hurysa1 31.05.12, 08:07 Ta strona powinna Panią zainteresować apocalypse-nwo.eu/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skoonk Re: Dla Pani Skoonk 31.05.12, 09:43 hurysa1 napisała: > Ta strona powinna Panią zainteresować > apocalypse-nwo.eu/ POWINNA ?! Uwielbiam ją! B16 zarządził odwrót od określenia Boga – Jahwe. Zastąpi je Pan. Jest postęp. Iluzja pozostaje, bo taka jest natura umysłu. Odpowiedz Link
skoonk Re: Dla Pani i Pana 31.05.12, 12:54 hurysa1 napisała: > Ta strona powinna Panią zainteresować Panią i Pana również. Jest zbliżona do Michael Journal, skupia się na kato-ekonomii: michaeljournal.org/stronaglowna.htm na tejże stronie wspomina się o idei czystego pieniądza, bliskiej koncepcjom islamskim także. W 1936 Louis Even napisał historyjkę edukacyjną o kredycie społecznym: www.michaeljournal.org/myth.htm Odpowiedz Link
hurysa1 Re: Dla Pani i Pana 01.06.12, 17:41 Tu też znalazłam coś co wydaje się być z zakresu Pani zainteresowań, Pani Skoonk. endoftheamericandream.com/archives/why-does-the-mainstream-media-ignore-the-bilderberg-group Odpowiedz Link
zbyleon Re: Dla Pani i Pana 01.06.12, 17:56 hurysa1 napisała: > Tu też znalazłam coś co wydaje się być z zakresu Pani zainteresowań, Pani Skoon > k. > endoftheamericandream.com/archives/why-does-the-mainstream-media-ignore-the-bilderberg-group Dzięki, mnie i owszem. Ale kto tam reprezentuje/ował rodzinę Rotszyldów? Odpowiedz Link
hurysa1 Re: Dla Pani i Pana 02.06.12, 05:47 zbyleon napisał: > Dzięki, mnie i owszem. > Ale kto tam reprezentuje/ował rodzinę Rotszyldów? Najprawdopodobniej Pan z tego filmu Lord Jacob Rothschild Confronted Odpowiedz Link
skoonk Re: Dla Pani i Pana 02.06.12, 11:58 hurysa1 napisała: > Tu też znalazłam coś co wydaje się być z zakresu Pani zainteresowań, Pani Skoon > k. > endoftheamericandream.com/archives/why-does-the-mainstream-media-ignore-the-bilderberg-group Trwają protesty: www.prisonplanet.pl/polityka/kalendarz_protestow,p1997097566 Dziś o godz. 13.30 przed siedzibą Ministerstwa Spraw Zagranicznych w alei Szucha Prawica Rzeczypospolitej organizuje protest przeciwko paktowi fiskalnemu: www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20120602&typ=po&id=po15.txt Odpowiedz Link