30.04.07, 14:15
była ewa braun. braun od depilatorów i jest kretyn Grzegorz Braun który rzuca
słowa na wiatr jak małolat chcący podkablować starszego kolegę, że tamten
jest ładniejszy....gardzę ludzmi którzy nie mając argumentów szastają
słowem...
ot tyle chciałam powiedzieć bo zła jestem
rozwinę później...
Obserwuj wątek
    • sztuk6mistrz Re: braun 30.04.07, 14:34
      Był jeszcze Kaziu Braun - świetny reżyser. W Teatrze Współczesnym - Dżuma,
      Przyrost Naturalny, Pułapka, Białe Małżeństwo itp.

www.culture.pl/pl/culture/artykuly/os_braun_kazimierz
      zaznaczam, że jest wiele błędów biograficznych. Przede wszystkim został usunięty
      za Nienasycenie Witkacego w reż.Saniewskiego i za próbę premiery Małej
      Apokalipsy Konwickiego na święto 22lipca.
      • poloeschatolo Re: braun 30.04.07, 21:12
        rzeczony braun grzegorz to syn kazia. osobiście dość sympatyczny gość, który
        przywołuje miazmaty prl-u, z którymi nie rozprawiła się iii rp.

właśnie rozmawiałem z dawnym kolegą z podwórka. dziś dr hab. inż. p.wr., jeden z
        najmłodszych samodzielnych w swoim instytucie. maniak systemów łączności
        kosmicznej, o uznanej przez nasa i esa reputacji. zdał takie pytanie - jak to
        było możliwe w prl-u by prof. wiszniewski i luty zostali profami belwederskimi w
        wieku 33-34 lat? eit przywoływany przez elyty magistrackie i polytechnyczne
        nazywa nędznym planem relokacji urzędoli tzw. nauki
        • arek5001 Re: braun 01.05.07, 02:05
          Polo i to jest smutne że, młody Braun jest żywym zaprzeczeniem swojego ojca i
          jego talentu.. Sztukmistrz wie co mówi o Kazimierzu - wielka postać reżyserii
          teatralnej i w kraju lat 80 -dziesiątych jak i na późniejszej emigracji w USA..
          Oskarżanie Miodka wygląda na zmyślną akcję rzucenia gównem licząc w zamiarze że
          się przyklei..
          • napoj.chmielowy Odjebcie się od Grzesia 01.05.07, 02:13
            Jakoś chce w życiu wypaść, a miał zbyt wielkiego TATUSIA to teraz gnoi autorytety.
            • arek5001 Re: Odjebcie się od Grzesia 01.05.07, 02:15
              napoj.chmielowy napisał:

> Jakoś chce w życiu wypaść, a miał zbyt wielkiego TATUSIA to teraz gnoi autoryte
              > ty.

Kompleksiki? .. oj biedaczek nie dowartościowany.
              • arek5001 Re: Odjebcie się od Grzesia 01.05.07, 02:17
                Lepiej zajarać Papciu!! lub browarka łyknąć..smile))
            • sztuk6mistrz Re: Odjebcie się od Grzesia 01.05.07, 11:20
              napoj.chmielowy napisał:

> Jakoś chce w życiu wypaść, a miał zbyt wielkiego TATUSIA to teraz gnoi autoryte
              > ty.

Piotrek Hanuszkiewicz wiedział co robi rezygnując z reżyserii
              • rita78 Re: Odjebcie się od Grzesia 01.05.07, 20:37
                nie wiem tak naprawde kim jest grzegorz braun ale wiek kim jest prof.
                Miodek...znam go nie tylko z telewizji i jest dla mnie wielkim
                autorytetem...tak sie sklada ze slyszalam te dziwaczna wypowiedz G. brauna i
                ręce mi opadły...gówniarz i tyle...a nawet jesli znajdą się jakies dowody w co
                po dotychczasowych niezykle "elokwentnych" wypowiedziach G.B, szczerze watpię
                to i tak zachował się jak gówniarz...rzucił dwa zdania bez pokrycia i nawiał ze
                studia...tfu
                • poloeschatolo Re: Odjebcie się od Grzesia 01.05.07, 20:56
                  mnie takie zachowanie nie dziwi. jeśli nie zrobiłyby tego grzegorz b. to pewnie
                  jakiś wiesław c., marek k. czy wojciech g.

po otwarciu znanych skąd inąd beczek po kiszonej kapuście, w które zapeklowano
                  blisko 20 lat temu trupa prl-u, truchło obryzgało maluczkich i mniej małych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka