją delikatną jak jedwab dłonią. Nie jestem ze szkła :))
                                              • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 14:58
                                                Mogę. Mam delikatne, operatywne dłonie. Spodobałoby Ci sie. Ale czy to
                                                zrobię........ nie wiem. Choć propozycja rozmów o filozofii jest bardzo
                                                nęcąca.... pachnąca oraz kusząca.... ehh ten nasz mało operatywny język.... Tym
                                                razem bez namiętnych pożegnań. .... Oberonku... kimkolwiek Jesteś......
                                                • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 15:03

> Mogę. Mam delikatne, operatywne dłonie. Spodobałoby Ci sie. Ale czy to
                                                  > zrobię........ nie wiem. Choć propozycja rozmów o filozofii jest bardzo
                                                  > nęcąca.... pachnąca oraz kusząca.... ehh ten nasz mało operatywny język....
                                                  Tym
                                                  >
                                                  > razem bez namiętnych pożegnań. .... Oberonku... kimkolwiek Jesteś......

A włosy Kasiu?? Też pachnące? Nie ma nic piękniejszego niż zapach kobiecych
                                                  włosów. :)
                                                  Jeszcze porozmawiamy o filozofii i nie tylko :) Jestem chaosem...
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 15:08
                                                    Mam gęste, długie włosy, puszyste, o niebiańskim zapachu. I sama sie sobie
                                                    dziwię w pewnej sprawie... ;) aaa ręce też mam dwie.. (...)
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 15:13

> Mam gęste, długie włosy, puszyste, o niebiańskim zapachu. I sama sie sobie
                                                    > dziwię w pewnej sprawie... ;) aaa ręce też mam dwie.. (...)

Piękne włosy to obiaw zdrowia. Zdrowa z Ciebie Kasia :) i jeszcze te dwie
                                                    piękne dłonie hmmm ;)) i jeszcze te oczy.
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 15:20
                                                    Miłego dnia, Rybko. Miłego również polemizowania z bywalczyniami. Tego forum.
                                                    Dziękuję za pomoc w spędzaniu czasu. Najszczerszy buziak... najsłodszy....
                                                    Mężczyzno, który mówi o sobie, że nie można go nie kochac. Aha... i nie uwodzę
                                                    Cię. To zwykle mnie uwodzą. I zwykle to ja podaję mail. Pozdrawiam. ;)
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 15:23

> Miłego dnia, Rybko. Miłego również polemizowania z bywalczyniami. Tego forum.
                                                    > Dziękuję za pomoc w spędzaniu czasu. Najszczerszy buziak... najsłodszy....
                                                    > Mężczyzno, który mówi o sobie, że nie można go nie kochac. Aha... i nie
                                                    uwodzę
                                                    > Cię. To zwykle mnie uwodzą. I zwykle to ja podaję mail. Pozdrawiam. ;)

Hej, hej kobieto... konwenanse to strata czasu. Nie przywiązuj się do
                                                    tradycji... podasz mi maila hmm :))
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 15:30
                                                    Podobno "tradycja jest kością pacierzową wszelkiej cywilizacji" jakoś tak....
                                                    ale w sumie nie pamiętam. Nie widzę znaku zapytania po "dasz mi maila" .. ale
                                                    może nie zauważyłam. :) hihi ..... w końcu miałam przymkniete oczka. Te oba
                                                    błękitne.. ;)
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 15:33

> Podobno "tradycja jest kością pacierzową wszelkiej cywilizacji" jakoś tak....
                                                    > ale w sumie nie pamiętam. Nie widzę znaku zapytania po "dasz mi maila" .. ale
                                                    > może nie zauważyłam. :) hihi ..... w końcu miałam przymkniete oczka. Te oba
                                                    > błękitne.. ;)

Te podstępne kobiety... jak ja je lubie. Czy dasz mi swojego maila błękitnooka
                                                    Kasiu? Proszę (zabezpieczam się jakby powiedziała, że nie poprosiłem...) :)))
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 15:46
                                                    no nie wiem.... nie wiem..... zastanowię sie jeszcze :)
                                                    życie nie może być łatwe
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 15:48

> no nie wiem.... nie wiem..... zastanowię sie jeszcze :)
                                                    > życie nie może być łatwe

:( i dała mi kosza chlip, chlip.
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 15:56
                                                    nawet intelektualny macho czasem musi go dostać. Zaraz sie spóźnię.... miło
                                                    było Żabolku
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 15:58

> nawet intelektualny macho czasem musi go dostać. Zaraz sie spóźnię.... miło
                                                    > było Żabolku

Jesus, ja nie jestem żaden macho!!! Hej kobieto... no i poszła... co za życie...
                                                  • Gość: Hm..... Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 22:04
                                                    Life is life....
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 18.08.03, 22:10
                                                    Gość portalu: Hm..... napisał(a):

> Life is life....

Laibach... :)
                                                  • Gość: kkkkkkk Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 22:34
                                                    dokładnie. ;)
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 18.08.03, 22:40
                                                    Gość portalu: kkkkkkk napisał(a):

> dokładnie. ;)

Tak jak zawsze ;)
                                                  • Gość: kkkkkk Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 22:43
                                                    Ale masz wspaniałe ego.... Pozazdrościć.
                                                  • Gość: oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 18.08.03, 22:46
                                                    Gość portalu: kkkkkk napisał(a):

> Ale masz wspaniałe ego.... Pozazdrościć.

Ego jak ego. Trochę przerośnięte jak tarczyca ;))
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 22:49
                                                    A więc stąd ta burza hormonów. ;)
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 18.08.03, 22:50

> A więc stąd ta burza hormonów. ;)

No cóż. Nie ten sam Tarzan co przed wojną Kasiu ;))
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 22:54
                                                    Nie bądź dla siebie taki surowy.... Chyba nie wszystko masz stricte powojenne?
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 18.08.03, 22:55

> Nie bądź dla siebie taki surowy.... Chyba nie wszystko masz stricte
                                                    powojenne?

A o której wojnie mówimy? Tej w Iraku? :)
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 22:59
                                                    Twój umysł czyni Cię seksownym. Bez względu na losy świata. I wynik wojny.
                                                    Urodziłam sie w zburzenie Bastylii. (chodzi o dzień i miesiąc, nie rok, az taka
                                                    stara sie jestem) słodki wieczorny buziaczek
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 18.08.03, 23:06

> Twój umysł czyni Cię seksownym. Bez względu na losy świata. I wynik wojny.
                                                    > Urodziłam sie w zburzenie Bastylii. (chodzi o dzień i miesiąc, nie rok, az
                                                    taka
                                                    >
                                                    > stara sie jestem) słodki wieczorny buziaczek

Seksowny umysł - to jakiś film. :) 14 lipiec to rak?
                                                    ...i dla Ciebie seksowny buziaczek. :)

ps. ale maila mi nie dała, żebym mógł ją zabrać na kolację :(
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 23:10
                                                    To chyba normalne, że nie lubię być jedną z wielu. Poza tym mailem byś mnie na
                                                    kolację nie zabrał. To jeszcze nic nie gwarantuje. Ludziom by sie chciało łatwo
                                                    żyć... (Twoje słowa?)
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 18.08.03, 23:15

> To chyba normalne, że nie lubię być jedną z wielu. Poza tym mailem byś mnie
                                                    na
                                                    > kolację nie zabrał. To jeszcze nic nie gwarantuje. Ludziom by sie chciało
                                                    łatwo
                                                    >
                                                    > żyć... (Twoje słowa?)

Zawsze na początku jest się jednym z wielu, potem z czasem (jeśli Bóg, lub coś
                                                    da) człowiek staje się kimś specjalnym dla drugiego.
                                                    Zabrałbym Cie do najlepszej restauracji. Możesz mi wierzyć.
                                                    Nigdy nie żyłem łatwo. Szczęśliwy byłem tylko chwilę...
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 23:26
                                                    Ja też żyję tymi chwilami. Ładuję sie szczęśliwymi na gorsze chwile. Wynika z
                                                    tego że jestem optymistką czy pesymistką? Ty mi powiesz... Podobno znasz sie na
                                                    ludziach. Jestem zodiakalnym rakiem..... Ale chyba mnie to nie cieszy, tak jak
                                                    powinno. Walczę z gwiazdami. Z nimi mozna... Choć rzekomo da radę ze
                                                    wszystkim... Z naciskiem na "rzekomo". Dziękuję za buziaczka. Już nie mam
                                                    mleczka... Czy może być jogurtowa milka? ;)
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 18.08.03, 23:33
                                                    Jesteś córką Słońca. Jung daje Ci charyzmę, postrzeganie pozazmysłowe,
                                                    instynktowność. Ale także nadmierną wrażliwość i skłonność do miłości
                                                    totalnej. Czy to dobrze, czy źle pesymistko? Ostatnio nie wiem czy zna się na
                                                    ludziach...

jogurtowa milka!!! nie myj ust!!! :))
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 23:44

> Jesteś córką Słońca.
                                                    I podobno mam mieć z tego powodu szczęście w życiu.
                                                    Jung daje Ci charyzmę, postrzeganie pozazmysłowe,
                                                    > instynktowność.

Dokładnie. Czasami jestem zła na moje przeczucia i intuicję. Za dużo wiem.
                                                    Czasami to przytłacza. Już sie trochę na to złoszczę.

Ale także nadmierną wrażliwość i skłonność do miłości
                                                    > totalnej.
                                                    Bez komentarza. Ty dobrze wiesz, dlaczego.

Czy to dobrze, czy źle pesymistko?

DOBRZE. Ł A D N I E S I Ę K O M P O N U J E Z R E S Z T Ą M O
                                                    J E G O C H A R A K T E R U. :):):):):):):):))))))))))))))))))
                                                    Ostatnio nie wiem czy zna się na
                                                    > ludziach...
                                                    >
                                                    > jogurtowa milka!!! nie myj ust!!! :))

A to czemu, Panie Iron? ;) milkowy buziaczek.
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 18.08.03, 23:50

> Dokładnie. Czasami jestem zła na moje przeczucia i intuicję. Za dużo wiem.
                                                    > Czasami to przytłacza. Już sie trochę na to złoszczę.

Czasem trzeba dać się ponieść. Nawet, żeby się trochę zniszczyć.

> Bez komentarza. Ty dobrze wiesz, dlaczego.

Hmm...

> DOBRZE. Ł A D N I E S I Ę K O M P O N U J E Z R E S Z T Ą M
                                                    O
                                                    > J E G O C H A R A K T E R U. :):):):):):):):))))))))))))))))))

Jeśli tak to mamy; piękne, pachnące włosy, piękne dłonie, niebieskie oczy oraz
                                                    skomponowany charakter. Jak na dzień znajomości to wiele wiem - czy to
                                                    ideał? :))

> > jogurtowa milka!!! nie myj ust!!! :))
                                                    >
                                                    > A to czemu, Panie Iron? ;) milkowy buziaczek.

Śpij dobrze miętowy buziaczku. Mam cichą nadzieję, że zabiorę Cię na tę
                                                    kolację :))
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 18.08.03, 23:50

> Śpij dobrze miętowy buziaczku. Mam cichą nadzieję, że zabiorę Cię na tę
                                                    > kolację :))

Zakładam, że już umyłaś zęby i dla mnie już nic nie zostało :))
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 23:53
                                                    Słodkich snów, idę myć ząbki. ;)
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 18.08.03, 23:54

> Słodkich snów, idę myć ząbki. ;)

Dobranocka. Jesteśmy umówieni? :))
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 09:08
                                                    Pytasz czy to ideał? Jestem idealistką przecież.... :) Resztę dopisz sam....
                                                    Ludzie mówią... że nie istnieją ideały. A skoro już jesteśmy na takim a nie
                                                    innym forum, to myślę, że miłość właśnie jest ideałem. Wszystko jest piękne i
                                                    bezwarunkowe. W przypadku miłości prawdziwej, gdy poznałeś już prawdziwą
                                                    bratnią duszę, i nie ważne czy ma długie, czy krótkie nogi. Jest idealna. Taka
                                                    jak chcesz. Jestem więc ideałem. Każdy jest. Ale ja filozofuję. Nie za
                                                    mocno? ;)
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 09:15
                                                    ..............Tyle właśnie jest do stracenia.
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 19.08.03, 16:44
                                                    Dzień dobry Kasiu :)

Tak. Człowiek bywa ślepy. Najlepiej żeby był ślepy do końca życia. Najlepiej.
                                                    On i ona. :))
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 19.08.03, 16:45
                                                    A mailik - spytał nieśmiało :))
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 17:11

> A mailik - spytał nieśmiało :))

Dobry gracz jest cierpliwy - odpowiedziała butnie.
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 19.08.03, 17:29

> Dobry gracz jest cierpliwy - odpowiedziała butnie.

Ależ Kasiu, ja nie gram :))

ps. mail? :)
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 17:39

>
                                                    > > Dobry gracz jest cierpliwy - odpowiedziała butnie.
                                                    >
                                                    >
                                                    > Ależ Kasiu, ja nie gram :))
                                                    >
                                                    > ps. mail? :)

Ależ Oberonku!
                                                    Ja za to uwielbiam hazard. :) Jak na raczka przystało.

mail? nie rozumiem pytania.....
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 19.08.03, 17:45

> Ależ Oberonku!
                                                    > Ja za to uwielbiam hazard. :) Jak na raczka przystało.

To gramy? Oki :))

> mail? nie rozumiem pytania.....

Maila, maila... proszę o maila - mówił, a jego oczy zaszkliły się od łez. Nie
                                                    płakał nawet gdy umarł jego chomik. Teraz nie mógł tego powstrzymać. Łzy
                                                    spływał po policzkach. Nie chciała dać mu maila i tym przeszyła jego
                                                    serce... :))
                                                  • Gość: Kasiulek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.03, 17:53

>
                                                    > > Ależ Oberonku!
                                                    > > Ja za to uwielbiam hazard. :) Jak na raczka przystało.
                                                    >
                                                    >
                                                    > To gramy? Oki :))
                                                    > Oberoneczku! Keep it simple!!!!!!! Please... ;)
                                                    >
                                                    >
                                                    > > mail? nie rozumiem pytania.....
                                                    >
                                                    >
                                                    > Maila, maila... proszę o maila - mówił, a jego oczy zaszkliły się od łez. Nie
                                                    > płakał nawet gdy umarł jego chomik. Teraz nie mógł tego powstrzymać. Łzy
                                                    > spływał po policzkach. Nie chciała dać mu maila i tym przeszyła jego
                                                    > serce... :))

Jeśli modlisz sie o cadillaca, a Bóg zsyła Ci osiołka, jedź na osiołku. Nie ma
                                                    rady, Pyszczku.
                                                    I jeszcze jedno:
                                                    Nadzieja i działanie jest jak dwoje w małżenstwie - nierozerwalne i tak samo
                                                    nieodzowne.
                                                    No chyba, że mamy do czynienia z patologią.
                                                    Ale chyba nie.
                                                    Cóż mam uczynić by otrzeć Twe bystre, męskie oczęta od słonych łez?
                                                    Muszę popatrzeć, czy mam jakieś słodycze jeszcze w domu...
                                                    Gorący jak me serce buziaczek zatem.
                                                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 19.08.03, 17:57

> > Oberoneczku! Keep it simple!!!!!!! Please... ;)

Nooo dooobrze :))

> Jeśli modlisz sie o cadillaca, a Bóg zsyła Ci osiołka, jedź na osiołku. Nie
                                                    ma
                                                    > rady, Pyszczku.
                                                    > I jeszcze jedno:
                                                    > Nadzieja i działanie jest jak dwoje w małżenstwie - nierozerwalne i tak
                                                    samo
                                                    > nieodzowne.
                                                    > No chyba, że mamy do czynienia z patologią.
                                                    > Ale chyba nie.

Ja się cieszę ze wszystkiego. No prawie ze wszystkiego. Może być osiołek
                                                    słoneczko. Mam nadzieję i działanie.

> Cóż mam uczynić by otrzeć Twe bystre, męskie oczęta od słonych łez?
                                                    > Muszę popatrzeć, czy mam jakieś słodycze jeszcze w domu...
                                                    > Gorący jak me serce buziaczek zatem.

Nooo dooobrze już, chlip, chlip :))

Idę, bo się spóźnię tak jak Ty wczoraj Kasiu :))
        • messja Re: Oto jest miłość 18.08.03, 11:45
          troche trudno sobie wyobrazic ogrom nieszczescia tych ludzi, ale jeszcze
          trudniej jest mi sobie wyobrazic, ze moglabym odwrocic sie od kochanej osoby
          (nie tylko meza)wtedy, kiedy najbardziej by mnie potrzebowala.
          bo czy wtedy mozna jeszcze kochac siebie? i za co?
          • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 11:50
            messja napisała:

> troche trudno sobie wyobrazic ogrom nieszczescia tych ludzi, ale jeszcze
            > trudniej jest mi sobie wyobrazic, ze moglabym odwrocic sie od kochanej osoby
            > (nie tylko meza)wtedy, kiedy najbardziej by mnie potrzebowala.
            > bo czy wtedy mozna jeszcze kochac siebie? i za co?

Człowiek różny jest. Łatwo chce żyć.
    • Gość: klik Re: Oto jest miłość IP: 62.121.128.* 18.08.03, 12:07
      tak tak
      bajke "piekna i bestia" zesmy wszyscy czytali
      znasz jeszcze jakas? moze jakas nowsza?
      • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 12:15
        Gość portalu: klik napisał(a):

> tak tak
        > bajke "piekna i bestia" zesmy wszyscy czytali
        > znasz jeszcze jakas? moze jakas nowsza?

Nie przesadzaj. Rzeczywistość przerasta bajki.
        • Gość: drak Re: Oto jest miłość IP: *.pg.com 18.08.03, 12:32
          Z tym grzybem to jakaś metafora, a może to był pinokio?
    • xeniutka Re: Oto jest miłość 18.08.03, 15:09
      jakies horrory piszesz :>
      to wcale nie jest romantyczne ;>
      • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 15:16
        xeniutka napisała:

> jakies horrory piszesz :>
        > to wcale nie jest romantyczne ;>

Jak to nie jest!?
        • Gość: drak Re: Oto jest miłość IP: *.pg.com 18.08.03, 15:18
          Huba zamiast twarzy to faktycznie niezły horror.
        • xeniutka Re: Oto jest miłość 18.08.03, 15:23
          hehe

sorki za duzo mam w sobie cynizmu i skarkazmu na to forum, moze dlatego mnie
          tak tu ciagnie :>
          • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 15:25
            xeniutka napisała:

> hehe
            >
            > sorki za duzo mam w sobie cynizmu i skarkazmu na to forum, moze dlatego mnie
            > tak tu ciagnie :>

Ja tam widzę u Cię poziom cynizmu w normie ;)
    • xeniutka Re: Oto jest miłość 18.08.03, 15:26
      Oberon piszesz o wspanialej milosci, o tym jak cierpisz itp itd bede cyniczna i
      spytam.. robisz to po to, zeby te wszystkie panny z forum romantica bardziej
      cie kochaly? taki wrazliwy, romantyczny chlopiec ;)

ps. papier jest cierpliwy :> czyny, czyny sie licza moj panie :)
      • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 15:28
        xeniutka napisała:

> Oberon piszesz o wspanialej milosci, o tym jak cierpisz itp itd bede cyniczna
        i
        >
        > spytam.. robisz to po to, zeby te wszystkie panny z forum romantica bardziej
        > cie kochaly? taki wrazliwy, romantyczny chlopiec ;)
        >
        > ps. papier jest cierpliwy :> czyny, czyny sie licza moj panie :)

Nie. Ja poprostu nie wiem czego chcę hmm :)) Tak. Czyny dobra rzecz.
      • Gość: nieprzekonanaKasia Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 15:34
        to nie jest typ do kochania.
        Pozdrawiam Cie
        • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 15:37
          Gość portalu: nieprzekonanaKasia napisał(a):

> to nie jest typ do kochania.
          > Pozdrawiam Cie

Każdy człowiek się zmienia. Gdyby nie było zmiany człowiek popadałby w nudę?
          Czy nie mam racji?
        • Gość: Kasiczek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 15:40
          i w sumie szkoda bo ciekawy z Niego chaosik.
          • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 15:41
            Gość portalu: Kasiczek napisał(a):

> i w sumie szkoda bo ciekawy z Niego chaosik.

Hej, hej kobieto... rezygnacja jest łatwa, liczy się walka. Walka jest
            najważniejsza w życiu. Walka o wszystko.
            • xeniutka Re: Oto jest miłość 18.08.03, 15:50
              buhahaha :-)
              • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 15:53
                xeniutka napisała:

> buhahaha :-)

No co xen? :)
            • Gość: Kasiczek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 15:53
              walka. Wiem. Ja jeśli walczyłam w życiu i będę walczyć.. to tylko o warte mojej
              walki sprawy oraz rzeczy. Ty Oberku.... Jesteś bardzo bystrym i inteligentnym
              mężczyzną... ale ja o mężczyzn nie przywykłam walczyć. A jesli byłby wyjatek od
              tej reguły, to nie wiem czy pod Twoja szanowną postacią.
              • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 15:57

> walka. Wiem. Ja jeśli walczyłam w życiu i będę walczyć.. to tylko o warte
                mojej
                >
                > walki sprawy oraz rzeczy. Ty Oberku.... Jesteś bardzo bystrym i
                inteligentnym
                > mężczyzną... ale ja o mężczyzn nie przywykłam walczyć. A jesli byłby wyjatek
                od
                >
                > tej reguły, to nie wiem czy pod Twoja szanowną postacią.

Bardzo sprytnie to wykoncypowalaś, ale proszę bez skostnienia Kasiu. To jak z
                tym mailem? :))

• Gość: Kasiczek Re: Oto jest miłość IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 15:59
                  .....proście.... a będzie Wam dane........... ;)
                  • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: 195.92.39.* 18.08.03, 16:00

> .....proście.... a będzie Wam dane........... ;)

Jesus... ;)
                    • Gość: drak Re: Oto jest miłość IP: *.pg.com 18.08.03, 16:31
                      Była sobie żona i mąż. Pewnego dnia mężowi urwało nogi - zaplątały się w
                      maszynce do mięsa. Żona wcale się tym nie przejęła i jeszcze bardziej go
                      pokochała. Kiedy próbował poszatkować jajco na twardo, obciął sobie ręce i
                      uszy. Ona dalej wzdychała do jego tułowia wykorzystując język migowy.
                      Jednakże niezbyt długo cieszył się z faktu posiadania korpusu, przygniotła
                      go deska sedesowa i pozostała tylko głowa.
                      Nie miało to najmniejszego znaczenia dla niej, ustawiła mamroczącą głowę
                      na półce ze swoimi ulubionymi maskotkami.
                      Dzisiaj pozostał tylko nos, który czasem ma katar a ona z czułością
                      wyciera go i zakrapla.
                      To jest prawdziwa miłość.

• white.falcon Re: Oto jest miłość 19.08.03, 17:54
                        A jak nie będzie nosa? Toż będzie tragedia do kwadratu!!!! Nos może n.p. zostać
                        poturlany przez kota, który uznał go za zabawkę, na ulicę i tam rozjechany
                        przez ciężarówkę, wiozącą do sklepu monopolowego wódkę. Zawsze żona może się
                        pocieszyć, że "mąż zginął przez wódkę". ;)))

Pozdrv.:)
    • white.falcon Piekny horror 18.08.03, 16:32
      W zasadzie - napisałeś scenariusz horroru. ;)
      Jeżeli zaś mówić poważnie - zdarzają się i takie przypadki, gdy kobieta
      pozostaje mimo wszystko przy danym Panu - rzeczywiście bez prymusu - "na dobre
      i na złe", a Pan - jest oparciem dla Pani w cięzkich chwilach. Znam małżeństwo,
      które nadal istnieje (napisać "trwa" byłoby krzywdzące)pomimo ciężkiej,
      progresującej i nieuleczalnej choroby Pani i znam ludzi, którzy rozstali sie z
      błahego powodu utraty pracy przez Pana (nie mógł zapewnić odpowiedniego poziomu
      istnienia dla Pani - taki był argument). W życiu bywa różnie, choc nie tak, jak
      w horrorze, który podałeś, Oberonie, jako przykład.

• von-koza Re: Oto jest miłość 18.08.03, 17:02

> ...kiedy przypałętała się do niego ni z tego ni z owego choroba grzybicza.
      > Grzyb ten rozkładał tkanki. Momentalnie. Pojawił się w nosie, a już po
      > godzinach był w oczach, rozkładał żuchwę. Jedynym sposobem żeby uratować mu
      > życie był usnunięcie oczu, nosa, podniebienia górnego. Lekarze zrobili to.
      > Zamiast twarzy mężczyzna miał jedną wielką dziurę. Wyglądało to gorzej niż
      > strasznie...

Oberon, przyznaj się nie dałeś sobie trochę "w gaz" z rana? :)))
      • Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 18.08.03, 22:12

> Oberon, przyznaj się nie dałeś sobie trochę "w gaz" z rana? :)))

Ludziska, trochę wiary!!! :))
        • ja_nek Re: Oto jest miłość 19.08.03, 12:18

> Ludziska, trochę wiary!!! :))

Nie wiesz, ze panuje ogólny deficyt?:)
          • white.falcon Re: Oto jest miłość 19.08.03, 17:50
            ja_nek napisał:

> Gość portalu: Oberon napisał(a):
            >
            > > Ludziska, trochę wiary!!! :))
            >
            > Nie wiesz, ze panuje ogólny deficyt?:)

Zgadzam się, ogólny deficyt na wiarę, nadzieje i miłość. Zreszta chyba dlatego
            FR jest takie, jakie jest. Inaczej by tu było aż za słodko - same udane
            miłości, ogólne szczęście. Nie umiem takiego obrazka wyobrazić. Raczej,
            Oberonie, Twój horror jest bardziej realistyczny. :)

• Gość: Oberon Re: Oto jest miłość IP: *.acn.pl 19.08.03, 17:58

> Zgadzam się, ogólny deficyt na wiarę, nadzieje i miłość. Zreszta chyba
              dlatego
              > FR jest takie, jakie jest. Inaczej by tu było aż za słodko - same udane
              > miłości, ogólne szczęście. Nie umiem takiego obrazka wyobrazić. Raczej,
              > Oberonie, Twój horror jest bardziej realistyczny. :)
              >
              > Pozdrv.:)
              >

Tak też myślałem :))
              • white.falcon Re: Oto jest miłość 19.08.03, 23:23

> Tak też myślałem :))

Tyle że bardzo nieprawdziwy z medycznego punktu widzenia. Chyba że jest to
                przenośnia.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka