najglupszy-nick Re: Tak będzie? 19.02.13, 22:51 Cytat Jarosław Kaczyński wcale lepszy nie jest. Głośno otwierał dziób, kiedy Sikorski się puszczał, a gdy jego braciszek podpisywał coś, przez co powinien dostać zawału serca, siedział cichutko w kącie, nie mogąc się doczekać zrealizowanych postulatów i powstania pięknego, obywatelskiego, katolickiego państwa europejskiego, w którym Polska miała rozwijać się w tempie, w jakim rozwija się Singapur. Kaczyński to kolejny obłudnik i człowiek, który mówi tylko to, co chcą usłyszeć niedosłyszące już i schorowane fanatyczki religijne, które odrzucają każdy inny punkt widzenia, aniżeli ten, który zaprezentuje Kaczyński, Rydzyk, ksiądz na ambonie, czy ktokolwiek inny, byleby miał plakietkę, że jest katolem. Prezes PiSu jest bardziej związany z PO, i odwrotnie, niż pies na łańcuchu w zimową noc. Ta banda skurwysynów mówi przeciwne rzeczy tylko po to, aby móc rządzić większością obywateli, którzy własnego zdania nie posiadają i dobierać się coraz bardziej do naszych portfeli. Dlatego jedynym rozwiązaniem, na jakie powinno zdecydować się społeczeństwo, jest obcięcie wszystkim chcącym naszej wolności i pieniędzy rąk, aby nie mogli już dalej rujnować tego, co zostało przez naszych przodków wywalczone krwią i blizną. Obciąć im wszystkim ręce i to najlepiej przy samej głowie. Niech w końcu rolę się odwrócą. Niech to oni się nas teraz boją. prorok.be/2012/08/polskie-kroki-w-kierunki-n-w-o/ Odpowiedz Link
map4 Re: Tak będzie? 20.02.13, 08:42 najglupszy-nick napisał: > Widać więc, jak bardzo klub się pomylił. Dzisiaj Afryka należy już do Chińczyków a satelity ZSRR zostały wschłonięte przez Unię. Arabowie zajęci są sami sobą i są zbyt skłóceni, żeby odgrywać jakąś rolę w świecie. A amerykanie kombinują z europejczykami wspólną strefę wolnego handlu, żeby wreszcie zyskać możliwość eksportowania genetycznie modyfikowanej żywności, sklonowanego mięsa i ciągać po sądach swą europejską konkurencję za naruszenie patentów na oprogramowanie. Odpowiedz Link
skoonk Re: ratunek 20.02.13, 09:52 map4 napisał: > A amerykanie kombinują z europejczykami wspólną strefę wolnego handlu, żeby wre > szcie zyskać możliwość eksportowania genetycznie modyfikowanej żywności, sklono > wanego mięsa i ciągać po sądach swą europejską konkurencję za naruszenie patent > ów na oprogramowanie. > Amerykanie kombinują też z Rosją, żeby ją wyciągnąć z katastrofy cywilizacyjnej, podobnie jak Chiny. Taki szeroki horyzont postrzega sporo ludzi na świecie. Groźba NWO oczywiście pozostanie, ale im szybciej dojdzie do unii UE-USA, tym zagrożenie będzie mniejsze. Porozumienie finansowe to koło ratunkowe dla euro i innych histerii. Czas nagli... Odpowiedz Link
map4 Re: ratunek 20.02.13, 12:57 skoonk napisała: > Amerykanie kombinują też z Rosją, żeby ją wyciągnąć z katastrofy cywilizacyjnej A nie przypadkiem po to, żeby dobrać się do rosyjskich surowców naturalnych ? > , podobnie jak Chiny. W przypadku Chin zastanawiam się, czy to USA wyciągają jeszcze Chiny za uszy czy też Chińczycy finansują już dalsze istnienie państwa północnoamerykańskiego. Odpowiedz Link
skoonk Re: ratunek 20.02.13, 13:46 map4 napisał: > > Amerykanie kombinują też z Rosją, żeby ją wyciągnąć z katastrofy cywiliza > cyjnej > > A nie przypadkiem po to, żeby dobrać się do rosyjskich surowców naturalnych ? > > > , podobnie jak Chiny. > > W przypadku Chin zastanawiam się, czy to USA wyciągają jeszcze Chiny za uszy cz > y też Chińczycy finansują już dalsze istnienie państwa północnoamerykańskiego. > Rezonans inwestycji w Azję przenika cały świat i może być przejściowo negatywny. Jednak postawa chińskich władz i obywateli zmienia się siłą rzeczy z paranoi prześladowczej we względne poczucie bezpieczeństwa. Ten sam kompleks uwiera euro, Rosję i Kolejara. Najpierw usuńmy przyczynę agresywności, potem zajmiemy się kulturą. Odpowiedz Link
najglupszy-nick Re: ratunek 20.02.13, 19:05 skoonk napisała: > Ten sam kompleks uwiera eur > o, Rosję i Kolejara. Najpierw usuńmy przyczynę agresywności, potem zajmiemy się > kulturą. Ja też mam manię prześladowczą! Jestem prześladowany przez monoteistów. Ja, politeista, twierdzę Nie ma JEDNEJ PRZYCZYNY! Jest bardzo wiele przyczyn agresywności.. Ty Skoonk prześladujesz mnie Odpowiedz Link
skoonk Re: ratunek 21.02.13, 08:51 najglupszy-nick napisał: > Ja też mam manię prześladowczą! Jestem prześladowany przez monoteistów. może pomoże ci informacja, że monoteizm jest u nas trójosobowy. > red][b]Ja, politeista, twierdzę [size=20 Nie ma JEDNEJ PRZYCZYNY! Jest bardzo w > iele przyczyn agresywności. wiele przyczyn sprowadza się do jednej: dominacji i leczy jednym: kasą. > Ty Skoonk prześladujesz mnie ile potrzebujesz? Odpowiedz Link
najglupszy-nick Re: ratunek 21.02.13, 09:56 skoonk napisała: > wiele przyczyn sprowadza się do jednej: dominacji i leczy jednym: kasą. > Cyniku! ViceUrbanie! Odpowiedz Link
skoonk Re: ratunek 22.02.13, 08:54 najglupszy-nick napisał: > skoonk napisała: > > wiele przyczyn sprowadza się do jednej: dominacji i leczy jednym: kasą. > > Cyniku! ViceUrbanie! zauważ, że o rozkładzie władzy na świecie decydowały konflikty albo koalicje. Konflikty wyrażały się w wojnach, podbojach i kolonizacji. Koalicje opierały sie na współpracy gospodarczej i politycznej. USA miało wiele jednych i drugich. W Europie plan Marshalla się udał, ale tylko na zachodzie, bo na wschodzie Stalin sfałszował wybory. Podobnie w Azji, wiele krajów skorzystało na pomocy, a inne nie umiały się dogadać. Irak kilkakrotnie miał szansę, ale cynicy go zgubili. W Polsce też nie brakuje cyników, którzy gaszą gospodarkę dla utrzymania kursu złotego. I nie wiadomo co z nimi zrobić, skoro premier stanął po stronie pedałów. Odpowiedz Link