poloeschatolo 09.01.13, 02:11 Tajemnicze pobicie na Czerskiej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
map4 Re: niepokój 09.01.13, 15:13 poloeschatolo napisała: > Tajemnicze pobicie na Czerskiej Czym różni się to pobicie od dziesiątków innych, dokonanych na innych ulicach ? I dlaczego jest ono tajemnicze ? Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: niepokój 09.01.13, 18:18 map4 napisał: > Czym różni się to pobicie od dziesiątków innych, dokonanych na innych ulicach ? miejscem. w okolicach siedziby spółki matki tego forum > I dlaczego jest ono tajemnicze ? bo informację o nim zamieściła konkurencja. zapewne intencjonalnie Odpowiedz Link
wubecja Re: niepokój a więc wojna 10.01.13, 15:13 poloeschatolo napisała: > w okolicach siedziby spółki matki tego forum > > > I dlaczego jest ono tajemnicze ? > > bo informację o nim zamieściła konkurencja. zapewne intencjonalnie To teraz będą robić zajazdy i napady na ulicach i na kioski. Nikt z gazetą nie zazna pokoju. Media opanują parafie i dzielnie. W każdej inny zestaw z innymi załącznikami. Było już sprzedaż gazety z nożem. W końcu bedzie ciekawie! Czwarta RP - czwartej władzy!!! Odpowiedz Link
map4 Re: niepokój 11.01.13, 17:51 poloeschatolo napisała: > map4 napisał: > > > Czym różni się to pobicie od dziesiątków innych, dokonanych na innych uli > cach ? > > miejscem. > w okolicach siedziby spółki matki tego forum Czy ulica Czerska w Warszawie powinna być jakoś szczególnie pilnowana, bo mieści się na niej siedziba firmy Agora SA ? > > I dlaczego jest ono tajemnicze ? > > bo informację o nim zamieściła konkurencja. zapewne intencjonalnie Wybiórcza nie przez przypadek przecież dorobiła się tego przydomka. Nie widzę w tym nic dziwnego, że wzorem Dulskiej nie chwalą się poziomem przestępczości pod swoimi oknami. A na koniec dodam, że nie podoba mi się takie robienie na siłę sensacji. Kogoś pobili koło wybiórczej redakcji, a ponieważ wybiórcza tego nie opisała, więc musi maczać w tym palce. Przypomina mi się kawał o złotej rybce i pedałach. Dedukcja jest w obydwu przypadkach na tym samym poziomie. Odpowiedz Link
wubecja Re: niepokój 11.01.13, 18:27 map4 napisał: Deduk > cja jest w obydwu przypadkach na tym samym poziomie. > Ściemnia sie. Na końcu ogarnie lud takie pomieszanie, że juz nikt nic nie skumie. Zapanuje bezhołowie, a premier pojedzie w dolomity. CBŚ, CBA i ABW zamkną pół rządu z RPP na czele, snajpery walić będą w co popadnie, chłop z chłopem staną na kobiercu, a sędziowie będą śpiewać Homera. Z dyrektywy dadzą nam euro, talony do Biedronki, zwolnią nauczycieli, a ks.Natanka mianują prymasem. I co? Nielogiczne? Odpowiedz Link
poloeschatolo Re: niepokój 12.01.13, 12:51 map4 napisał: > A na koniec dodam, że nie podoba mi się takie robienie na siłę sensacji. Kogoś > pobili koło wybiórczej redakcji, a ponieważ wybiórcza tego nie opisała, więc musi > maczać w tym palce. to był pewnie spisek wymierzony w niezalerzne media! > Przypomina mi się kawał o złotej rybce i pedałach. mógłbyś przytoczyć bo nie znam go > Odpowiedz Link
map4 Re: niepokój 14.01.13, 09:19 poloeschatolo napisała: > > Przypomina mi się kawał o złotej rybce i pedałach. > > mógłbyś przytoczyć bo nie znam go Spotyka się dwóch ziutków.Jeden wyjaśnia drugiemu pojęcie "dedukcja". - Lubisz rybki ? - lubię. - czyli zwierzęta też lubisz ? - tak. - skoro lubisz zwierzęta to ludzi też pewnie lubisz ? - też. - jak lubisz ludzi, to kobiety też pewnie lubisz ? - jasne. - skoro lubisz kobiety, to nie jesteś pedałem. - no nie jestem. - a widzisz ? to właśnie jest dedukcja. Jaki czas później spotyka ziutek numer dwa ziutka numer trzy i objaśnia mu zawiłości pojęcia "dedukcja" w następujący sposób: - masz rybki ? - nie. - toś pedał. Odpowiedz Link