Dodaj do ulubionych

mała prywata:)

20.04.06, 23:26
Ukutecznie tu straszliwą prywate i kumoterstwo ale w słusznej sprawiesmile
Zespół mojego męża zakwalifikował sie do finału konkursu Radia Wrocław, który
odbedzie się jutro ( 21.04.2006) po 14stej na antenie PRW ( www.prw.pl). W
konkursie bedzie piosenka " złe wiadomości". jeśli masz ochotę "
wspomóc" "młodych" artystów ( hehe) słuchaj radia po 14 stej i zagłosuj
smsikiem na SUGAR FREE ( koszt smsa 1 zł)
Zapraszam tez na koncercik 21.04. w klubie Niebosmile
www.sugarfree.republika.pl
Obserwuj wątek
    • no.logo Re: mała prywata:) 21.04.06, 08:25
      Jako że znam autorkę postu od ponad 20 lat, zaświadczam - prawdę gada smile
      • rita78 Re: mała prywata:) 21.04.06, 15:05
        hihihismile
        smsy o treści PRW BITWA 4, imie i nazwisko głosującego na nr 7160 po godzinie
        15 stej. koszt 1 zł.
        • tomek854 Re: mała prywata:) 21.04.06, 17:47
          Dlatego właśnie uważazm, ze bez sensu są takie plebiscyty. Nie wygrywa ten, kto jest najlepszy, tylko ten, co ma najwięcej znajomych.

A kto na tym zarabia tą złotówkę od każdego smsa? he?
          • rita78 Re: mała prywata:) 21.04.06, 18:03
            oj dobrasmile ja osobiście wysłałam jednego i kilku znajomych tez, przeszlismy...a
            w naszym kraju zawsze jest tak ze wygrywasz kiedy masz znajomosci a nie kiedy
            jestes najlepszy i to niestety smutna prawda, dlatego powiadamiam znajomych bo
            inni mogą mieć ich więcej...do plebiscytu zespoł sam się nie zgłosił, został
            wybrany przez prowadzącego, wiec skoro jest jakis plebiscyt to dlaczego nie
            zagłosować jeśli akurat by ci się spodobał, przeciez ja nie rozliczam z
            wysłanych smsow.jesli jednak ktos ma ochotę posłuchac Sugar Free na zywo i
            przekonać sie co sa warci, zapraszam na koncercik w klubie Niebo ( Pasaż
            Niepolda) - poniedziałek 24.o4. godz. 20:00
            www.sugarfree.republika.pl
            • tomek854 Re: mała prywata:) 21.04.06, 18:09
              > w naszym kraju zawsze jest tak ze wygrywasz kiedy masz znajomosci a nie kiedy
              > jestes najlepszy i to niestety smutna prawda,

dlatego nikt normalny w takie plebiscyty nie wierzy i moim zdaniem szkoda na to pieniedzy. jezeli zespol jest dobry (a zakladam, ze jest smile ) to sie sam obroni.
              • rita78 Re: mała prywata:) 22.04.06, 15:30
                no jasne ze tak,ale szlak trafia kiedy przegrywa się z cieniasami tylko dlatego
                ze maja znajomkow...zreszta nie wazne juz..trafil sie jakis plebiscyt -
                skonczyl sie i finał...a na koncercik na zywo zapraszam nadalsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka