Gość: Sadhu IP: *.proxy.aol.com 10.01.04, 19:57 Zgnilizna mięsna czy zgnilizna koślinna - gdzież różnica? Ja żyję powietrzem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: róża Re: Zgnilizna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 20:10 jak to gdzie?? niewidzisz różnicy po między trupem a zgniłą rośliną??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +/- Re: Zgnilizna IP: *.proxy.aol.com 10.01.04, 20:15 Zgnilizna to zgnilizna. Nawet róża w kompostsię obraca. Odpowiedz Link Zgłoś
xmartinusx Re: Zgnilizna 11.01.04, 10:51 Połóż na ciepłym kaloryferze marchew a obok kawałek surowego mięsa. Marchew za 3 dni możesz zjeść a mięcho spróbuj powąchać :))))) Chyba jest różnica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frukto Re: Zgnilizna IP: *.lubin.dialog.net.pl 11.01.04, 13:08 hehe, dobre, zaraz rozpoczynam eksperyment :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Zgnilizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 18:35 > Połóż na ciepłym kaloryferze marchew a obok kawałek surowego mięsa. Marchew za > 3 dni możesz zjeść a mięcho spróbuj powąchać :))))) Chyba jest różnica ;) Zwyczajnie marchwi nawet bakterie za bardzo nie chcą jesć ;) co innego mięsko to zostawine gdzies nieopatrznie od razu znajdzie sobie amatorów dziwi cię to ???? bo mnie nie mięsko jest po prostu cool :)) slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: Zgnilizna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 13:50 tak jak i po +/- prędzej czy póżniej zostanie tylko zgniłe mięso. to nie do uniknięcia. taka jest kolej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: Zgnilizna IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.01.04, 22:03 Nic bardziej nie śmierdzi niż zgniły kartofel. Czasami też jest tak,że co jednemu śmierdzi to drugiemu pachnie.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ziemniakk Re: Zgnilizna 11.01.04, 23:39 Gość portalu: Rycho napisał(a): > Nic bardziej nie śmierdzi niż zgniły kartofel. ekhem ekhem... wypraszam sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: Zgnilizna IP: 213.25.91.* 12.01.04, 15:06 Gość portalu: Sadhu napisał(a): Ja żyję powietrzem. to piknie. ale nie zazdroszczę. niestety powietrze jest zatrute jak wszystko, czego człowiek "się dotknie". spalin w takiej czy innej postaci nie unikniesz Odpowiedz Link Zgłoś