dzikaafryka 29.09.07, 13:52 pada, kropi, leje, zacina, podwiewa,mży....blech!!!! czyli totalne dołowanie ((( czy u was to samo nieszczęscie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
napoj.chmielowy Re: ciągle pada...... 29.09.07, 14:12 dzikaafryka napisała: > pada, kropi, leje, zacina, podwiewa,mży....blech!!!! > czyli totalne dołowanie ((( > czy u was to samo nieszczęscie??? U nas słoneczko jesienne, blade czgoś. Odpowiedz Link
felerynka Re: ciągle pada...... 29.09.07, 16:48 jednak dziś najlepiej w domu, pod kocykiem z kubkiem kawy i dobrym czasopismem np.neuromarketing wróciłam.Zostaje.Czytam.Nie gotuje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: ciągle pada...... 30.09.07, 00:03 szczęściara, pod kocykiem ...echhhhhh a ja orzechy laskowe i włoskie zbieralam w ten deszcz, winogrona, maliny, jezyny, wszystko by zgniło przez te dni, teraz sie za to wygrzeje z naleweczką wiśniową))) (oczywiście działkowej roboty) Odpowiedz Link
najglupszy-nick Re: ciągle pada...... 30.09.07, 01:02 dzikaafryka napisała: > teraz sie za to wygrzeje z naleweczką wiśniową))) > (oczywiście działkowej roboty) Z pestkami? Drylowane? Częściowo z pestkami, a częściowo drylowane? No, jakich wiśni użyłaś? Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: ciągle pada...... 30.09.07, 21:04 w tym roku większość niedrylowana , z prozaicznego powodu:brak czasu , ale i tak smaczna ) Odpowiedz Link
najglupszy-nick Re: ciągle pada...... 30.09.07, 21:24 dzikaafryka napisała: > w tym roku większość niedrylowana , z prozaicznego powodu:brak > czasu , ale i tak smaczna ) a moc? Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: ciągle pada...... 01.10.07, 22:23 hmmm.....moc? alkoholomierza nie posiadam, wiec jak okreslic cos tak ulotnego jak moc upojności??? to może być zbyt subiektywna ocena, bo kierować sie mogę jedynie wytrzymaloscią mojej głowy hahahahahaaaaaaa....... a wytrzymuję ok.pół szklanki Odpowiedz Link
najglupszy-nick Re: ciągle pada...... 02.10.07, 22:16 dzikaafryka napisała: > hmmm.....moc? > alkoholomierza nie posiadam, wiec jak okreslic cos tak ulotnego jak > moc upojności??? > to może być zbyt subiektywna ocena, bo kierować sie mogę jedynie > wytrzymaloscią mojej głowy hahahahahaaaaaaa....... > a wytrzymuję ok.pół szklanki Zalewasz czystym spirytusem? Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: ciągle pada...... 03.10.07, 20:35 troche rozcieńczam , dodając 1/3 wody, ale nie mierze tak dokładnie. widze ze jestes zainteresowany tym tematem wiec podam ci przepis na super nalewke wieloowocową Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: ciągle pada...... 03.10.07, 21:07 Największego prze...PISa masz na tym forum. Odpowiedz Link
najglupszy-nick Re: ciągle pada...... 04.10.07, 01:43 dzikaafryka napisała: > troche rozcieńczam , dodając 1/3 wody, ale nie mierze tak dokładnie. > widze ze jestes zainteresowany tym tematem wiec podam ci przepis na > super nalewke wieloowocową Super. Odpowiedz Link
dzikaafryka Re: ciągle pada...... 04.10.07, 21:56 na forum przepisa nie podam bo mnie oskarżą o propagowanie pijaństwa, i jeszcze jakas ciężarna to przeczyta!! prosze (nie)najgłupszego- nicka o przesłanie przepisu zainteresowanym kolegom Odpowiedz Link
najglupszy-nick Re: ciągle pada...... 04.10.07, 22:29 dzikaafryka napisała: > prosze (nie)najgłupszego- nicka o przesłanie przepisu > zainteresowanym kolegom Porozsyłam. Jeszcz raz dzięki. Odpowiedz Link