17.01.08, 00:26
Właśnie się dowiaduję o czymś NIESAMOWITYM!!! "Zolpidem" - lek niby nasenny,
który wg najnowszych badań (tomografia itp.) powoduje lub katalizuje
regenerację mózgu. To jest potwierdzone!!! Proszę, nie śmiejcie się ze mnie,
że oglądam francuską tv Planete... Pooglądajcie sobie. Jestem wzruszony, wręcz
płaczę... ze szczęścia???
Obserwuj wątek
    • kolejar Re: Happener 17.01.08, 00:28
      Jako lek dla Happenera jest przewidywany na rok 2010, ale jest, kurwa, już
      dostępny!!! Jako środek nasenny niby, ale, czy na Happenerze nie można
      przeprowadzić kolejnego eksperymentu? Proszę, zajmijcie się tym!!!
    • kolejar Kto jest "pan50@gazeta.pl"? To CHAM! 19.01.08, 05:34
      Dostałem dzisiaj maila o takiej treści:
      "Człowieku ty się opamiętaj ! Eksperymenty rób na sobie! Marek
      potrzebuje stałej pomocy a nie erupcji geniusza z piwnicy i
      eksperymentów paramedycznych! Wyjdź na powierzchnię i otwórz oczy!"

Pierwsze, co mi przychodzi do głowy to, żeby ten nawiedzony impertynent po
      pierwsze na sobie przeprowadził jakieś eksperymenty ze środkami uspokajającymi.
      Poza tym to po prostu CHAM. Przysłał mi anonim! Nie raczył się nawet podpisać.
      Oczy niech to indywiduum otworzy na doniesienia wiarygodnych mediów o
      najnowszych osiągnięciach nauki. I niech wylezie wreszcie ze swojego zadufanego
      zaścianka.
      Ja się jednak domyślam, kto to jest. Temu facetowi chyba kiedyś habilitację
      obalili i dlatego taaaki zarozumiały z niego doktorek... sztuki, ha,ha,ha...
      Szkoda, że nigdy nie udało mu się zostać malarzem, w miarę dobrym malarzem...
      • tsy Re: Kto jest "pan50@gazeta.pl"? To CHAM! 19.01.08, 17:15
        Kolejarzu.
        Odwiedziłeś w ciągu tych dwóch lat Marka 2 razy i dwa razy Twoja wizyta
        zakończyła się tygodniowym rozwolnieniem (kabanosy!). Od Pana50 się odczep i nie
        wyzywaj, gdyby nie jego poświęcenie Marek dawno nie miałby opieki. Stonuj trochę
        i więcej pokory.
        • kolejar Re: Kto jest "pan50@gazeta.pl"? To CHAM! 21.01.08, 04:49
          tsy napisał:
          [...]

Tobie nawet nie warto odpowiadać - popatrz na poziom swojej wypowiedzi.
          • kolejar Re: Kto jest "pan50@gazeta.pl"? To CHAM! 21.01.08, 04:50
            Dodam Ci jeszcze jednak we wkurwieniu:
            A Ty terroryzujesz żonę i córkę...
            • poloeschatolo Re: Kto jest "pan50@gazeta.pl"? To CHAM! 21.01.08, 07:50
              kolejar napisał:

> Dodam Ci jeszcze jednak we wkurwieniu:
              > A Ty terroryzujesz żonę i córkę...

nie będę schodził do poziomu targowiska i plotki, które co jakiś czas
              przywołujesz. po prostu czuję się na tym forum terroryzowany twoimi obsesjami i
              urojeniami.
              • kolejar Re: Kto jest "pan50@gazeta.pl"? To CHAM! 21.01.08, 21:49
                poloeschatolo napisała:
                po prostu czuję się na tym forum terroryzowany twoimi obsesjami i
                > urojeniami.

Po prostu też się czuję terrorywany obsesjami i urojeniami niektórych -
                zwłaszcza kabanosami i sraczką. Z tego wszystkiego sam mam sraczkę, kabanosy (od
                Mauśki wink ) wyrzucam permanentnie do śmietnika, a do Happenera nie jeżdżę. O to
                Wam chodziło Durnie???
                • poloeschatolo Re: Kto jest "pan50@gazeta.pl"? To CHAM! 21.01.08, 22:16
                  kolejar napisał:

> > poloeschatolo napisała:
                  > > po prostu czuję się na tym forum terroryzowany twoimi obsesjami i
                  > > urojeniami.
                  >
                  > Po prostu też się czuję terrorywany obsesjami i urojeniami
                  > niektórych - zwłaszcza kabanosami i sraczką. Z tego wszystkiego sam
                  > mam sraczkę, kabanosy (od Mauśki wink ) wyrzucam permanentnie do
                  > śmietnika, a do Happenera nie jeżdżę. O to Wam chodziło Durnie???

oj namnożyło ci się bytów oj.
                  swój.
                  wróg.
                  paranoidalny system identification friend or foe.

p.s.
                  a kabanosów szkoda wyrzucać do śmietnika. mógłbyś pomyśleć o jakiejś głodnej
                  istocie. psie. szczurze. gawronie czy choćby bliźnim. tak promujesz czyste
                  marnotrawstwo
                • najglupszy-nick Re: Kto jest "pan50@gazeta.pl"? To CHAM! 21.01.08, 23:11
                  To dokąd jeździsz czy też nie to twoja prywatna sprawa ale gdy nawołujesz:"... czy na Happenerze nie można
                  przeprowadzić kolejnego eksperymentu? Proszę, zajmijcie się tym!!!", to już próbujesz wciągać w swoją paranoję inne osoby . Te osoby maja prawo się bronić i bronić Marka przed nieodpowiedzialnymi eksperymentami.I do tego ten żałosny apel, żeby się inni tym zajęli. A ty co robisz?
                  • kolejar Re: Kto jest "pan50@gazeta.pl"? To CHAM! 26.01.08, 23:44
                    najglupszy-nick napisał:
                    Te osoby maja prawo się bronić i b
                    > ronić Marka przed nieodpowiedzialnymi eksperymentami.

Nie było mowy o żadnych nieodpowiedzialnych eksperymentach. Chyba, że
                    eksperymenty powszechnie szanowanych wydziałów medycznych uniwersytetów USA są
                    nieodpowiedzialne. Jeśli tak ktoś uważa, to niech przestanie wreszcie łazić po
                    lekarzach tzw. medycyny europejskiej i zawierzy całkowicie np. medycynie
                    chińskiej, albo szamanom z Afryki.
                    Dość bredzenia.
                    • poloeschatolo Re: Kto jest "pan50@gazeta.pl"? To CHAM! 27.01.08, 13:03
                      kolejar napisał:

> > najglupszy-nick napisał:
                      > > Te osoby maja prawo się bronić i bronić Marka przed
                      > > nieodpowiedzialnymi eksperymentami.
                      >
                      > Nie było mowy o żadnych nieodpowiedzialnych eksperymentach. Chyba,
                      > że eksperymenty powszechnie szanowanych wydziałów medycznych
                      > uniwersytetów USA są nieodpowiedzialne. Jeśli tak ktoś uważa, to
                      > niech przestanie wreszcie łazić po lekarzach tzw. medycyny
                      > europejskiej i zawierzy całkowicie np. medycynie chińskiej, albo
                      > szamanom z Afryki.
                      > Dość bredzenia.

eksperymenty medyczne. odpowiedzialność lekarzy. zabezpieczenia prawne...

jako fan wszelakich technologii (począwszy od kotła parowego po mikroprocesory)
                      postrzegasz proces terapeutyczny wyłącznie w interakcji substancji
                      farmakologicznych z ich receptorami. zdrowie w jednym wymiarze. chemicznym.
                      substancja czynna > receptor > efekt terapeutyczny.

przeraża mnie twoja mechanicystyka ludzka. mógłbyś się pomieniać na fuchy z
                      licznymi tzw. specjalistami od leczenia (po pewnej dawce podstawowego
                      szkolenia), i może byłbyś nawet od nich lepszy (pod warunkiem uruchomienia
                      empatii i współczucia) mając poważny background politechniczny...

tu masz najnowsze doniesienia z frontu dobrowolnej chemizacji życia wewnętrznego
                      mieszkańców USA:
                      www.fda.gov/cder/aers/extract.htm
                      www.fda.gov/oc/initiatives/counterfeit/
                      dla smaczku jeszcze link do artykułu "Psychopharmacology: Critical
                      psychiatry"
                      www.newmediaexplorer.org/sepp/2008/01/18/psychopharmacology_critical_psychiatry.htm
                      na bardzo ciekawym blogu Seppa Haslbergera "Health Supreme"
                      www.newmediaexplorer.org/sepp/index.htm
                      P.S.
                      cytat z powyższego blogu, który nabiera coraz większej aktualności:

In 2000, Dr. Marcia Angell, editor of the New England Journal of Medicine
                      (NEJM), resigned from the journal. In her parting May 2000 editorial, "Is
                      Academic Medicine for Sale?" Angell wrote, "[Y]oung physicians learn that for
                      every problem, there is a pill (and a drug company representative to explain
                      it). [Physicians] become accustomed to receiving gifts and favors from an
                      industry that uses these courtesies to influence their continuing education .
                      " She added, "[T]he costs of the industry-sponsored trips, meals, gifts,
                      conferences, and symposiums and the honorariums, consulting fees, and research
                      grants are simply added to the prices of drugs and devices."

Angell asked, "What is the justification for this large-scale breaching of the
                      boundaries between academic medicine and for-profit industry?"

• tsy Re: Kto jest "pan50@gazeta.pl"? To CHAM! 27.01.08, 15:16
                        Nie wiem czy poniżej opisane przeżycia psychodeliczne po zolpidemie są w sytuacji zdrowotnej Marka w ogóle wskazane.
                        (za hyperreal.info)
                        "
                        FAQ – Zolpidem:

-
      • kolejar Re: Kto jest "pan50@gazeta.pl"? Wiem!!! 27.01.08, 00:23
        Żeby więcej nie było dymu interpersonalnego, to ujawnię materiał operacyjny, wg
        którego było tak:
        Jeśli istotnie właścicielem przedmiotowego konta "pan50@gazeta.pl" jest niejaki
        Paweł J., to jednak nie on cokolwiek pisał w przedmiotowej sprawie. Wg mojej
        wiedzy operacyjnej wszystko nastąpiło w czasie spotkania z Napojem Chmielowym,
        który, będąc w stanie upojenia, dorwał się do kompa nie będącego jego własnością
        i powypisywał, co powypisywał bez wiedzy właściciela. O takikej hipotezie
        świadczy styl wypowiedzi (typowy dla Napoja) i brak podpisu!
        Chyba "alles klär"?
        Niech więc nikt się na nikogo nie obraża. Ja też się nie obrażam, a tylko
        polemizuję.
    • censorship Re: Happener 19.01.08, 18:38
      Czy któryś z dyskutantów mógłby wyjaśnić o co chodzi?
      • poloeschatolo Re: Happener 19.01.08, 19:32
        censorship napisała:

> Czy któryś z dyskutantów mógłby wyjaśnić o co chodzi?

chodzi o małe czarne pastylki oraz niebieskie romboidalne drażetki z napisem pfizer
      • chlorofil1 Re: Happener 26.01.08, 02:21
        censorship napisała:

> Czy któryś z dyskutantów mógłby wyjaśnić o co chodzi?
        Cenzurko. W wyjaśnieniach będę niezastąpiony mimo, że w tej dyskusji udziału nie
        brałem. Czytaj oglądaj i podziwiaj zdolności dedukcyjne swojego męża:
        1) Happener występuje tutaj:
        pl.youtube.com/watch?v=B5RyZ-4xhdo
        2) zolpidem tutaj:
        www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3595186.htmlKojarzysz?
        • censorship Re: Happener 27.01.08, 17:12
          chlorofil1 napisał:

> Czytaj oglądaj i podziwiaj zdolności dedukcyjne swojego męża:
          >
          Chlorfilku Najzieleńszy, gdybym miała sztuczną szczękę wypadłaby mi ona na
          skutek rozdziawienia ust z podziwu.
    • tsy Re: Happener 27.01.08, 15:21
      Film z Planet pewnie dotyczył tych faktów:
      www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3595186.html
      Sprawa jest co najmniej kontrowersyjna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka