emmariki 18.06.11, 13:04 Wszystkie gminy dokoła organizuja pikniki czy pod inna nazwa imprezy a w naszej Topolce kompletna cisza czy naprawde jestesmy taka biedna gmina ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody654 Re: piknik 20.06.11, 16:38 Z tego co ja wiem to jest festyn organizowany dla dzieci i młodzieży 3 lipca od 14.00 na stadionie w Dębiankach jako rozpoczęcie wakacji.Mają być jakieś trampoliny,zjeżdżalnie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
emmariki Re: piknik 03.07.11, 22:38 I JAK WAM SIE PODOBAŁ PIKNIK W TOPÓLCE BO MI BRAK SŁÓW Odpowiedz Link Zgłoś
wmgt1 Re: piknik 08.07.11, 09:49 Ale 06 07 piknik odbył się w Sadłogu, nie wiem jak było sołtys poinformował o pikniku tylko wybranych okazuje się że za nasze, gminne pieniądze bawi się super elita, [ich zdaniem bo moim zdaniem do elity to im dużo brakuje] Odpowiedz Link Zgłoś
prawolewy Re: piknik 08.07.11, 19:00 a jakiego pikniku chcieliście skoro wybraliście sobie taką władze, poziom "festynu" w Topólce jest adekwatny do poziomu organizatorów,ale pan Jąkalski juz dwukrotnie wypowiada się w gazecie kujawskiej jak to było fantastycznie , zaobserwował wręcz fenomen integracyjny w naszej gminie,nic tylko skakac do góry z radości! no i jak zwykle było wszystko jak na plakacie- kule wodne(!), stoiska hahdlowe-raptem jedno, nawet picia dziecku nie było gdzie kupic-żenada! ale za to obiadek w goku dla wybranych był- i na to pieniądze były! Odpowiedz Link Zgłoś
emmariki Re: piknik 08.07.11, 20:29 zgadzam sie z toba w 100% tez to zauwazyłam ze orkiestry dosc dlugo zabawily w goku brak slow Odpowiedz Link Zgłoś
astryda7 Re: piknik 09.07.11, 11:56 wmgt1 napisał: > Ale 06 07 piknik odbył się w Sadłogu, nie wiem jak było sołtys poinformował o pikniku tylko wybranych > okazuje się że za nasze, gminne pieniądze bawi się super elita, > [ich zdaniem bo moim zdaniem do elity to im dużo brakuje] a to Ty jesteś autorem napisu na odnowionej świetlicy w Sadłogu Odpowiedz Link Zgłoś