Dodaj do ulubionych

szerszenie

28.06.13, 12:35
Witam,

Wczoraj mąż utłukł w naszym mieszkaniu niezwykłe ogromnego szerszenia. Zastanawiam się, czy to pojedynczy przypadek, czy może ostatnio ktoś z was jeszcze złapał u siebie szerszenia. Jeśli tak, to może powinniśmy zgłosić to do administracji by zlokalizować i usunąć ewentualne gniazdo?
Obserwuj wątek
    • wosseba Re: szerszenie 28.06.13, 14:04
      Witam. Wczoraj wieczorem coś wielkiego latało za naszym oknem, jakby wielka mucha - być może to też był szerszeń. Koniecznie trzeba to zgłosić do administracji, a ta powinna powiadomić służby, chyba straż pożarną wzywa się w takich przypadkach.
      • ola.oli Re: szerszenie 28.06.13, 16:34
        Te niby wielkie muchy to chrabąszcze majowe. Ciekawa jestem czy administracja może pomóc ich się jakoś pozbyć? W okolicy godziny 21 latają ich chmary...
        • donpedr Re: szerszenie 28.06.13, 20:58
          ola.oli napisała:
          > Te niby wielkie muchy to chrabąszcze majowe. Ciekawa jestem czy administracja m
          > oże pomóc ich się jakoś pozbyć? W okolicy godziny 21 latają ich chmary...

Chcesz się pozbyć chrabąszczy?
          To ja proponuję pozbyć się komarów (kłują), meszek (gryzą), gołębi (srają) i nurków spod kartoflandu (śmierdzą).

Pozdrawiam,
          K.
          • wosseba Re: szerszenie 28.06.13, 21:56
            ... nurki spod Kauflandu są blleeee.....
            • iwus1982 Re: szerszenie 30.06.13, 16:41
              Rajska mama- myślę, że mąż utłukł właśnie chrabąszcza, bo to ich jest sporo w ostatnim czasie.

Donpedro - hehehheheheh smile
              Uwielbiam!

Brak mi słów na pomysłowość naszych sąsiadów.
              Coś od siebie w temacie:
              A moze pojawienie sie chrabąszczy na osiedlu to wina administarcji !? O_O
              Trzeba zmienić ! wink

Pozdrawiam, Iwona

• rajska_mama Re: szerszenie 01.07.13, 12:41
                Co jak co, ale chrabąszcza od szerszenia to jeszcze odróżnić umiem doskonale smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka